PS3 או XBOX360

PlayStation, Xbox, Nintendo Switch על כל דגמיהם אביזריהם, קנסולות ניידות וקונסולות רטרו
morenoy
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 144
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #21 

עמית_לגו כתב:אם שואלים אותי רק PS3 :!:
קונסולה עם משחקים במחיר די גבוה אבל שווה את זה.
המשחקים בHD אז ככה שיש תמונה טובה.
יצא חדש עכשיו כמו בווי פליסטיישן מוב שאתה יכול כמו בווי לשחק עם 2 שלטים בעזרת תזוזת הידיים.
וגם 3D. (Y)
...
אם ישאלו אותך יהיו מאד משוחדים כי הם לא יכירו את איכויות האקסבוקס...
גם אקסבוקס פועלת על HD ככה שיש תמונה מעולה.
בתחילת חודש הבא יוצא הקינקט שהוא חיישן תנועה לאקסבוקס ללא שלטים בכלל אלא רק ע"פי תזוזות הגוף.

צריך לקחת הכל בחשבון לפני שקונים קונסולה, אני בחרתי בבוקס בגלל הפריצה, ואפילו עם הפריצה יש משחקים שאני לא מוותר על המקוריות בהם וקונה אותם כמו גדול... משחקים כמו GEOW1-2 והPRO EVO...

sagyle
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2304
שם מלא: שגיא לוי
נתן תודות: 82 פעמים
קיבל תודות: 39 פעמים

שליחה #22 

באמת כל הכבוד שיש משחקים שאתה לא מוותר על המקוריות וקונה אותם כמו גדול...

עמית_לגו
עורך חדשות HT
עורך חדשות HT
תגובות: 1728
שם מלא: עמית לגו
נתן תודות: 286 פעמים
קיבל תודות: 393 פעמים

שליחה #23 

morenoy כתב:
עמית_לגו כתב:אם שואלים אותי רק PS3 :!:
קונסולה עם משחקים במחיר די גבוה אבל שווה את זה.
המשחקים בHD אז ככה שיש תמונה טובה.
יצא חדש עכשיו כמו בווי פליסטיישן מוב שאתה יכול כמו בווי לשחק עם 2 שלטים בעזרת תזוזת הידיים.
וגם 3D. (Y)
...
אם ישאלו אותך יהיו מאד משוחדים כי הם לא יכירו את איכויות האקסבוקס...
גם אקסבוקס פועלת על HD ככה שיש תמונה מעולה.
בתחילת חודש הבא יוצא הקינקט שהוא חיישן תנועה לאקסבוקס ללא שלטים בכלל אלא רק ע"פי תזוזות הגוף.

צריך לקחת הכל בחשבון לפני שקונים קונסולה, אני בחרתי בבוקס בגלל הפריצה, ואפילו עם הפריצה יש משחקים שאני לא מוותר על המקוריות בהם וקונה אותם כמו גדול... משחקים כמו GEOW1-2 והPRO EVO...
...
יש משהו בדברים שאתה אומר אולי אתה צודק כי מה שעומד להיות בבוקס קצת יותר מרשים וטוב מהפלייסטישן
אחרי מה שאמרת אני מסכים איתך כי לא לא ידעתי שבבוקס יהיה אפשרות של בלי שלטים יפה מאוד (Y)
כל הכתבות שלי
עמית לגו

morenoy
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #24 

sagyle כתב:באמת כל הכבוד שיש משחקים שאתה לא מוותר על המקוריות וקונה אותם כמו גדול...
...
אני שומע נימה של ציניות??? :)

detailer
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1217
נתן תודות: 29 פעמים
קיבל תודות: 97 פעמים

שליחה #25 

לפי כל הביקורות עד היום, ה-move של PS3 אוכל את הקינקט של XBOX בגדול, למרות שהקניקט מרשים יותר טכנולוגית והרבה יותר מעניין.
מי יודע, אולי הביצועים של הקינקט ישתפרו עד שיצא לשוק.

sagyle
אני באמת מקווה שאתה כזה צדיק ולא מוריד שום דבר באופן לא חוקי לאחר שיצאת במשפט כזה.
ואני לא אומר את זה בציניות.

sagyle
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2304
שם מלא: שגיא לוי
נתן תודות: 82 פעמים
קיבל תודות: 39 פעמים

שליחה #26 

אני עם מצפון נקי וישן טוב, תודה ששאלת.

flsh
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1149
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 20 פעמים

שליחה #27 

שאנשים יורידו משחקים אם הם רוצים. אני מכיר (ואני בטוח שיש הרבה) אנשים שקונים משחקים אבל סרטים ומוזיקה הם מורידים (או להפך)... מה ההבדל?
זה כמו אנשים שמוכנים להוציא על מחשב 7-8 אלף בשביל 5-6 משחקים שהם יורידו במקום לשלם אלף פחות ולקנות אותם באופן חוקי. כל אחד והבחירות שלו.
אני לא יודע כמה ההשוואות בין קינקט וMOVE רלוונטיות כרגע. בעיני עדיף לחכות שנה לפני שעושים השוואות רציניות כי כרגע עושה רושם שסוני באה מוכנה יותר אבל אולי יהיו הפתעות מעניינות עם הקינקט. כרגע שניהם לא מעניינים אותי בגלל חוסר משחקים בזמן הקרוב ומחיר כניסה גבוה אבל זה יכול להשתנות מאוד בתערוכת המשחקים הבאה. על הנייר הקינקט הרבה יותר מגניב אבל כרגע לא ראיתי הרבה שבאמת מצא חן בעיני (רק CHILD OF EDEN). מצד שני לMOVE יש יותר דברים אחרי שראו מה אפשר לעשות עם שלטים כאלה על הWII. גם לו בהתחלה לא בדיוק היה היצע גדול במיוחד מעבר לWII SPORTS.

עמית_לגו
עורך חדשות HT
עורך חדשות HT

שליחה #28 

flsh כתב:שאנשים יורידו משחקים אם הם רוצים. אני מכיר (ואני בטוח שיש הרבה) אנשים שקונים משחקים אבל סרטים ומוזיקה הם מורידים (או להפך)... מה ההבדל?
זה כמו אנשים שמוכנים להוציא על מחשב 7-8 אלף בשביל 5-6 משחקים שהם יורידו במקום לשלם אלף פחות ולקנות אותם באופן חוקי. כל אחד והבחירות שלו.
אני לא יודע כמה ההשוואות בין קינקט וMOVE רלוונטיות כרגע. בעיני עדיף לחכות שנה לפני שעושים השוואות רציניות כי כרגע עושה רושם שסוני באה מוכנה יותר אבל אולי יהיו הפתעות מעניינות עם הקינקט. כרגע שניהם לא מעניינים אותי בגלל חוסר משחקים בזמן הקרוב ומחיר כניסה גבוה אבל זה יכול להשתנות מאוד בתערוכת המשחקים הבאה. על הנייר הקינקט הרבה יותר מגניב אבל כרגע לא ראיתי הרבה שבאמת מצא חן בעיני (רק CHILD OF EDEN). מצד שני לMOVE יש יותר דברים אחרי שראו מה אפשר לעשות עם שלטים כאלה על הWII. גם לו בהתחלה לא בדיוק היה היצע גדול במיוחד מעבר לWII SPORTS.
...
ובגלל זה אמרתי מלחתחילה שהפלייסטיישן אוכל את הבוקס
ולכן עדיף לקנות את הפלייסטיישן :D
כל הכתבות שלי
עמית לגו

morenoy
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #29 

כן אבל קל לדבר לפני שיצא הקינקט, יכול להיות מאד כשחברות יראו את היכולות שלו הם יוציאו משחקים ברמה גבוהה יותר.
צופין לו עתיד מבטיח, אני מקווה שיוכלו לספק את הסחורה.

וsagyle, אני מוריד משחקים ותאמין לי גם אני ישן מעולה והמצפון שלי נקי מאד, כשהמחירים יגיעו למחירים בחו"ל אולי אני אתחיל לקנות יותר משחקים, אך כשלוקחים לך בין 150 ל200 שקל יותר על כל משחק, בעיניי זו גניבה.

אז למה לא לקנות מחו"ל אתה שואל? כי לי ספציפית אין לי תמיד באותו הרגע את הכסף המזומן, ברגע שאני קונה מחו"ל הכסף יורד ישירות מהחשבון ולא מחכה למועד החיוב באשראי, בשבילי זה קצת מסבך את העניינים.

בכל מקרה אני מחכה מאד לקינקט ורוב הסיכויים שאקנה אותו למרות הביקורות הראשוניות.

flsh
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1149
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 20 פעמים

שליחה #30 

עמית_לגו כתב:
flsh כתב:שאנשים יורידו משחקים אם הם רוצים. אני מכיר (ואני בטוח שיש הרבה) אנשים שקונים משחקים אבל סרטים ומוזיקה הם מורידים (או להפך)... מה ההבדל?
...
ובגלל זה אמרתי מלחתחילה שהפלייסטיישן אוכל את הבוקס
ולכן עדיף לקנות את הפלייסטיישן :D
...
אפשר לספור על יד אחת את הדברים המעניינים לכל אחד (קינקט וMOVE). האמת היא פשוטה - לאקס בוקס, נכון לרגע זה, יש היצע מעניין יותר למשחקי מירוצים ויריות, און ליין יותר טוב, ברוב המקרים גרסה עדיפה למשחקים שיוצאים לשתי הקונסולות ואלא אם אתה יודע יפנית, יותר משחקי תפקידים טובים. הפס3 לא אוכל את האקס בוקס ולא נעליים... כשלMOVE יהיו יותר מחמישה משחקים מעניינים (וגם לקינקט) שהם גם בלעדיים אז יהיה אפשר לדבר. עד אז... עדיף WII למשחקים מהסגנון הזה.

(בבקשה אל תתחילו למנות לי את היתרונות של הפס3. אני מודע להם אבל הם לחלוטין לא רלוונטיים לנקודה שניסיתי להעביר בתגובה הזאת)

עמית_לגו
עורך חדשות HT
עורך חדשות HT

שליחה #31 

טוב אני כבר מבולבל :?
בינתיים רק הווי פרוץ ולכן להוריד בשבילו משחקים זה לא בעיה.
אז אני עם ווי או פלייסטיישן.
כל הכתבות שלי
עמית לגו

שלח תגובה

חזור אל “קונסולות”