2 פלזמות סמסונג \ פנסוניק ראש בראש
-
maor199
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 660
- שם מלא: maor199
- נתן תודות: 16 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
אהלן
אחרי שבסופש חרשתי את החנויות כדי לבחור LED חדש לחמי, נפל לי האסימון איכות התמונה בפלזמה פשוט יותר טובה איך שאני לא אהפוך את זה, ראיתי LED מוצגת ליד פלזמה ותאמת רציתי להשפריץ ניטים כשראתי את התמונה הטבעית בפלזמה, את השחורים, וזהו המסך הבא הוא פלזמה!
אלו המודלים שאני שוקל PANASONIC 50 V20 VS SAMSUNG PS50C7700
הבנתי שבעית הצריבות די חלפה לה ובאמת לא צריך לחשוש מתמונה סטטית של המדיה סנטר ל10 דקות על המסך או מתוכן 4-3 של סרטים מצוירים במשך שעה וחצי (תקנו אותי אם אני טועה)
גם הבנתי שמבחינת השתקפויות המצב הרבה יותר טוב מבעבר, גם הLED החדשות סובלות מבעיות דומות
2 המסכים יכולים להתמודד עם סלון יחסית מואר במשך היום
3 דברים שעדין מטרידים אותי חיבור למחשב 24FPS, BLEED LINE, ורעש מאורר באזזז
יאללה חברים כל מעריצי הסמסונג והפאנא תנו עצה מתוך הנסיון שלכם איזה מהמסכים?
אגב ה3Dהוא לא פרמטר כאן הרבה יותר חשוב לי תאום עם מחשב תמונת 2D איכותית ,פילטרים נגד השתקפות, עמידות בצריבות וכו'
מקווה לדיון פורה
מאור
אחרי שבסופש חרשתי את החנויות כדי לבחור LED חדש לחמי, נפל לי האסימון איכות התמונה בפלזמה פשוט יותר טובה איך שאני לא אהפוך את זה, ראיתי LED מוצגת ליד פלזמה ותאמת רציתי להשפריץ ניטים כשראתי את התמונה הטבעית בפלזמה, את השחורים, וזהו המסך הבא הוא פלזמה!
הבנתי שבעית הצריבות די חלפה לה ובאמת לא צריך לחשוש מתמונה סטטית של המדיה סנטר ל10 דקות על המסך או מתוכן 4-3 של סרטים מצוירים במשך שעה וחצי (תקנו אותי אם אני טועה)
גם הבנתי שמבחינת השתקפויות המצב הרבה יותר טוב מבעבר, גם הLED החדשות סובלות מבעיות דומות
אגב ה3Dהוא לא פרמטר כאן הרבה יותר חשוב לי תאום עם מחשב תמונת 2D איכותית ,פילטרים נגד השתקפות, עמידות בצריבות וכו'
מקווה לדיון פורה
מאור
נערך לאחרונה על ידי maor199 ב 27/09/2010 19:14, נערך פעם 1 בסך הכל.
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
Re: 2 פלזמות ראש בראש
maor199maor199 כתב:אהלן
מקווה לדיון פורה
מאור...
ראשית שתי המסכים לא באותו מסגרת מחיר הסמסונג יקרה יותר . ועשירה יותר באפליקצית ותומכת ב 3D
הפנאסוניק v-20 מסך פלזמה מצויין איכות שחורים טובה מאוד משדרת איכות ומרחב צבעים עשיר וטבעי .
עדיין לא ראיתי את הסמסונג 50 c-7000 את ה 63 כן ראיתי ואכן מדובר במסך משובח אבל המחיר בשמיים ואינו מוצדק .
לסיכום ..... במידה ואתה מחפש מסך נטו ללא שום קישקושים מסביב אז הפנאסוניק היא הבחירה הנכונה גם מבחינת איכות וגם מבחינת המחיר .
בהצלחה .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
לא התעמקתי בכל האופציות, יותר התמקדתי באיכות התמונה וקצת בפיצ'רים של הרשת (סקייפ עובד מצוייןmaor199 כתב:גורו מה בקשר לחיבור מחשב HTPC לא ברמת הגלישה והמייל, האם לדוגמא פשוט לשנות רזולוציה וHZ באותה קלות כמו בLCD/LED ?...
- חיים
- חבר במועדון HT

- תגובות: 4883
- שם מלא: חיים לגו
- נתן תודות: 1233 פעמים
- קיבל תודות: 298 פעמים
ירקוני
הכל בסדר מרגיש טוב?
הכל בסדר מרגיש טוב?
נפט וסולר לחימום ביתי,ולתעשיה.
חיים-0532253784
חיים-0532253784
- ronyhr
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 211
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 6 פעמים
maor199 כתב:ההבדל במחיר כאן הוא משהו כמו 700 שקל ככה שזה עוד סביר
אגב ראיתי את הסמסונג 63 רק שאם אני מביא אותה הביתה אז אני כנראה צריך לעבור לגור במלון או באיגלו...
אולי אני משוחד אבל ה-V20 מסך מעולה עם תמונה מרשימה גם בתכני SD (תכני HD נראים מצויין כמעט בכל המסכים).
למסך אין מאוורר - אז גם אין רעש מהמאוורר
היו כמה חברה שאכן התלוננו על באאאאז כזה או אחר, לפחות אחד מהם כתב כאן שיורוקום החליפו לו את המסך - כך שאם תבחר ב-V20 תוודא שהמסך מגיע מהיבואן עם חבילת אחריות מלאה.
צהוב עולה 
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
מה השימושים שעומדים להיות לך עם המחשב?
אתה עומד לגלוש?
או...?
אתה עומד לגלוש?
או...?
-
maor199
- חבר פעיל במיוחד

לא גלישה , רק מדיה סנטרItay_Pollak כתב:מה השימושים שעומדים להיות לך עם המחשב?
אתה עומד לגלוש?
או...?...
היום בLCD אני יכול לשנות רזולציה או RR לפי סוג הקובץ ל24 25 או 60 HZ, האם כל הדברים האלו פשוטים גם בפלאזמה? או שיש מגבלות?
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
maor199maor199 כתב:לא גלישה , רק מדיה סנטרItay_Pollak כתב:מה השימושים שעומדים להיות לך עם המחשב?
אתה עומד לגלוש?
או...?...
היום בLCD אני יכול לשנות רזולציה או RR לפי סוג הקובץ ל24 25 או 60 HZ, האם כל הדברים האלו פשוטים גם בפלאזמה? או שיש מגבלות?...
אתה יכול לפרט בבקשה איך אתה משנה רזולוצייה במסך LCD .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
-
maor199
- חבר פעיל במיוחד

דרך הכרטיס מסך, אני מחליט איזה רזולוציה המסך השני יציג
אני לא משתמש הרבה (רק כדי לראות משחקים של מכבי, אל תשאל לא קל לחיות בחול, טלווזית אינטרט וכו')
רוב הזמן אני רק משנה את הRR כדי שיתאים לסרט
אני לא משתמש הרבה (רק כדי לראות משחקים של מכבי, אל תשאל לא קל לחיות בחול, טלווזית אינטרט וכו')
רוב הזמן אני רק משנה את הRR כדי שיתאים לסרט