המלצה למסך LCD
-
Rent_a_cow
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 2
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
היי,
אני עובר לדירה חדשה, בה אשב 3 מטר מול המסך. אמרו לי שלמרחק כזה רצוי 37 אינץ'. רציתי לדעת האם 42 אינץ' יהיה מוגזם בדירה קטנה ובמרחק של 3 מטר מהמסך.
עד היום ביררתי על מסכים של 42 אינץ' והמליצו לי בחום על פיליפס 5405H (כמובן שאצטרך לקנות במקום שנותן אחריות של אלקטרה).
בשלב הראשוני אצפה בעיקר בשידורים הרגילים (SD).
רציתי לדעת האם יש עוד דגמים של חברות אחרות, זולים יותר, שנותנים מענה לצפייה טובה בSD וגם בHD, והאם שווה להשקיע קצת יותר וללכת על הפיליפס.
תודה!
אני עובר לדירה חדשה, בה אשב 3 מטר מול המסך. אמרו לי שלמרחק כזה רצוי 37 אינץ'. רציתי לדעת האם 42 אינץ' יהיה מוגזם בדירה קטנה ובמרחק של 3 מטר מהמסך.
עד היום ביררתי על מסכים של 42 אינץ' והמליצו לי בחום על פיליפס 5405H (כמובן שאצטרך לקנות במקום שנותן אחריות של אלקטרה).
בשלב הראשוני אצפה בעיקר בשידורים הרגילים (SD).
רציתי לדעת האם יש עוד דגמים של חברות אחרות, זולים יותר, שנותנים מענה לצפייה טובה בSD וגם בHD, והאם שווה להשקיע קצת יותר וללכת על הפיליפס.
תודה!
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
"42 יהיה מצויין.
אם רוב התכנים שלך היו HD, אז אפילו מסך גדול יותר היה עדיף...
אין לי דיעה (לטוב ולרע) על הפיליפס. תוכל לקרוא באתר סקירות של מספר מסכים רלוונטיים, גם של פיליפס.
אם רוב התכנים שלך היו HD, אז אפילו מסך גדול יותר היה עדיף...
אין לי דיעה (לטוב ולרע) על הפיליפס. תוכל לקרוא באתר סקירות של מספר מסכים רלוונטיים, גם של פיליפס.
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14356
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
לא צריך "להיקרע" בין 37 ל 42.... יש 40". (גודל מסך מינימאלי לדעתי ל3 מטר מרחק צפיה).
מה התקציב?
מה התקציב?
-
Rent_a_cow
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 2
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
אין לי בעיה עם 40. הכל תלוי בחברה... בסמסונג יש 40, בפיליפס יש 42. פשוט רוב ההמלצות שקיבלתי היו על פיליפס, אך אני לא "נעול" עליה.
אם רוב הצפייה תהיה בSD (לפחות בשלב הראשוני), מומלץ מסך גדול יותר, קטן יותר, דגם מסוים, חברה מסויימת?
התקציב בין 4000 ל5000
אם רוב הצפייה תהיה בSD (לפחות בשלב הראשוני), מומלץ מסך גדול יותר, קטן יותר, דגם מסוים, חברה מסויימת?
התקציב בין 4000 ל5000
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14356
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
לדעתי הצבעים בפיליפס קצת ירקרקים...
אני מתחבר הרבה יותר לצבעים של הסמסונג.
במסגרת התקציב 40C530.
אני מתחבר הרבה יותר לצבעים של הסמסונג.
במסגרת התקציב 40C530.