כמה שאלות מרוכזות יחדיו
אני עם גלקסי S
1)התקנתי את ה HANCENT אבל כאשר מקבל SMS גם היא עולה וגם הפנימי עולה לא מצליח למצוא שום דרך לבטל את ה SMS הבילד אין של המכשיר אני רוצה אך ורק את HANDCENT בקבלה (בשליחה כמובן הכל בסדר)
2)NAVNGO התקנתי , יש עברית , פועל יפה הבעיה היא שזה לא מותאם למסכי 4 אינ'צ אני חושש כל התפריטים עולים אחד על השני , יש פיתרון ? יש IGO רגיל לגלקסי בעברית במקום מוטונאב ?
3)אם אין לי רשת אל חוטית כרגע אבל אני כן מחובר עם הכבל USB למחשב שגולש באינטרנט (דרייבר מותקן גם) האם אני יכול לקבל אינטרנט למכשיר בדרך זו ? כלומר לגלוש מהממכשיר ..MARKET ..וכו' ...
?
תודה לכולם וחג שמח !! (גם לבעלי אייפון ..)
1)התקנתי את ה HANCENT אבל כאשר מקבל SMS גם היא עולה וגם הפנימי עולה לא מצליח למצוא שום דרך לבטל את ה SMS הבילד אין של המכשיר אני רוצה אך ורק את HANDCENT בקבלה (בשליחה כמובן הכל בסדר)
2)NAVNGO התקנתי , יש עברית , פועל יפה הבעיה היא שזה לא מותאם למסכי 4 אינ'צ אני חושש כל התפריטים עולים אחד על השני , יש פיתרון ? יש IGO רגיל לגלקסי בעברית במקום מוטונאב ?
3)אם אין לי רשת אל חוטית כרגע אבל אני כן מחובר עם הכבל USB למחשב שגולש באינטרנט (דרייבר מותקן גם) האם אני יכול לקבל אינטרנט למכשיר בדרך זו ? כלומר לגלוש מהממכשיר ..MARKET ..וכו' ...
?
תודה לכולם וחג שמח !! (גם לבעלי אייפון ..)
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
1. לא מכיר את הגלקסי S, אבל אתה בגדול אתה צריך לפתוח את אפליקציית ה SMS-ים המובנית באנדרואיד ושם לבחור בתפריט לבטל את ה notification בזמן קבלת SMS-ים
2. NAVNGO-התשובה היא שאין תמיכה ברזולוציה הזאת עדיין
3. אם הבנתי נכון, האינטרנט מסופק לך ע"י המחשב (בעצם ע"י ראוטר או מודם שמחובר למחשב בצורה קוית) ואתה שואל האם אפשר להתחבר לאינטרנט בגלקסי ע"י חיבור כבל USB למחשב.......במידה וזאת כוונתך אז התשובה היא שלילית...זה לא ניתן (המקרה ההפוך אפשרי, כלומר הסמארטפון מתפקד כ Hotspot למחשב)
2. NAVNGO-התשובה היא שאין תמיכה ברזולוציה הזאת עדיין
3. אם הבנתי נכון, האינטרנט מסופק לך ע"י המחשב (בעצם ע"י ראוטר או מודם שמחובר למחשב בצורה קוית) ואתה שואל האם אפשר להתחבר לאינטרנט בגלקסי ע"י חיבור כבל USB למחשב.......במידה וזאת כוונתך אז התשובה היא שלילית...זה לא ניתן (המקרה ההפוך אפשרי, כלומר הסמארטפון מתפקד כ Hotspot למחשב)
מרטין, יש אפשרות לפרסם פה פורומים אחרים?MartinHSabag כתב:אין עדיין הרבה ניסיון עם הגלאקסי S פה....מקווה שבקרוב......
יש פורום מחשבים שיש בו קהילה מאוד גדולה של הגלקסי, כולל נושא בעל 170עמודים על המכשיר ושלל האופציות בו.
לגבי 2:
תשמש ב WAZE לנייוט שמתאים למסכים כאלה ההתקנה חינם, ניתן גם ישירות מאתר של WAZE
לגבי 3:
תחפש אינטרנט פתוח בסביבה.יש סיכוי שתמצא.
תשמש ב WAZE לנייוט שמתאים למסכים כאלה ההתקנה חינם, ניתן גם ישירות מאתר של WAZE
לגבי 3:
תחפש אינטרנט פתוח בסביבה.יש סיכוי שתמצא.
יעוץ ופיתוח GlobalProtect -
יש לי WAZE ממזמן
זה לא טוב לי אין לי אינטרנט סלולרי וגם כאשר אתה מוריד את כל המפה על מנת לחפש כתובת עדיין צריך אינטרנט פתוח כל שהו ....

Re: יש לי WAZE ממזמן
תתחבר באמצעות WI-FI כדי להוריד את כל המפה.asd1301 כתב:זה לא טוב לי אין לי אינטרנט סלולרי וגם כאשר אתה מוריד את כל המפה על מנת לחפש כתובת עדיין צריך אינטרנט פתוח כל שהו ....
...