אני חושב שה-46EX500 נותנת תמונה טובה יותר, החיסרון של הסוני היא יכולת קריאה מוגבלת של קבצים דרך חיבור ה-USB.
לגבי המעבד 100 הרץ הכי איכותי שיש, לפי מה שזכור לי מעבד ה-BE3 של סוני זכה באינספור פרסים (בדגם ה-W).
coolooc כתב:אני חושב שה-46EX500 נותנת תמונה טובה יותר, החיסרון של הסוני היא יכולת קריאה מוגבלת של קבצים דרך חיבור ה-USB.
לגבי המעבד 100 הרץ הכי איכותי שיש, לפי מה שזכור לי מעבד ה-BE3 של סוני זכה באינספור פרסים (בדגם ה-W).
שלומי.
...
coolooc
יש הבדל בין יכולת עיבוד תמונה . לבין מנגנון 100 הרץ .
coolooc כתב:אני חושב שה-46EX500 נותנת תמונה טובה יותר, החיסרון של הסוני היא יכולת קריאה מוגבלת של קבצים דרך חיבור ה-USB.
שלומי.
...
coolooc
...
9000es מה יהיה?
אתה לא מפסיק לסתור את עצמך...
מקודם כתבת שלסמסונג יש מעבד 100 הרץ הכי איכותי שיש עכשו אתה כותב שיש להבדיל בין יכולת עיבוד תמונה לבין מנגנון 100 הרץ...
רק לידיעה שלסוני גם יש 100 הרץ.
לעצם השאלה של פותח השרשור - חבר שלי היה באותה דילמה, לבחור בין ה 650 ל ex500, הוא בחר בסוני בסופו של דבר .
הסמסונג עדיפה בכל הנוגע לפיצ'רים מסביב אך הסוני עדיפה לפי דעתנו . באיכות תמונה.
April כתב:לפי AVFORUMS לסוני ex500 יש פאנל של סמסונג. לסמסונג c650 לא בטוח..זה אדיוטי לגמרי.
...
גדול
...
זה מזכיר לי שלמצלמות של חברת Leaf (כשהיתה בבעלות של קודאק) היו סנסורים לא של קודאק, אבל לכל המתחרים היו סנסורים של קודאק
לענינינו - אני הייתי באותה התלבטות ורכשתי את הסוני.
לשידורי SD היא עדיפה בגלל חיבור הסקארט והמתיחה החכמה ויש לה מערכת עיבוד תמונה מעולה לתכני SD.
ב HD שתיהן מעולות. לסמסונג יש קונסטרסט שנראה חזק יותר בגלל הפאנל המבריק. יש להן אופי עיבוד מעט שונה, כשלסוני מראה יותר "אנלוגי" ופחות מעובד דיגיטלית, מה שמשך אותי יותר (אפשר לראות את זה בסרטים בהם יש גרעיניות של הפילם).
אני דווקא ראיתי את כל המסכים אחד ליד השני, לא סגור על הכיול, אבל השרפ נתן תמונה הכי יפה וחלקה ואפילו פלסטית מדי. באותה ההזמנות תבדוק גם את סמסונג 6200 , שמאוד דומה לשרפ באיכות תמונה ואפילו באותו מחיר (קצת פחות מ10K). לסמסונג אין סקארט.
השרפ מדי פעם נוטה טיפה לצבע סגלגל, אבל זה עדיין נראה לי העדר כיול כלשהו.
סוני אכזבו אותי בגדול אחרי שנים של הערצה. גם במסכי LED של 15K.
שלומי.
...
coolooc
...
9000es מה יהיה?
אתה לא מפסיק לסתור את עצמך...
מקודם כתבת שלסמסונג יש מעבד 100 הרץ הכי איכותי שיש עכשו אתה כותב שיש להבדיל בין יכולת עיבוד תמונה לבין מנגנון 100 הרץ...
רק לידיעה שלסוני גם יש 100 הרץ.
לעצם השאלה של פותח השרשור - חבר שלי היה באותה דילמה, לבחור בין ה 650 ל ex500, הוא בחר בסוני בסופו של דבר .
הסמסונג עדיפה בכל הנוגע לפיצ'רים מסביב אך הסוני עדיפה לפי דעתנו . באיכות תמונה.
...
navi
במידה ותשכיל לקרוא נכון את מה שכתבתי ........... תבין שיש הבדל די רציני בין מעבד תמונה לבין מנגנון 100 הרץ .
אם איכות צפיה ב SD חשובה לך, ה BE3 של סוני נותן את האיכות הטובה ביותר ב SD.
לגבי HD אישית העדפתי את התמונה של הSHARP על כל המסכים האחרים ובפער קטן אחריה את הסמסונג.
אישית אני מעדיף את המסכים המבריקים על מסכי המט.