אני מתכוון לקנות בארה"ב מגבר (דרך האינטרנט) וחבר יביא לי לארץ. (כן, אני יודע שאני אצטרך טרנספורמטור שיעלה לי באיזור ה- 500 ש"ח).
טווח המחירים ++300 דולר...
אחרי סקירה של האפשרויות התמקדתי ב-
Sony STR-DN1010
אחרי זה ראיתי גם את ה-
Sony STR-DA3500ES
אני יודע שסוני היא לא החברה הכי טובה בתחום (ממש נדלקתי על המגברים של harman kardon אבל המחיר לא אפשרי ובמגברים של אונקיו יש פיצ'רים נחמדים) אבל לא מצאתי במגבר אחר את המפרט שסוני מציעה בטווח המחירים הזה. במיוחד אני מסתכל על היצע הכניסות והיציאות של חיבורי HDMI וחיבורים אופטיים, כמו גם על ההספק והעוצמה ולא נעלמת מעיני יכולת ההעברה של 3D HD.
אני יודע שיש עוד מלא פרמטרים אבל אני לא ממש מומחה...
בקיצור, אם יש למישהו מה לספר על המגברים הנ"ל או גם דברים אחרים שעונים למפרטים שלהם.
kaktoos כתב:אני מתכוון לקנות בארה"ב מגבר (דרך האינטרנט) וחבר יביא לי לארץ. (כן, אני יודע שאני אצטרך טרנספורמטור שיעלה לי באיזור ה- 500 ש"ח).
Sony STR-DN1010
אחרי זה ראיתי גם את ה-
Sony STR-DA3500ES
אני יודע שסוני היא לא החברה הכי טובה בתחום (ממש נדלקתי על המגברים של harman kardon אבל המחיר לא אפשרי ובמגברים של אונקיו יש פיצ'רים נחמדים) אבל לא מצאתי במגבר אחר את המפרט שסוני מציעה בטווח המחירים הזה. במיוחד אני מסתכל על היצע הכניסות והיציאות של חיבורי HDMI וחיבורים אופטיים, כמו גם על ההספק והעוצמה ולא נעלמת מעיני יכולת ההעברה של 3D HD.
בקיצור, אם יש למישהו מה לספר על המגברים הנ"ל או גם דברים אחרים שעונים למפרטים שלהם.
תודה וחג שמח
...
kaktoos
ראשית ............ סוני היא המתמחה הטובה ביותר בתחום מערכות הקולנוע הבייתי .
לא מומלץ לרכוש רסיבר מארה"ב השנאי החיצוני יגרום לשנוי כל גוון הסאונד של הרסיבר ... משמע שלעולם לא תדע את גוון הצליל המקורי של הרסיבר שיהיה ברשותך .
kaktoos כתב:
לא מומלץ לרכוש רסיבר מארה"ב השנאי החיצוני יגרום לשנוי כל גוון הסאונד של הרסיבר ... משמע שלעולם לא תדע את גוון הצליל המקורי של הרסיבר שיהיה ברשותך .
.
...
אוקי - איך מתגברים על זה?
האם יש שנאים מומלצים יותר מאחרים?
האם ניתן להחליף את השנאי הפנימי במגבר לכזה המתאים למתח של 220?
ההבדל במחירי המגברים בין ארה"ב לבין ישראל - אירופה הוא פשוט בלתי נתפש. אני יכול לרכוש שם ב-1,000 ש"ח מגבר שיעלה בארץ 10,000 ש"ח. כזה הפרש במחירים שווה כל מאמץ להתגבר על מכשולים...
kaktoos כתב:
.
...
אוקי - איך מתגברים על זה?
האם יש שנאים מומלצים יותר מאחרים?
האם ניתן להחליף את השנאי הפנימי במגבר לכזה המתאים למתח של 220?
ההבדל במחירי המגברים בין ארה"ב לבין ישראל - אירופה הוא פשוט בלתי נתפש. אני יכול לרכוש שם ב-1,000 ש"ח מגבר שיעלה בארץ 10,000 ש"ח. כזה הפרש במחירים שווה כל מאמץ להתגבר על מכשולים...
...
kaktoos
1. ה 3500 של סוני נמכר בארץ ב 6500 ש"ח .
2. אין אפשרות להחליף את ספק הכח הפנימי .
3. עליך לרכוש ספק כח חיצוני איכותי שההספק שלו יהיה פי 3 ממה שהרסיבר צורך .
4. היכן השגת את הסוני 3500 היוקרתי ב 1000 ש"ח
בעצם למה אי אפשר לאתר את ספק הכח הפנימי של הדגם האירופי ולהתקין אותו במקום המותקן בדגם האירופי. כמובן שלבצע זאת במעבדה ולא בעצמי.
למה צריך הספק של פי 3 מצריכת המגבר בספק חיצוני. איזו משמעות יש לכך שיש לו הספק גבוה יותר. ברגע שיש כיסוי להספק של המגבר איפה יש ערך מוסף בלעקוף אותו (את זה ממש לא הבנתי)?
המחיר הוא ב-EBAY במכירה פומבית. בכל מקרה, קניה ב"מחיר מלא" בארה"ב היא 499 דולר = 1,826 ש"ח (איזה הבדל...)
kaktoos כתב:בעצם למה אי אפשר לאתר את ספק הכח הפנימי של הדגם האירופי ולהתקין אותו במקום המותקן בדגם האירופי. כמובן שלבצע זאת במעבדה ולא בעצמי.
למה צריך הספק של פי 3 מצריכת המגבר בספק חיצוני. איזו משמעות יש לכך שיש לו הספק גבוה יותר. ברגע שיש כיסוי להספק של המגבר איפה יש ערך מוסף בלעקוף אותו (את זה ממש לא הבנתי)?
המחיר הוא ב-EBAY במכירה פומבית. בכל מקרה, קניה ב"מחיר מלא" בארה"ב היא 499 דולר = 1,826 ש"ח (איזה הבדל...)
...
kaktoos
עשית את החשבון של ההובלה והמיסים שיש להוסיף למחיר .
499 דולר + הובלה + מיסים + ספק כח +חוסר אחריות . נראה לי ששווה לרכוש בארץ .
מדוע אתה חושב שסוני היא המתמחה הטובה ביותר בתחום מערכות הקולנוע הבייתי?
בזמן האחרון יצא לי לקרוא מספר ביקורות על הרסיברים החדשים שלהם ולפי מה שקראתי הם לא התלהבו במיוחד.
בקולנוע בייתי סוני תמיד היתה מאחור.
מדוע אתה חושב שסוני היא המתמחה הטובה ביותר בתחום מערכות הקולנוע הבייתי?
בזמן האחרון יצא לי לקרוא מספר ביקורות על הרסיברים החדשים שלהם ולפי מה שקראתי הם לא התלהבו במיוחד.
בקולנוע בייתי סוני תמיד היתה מאחור.
...
yarino
תקרא בבקשה את הביקורת לגבי דגם SONY STR-DA5400ES .ותבין כמה שהרסיבר הזה יותר איכותי מהפיוניר 81 שברשותי .
דווקא על ה 5400 קראתי הרבה, כמו שאמרתי לפי הביקורות הוא לא משהו, גם בחנויות בארה"ב אתה תראה יותר רסיברים של ימאהה,אונקיו,דנון ופיוניר.
אם נלך יותר אחורה, מי שהמציא את המושג קולנוע בייתי אלו ימאהה.
עשית את החשבון של ההובלה והמיסים שיש להוסיף למחיר .
499 דולר + הובלה + מיסים + ספק כח +חוסר אחריות . נראה לי ששווה לרכוש בארץ .
...
אין לזה משמעות. אני ארכוש אונליין עם משלוח חינם לחבר בארה"ב שיביא לי את המגבר במזוודה בתקווה ללא תשלום מכס... אובדן האחריות בישראל שווה את ההפרש במחיר.
לא ענית על השאלה...
תודה
yarino כתב:דווקא על ה 5400 קראתי הרבה, כמו שאמרתי לפי הביקורות הוא לא משהו, גם בחנויות בארה"ב אתה תראה יותר רסיברים של ימאהה,אונקיו,דנון ופיוניר.
אם נלך יותר אחורה, מי שהמציא את המושג קולנוע בייתי אלו ימאהה.
...
yarino
בשנת 90 היה ברשותי "מגבר מגבר" של סוני . שנחשב לפרולוג'יק אבל בעל שליטה עצמאית לכל רמקול אחורי בנפרד . אני מקווה שאתה מבין את כוונתי .
עדיין יש ברשותי פרה פאוור של סוני סדרת ה 9000es שעדיין הוא מפרק לפיוניר 81 מכל הכיוונים שיש .
אפילו ב DTS HD MASTER הוא איכותי יותר למרות שאין לו תמיכה מלאה בפורמט .
kaktoos כתב:אני מתכוון לקנות בארה"ב מגבר (דרך האינטרנט) וחבר יביא לי לארץ. (כן, אני יודע שאני אצטרך טרנספורמטור שיעלה לי באיזור ה- 500 ש"ח).
Sony STR-DN1010
אחרי זה ראיתי גם את ה-
Sony STR-DA3500ES
תודה וחג שמח
...
kaktoos
ראשית ............ סוני היא המתמחה הטובה ביותר בתחום מערכות הקולנוע הבייתי .
שיהיה לך בהצלחה .
...
1.ההצהרה שלך לגבי סוני מאוד חד צדדית, אין אף חברה מתמחה שהיא חד משמעית "הטובה בתחום".
2.ההצהרה שלך לגבי השנאי מוגזמת, הוא לא מחבר פרה אמפליפייר של מרק לווינסון לשנאי חיצוני...
לדעתי יהיה הבדל זניח בסאונד, אם בכלל, כל עוד הוא יעבוד עם טרנספורמטור איכותי.
ההספק של הטרנספורמטור לא צריך להיות חזק פי 3 מההספק של הרסיבר, זה אוברקיל!
חג שמח