סטרימר + מקלט DVB-T מקליט (PVR) - שווה TVIX 6640N?

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
eugbuber פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 86
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכולם! אני מחפש פתרון במכשיר אחד שיאפשר לי לראות את ה-DTT, להקליט כמו בYES MAX וגם להזרים סרטים מהמחשב (חיבור WIRELESS חובה).
עשיתי קצת חיפושים ומצאתי שהTVIX 6640N עונה לכל הדרישות הנ"ל. כמה שאלות :מבולבל: :

1) האם בעיות העברית בEPG סודרו כבר? ראיתי בסקירה של עופר לאור שיש עם זה בעיות אבל באחד האתרים שמוכר אומרים "תמיכה מלאה"
2) איפה עדיף לקנות? מי הייבואן הרשמי (בשביל האחריות)?
3) אולי זאת היתה צריכה להיות שאלה ראשונה - יש אלטרנטיבות טובות יותר (אולי עם חיבור קומפוננט או ממשק יותר טוב)?..

תודה מראש!
:הצילו:

Nunatak
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 3722
שם מלא: nunatak
נתן תודות: 154 פעמים
קיבל תודות: 156 פעמים

שליחה #2 

על אנונה שמעת?
http://anona.tv/

עדיין מדובר בפיילוט אבל אולי זה שווה בדיקה.

arotman
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 3590
שם מלא: אריה רוטמן
נתן תודות: 413 פעמים
קיבל תודות: 362 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #3 

eugbuber כתב:שלום לכולם! אני מחפש פתרון במכשיר אחד שיאפשר לי לראות את ה-DTT, להקליט כמו בYES MAX וגם להזרים סרטים מהמחשב (חיבור WIRELESS חובה).
עשיתי קצת חיפושים ומצאתי שהTVIX 6640N עונה לכל הדרישות הנ"ל. כמה שאלות :מבולבל: :

1) האם בעיות העברית בEPG סודרו כבר? ראיתי בסקירה של עופר לאור שיש עם זה בעיות אבל באחד האתרים שמוכר אומרים "תמיכה מלאה"
2) איפה עדיף לקנות? מי הייבואן הרשמי (בשביל האחריות)?
3) אולי זאת היתה צריכה להיות שאלה ראשונה - יש אלטרנטיבות טובות יותר (אולי עם חיבור קומפוננט או ממשק יותר טוב)?..

תודה מראש!
:הצילו:
...
1. נושא העברית טופל כבר וה 6640N תומך ב EPG בעברית וכיום גם בהקלטה של 2 ערוצים בו זמנית מ 2 מקבצי שידור שונים וצפייה בכל חומר אחר באותו הזמן.
2. היבואן הרשמי כעת הוא ט.ר אלקטרו סטריאו
3. יש בשוק מזרימדיות נוספים כמו ה ה APEX מבית ברימאג' הIAMM והאננונה
אני באופן אישי לא בדקתי את המוצרים הנוספים וכמובן לא יכול להעיד לגבי תאימות לשידורי עידן+
בתור עוסק בתחום אני גם לא רשאי.

לגבי החיבור האלחוטי חיבור אלחוטי מטבעו מוגבל וזה אומר שגם אם יש ברשותך נתב מסוג N
במרחק שלא עובר את ה 10 מטר ובקו ראייה אז במקרה הטוב תוכל להזרים לכל היותר קבצי MKV בגודל של 10G
וקצב נתונים לא גבוה.
למי שאינו יכול לסלול כבל רשת רגיל מומלץ להתקין פתרון PLC רשת ע"ג חשמל שנותן תוצאות טובות אם המתאמים
על אותה הפאזה ופתרון של HPNA3 של רשת ע"ג טלפון של בזק.
http://www.powernet.co.il/hpna.htm
http://www.powernet.co.il/plc1.htm
אץ 2 הפתרונות ניתן לרכוש גם בבזק.

saar1233
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 40
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #4 

באתר של הplc כתוב כך-
הערה: תקשורת על גבי רשת החשמל אינה מאושרת על ידי משרד התקשורת לשימוש בישראל
מה המשמעות

arotman
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 3590
שם מלא: אריה רוטמן
נתן תודות: 413 פעמים
קיבל תודות: 362 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #5 

saar1233 כתב:באתר של הplc כתוב כך-
הערה: תקשורת על גבי רשת החשמל אינה מאושרת על ידי משרד התקשורת לשימוש בישראל
מה המשמעות
...
ומסר לי גם ממקורות יודעי דבר שיש כבר אישור ממשרד התקשורת למרות שלא ראיתי אותו במו עיני.
ההצהרה של POWERNET נשמעת כמו קסת"ח אני יודע שמוצרים של כל מיני יצרנים נמכרים פה כבר כמה שנים,
אם משרד התקשורת היה מתנגד אז היבואנים לא היו יכולים להעביר אותם במכס ובזק לא היו מוכרים אותם.
לפחות לחברת I-FEEL שמשתמשת בסוג אחר של PLC קיבלו לטענתם ממכון התקנים "לא חל תקן".
נערך לאחרונה על ידי arotman ב 28/09/2010 8:55, נערך פעם 1 בסך הכל.

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46370
נתן תודות: 1966 פעמים
קיבל תודות: 5077 פעמים

שליחה #6 

eugbuber,
ה TViX 6640 נותן היום את הפתרון הטוב ביותר למי שזקוק למזרימדיה מן השורה אשר מכיל מקלט DTT יציב ויכולות אלחוטיות.
הפתרון של אנונה נשמע בהחלט מבטיח, אך הוא עדיין לא הוכיח את עצמו ולא משתווה ליכולות ההזרמה של מוצרי TViX או ליכולות ה DTT מבחינת EPG והקלטה.
הפתרונות של APEX & IAMM גם נחמדים, אך עדיין נחותים מה- TViX כמעט בכל פרמטר.

אני יודע, ההודעה שלי נשמעה קצת כמו של Fanboy, אבל אני ממש לא...

eugbuber פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 86
קיבל תודות: 0

תודה arotman ו-ziv על התגובות!

שליחה #7 

עזרתם לי מאוד. אני אלך כנראה על 6640N . אמונה נראה מעניין (דומה ל GOOGLE TV?) אבל אני אתן לאחרים להשתפשף עליו - אני מעדיף יציבות בשלב הזה של החיים.

שאלה נוספת ברשותכם - רשת על גבי קווי החשמל זה פתרון יפה מאוד, אבל במידה ואני נשאר עם הWIRELESS ורוחב הפס לא מספיק לי להזרמת תוכן מסוים - האם אני יכול להעתיק קובץ לדיסק המקומי של הסטרימר (דרך הרשת) ולנגן אותו משם?

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46370
נתן תודות: 1966 פעמים
קיבל תודות: 5077 פעמים

שליחה #8 

eugbuber,
הפתרון של העתקה ל HDD הפנימי טוב כאשר היכולות האלחוטיות לא מספקות עבור ניגון תכנים בקצב נתונים גבוה, אך שים לב כי העברת קבצים בצורה זו לא תמיד יציבה. אם תנסה ותיתקל בבעיות של חוסר יציבות, עשה שימוש ב HDD חיצוני.

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”