לא מצליח לנגן סרטים מתוך ה moviejukebox
שלום
אני עובד עם ה jukebox כבר שנה בהצלחה עם popcorn a110
לאחרונה החלפתי מחשב ומאז אני לא מצליח לנגן סרטים דרכו
לאחר בניית האינדקס מהמחשב החדש (עם אותן גרסאות תוכנה שהשתמשתי במחשב הישן) כאשר אני מנסה לנגן סרט אני מקבל הודעה "could not play"
האם מישהו נתקל בבעיה הזו ?
התקנתי את גרסת ה java החדשה ביותר, האם זה יכול להשפיע ?
האם דרושות תוכנות נוספות (כמו java) על מנת להריץ את ה moviejukebox ?
אני עובד עם ה jukebox כבר שנה בהצלחה עם popcorn a110
לאחרונה החלפתי מחשב ומאז אני לא מצליח לנגן סרטים דרכו
לאחר בניית האינדקס מהמחשב החדש (עם אותן גרסאות תוכנה שהשתמשתי במחשב הישן) כאשר אני מנסה לנגן סרט אני מקבל הודעה "could not play"
האם מישהו נתקל בבעיה הזו ?
התקנתי את גרסת ה java החדשה ביותר, האם זה יכול להשפיע ?
האם דרושות תוכנות נוספות (כמו java) על מנת להריץ את ה moviejukebox ?
אני משתמש בכונן פנימי, העתקתי את התיקייה של ה moviejukbox מהמחשב הישן לחדשknazi כתב:אתה מנגן מכונן פנימי או חיצוני או מזרים מהמחשב?
בכל מקרה סביר להניח שהבעיה אצלך היא בנתיב...
ועכשיו פתאום יש בעיה.
בכל מקרה התוכנה מוצאת את הסרטים ובונה את קובץ האינדקס רק משום מה יש כנראה בעיה בנתיב שנכתב בקבצי ה XML, אבל איך אני מתקן את זה ?
- knazi
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3293
- נתן תודות: 202 פעמים
- קיבל תודות: 87 פעמים
מה זה אומר העתקת את תיקיית הmoviejukebox?
הכוונה לקבצים של התוכנה לא את הקבצים שהיא בונה אחר כך לכל סרט נכון?
כנראה שהנתיב שהתאים במחשב הישן לא מתאים בחדש ואתה צריך לשנות את זה . אני לא משתמש בצורה הזאת אז אני לא זוכר איך זה בדיוק עובד אבל לדעתי דרך הgui אתה בוחר את הנתיב לא? תראה שהוא מתאים למחשב החדש. לפי השם של המחשב הכונן התיקיות הכל.
כנראה שהנתיב שהתאים במחשב הישן לא מתאים בחדש ואתה צריך לשנות את זה . אני לא משתמש בצורה הזאת אז אני לא זוכר איך זה בדיוק עובד אבל לדעתי דרך הgui אתה בוחר את הנתיב לא? תראה שהוא מתאים למחשב החדש. לפי השם של המחשב הכונן התיקיות הכל.
אכן אני מתכוון לקבצים של התוכנה ולא לקבצים שהיא בונהknazi כתב:מה זה אומר העתקת את תיקיית הmoviejukebox?
כנראה שהנתיב שהתאים במחשב הישן לא מתאים בחדש ואתה צריך לשנות את זה . אני לא משתמש בצורה הזאת אז אני לא זוכר איך זה בדיוק עובד אבל לדעתי דרך הgui אתה בוחר את הנתיב לא? תראה שהוא מתאים למחשב החדש. לפי השם של המחשב הכונן התיקיות הכל....
ואני משתמש באותו אופן שהשתמשתי במחשב הקודם (בעזרת ה GUI) רק שעכשיו אני נתקן בבעיה שלא היתה לי קודם