2 בעיות בפופקורן C200 חדש
1)אני בד"כ משתמש בהארד דיסק נייד להרצת הסרטים , שאני מכבה את הסטרימר עם השלט ההארד דיסק עדיין פועל , מה שלא קרה לי עם האקסטרימר ,הוא היה מכבה את המכשיר וההארד דיסק ביחד , מה אני צריך לעשות (חיפשתי בהגדרות ובעלון)
2) משום מה רק הUSB האחוריים עובדים , שאני מחבר את הדיסק לקדמיים הוא נדלק ונכבה אחרי כמה שניות
עוד שאלה/בעיה , עכשיו ראיתי את הסקירה על המכשיר וראיתי שהאריזה צבעונית ,אני קיבלתי אריזה חומה ,האם יש הבדל בין המכשירים ?
2) משום מה רק הUSB האחוריים עובדים , שאני מחבר את הדיסק לקדמיים הוא נדלק ונכבה אחרי כמה שניות
עוד שאלה/בעיה , עכשיו ראיתי את הסקירה על המכשיר וראיתי שהאריזה צבעונית ,אני קיבלתי אריזה חומה ,האם יש הבדל בין המכשירים ?
- Irus
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4163
- נתן תודות: 127 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
מפני שהאקסטרימר מבצע כיבוי מלא ואתחול מחדש בכל הדלקה (מלבד ממצב NAS שאני לא כל כך מכיר).
הפופקורן נכנס למצב סטנד-ביי באופן אוטומטי ונדלק מיידית מחדש (זוכר את המיקום האחרון, כמו קיר JB למשל), במידה ואתה רוצה כיבוי מלא, תן לחיצה ארוכה על כפתור הכיבוי (נורת החיווי תהפוך לאדומה).
הפופקורן נכנס למצב סטנד-ביי באופן אוטומטי ונדלק מיידית מחדש (זוכר את המיקום האחרון, כמו קיר JB למשל), במידה ואתה רוצה כיבוי מלא, תן לחיצה ארוכה על כפתור הכיבוי (נורת החיווי תהפוך לאדומה).
עובר בי החשש שמא מדובר במוצר מחודש או משהו כזה וההבדל בין הקופסאות הוא שיבחינו בינהםIrus כתב:אני קניתי ישירות מהיצרן וגם קיבלתי קופסת קרטון חומה. האריזה הצבעונית זה פשוט כיסוי דק שלעיתים מגיע על הקרטון החום, אני לא חושב שיש לזה משמעות....
מה גם שראיתי באתר שלהם שהם מוכרים מוצרים מחודשים וזה עוד יותר עורר את חשדי
לא יודע , ראיתי שהמחיר של הסטרימר במקומות אאחרים יכול להגיע גם ל 2500 ,1000 ש"ח זה הבדל עצום ,גם ליבוא אפורIrus כתב:שילמת מחיר של מוצר חדש, השאלה מה גורם לך לחשוב שמדובר על מוצר מחודש, אני חושב שהאריזה לא אומרת כלום, גם אני קיבלתי מוצר חדש מהיצרן עם אותה אריזה. השאלה אם כל שאר הדברים תקינים....
אבל הרגעת אותי עכשיו
בכל מקרה צצה בעיה חדשה ,הUSB (קדמיי ואחור) לא תמיד מזהה את ההארד דיסק שאנני מחברר אליו ,מה אני לא עושה בסדר ?
- Irus
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4163
- נתן תודות: 127 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
ההבדלים במחירים תמיד היו, כך גם עם ה-A200.
אני עובד עם שני דיסקים פנימיים ומדי פעם מחבר דיסק חיצוני או DOK ולא נתקלתי בבעיה כזאת.
אולי לאחר כיבוי, פשוט תוציא ותכניס את ה-USB והמכשיר יזהה אותם מחדש.
אני עובד עם שני דיסקים פנימיים ומדי פעם מחבר דיסק חיצוני או DOK ולא נתקלתי בבעיה כזאת.
אולי לאחר כיבוי, פשוט תוציא ותכניס את ה-USB והמכשיר יזהה אותם מחדש.
תודה רבה לך ,אבל ניסתי וזה לא עזר.Irus כתב:ההבדלים במחירים תמיד היו, כך גם עם ה-A200.
אולי לאחר כיבוי, פשוט תוציא ותכניס את ה-USB והמכשיר יזהה אותם מחדש....
חיפשתי במדריך משתמש המלא ולא מצאתי רמז , אשמח אם מישהו ידריך אותי
ועוד שאלה לסיום (בנתיים) איך מפעילים את הג'וקבוקס ?