PS3 או XBOX360
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
זו באמת שאלה כללית מידי ואף אחד לא יכול לתת לך תשובה נכונה לגביך. רק אתה יכול.
כל אדם יכול לתת לך את דעתו בנושא ותו לא. ואם הוא עושה משהו אחר אז הוא סתם פאנבוי ילדותי.
כל מכשיר עם הייתרונות והחסרונות שלו.
כשאני הגעתי לשאלה הזו, כמוך, הבנתי שבשניהם אני מקבל פחות או יותר אותה יכולת גרפית
ומה שקבע מבחינתי הם המשחקים הבלעדיים לכל מכשיר.
הוספתי על זה את כונן הבלו-ריי שהאמנתי שיהיה עדיף במחשבה עתידית + צפייה בסרטי בלו-ריי אם וכאשר ארצה.
הוספתי WI-FI מובנה (בזמנו לא היה ל X360) ושלטים שאני יותר אוהב ורגיל אליהם.
ולכן בחרתי ב PS3. וויתרתי על מכשיר פרוץ משתי סיבות עיקריות :
א) יש לי כבר פלטפורמה שפרוצה יותר מרחב מהתנ"ך - קוראים לה PC.
ב) לקנות משחק בכ- 100 ש"ח פלוס מינוס פעם ב.. עוד לא הרג אף אחד.
אני לא מצטער על הבחירה שלי אגב לשניה אחת.
כל אדם יכול לתת לך את דעתו בנושא ותו לא. ואם הוא עושה משהו אחר אז הוא סתם פאנבוי ילדותי.
כל מכשיר עם הייתרונות והחסרונות שלו.
כשאני הגעתי לשאלה הזו, כמוך, הבנתי שבשניהם אני מקבל פחות או יותר אותה יכולת גרפית
ומה שקבע מבחינתי הם המשחקים הבלעדיים לכל מכשיר.
הוספתי על זה את כונן הבלו-ריי שהאמנתי שיהיה עדיף במחשבה עתידית + צפייה בסרטי בלו-ריי אם וכאשר ארצה.
הוספתי WI-FI מובנה (בזמנו לא היה ל X360) ושלטים שאני יותר אוהב ורגיל אליהם.
ולכן בחרתי ב PS3. וויתרתי על מכשיר פרוץ משתי סיבות עיקריות :
א) יש לי כבר פלטפורמה שפרוצה יותר מרחב מהתנ"ך - קוראים לה PC.
ב) לקנות משחק בכ- 100 ש"ח פלוס מינוס פעם ב.. עוד לא הרג אף אחד.
אני לא מצטער על הבחירה שלי אגב לשניה אחת.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
- harari
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4030
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 266 פעמים
- יצירת קשר:
גם לי היתה הדילמה הזו.
בסוף בחרתי בPS3 ואני לא מתחרט לרגע.
שיחקתי בXBOX360 של חברים שלי וזה נראה לי כמו הPS2 הטוב הישן והפרוץ (מבחינת ההתייחסות למכשיר ולמשחקים), מלא מלא מלא משחקים ואין הזדמנות להינות מכולם. אני נהנה יותר מהמשחקים של PS3 בגלל שאין לי הרבה (בסביבות 11) ומוצא את עצמי מתעמק במשחק ולא עוזב אותו עד שאני גומר אותו, דבר שלא הייתי מגיע לעשות עם הPS2 (או עם הXBOX לצורך העניין).
אני, אישית, לא יודע מה הייתי עושה עם הקונסולה בלי אפשרות להתחבר לרשת - אני כל היום משחק GTA4 בMULTIPLAYER, נמאס לי מהמשימות
אבל כל אדם לעצמו. חברים שלי למשל מהללים את הXBOX (למרות שקיבלו BAN) כי יש להם מלא משחקים והם משחקים ראשונים בכל המשחקים החדשים.
יש רק דבר אחד שמעצבן אותי - שאין HALO לPS3
באמת שהייתי קונה אותו גם אם היה עולה 500 ש"ח
בסוף בחרתי בPS3 ואני לא מתחרט לרגע.
שיחקתי בXBOX360 של חברים שלי וזה נראה לי כמו הPS2 הטוב הישן והפרוץ (מבחינת ההתייחסות למכשיר ולמשחקים), מלא מלא מלא משחקים ואין הזדמנות להינות מכולם. אני נהנה יותר מהמשחקים של PS3 בגלל שאין לי הרבה (בסביבות 11) ומוצא את עצמי מתעמק במשחק ולא עוזב אותו עד שאני גומר אותו, דבר שלא הייתי מגיע לעשות עם הPS2 (או עם הXBOX לצורך העניין).
אני, אישית, לא יודע מה הייתי עושה עם הקונסולה בלי אפשרות להתחבר לרשת - אני כל היום משחק GTA4 בMULTIPLAYER, נמאס לי מהמשימות
אבל כל אדם לעצמו. חברים שלי למשל מהללים את הXBOX (למרות שקיבלו BAN) כי יש להם מלא משחקים והם משחקים ראשונים בכל המשחקים החדשים.
יש רק דבר אחד שמעצבן אותי - שאין HALO לPS3
באמת שהייתי קונה אותו גם אם היה עולה 500 ש"ח
nutzy כתב:תודה על התגובות..
לי יש PS3 שרכשתי לא מזמן והוא אחלה ותהיתי אם כדאי/שווה לקנות XBOX בנוסף. נראה לי שאני אוותר על התענוג. פחות משחקים זה יותר כיף ו- 100 שח +/- פעם ב- לא יהרגו אותי...
איפה קונים משחקי PS3 ב-100 ש"ח + -?
נראה לי שהמחיר הממוצע הוא בסביבות 200 ש"ח, לא?
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
http://www.shopto.net/PS3/VIDEO%20GAMES ... 02011.html
עכשיו עולה 35 פאונד לא כולל משלוח, שער יציג 5.6 יוצא לך 224 שקלים לפי השער הזה.
מחיר מספיק טוב ?
עכשיו עולה 35 פאונד לא כולל משלוח, שער יציג 5.6 יוצא לך 224 שקלים לפי השער הזה.
מחיר מספיק טוב ?
Vocare Ad Regnum
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
http://www.shopto.net/PS3/WEEKLY%20SPECIAL/
גם לא טוב ?
http://www.shopto.net/PS3/SALE/
גם אם תוסיף עלות משלוח אולי תגיע ל100 ש"ח לחלקם.
אני גם מאלו שקונים משחקים פעם בכמה זמן, אפשר גם החלפות וגם זה נחמד מאוד.
השורה התחתונה היא שיש לך אופציות אם אתה באמת רוצה. מי שהגיע לסוני רק עכשיו יש לו הרבה מה ללכת אחורה ולשחק - משחקים שחלקם טובים מאוד וחלקם טובים פחות, אבל מהנים.
גם לא טוב ?
השורה התחתונה היא שיש לך אופציות אם אתה באמת רוצה. מי שהגיע לסוני רק עכשיו יש לו הרבה מה ללכת אחורה ולשחק - משחקים שחלקם טובים מאוד וחלקם טובים פחות, אבל מהנים.
Vocare Ad Regnum
אני לא מבין פה אנשים... כל מה שאומרים על הפס3 אפשר להגיד על האקס בוקס. בגלל שהוא פרוץ נהנים פחות ממשחקים? קפיצה לוגית מדהימה... כאילו שחייבים לפרוץ את האקס בוקס (וגם אם כן, כאילו שחובה להוריד מיליון משחקים) - שלא לדבר על זה שעכשיו גם הפס3 פרוץ, לא?
יש לי גם אקס בוקס וגם פס3. אם להגיד את האמת... הרעיון מצא חן בעיני הרבה יותר לפני שקניתי את האקס בוקס. היום אחרי שהשלמתי את אוסף המשחקים הבלעדיים של האקס בוקס שעניינו אותי זה כבר פחות מלהיב. בלעדיים כבר כמעט שאין לא לסוני ולא למיקרוסופט אז בעיקר מדובר על לקנות את הגרסה שרצה יותר טוב\גרפיקה יותר טובה ואם זה זהה אז לקונסולה שיש לה שלט שנראה לי שאני אעדיף לסוג המשחק.
מה עדיף? זה 99 אחוז אותו הדבר... הרבה פחות מעניין מדורות קודמים שבאמת היה הבדל בספריית המשחקים בין הקונסולות. דור הבא זה יהיה אפילו יותר מגוחך שגם מיקרוסופט וגם סוני מסתבר נורא רצו להעיף את המפתחות שלהן והמשחקים הבאים שלהן יהיו גם לקונסולות של המתחרה (לשעבר). ראה: באנג'י (יצרו את היילו) ואינסומניאק (ראטצ'ט וקלאנק, רסיסטנס).
יש לי גם אקס בוקס וגם פס3. אם להגיד את האמת... הרעיון מצא חן בעיני הרבה יותר לפני שקניתי את האקס בוקס. היום אחרי שהשלמתי את אוסף המשחקים הבלעדיים של האקס בוקס שעניינו אותי זה כבר פחות מלהיב. בלעדיים כבר כמעט שאין לא לסוני ולא למיקרוסופט אז בעיקר מדובר על לקנות את הגרסה שרצה יותר טוב\גרפיקה יותר טובה ואם זה זהה אז לקונסולה שיש לה שלט שנראה לי שאני אעדיף לסוג המשחק.
מה עדיף? זה 99 אחוז אותו הדבר... הרבה פחות מעניין מדורות קודמים שבאמת היה הבדל בספריית המשחקים בין הקונסולות. דור הבא זה יהיה אפילו יותר מגוחך שגם מיקרוסופט וגם סוני מסתבר נורא רצו להעיף את המפתחות שלהן והמשחקים הבאים שלהן יהיו גם לקונסולות של המתחרה (לשעבר). ראה: באנג'י (יצרו את היילו) ואינסומניאק (ראטצ'ט וקלאנק, רסיסטנס).
בכל זאת אני חושב שנכון יותר להגיד שעלות משחק היא בסביבות 200 ש"ח ולא 100.TANDBERG כתב:http://www.shopto.net/PS3/WEEKLY%20SPECIAL/
גם לא טוב ?
השורה התחתונה היא שיש לך אופציות אם אתה באמת רוצה. מי שהגיע לסוני רק עכשיו יש לו הרבה מה ללכת אחורה ולשחק - משחקים שחלקם טובים מאוד וחלקם טובים פחות, אבל מהנים....
- sagyle
- חבר ותיק

- תגובות: 2304
- שם מלא: שגיא לוי
- נתן תודות: 82 פעמים
- קיבל תודות: 39 פעמים
יש לי כ15 משחקים לPS3 ואף אחד מהם לא עלה יותר מ120 ש"ח, ומדובר במשחקים שהיו החמים ביותר, אני פשוט לא משחק הרבה ואני אדם סבלני ולכן אפשר לקנות משחקים במחירים כאלו. את המשחקים אני מזמין מ shopto game.co.uk zaavi וממתין בסבלנות.
אם אין לך סבלנות ואתה רוצה לקפוץ לבאג ולקנות עכשיו, קרוב לוודאי שתשלם גם 300-350 על משחק .
אם אין לך סבלנות ואתה רוצה לקפוץ לבאג ולקנות עכשיו, קרוב לוודאי שתשלם גם 300-350 על משחק .
- עמית_לגו
-
- עורך חדשות HT

- תגובות: 1728
- שם מלא: עמית לגו
- נתן תודות: 286 פעמים
- קיבל תודות: 393 פעמים
אם שואלים אותי רק PS3
קונסולה עם משחקים במחיר די גבוה אבל שווה את זה.
המשחקים בHD אז ככה שיש תמונה טובה.
יצא חדש עכשיו כמו בווי פליסטיישן מוב שאתה יכול כמו בווי לשחק עם 2 שלטים בעזרת תזוזת הידיים.
וגם 3D.
קונסולה עם משחקים במחיר די גבוה אבל שווה את זה.
המשחקים בHD אז ככה שיש תמונה טובה.
יצא חדש עכשיו כמו בווי פליסטיישן מוב שאתה יכול כמו בווי לשחק עם 2 שלטים בעזרת תזוזת הידיים.
וגם 3D.
כל הכתבות שלי
עמית לגו
עמית לגו