מספר בעיות בharmony one - זקוק לעזרה

בית חכם, עוזרות חכמות, חשמל חכם, מערכות שליטה ובקרה, Amazon Echo, Alexa, Google home, Control4, RTI, מנעולים חכמים ועוד.
שלח תגובה
eitvtdt פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 157
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #1 

אהלן חברים,

בהמשך לדיון הקודם שפתחתי, שבו התייעצתי על רכישת השלט,
אני זקוק לעזרה במספר בעיות.

הראשונה וההעיקרית, היא בעית הדיליי בשליטה בmaxhd.
כלומר, ברגע שאני לוחץ על כפתור בשלט, לוקח זמן רב ומורגש עד שהפקודה מתבצעת בmaxhd.
הדיליי הזה לא קיים בשלט הרגיל של yes.
ניסיתי לשחק עם הגדרות הdelay בשלט, אך שום דבר לא עזר.
אם זה משנה, לפעמים (בחמישים אחוז מהמקרים) הממיר מקבל שתי אותות מהשלט (היבוב כפול של נורית החיווי).
ניסיתי להגדיר את הmaxhd מחדש, ללא שום שיוני ע"י, אך לשווא.

בעיה שניה, היא בעצם בשליטה במחשב.
רכשתי מאיביי מכשיר usb to irda שחובר בהצלחה במחשב (דרייברים תקינים) אך אני לא מצליח לשלוט דרכו במחשב.
אני מכשיר שליטה פשוטה באיטונס. כלומר אחורה\רדימה\פליי\פאוז וכו'...
אך לא משנה איזה מכשירים הגדרתי בשלט, שום device לא הפעיל משהו במחשב. (ניסיתי itunes\imac)

תודה מראש,
ייטב.

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 16019
נתן תודות: 123 פעמים
קיבל תודות: 940 פעמים

שליחה #2 

בעיית ההשהייה והחזרה נובעות מאותה סיבה - השלט שולח את רצך הפקודות ל Max HD יותר מפעם אחת. ניתן לפתור זאת דרך ה Troublshooting

IrDA זה פרוטוקול שמיועד לתקשורת בין מחשבים ואביזרים כמו מדפסות. היה פעם (לפני 10 שנים) מקובל כדי לשלוח הדפסות או להתקשר למחשבי כף יד. עד גמה שידוע לי, זה לא אותו הפרוטוקול המשמש את השלטים ולכן זה לא מפתיע שאתה לא מצליח לשלוט במחשב.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.

eitvtdt פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #3 

התייעצתי עם החנות שקניתי ממנה את השלט, והם אמרו לישאני צריך את המתאם הזה... מזל שזה עלה לי רק 30 שקל.
בכל מקרה, יש לי גם מקלט למחשב של ה sunwave smr 140, איזה device אני צריך להגדיר בשביל לשלוט על האיטונס? או כפתורי מדיה באופן כללי?

לגבי הבעיית הדיליי,
נגיד ואני לוחץ מהר על כפתורי החצים (זיפזופ) לשלט לוקח המון זמן להעביר כל פקודה, ובעצם נוצר "תור" של פקודות.
גם אחרי שאני מפסיק ללחות על כפתור החצים, השלט ממשיך לשלוח פקודות שהיו בתור.
ובנוסף, לחיצה ארוכה על כפתורי החצים (שוב, זיפזופ) גם לא מגיבה מהר. לשלט לוקח הרבה זמן בין פקודה לפקודה.
באילו הגדרות אני צריך לסדר את זה?

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 16019
נתן תודות: 123 פעמים
קיבל תודות: 940 פעמים

שליחה #4 

זה לא בגלל שאתה לוחץ מהר על הכפתורים. התוכנה של Logitech בנויה כך שהיא בררות המחדל קובעות כמה פעמים תשודר כל פקודה מהשלט ובאיזה מרווחי זמן. ברגע שאין התאמה בין פרקי זמן אלו ולמה שהממיר מסוגל לטפל נוצרת תופעה של השהיה בתגובה כשלאחריה כאילו שהממיר מבצע פעמיים או שלושה את הפקודה האחרונה. אני לא נמצא בבית מול המחשב כך שאני לא יכול להדריך אותך אילו פרמטרים לשנות.

כמו כן, לימוד הפקודות מחדש במצב RAW במקום Analyzed עשוי לשפר את התגובה של הממיר.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.

eitvtdt פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #5 

כבר לימדתי את הכפתורי החצים בraw, אבל זה לא עזר. השתמשתי בtroubleshooting - זה אכן קיצר במעט את התגובה בעת לחיצה כל כפתור בודד (עדיין לא מהיר כמו בשלא הרגיל) אבל במקבץ של לחיצות השלט מגיב עדיין איטי מאוד.

eitvtdt פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #6 

אחרי לימודים חוזרים ונשנים של הכפתורים, הדיליי פחת באופן משמעותי - אך עדיין לא מהיר כמו בשלט המקורי. אבל בהחלט שמיש כרגע.

עכשיו לשאלה השנייה שלי,
יש לי מקלט של sunwave smr 140 למחשב - אני רוצה לשלוט בעזרתו ובעזרת הharmony one בתוכנת האיטונס (או בכלל במקשי המדיה - כמו במקלדת) איזה device אני צריך להגדיר כדי לעשות זאת?

שלח תגובה

חזור אל “בית חכם ובקרה”