מה המטרה של חיבור ה A200 לרשת Wifi...?

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
TopTom פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 46
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

היי חבר'ה,
יש ברשותי סטרימר Popcorn A200 , וחיברתי אותו אתמול לרשת האלחוטית בבית שלי בעזרת Dongle Wifi.
לא ממש הבנתי מה השימוש של הדבר ומה האפשרויות שזה נותן לי.
אשמח לדעת מה אפשר לעשות באמצעות החיבור...

בנוסף, כיום אני משתמש בממשק הבסיסי של הסטרימר (ללא YAMJ וכו').
במידה ואתקין ממשק Jukebox, האם עטיפות ותקצירים של סרטים חדשים שאעתיק יתעדכנו לבד בעזרת ה Wifi ?

תודה רבה מראש :D

Irus
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4163
נתן תודות: 127 פעמים
קיבל תודות: 159 פעמים

שליחה #2 

יש לך 2 אפשרויות, להתחבר קווית באמצעות כבל רשת, או אלחוטית, כפי שבחרת.

החיבור בעצם מאפשר לך תקשורת של הסטרימר עם העולם החיצוני, אם זה חיבור לאינטרנט או למחשב הביתי.

ברגע שיש חיבור כזה, אתה יכול לבצע עדכוני קושחה אוטומטיים דרך הרשת, אתה יכול להיכנס ליישומי הרשת השונים (יו-טיוב וכו'), אתה יכול לבצע סריקה ולעדכן JB פנימי (במידה והתקנת), ואתה יכול לקיים שיתוף עם המחשב שלך ולהזרים ממנו תוכן לסטרימר, או להעביר/להעתיק תכנים (במידה ויש כונן פנימי).

קח בחשבון, חיבור קווי ייתן לך העברת מידע מהירה יותר ואיכותית יותר, במיוחד אם תרצה להזרים תכנים כבדים (FHD, בלו-ריי וכו').

TopTom פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

Irus כתב:יש לך 2 אפשרויות, להתחבר קווית באמצעות כבל רשת, או אלחוטית, כפי שבחרת.

החיבור בעצם מאפשר לך תקשורת של הסטרימר עם העולם החיצוני, אם זה חיבור לאינטרנט או למחשב הביתי.

ברגע שיש חיבור כזה, אתה יכול לבצע עדכוני קושחה אוטומטיים דרך הרשת, אתה יכול להיכנס ליישומי הרשת השונים (יו-טיוב וכו'), אתה יכול לבצע סריקה ולעדכן JB פנימי (במידה והתקנת), ואתה יכול לקיים שיתוף עם המחשב שלך ולהזרים ממנו תוכן לסטרימר, או להעביר/להעתיק תכנים (במידה ויש כונן פנימי).

קח בחשבון, חיבור קווי ייתן לך העברת מידע מהירה יותר ואיכותית יותר, במיוחד אם תרצה להזרים תכנים כבדים (FHD, בלו-ריי וכו').
...
היי Irus, תודה על התגובה המהירה והאיכותית!
כשאתה אומר JB פנימי אתה מתכוון למשל לממשק ה YAMJ שקיים כאן בפורום?
והאם זה אומר שבמידה ואעביר סרטים חדשים לכונן החיצוני שלי, העטיפות והתקצירים יעודכנו אוטומטית דרך Wifi?

שוב תודה!

Irus
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #4 

עם הפופקורן יש לך מספר אופציות. כשאמרתי פנימי, דווקא התכוונתי ל-OVERSIGHT, אבל אם אין לך דיסק פנימי, אני חושב שיהיה לך יותר פשוט לעבוד עם YAMJ שמותקן על המחשב. אתה יכול לסדר את זה במספר דרכים, או שהתוכן יהיה על כונן חיצוני, או שהתוכן יהיה על המחשב הביתי (יש המון מדריכים ושרשורים בנושא).

דרך אגב, יש כרגע JB מובנה בגרסת בטא שאמור לתת לך מענה מצוין, אבל תצטרך להמתין קצת...

TopTom פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #5 

Irus כתב:עם הפופקורן יש לך מספר אופציות. כשאמרתי פנימי, דווקא התכוונתי ל-OVERSIGHT, אבל אם אין לך דיסק פנימי, אני חושב שיהיה לך יותר פשוט לעבוד עם YAMJ שמותקן על המחשב. אתה יכול לסדר את זה במספר דרכים, או שהתוכן יהיה על כונן חיצוני, או שהתוכן יהיה על המחשב הביתי (יש המון מדריכים ושרשורים בנושא).

דרך אגב, יש כרגע JB מובנה בגרסת בטא שאמור לתת לך מענה מצוין, אבל תצטרך להמתין קצת...
...
תודה Irus!
אני יודע שהסרבול העיקרי בעדכון של ה JB הוא שכל פעם שמעתיקים סרטים חדשים ל HD חיצוני,
צריך להריץ מחדש את ה YAMJ ולעדכן גם את הסרטים החדשים בעטיפות ותקצירים.
האם Wifi פותר אותי מזה?

Irus
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #6 

החיבור האלחוטי לא קשור לסריקה, הוא בסך הכל מאפשר לך להעביר נתונים בצורה אלחוטית, בכל מקרה, ברגע שאתה מוסיף תוכן חדש, לא משנה באיזה JB, אתה אמור לבצע סריקה מחודשת בכדי שהמידע יתעדכן, אבל זה ממש מהיר ולא סיפור גדול...

במידה ויש לך שיתוף אלחוטי, אתה יכול פשוט לבצע סריקה על התוכן במחשב ולצפות בו דרך הסטרימר.

TopTom פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #7 

Irus כתב:החיבור האלחוטי לא קשור לסריקה, הוא בסך הכל מאפשר לך להעביר נתונים בצורה אלחוטית, בכל מקרה, ברגע שאתה מוסיף תוכן חדש, לא משנה באיזה JB, אתה אמור לבצע סריקה מחודשת בכדי שהמידע יתעדכן, אבל זה ממש מהיר ולא סיפור גדול...

במידה ויש לך שיתוף אלחוטי, אתה יכול פשוט לבצע סריקה על התוכן במחשב ולצפות בו דרך הסטרימר.
...
מגניב, לא ידעתי את זה!
לגבי הJB - אתה ממליץ להשתמש ב YAMJ?
ולגבי הסריקה - הוא מריץ סריקה על כל הסרטים שיש ב HD או שהוא דואג רק לעדכן את החדשים ומקצר את התהליך?

Irus
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #8 

רבים משתמשים ב-YAMJ בגלל האפשרויות המגוונות והתמיכה בעברית. לגבי הסריקה, התוכנה שואבת מידע רק עבור תוכן חדש, כך שהתהליך מקוצר.

TopTom פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #9 

Irus כתב:רבים משתמשים ב-YAMJ בגלל האפשרויות המגוונות והתמיכה בעברית. לגבי הסריקה, התוכנה שואבת מידע רק עבור תוכן חדש, כך שהתהליך מקוצר.
...
איש יקר, עזרת רבות.
תודה!!!

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”