עדכון-מהבוקר הגוגל מרקט מאפשרת רכישה של אפליקציות בתשלום גם מישראל!

אפליקציות, מערכות הפעלה של גוגל אנדרויד - ginger bread, ice cream sandwich, froyo, jelly bean
osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android
תגובות: 15029
נתן תודות: 201 פעמים
קיבל תודות: 513 פעמים

שליחה #1 

עד היום:
כיום הגוגל מרקט (חנות האפליקציות של גוגל) מאפשרת רכישה של תוכנות בתשלום דרך שימוש ב Google Checkout (מתחרה ב PayPal) רק ל 14 מדינות בעולם (אוסטרלייה, אוסטרייה, קנדה, צרפת, גרמניה, איטלייה, יפן, הולנד, ניו זילנד, דרום קוריאה, ספרד, שויץ, אנגליה וארה"ב). ישראל, למרבה הצער וחוסר ההפתעה, לא ברשימה. מה שאומר שבאופן רשמי עד היום אין יכולת לרכוש מהארץ אפליקציות בתשלום דרך המרקט של גוגל. זה נכון שבאופן לא רשמי יש אפשרות לעקוף מגבלה זאת, אבל זה דורש שהמכשיר ברשותכם יהיה פתוח להרשאות רוט (יש צורך לבצע מדריך שמשתנה ממכשיר למכשיר שבסופו אתם מקבלים יכולות רוט (admin) במכשיר שלכם) ורק אז אתם יכולים להריץ את התוכנה שמאפשרת רכישה של אפליקציות בתשלום מהמרקט. אז אומנם, כיום חלק גדול של משתמשי האנדרואיד בישראל (ויש בערך 140K מכשירי אנדרואיד בארץ) פתחו את המכשיר שלהם להרשאות רוט, אבל על מנת להחדיר את האנדרואיד באמת לשוק הישראלי, למיינסטרים שלו (הרי חלק גדול מהאנשים ממש לא רוצים להתעסק עם המכשיר שלהם ולפתוח אותו) יש צורך שהשירות הזה (והשימוש ב Google Checkout) ייפתח למשתמשים בארץ. בנוסף חשוב לא פחות, פתיחה של המרקט בארץ תיתן דחיפה גדולה למפתחי האפליקציות כאן שסוף-סוף יוכלו למכור את התוכנות הישראליות שהם פיתחו לשוק המשתמשים בארץ ולעשות מזה כסף

מה הולך להשתנות בקרוב:
גוגל פריסמו לפני מספר ימים שהם בקרוב מאוד הולכים לפתוח את הרכישה מהמרקט ל 14 מדינות נספות (ראו מייל). עד עכשיו אפשר לומר שזה לא כזה ביג דיל, אבל בלוג הטכנולוגיה המפורסם TechCrunch מפרסם את רשימת המדינת האלה: ישראל, ארגנטינה, בלגיה, ברזיל, פינלנד, הונג קונג, מקסיקו, פולין, רומניה, רוסיה, סלובקיה, סינגפור ודרום אפריקה....(ייתכן שגם הונגריה ושודייה ייכנסו לרשימה)....כן, כנראה ישראל תיכנס לרשימת המדינות שיקבלו יכולת זאת

אז מה עוד יהיה חסר על מנת שהאנדרואיד יצליח לחדור לשוק הישראלי:
כמובן שהדבר החשוב מכולם הוא שהמפעילות יחליטו ברצינות לדחוף מכשירי אנדרואיד חדשים בארץ ולא ישימו את כל כובד משקלן באייפון. דבר נוסף שלדעתי חשוב הוא עיברות תקין של מערכת האנדרואיד ע"י גוגל בגירסאות הרשמיות הבאות של המערכת. היום אומנם יש תמיכה מובנית של עברית בגירסת הפרויו החדשה (דבר שלא היה קיים בגירסאות קודמות), אבל עדיין יש שם לא מעט בעיות עם יישורי הטקסט ומנגנון ה BiDi. קהילת הפתחים בארץ כבר פתרה כמעט את כל הבעיות האלה, אבל שוב על מנת להשתמש בזה אתם צריכים הרשאות רוט במכשיר שלכם (יש כמה חריגים)

הנה המייל שנשלח ע"י גוגל בשבוע שעבר:
[left]Hello,

We’re writing to inform you about some changes to Android Market that require your attention.

Over the next few weeks, we’ll be adding paid apps support for additional countries. If you have se1ected to publish your paid apps to all locations and intend to support all new locations as we expand the number of supported countries for paid apps, you don’t have to do anything. If you have se1ected to publish your paid apps to all locations but intend to only target the currently supported 14 countries, please update your location se1ections to target these specific countries.

Please look for follow-up emails when we introduce paid apps support for specific additional countries in the coming weeks. At that time, you’ll have the option to target these specific countries.

Thanks, and we look forward to continue working with you on Android
Market.

Sincerely,
The Android Market Team

Google, Inc.
1600 Amphitheatre Parkway
Mountain View, CA 94043[/left]
...
קישור למקור:
http://techcrunch.com/2010/09/27/androi ... rnational/

פרוסם גם ב The Marker:
http://www.themarker.com/tmc/article.jh ... 0100927_07

עידכון:
המרקט נפתח מהבוקר לרכישות מהארץ (05/10/2010);
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 04#1228904
נערך לאחרונה על ידי osherov ב 05/10/2010 8:42, נערך 3 פעמים בסך הכל.

eagle75
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 2805
נתן תודות: 176 פעמים
קיבל תודות: 116 פעמים

שליחה #2 

באמת בשורות טובות!

AviBiton
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile
תגובות: 17346
נתן תודות: 503 פעמים
קיבל תודות: 358 פעמים

שליחה #3 

כמובן שהדבר החשוב מכולם הוא שהמפעילות יחליטו ברצינות לדחוף מכשירי אנדרואיד חדשים בארץ ולא ישימו את כל כובד משקלן באייפון.
...
אני מקווה שאתה מבין בדיוק כמוני שזה לא יקרה בזמן הקרוב...
השיקולים פה הם שיקולים עסקיים נטו.
כשחברה מתחייבת למכור בין 80,000 ל-100,000 מכשירים בשנה, אין סיכוי שהיא תשים לעצמה רגל.
אז מה עושים כדי לנטרל את האופציה הזו?
אפשרות ראשונה היא להתעלם לגמרי מאנדרואיד.
אפשרות שניה היא להכניס מכשירי אנדרואיד, אבל לדאוג שהם יהיו ישנים (למשל Legend) ושהמחירים יהיו קצת פחות אטרקטיביים, או במילים אחרות, להראות ללקוח את הדרך לתפוח...

לא שיש לי בעיה עם האייפון (אתה יודע טוב מאד איזה מכשיר יש לי :)), אבל כן יש לי בעיה עם העובדה שלרוב הלקוחות, אין ממש אלטרנטיבה נורמלית ולא נראה שהמצב הולך להשתנות בשנה-שנתיים הקרובות.

אני עדיין מחכה לגלאקסי S שהובטח מצידן של החברות...

truejoker
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5738
נתן תודות: 72 פעמים
קיבל תודות: 52 פעמים

Re: בקרוב, הגוגל מרקט תאפשר כנראה רכישה של אפליקציות בתשלום גם מישראל!

שליחה #4 

osherov כתב:עד היום:

אז מה עוד יהיה חסר על מנת שהאנדרואיד יצליח לחדור לשוק הישראלי:
כמובן שהדבר החשוב מכולם הוא שהמפעילות יחליטו ברצינות לדחוף מכשירי אנדרואיד חדשים בארץ ולא ישימו את כל כובד משקלן באייפון. דבר נוסף שלדעתי חשוב הוא עיברות תקין של מערכת האנדרואיד ע"י גוגל בגירסאות הרשמיות הבאות של המערכת. היום אומנם יש תמיכה מובנית של עברית בגירסת הפרויו החדשה (דבר שלא היה קיים בגירסאות קודמות), אבל עדיין יש שם לא מעט בעיות עם יישורי הטקסט ומנגנון ה BiDi. קהילת הפתחים בארץ כבר פתרה כמעט את כל הבעיות האלה, אבל שוב על מנת להשתמש בזה אתם צריכים הרשאות רוט במכשיר שלכם (יש כמה חריגים)

פרוסם גם ב The Marker:
http://www.themarker.com/tmc/article.jh ... 0100927_07
...
אני מקווה שאתה מבין שעד שהחוזה עם אפל לא יגמר והם לא ישלימו את המכסה שלהם , הם לא יקדמו את האנדרואיד

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 16019
נתן תודות: 123 פעמים
קיבל תודות: 940 פעמים

שליחה #5 

אם באמת יופיעו בשוק ספקיות סלולארי ווירטואלי חדשות MVNO אז תהייה אפשרות שהשוק שלנו לא ימשיך להיות שמורת טבע של NOKIA ו iPhone
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.

AviBiton
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile

שליחה #6 

קלוד,
גם אם זה יקרה, זה יהיה לא לפני 2012.
המכרז עצמו ניתן להגשה עד ל-1/2/2011, כך שיש עוד זמן, אבל זה בהחלט צעד מבורך.

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #7 

הבעיה המרכזית עם המרקט זה לא שהוא סגור לשוק הישראלי (כי הוא לא) אלא שהוא מבורדק, מתקשה בסינון הבר מהתבן ואינו כולל repository שבו נאגרים הנתונים של האפליקציות שהורדת. זה לכשעצמו מאוד בעייתי כשאתה מחליף מכשיר או מחזיר אותו למצב הגדרות יצרן כי אם לא שמרת רשימה של כל מה שהותקן אצלך אתה קצת בבעיה.

אני אישית הייתי מעדיף שישקיעו את המאמצים המרביים לתיקון כל מה שדפוק וצולע ב Market.

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה #8 

קלוד,
דווקא הפרטים על האפליקציות שהתקנת כן נאגרו בעבר בענן, אבל אני ממש לא חקרתי למה זה הלך לאיבוד (ייתכן שזה נעלם בגירסת פרויו או שזה עדיין קיים וזה לא שם בגלל שימוש ברומים המקוסטמים). היו לי בעבר מספר שידורגי רום שנעשו אחרי wipe מלא (factory reset) כאשר אחרי שעשיתי login לחשבון גימייל במכשיר, קיבלתי מייד במרקט את כל התוכנות שהיו לי לפני השידרוג (הם כולם הותקנו אוטו' על המכשיר שלי). בנוסף לציין שגם במצב היום כל התוכנות שרכשת נמצאת שם ואחרי login ראשוני למערכת אתה רואה אותם במרקט ובקלילות אתה מתקין את כולם (חלון ה download)

בקשר לכניסה לארץ, שלא כמוכם, אני חושב שדווקא בשנת 2011 המפעילות יכנסו בעוצמה גדולה יותר לשוק האנדרואיד

ממספר סיבות:
-אנחנו לא באמת מכירים את החוזיים בין המפעילות לאפל ולי קשה להאמין שהן כבלו את עצמן ברמה שהן לא יכולות לעשות כלום (כלומר שכלכלית זה לא שווה להם) למעט למכור מכשירי אייפון ונוקיה. אני חושב שבמקרה הזה התחרות בין החברות והפחד שחברה אחת מהשלושה תנסה לשבור את השוק ולהביא את העידן הזה "בלעדית" (ראשונה) אלייה, יגרום לכולן להיכנס לזה במוקדם יותר מאשר במאוחר

-זה פשוט בלתי אפשרי להתעלם בישראל ממגמת האנדרואיד בכל העולם ומהיקפי הצמיחה האלה ולחכות עוד הרבה זמן......בטח כאשר החברות מבינות שזה חייב יהיה להגיע גם עלינו. לכן אין שום הגיון לחכות כדי שחברה אחרת (גם מפעיל חדש) ימנף את עצמו עם נתח השוק הזה שלא חדר לארץ

-מכשיר הסמסונג גלקסי S שהולך להיכנס בקרוב לרשתות בארץ נמצא בקו הראשון של מכשירי האנדרואיד כיום בעולם, בנוסף לזה שהמפעילות השקיעו כסף על מנת לעברת באופן מלא את הממשק של המכשיר הזה (כולל תפריטים), מזה אני למד שהם ברצינות ינסו להחדיר את ספינת הדגל הזאת ללקוח הישראלי והוא יקרא תיגר על האייפון 4. המכשיר הזה לטעמי יהיה הזרז להחדרת האנדרואיד לארץ

-1 מכל 4 אנשים בארה"ב אמר שהוא מעוניין לרכוש טאבלט מבוסס אנדרואיד שיחליף את המחשב נישא שלו....עם התפוצצות מכשירי הטאבלט שאנחנו עדים לה בימים אלה בעולם, זה נתח שוק חדש לגמרי שיכול להניב כסף אדיר למפעילות בישראל ולדעתי הם יזהו את הפוטנציאל הזה וינסו להחדיר אותו ללקוחות שלהם (זה ייקח קצת יותר זמן כי מכשירי הטאבלט החדשים בקושי הושקו בעולם)
נערך לאחרונה על ידי osherov ב 28/09/2010 11:34, נערך פעם 1 בסך הכל.

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה #9 

נמחק הודעה כפולה

eg99
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2999
נתן תודות: 114 פעמים
קיבל תודות: 58 פעמים

שליחה #10 

ולי קשה להאמין שהן כבלו את עצמן ברמה שהן לא יכולות לעשות כלום (כלומר שכלכלית זה לא שווה להם) למעט למכור מכשירי אייפון ונוקיה.
...
אריה,
אתה מתעלם מהעובדה שהמפעילות בכלל לא רוצות לתמוך בסמארטפונים (עם מ"ה באמת פתוחה, ועם אפליקציות להורדה).
הכסף הנוסף שהן עושות מDATA לא מצדיק את הנזק שנגרם בגלל המערכות הפתוחות.

עם אפל הן פשוט לא יכולות בלי (גם בגלל ההסכמים, וגם כי לאייפון עדיין יש מקדם אופנתיות מאד גבוה בציבור הרחב).
עם אנדרואיד זה יקרה לדעתי רק אם יהיה מכשיר להיט, וגם אז - אין להן סיבה אמיתית "לדחוף" מכשירים.

אז הן תומכות ב 2-3 מכשירים, לא תמיד הכי חדשים ואטרקטיביים, ומוכרות במחיר מופקע.

בנוסף, אל תשכח שעדיין השוק העיקרי למכשירים האלו הם אנשים עם חשבון טלפון גדול - עסקיים או "סתם" אנשים שמוציאים הרבה כסף על מכשיר או על שיחות.
לרוב החברות והגופים העסקיים הגדולים - אין עניין אמיתי לקנות מכשירי אנדרואיד - ברוב המקרים זה כאב ראש מבחינת אבטחת מידע של הארגון.

אני לכן, לצערי, לא צופה שטפון של אנדרואידים.

ואגב - לא הייתי בונה על נטיות השוק האמריקאי כתחזית למה שיקרה כאן משתי סיבות עיקריות::
- אין כאן כמעט שרותים מבוססי מיקום (ממפת רכבת תחתית, ועד רשימת מסעדות "בסביבה" שמישהו חייב בנייד בזמן אמת), שהן אחד המאיצים היותר החזקים לסמארטפונים.
- בלי שיש לי נתונים לצטט, יש "הערכות" שבארה"ב האנדרואיד תופס יותר חזק בשכבות "יותר חלשות", בעוד אפל יותר חזקה ב"אליטות", ולכן הצמיחה שלו יותר גדולה.
ערן

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה #11 

ערן,
ההיפך הגמור, דווקא המפעילות בעולם הן הגורם האמיתי לכך שהאנדרואיד מצליח (הרבה יותר מאשר מכך שהוא OS טוב). בארה"ב, באירופה ובמזרח המפעילות הן אלה שדוחפות את מכשירי האנדרואיד לכל לקוח לעיתים במחירים פשוט מגוחכים וזה רק כדי שהוא יהיה משויך לרשת שלהם ויתחיל לצורך DATA (וגם קצת VOICE). היום לדעתי רוב הפוקוס של המפעילות בעולם הוא ה DATA ולא שיחות הטלפון (מכיוון ששם אומנם נכנס כיום רוב הכסף אבל סה"כ אין שום בידול בין החברות). גם בישראל לדעתי הפוקוס הוא רשתות דור 3-3.75 (לדעתי פלאפון כיום היא החברה שמכוונת הכי הרבה לכיוון צריכת ה DATA). אני מניח שרשת דור 4 תגיע בסופו של דבר גם לישראל (אם הצבא יאשר את התדרים)... בדומה למצב בחו"ל שם המפעילות משקיעות הרבה מאוד כסף על מנת לדחוף ללקוחות רשתות דור 4 מהר ככל האפשר (אפילו לספר להם שהרשת שלהם היא דור 4 למרות שבמציאות זה לא ככה). גם האייפון הרי מכוון בחלקו הגדול לצרוך DATA ושירותים מעבר לשיחת טלפון רגילה. בנוסף צריך לזכור שלהיות בקידמת הטכנולוגיה חשוב לעיתים הרבה יותר מהכסף שזה יכניס ישירות לחברה....מכיוון שחברה הנמצאת בפיגור טכנולוגי (כמו שהייתה פלאפון לפני כניסה ל GSM) גורמת לאנשים לבחור במפעיל שנחשב לחדשני ומתקדם יותר (גם אם הוא לא ישתמש בשירותים החדשיים שלו)...זאת אגב אחת הבעיות הגדולות של AT&T בארה"ב מול הרשתות האחרות (נניח לעומת Verizon)....הם פשוט נתפסים למיושנים מאוד (בצדק)

אבל השורה התחתונה היא כסף:
1. אנדרואיד על הנייר מייצר למפעילה יותר כסף במכירת מכשיר בודד לעומת אייפון (במידה והסיבסוד הוא זהה)
2. אין שום הגבלה על חברות הסלולאר לייצר ממשקי מפעיל (לתכנים שלהם) וחסימת אופציות של המכשיר (נניח שימוש ב Hot Spot כמו ש T-Mobile עושים) במידה והם מעונינים בכך (זה דווקא לרעת הלקוח אבל לטובת המפעילות)
3. במחקרים שנעשו התברר שבעלי מכשיר אנדרואיד צורכים יותר DATA מאשר מכשרים אחרים (כולל אייפון) וזה בסופו של עניין מכניס כסף למפעילות (עכשיו באמת נשאר להם לייצר שירותים שצורכים DATA בו הלקוחות שלהם ישתמשו)
4. בגלל המגוון האין סופי של מכשירי אנדרואיד בעולם, המפעילות יכולות להגיע לנתחי שוק נוספים שהאייפון ממש לא מתאים להם (נניח כאלה שרוצים מקלדת, מסך קטן וכו)
5. אין צורך בהסכמים דרקונים מול היצרניות כמו שיש מול אפל
6. בידול, בידול, בידול....עם האייפון ששולט בארץ, אין שום בידול והבדל גדול בין המפעילות

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #12 

נקודה נוספת: עד כמה שזכור לי, מפתחי ומפיצי התוכנה ב Market יכולים לקבוע באלו מדינות הן יהיו זמינות. אם אני באמת זוכר נכון זה אומר שפתיחת ה Market לא תגרום בהכרח לכך שכל האפליקציות בתשלום יהיו באמת זמינות בישראל.

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה #13 

קלוד,
אתה צודק....אבל בדר"כ הסיבות לכך שיצרני אפליקציות לא רוצים להימכר במדינות מסוימות נובע מחוסר תמיכה בשפה האנגלית או במדינה אחרת (נניח אפליקצייה שהממשק שלה הוא בשפה הסינית או אפליקצייה לניווט שם יש תמיכה רק במפות של מדינות מסוימות וכו). לכן, האפליקציות האלה לא מענינות את שאר העולם ולכן טוב שהן לא מאופשרות לכולן. אחת הסיבה לכך שהחברות לא מעונינות שיתקינו את האפליקציות שלהן במדינות אחרות נובעת מכך שהם מפחדים לקבל פידבקים נמוכים מהלקוחות שם, דבר שיוריד את הדירוג שלהם במרקט, דבר שיגרום להם להפסד כספי גדול (כל נושא כמות הכוכבים וקידום אפליקציות במרקט זה עולם ומלואו)

אגב, בימים האחרונים יש איזה בעייה במרקט. בעייה שמאפשרת לצפות ולהוריד אפליקציות שלא מיועדות למדינה שלנו. זה די מרגיז (אתה רואה כמה גירסאות לכל אפליקצייה כאשר כל גירסה כתובה בשפה אחרת, ככה שזה מבלבל מאוד כי אתה צריך לחפש את הגירסה האנגלית שמתאימה לך)

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה #14 

עכשיו זה רשמי (Y)
גוגל מפרסמת בבלוג שלה את רשימת המדינות שיקבלו יכולת לרכוש ולמכור אפליקציות מהמרקט...
מתברר שהרשימה ארוכה יותר ותכיל 18 מדינות שכבר עוד שבועיים יוכלו לרכוש תוכנות...
הנה הרשימה הרשמית של 20 מדינות חדשות מהם מפתחים יכולים למכור מהיום תוכנות במרקט:
Argentina, Australia, Belgium, Brazil, Canada, Denmark, Finland, Hong Kong, Ireland, Israel, Mexico, New Zealand, Norway, Portugal, Russia, Singapore, South Korea, Sweden, Switzerland and Taiwan

והנה רשימת 20 המדינות החדשות שכבר עוד שבועיים יוכלו באופן רשמי לרכוש אפליקציות מהמרקט:
Argentina, Belgium, Brazil, Czech Republic, Denmark, Finland, Hong Kong, India, Ireland, Israel, Mexico, Norway, Poland, Portugal, Russia, Singapore, Sweden, and Taiwan

אנחנו בפנים :)

מקור:
http://android-developers.blogspot.com/ ... uyers.html

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #15 

שהחיינו!.

עכשיו רק נותר לשפר את התמיכה בעברית ונהייה ככל העמים.

AviBiton
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile

שליחה #16 

Catskinner כתב:שהחיינו!.

עכשיו רק נותר לשפר את התמיכה בעברית ונהייה ככל העמים.
...
אנחנו אף פעם לא נהיה ככל העמים.
אנחנו העם המובחר :wink:

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה #17 

אני בכלל חושב שאנחנו צריכים להקים עצומה שתעשה סוף-סוף את הדבר הנכון ותהפוך את שפת העברית מיושרת ונכתבת משמאל לימין כמו השפות הנורמליות
מה זה כל כך קשה להבין את המשפט הבא :roll:

[left]תוילמרונה תופשה ומכ לאמשל ןימימ תבתכנו תרשוימ תירבעה תפש תא ךופהתו ןוכנה רבדה תא ףוס-ףוס השעתש המוצע םיקהל םיכירצ ונחנאש בשוח ינא[/left]

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה #18 

עידן חדש...
מהבוקר, הגוגל מרקט פתוח לרכישות גם מישראל (Y)
ולא רק זה, אלא שהמחירים שם הם בשקלים.....
אז תגידו שלום לכל תוכנות ה Market Enabler שהייתם צריכים להתקין עד היום כדי לרכוש משם.....
הנה כמה תמונות מהמכשיר אצלי הבוקר:

AviBiton
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile

שליחה #19 

(Y)
יפה מאד,
אז נשאר רק לטפל בממשק העברית ברמת מערכת ההפעלה (בלי מודים למיניהם) וזהו.

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה #20 

(Y)
ואולי גם יוכלו לאשר לנו בדרך להשתמש בארץ גם ב Hulu, Napster, Pandora וכל שאר תכני ה Google TV שלא מאופשרים אצלנו ואני מבסוט :wink:
זה כמובן לא קשור לאנדרואיד אבל בכל זאת לחלום תמיד אפשר (זה מתחיל להרגיש לי שלא תהיה ברירה וצריך יהיה להתחבר בסוף ב VPN קבוע ומהיר לארה"ב)

שלח תגובה

חזור אל “Android - אנדרויד”