סוני מחפשת אותך!

PlayStation, Xbox, Nintendo Switch על כל דגמיהם אביזריהם, קנסולות ניידות וקונסולות רטרו
ViruzZ פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 790
נתן תודות: 35 פעמים
קיבל תודות: 25 פעמים

שליחה #1 

[left] In this boring legal filings by Sony, it now covers not just PSJailbreak, but also names PSGroove, PSFreedom, OpenPSJailbreak, and they have filed printouts from various blogs, forums, with comments and tutorials people have been writing up on how to use these various programs. They even mention of course the phone ports & TI84 calc. hacks.

Sony is using this information, to get the courts to order up faster service, to force the various ISP’, Domain Register’s, and Web Hosting Services to give up the personal info on their clients so that can serve more court papers on those people, and issue DMCA takedown notices to shut down various sites.

So for the Judge has only granted one order so far, this one is directed to YAHOO! to within 5 business days to turn over all the information they have on a “[email protected]”, all IP’s he used to access his mail, his personal info stored by Yahoo, his email of course, and other logs.

This E-Mail address is the one that was used to rent the mail-dr0p box in Texas used by http://shoppsjailbreak.com as their virtual office for orders, shipments, registering the domain name, etc.

Recently, that above name site which also goes under the company name of Zoomba stop using the “.com” domain and now is operating under a http://shoppsjailbreak.net domain. — Plus also the http://psjailbreakcanada.com site which seems to point IP wise to the older site, has suddenly been changed to DOJ/IPR/ICE notice that has been used in the past for “Torrent/Movie” site take-downs!

Anyhow, here is all the public court documents you can read thru them now, and see just what SCEA has been printing out about yourself online, they are asking the court they need to findout the true identify of everyone that sells, makes, offers for sale, or even has just knowledge of the real people behind any project called PSJailbreak, PSGroove, OpenPSJailbreak, PSFreedom.

Don’t be surprized if the next few days, you see less sites online, or you find yourself answering the door to a person serving you a Summons to Appear! — The good reading stuff is the PDF’s called Exhibit or Exhibits![/left]

http://www.ps3hax.net/2010/09/scea-is-h ... -find-you/

תרגום מגוגל (די דפוק אבל למי שלא מבין אנגלית גם זה טוב)

זה שבבי המשפטי משעמם ידי סוני, היא עכשיו מכסה לא רק PSJailbreak, אבל גם שמות PSGroove, PSFreedom, OpenPSJailbreak, והם הגישו תדפיסים מתוך בלוגים, פורומים שונים, עם הערות לאנשים הדרכות כבר לכתוב על איך להשתמש אלה שונים תוכניות. הם אפילו להזכיר כמובן את היציאות הטלפון & Calc TI84. פריצות.

סוני היא באמצעות מידע זה, כדי לקבל את בתי המשפט להורות על שירות מהיר יותר, כדי לאלץ את ספק שירותי האינטרנט השונים ", רשם הדומיינים של אירוח אתרים שירותי לוותר על מידע אישי על הלקוחות שלהם, כך יכול לשמש ניירות המשפט יותר על האנשים האלה, ואת הבעיה DMCA הודעות מתפרק לסגור אתרים שונים.

אז על השופט העניק אחד בלבד כדי כך רחוק, זה אחד מופנה יאהו כדי בתוך 5 ימי עסקים למסור את כל המידע שיש להם על "[email protected]", ה-IP של כל נהג לגשת לדואר שלו , מידע אישי שלו מאוחסנים על ידי יאהו, הדוא"ל שלו כמובן, וגם אחרים יומני.

כתובת דואר אלקטרוני היא אחת ששימשה לשכור תיבת דואר ושחרר בטקסס בשימוש על ידי http://shoppsjailbreak.com כמשרד הווירטואלי שלהם עבור הזמנות, משלוחים, לרשום את שם הדומיין, וכו '

לאחרונה, כי למעלה שם האתר אשר ממשיך גם תחת שם החברה של Zoomba להפסיק את השימוש ". Com" מושלם ועכשיו פועל תחת דומיין http://shoppsjailbreak.net. - בנוסף גם באתר http://psjailbreakcanada.com שנראה נקודת ה-IP חכם לאתר מבוגר, יש פתאום שונו כדי להבחין משרד המשפטים / IPR ICE / כי כבר נעשה שימוש בעבר באתר "מבול / סרט" לקחת- וירידות!

בכל אופן, הנה כל המסמכים המשפט הציבורי אתה יכול לקרוא אותם עכשיו, ולראות בדיוק מה SCEA כבר ההדפסה מתוך כ מקוון עצמך, הם מבקשים מבית המשפט הם צריכים findout האמיתי לזהות של כל אחד שמוכר, עושה, מציעה עבור מכירה, או אפילו יש לו רק ידע של אנשים אמיתיים מאחורי כל פרויקט שנקרא PSJailbreak, PSGroove, OpenPSJailbreak, PSFreedom.

אל תתפלאו אם בימים הקרובים, אתה רואה פחות אתרים באינטרנט, או שאתה מוצא את עצמך לענות את הדלת לאדם לשרת אותך זימון להופיע! - חומר קריאה טוב הוא נספח בשם של PDF או נספחים!
נערך לאחרונה על ידי ViruzZ ב 28/09/2010 18:39, נערך פעם 1 בסך הכל.

ירקרק
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1251
נתן תודות: 34 פעמים
קיבל תודות: 59 פעמים

שליחה #2 

זו מלחמה אבודה מצד סוני
על כל אתר שיסגר יצוצו 100 חדשים
אי אפשר לנצח את האינטרנט

אני די בטוח שסוני תצליח מתישהו לגרום לכך שמי שיפרוץ את ה PS3 לא יוכל לשחק בכלל אונליין ,אבל בקרב של הפצת ה USB שפורץ,היא כבר הפסידה ממזמן

shay820
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2116
נתן תודות: 217 פעמים
קיבל תודות: 69 פעמים

שליחה #3 

אני לא בטוח שסוני בטווח הקצר מפסידה מעניין הפריצה הזה!
הרי אנשים יקנו הרבה יותר קונסולות מגלל הפריצה
תראו את XBOX360 שפרוצה כבר כמה שנים טובות
ועדיין יותר ריווחית מסוני :idea:

TANDBERG
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4591
נתן תודות: 184 פעמים
קיבל תודות: 202 פעמים

שליחה #4 

shay820, בפעם המליון - אף אחד לא מרוויח ממכירת ברזלים בתחום המשחקים - רק ממכירת משחקים ושירותי און ליין. מייקרוסופט עושה כסף מאון ליין וקצת ממשחקים, מקונסולות לא. היא הובילה בגדול כי היה לה פור די רציני של שנה (כמעט נצח במונחי גיימינג). הפריצה הזאת לא עושה טוב לסוני בניגוד לכל אלו שאומרים את זה כדי להרגיש טוב עם הגניבה שלהם.
בנוגע ללהפסיד עם הפריצת USB - סוני הייתה שקטה מאוד ועכשיו מתחילה לפעול מאחורי הקלעים, יירדו לא מעט אתרים, אבל הירידה שלהם תלווה בהרבה מאוד גיבוי מהחוק ובתביעות שיגרמו להם להצטער על השנייה שקיבלו את הרעיון להפיץ את הUSB הזה.
באשר לחסימה לאינטרנט - זה יהיה משחק של חתול ועכבר ומשום מה יש לי הרגשה שכמות האנשים שכן יתחמנו תהיה קטנה באופן יחסי, כמות האנשים שינסו לתחמן ולא יצליחו יותר גדולה, וכמות האנשים שיאבדו יכולת להתחבר יותר גדולה ואלו שיושבת להם הכונן (צפי שלי שזה יקרה) או יקבלו YLOD תהיה הכי גדולה.
סוני מחפשת אותך פורץ יקר, את מי שהיא תמצא יהיה קשה להציל, וטוב שכך. לפחות שעוד מישהו יישא בנטל של אלו שלא גונבים.
Vocare Ad Regnum

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 16019
נתן תודות: 123 פעמים
קיבל תודות: 940 פעמים

שליחה #5 

סוני לא מחפסת אף אחד
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.

shay820
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2116
נתן תודות: 217 פעמים
קיבל תודות: 69 פעמים

שליחה #6 

שהחברה האלה פרצו את האייפון לא ראיתי תרעומת גדולה נגד הפורצים,כאן בפורום ובכלל!
חבל שסוני לא השכילו להוריד את מחירי המשחקים :(

yigal33
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 564
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 16 פעמים

שליחה #7 

במילה אחת סוני מיואשת היא חושבת שהיא תילחם בכל העולם.

צעדי יאוש ברורים לא יעזור לה המצב אבוד .

רוביןהוד
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 621
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 17 פעמים

שליחה #8 

שדור חוזר של שנה שעברה באקסבוקס:

"מיקרוסופט מנתקת מיליון משתמשי Xbox
כמיליון משתמשי Xbox שפרצו את הקונסולה, הוחרמו משרתי Xbox Live ולא יכולים להתחבר לרשת. מיקרוסופט: הפרו את תנאי השימוש"
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3804293,00.html

UltraMagnus
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 388
נתן תודות: 13 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #9 

אולי תערכו את הכותרת של השרשור הזה :roll:

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 16019
נתן תודות: 123 פעמים
קיבל תודות: 940 פעמים

שליחה #10 

למה? בסוף סוני באמת תחפס אותך.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.

dman23
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 553
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #11 

shay820 כתב:שהחברה האלה פרצו את האייפון לא ראיתי תרעומת גדולה נגד הפורצים,כאן בפורום ובכלל!
...
כמה עוד אפשר לרדת מ-30 פאונד למשחק חדש?
לדעתי זה מחיר סביר ביותר

UltraMagnus
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #12 

Catskinner כתב:למה? בסוף סוני באמת תחפס אותך.
...
:) כואב לי בעין כשאני קורא את הכותרת.

TANDBERG
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #13 

shay820 כתב:שהחברה האלה פרצו את האייפון לא ראיתי תרעומת גדולה נגד הפורצים,כאן בפורום ובכלל!
...
האייפון לא נפרץ בשביל להוריד משחקי עבורו - זה לא בר השוואה בכלל.
מחיר משחק - כמה נמוך עבורך ? חינם ?
הרי יכולת לקנות מהרשת, משחקים במחירים מצחיקים, כל כך הרבה אלטרנטיבות, החלפות משחקים ועוד. בסופו של יום - מי שירצה לא לשלם, ימצא את כל התירוצים בעולם.
ווירוס - לפני שזה יהפוך לנושא השרשור, בבקשה תשנה את שגיאת הכתיב בכותרת, הנושא חשוב וחבל שיתפספס על קטע של כתיב. (Y)

atb
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 482
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 13 פעמים

שליחה #14 

שום דבר לא יעזור לסוני. סוני מבצעת מהלכים של נואשות. יסגרו אתר ייפתחו עוד 10. מלחמה אבודה.

TANDBERG
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #15 

atb כתב:שום דבר לא יעזור לסוני. סוני מבצעת מהלכים של נואשות. יסגרו אתר ייפתחו עוד 10. מלחמה אבודה.
...
וסוני תתבע את כולם - זה הקטע היפה. :D
כסף שלא ייכנס ממכירות ייכנס ממי שמאפשר גניבה, זה אחלה רעיון. 8)
אגב - כמה "יזמים" אתה חושב שירצו להרים את הכובע בקטע הזה ? לחטוף תביעה בקנה מידה כזה זה ממש לא נעים ולא רווחי.

mei00
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 226
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #16 

לפי דעתי סוני עושה רק טוב וחבל ששאר הקונסולות לא בנויות ככה, כל עוד המחירים בעולם של המשחקים
שפויים ונגישים למה לפרוץ במיוחד שבעידן של היום מה שלא היה נפוץ בגרסה הקודמת האונ ליין זה דבר חובה
שהופך משחקים קצרים לכל כך מהנים.

הצעד הבא צריך להיות מצד בוני המשחקים להפוך משחקים לקצרים מאוד בגרסה הרגילה והרבה יותר ארוכים
כאשר מדובר בגרסת אונליין.

בקשר לאייפון הסיבה היחידה שהמכשיר נפרץ זה בגלל שהוא כול כך מסורס בלי פריצה שזה פשוט מבייש את המכשיר
תאמין לי שאם לא היה אפשר לפרוץ אותו נתח השוק שלו היה ממש קטן.

ובאמת תתקנו את הכותרת!!!

טלHD
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 14356
נתן תודות: 990 פעמים
קיבל תודות: 1220 פעמים

שליחה #17 

חשבתי שכבר פורים....ו- SONY נכנסת לתחום התחפוסות ....

Malcontent
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3585
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 79 פעמים

שליחה #18 

אני חשבתי שמדובר בפרסומת לסכיני גילוח, אני באמת מרגיש קצת מחוספס.

UltraMagnus
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #19 

אנחנו באמת צריכים מנהל פורום..

טלHD
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 14356
נתן תודות: 990 פעמים
קיבל תודות: 1220 פעמים

שליחה #20 

UltraMagnus כתב:אנחנו באמת צריכים מנהל פורום..
...
חגים/חופש/תערוכות בחו"ל...אתה יודע :wink:

שלח תגובה

חזור אל “קונסולות”