The Vampire Diaries - עונה 2
-
guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35088
- נתן תודות: 174 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
אז אחרי הסיום הדרמטי של העונה הראשונה וחזרתה של קתרין לתמונה, העונה השנייה ממשיכה בדיוק מאותו מקום, ובנוסף לקתרין קם לערפדים אוייב על טבעי עתיק.
סידרת הנעורים שמבוססת הערך על דימדומים ממשיכה בשלה, אם כי נראה שעכשיו לפחות מנסים לבנות קו עלילה לכל העונה ולא רק לשני פרקים קדימה (אם כי יכול להיות שאני טועה, היו רק שלושה פרקים...)
סידרת הנעורים שמבוססת הערך על דימדומים ממשיכה בשלה, אם כי נראה שעכשיו לפחות מנסים לבנות קו עלילה לכל העונה ולא רק לשני פרקים קדימה (אם כי יכול להיות שאני טועה, היו רק שלושה פרקים...)
-
guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

הסידרה חזרה אחרי הפגרה.
יש לנו 2 עלילות שרצות במקביל: אנשי הזאב והערפדים המקוריים
עכשיו, אחרי יותר מחצי עונה בהחלט אפשר לומר שהסידרה השתפרה מאוד, יותר אקשן והרבה הרבה יותר אלימות, אוהבים שם את העניין של לענות קשורים - פעם אנשי זאב ופעם ערפדים...
יש לנו 2 עלילות שרצות במקביל: אנשי הזאב והערפדים המקוריים
עכשיו, אחרי יותר מחצי עונה בהחלט אפשר לומר שהסידרה השתפרה מאוד, יותר אקשן והרבה הרבה יותר אלימות, אוהבים שם את העניין של לענות קשורים - פעם אנשי זאב ופעם ערפדים...
-
guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

טוב, נראה שעלילת אנשי הזאב הגיעה לקיצה בשלב זה
גם ככה הם לא באמת היוו יריבים לערפדים.
מה שמצחיק מבחינה עלילתית, שמצד אחד היו המון כאלה ומצד שני אף ערפד לא ידע שהם קיימים עד מייסון וגם אז אמרו שהם על סף הכחדה
גם ככה הם לא באמת היוו יריבים לערפדים.
מה שמצחיק מבחינה עלילתית, שמצד אחד היו המון כאלה ומצד שני אף ערפד לא ידע שהם קיימים עד מייסון וגם אז אמרו שהם על סף הכחדה
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46352
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5072 פעמים
כל הזמן ערפדים מול אנשי זאב - איזה שעמום!
חייבים להכניס זומבים לנוסחה.
חייבים להכניס זומבים לנוסחה.
-
guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

טוב, פרק 15 העלה לי את הנרווים.
חיסלתם את אלייג'ה, יופי, אז מה עושים איתו? שמים אותו בבית. אפילו אני, שלא מנסה לשער מה יהיה בפרק הבא, ברור לי שהמכשף שעובד איתו יבוא ויוציא ממנו את הסכין.
ובקטנה:
אלייג'ה, כזה חכם וחזק - ערפד מקורי, נותן שיחסלו אותו פעמיים באותו ערב?
כבר חיסלו אותו, מורידים לו את הראש? שלא יחזור לתחייה? שורפים אותו? לא! למה? ככה.
ועד שהביא דמות מגניבה כמו אלייג'ה, כל הזמן הורגים אותו? כבר 3 פעמים...
חיסלתם את אלייג'ה, יופי, אז מה עושים איתו? שמים אותו בבית. אפילו אני, שלא מנסה לשער מה יהיה בפרק הבא, ברור לי שהמכשף שעובד איתו יבוא ויוציא ממנו את הסכין.
ובקטנה:
אלייג'ה, כזה חכם וחזק - ערפד מקורי, נותן שיחסלו אותו פעמיים באותו ערב?
כבר חיסלו אותו, מורידים לו את הראש? שלא יחזור לתחייה? שורפים אותו? לא! למה? ככה.
ועד שהביא דמות מגניבה כמו אלייג'ה, כל הזמן הורגים אותו? כבר 3 פעמים...
-
guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

פרק 18 ממשיך את מגמת השיפור וזה למרות שחסכו בשחקן ושמו את אלאריק בתור קלאוס... אולי מתכננים עלילת קלאוס לעונה הבאה.
בהחלט הופתעתי מהטוויסט עם בוני, וממש לא הופתעתי מזה שאלנה שלפה את הסכין מאלייג'ה...
בהחלט הופתעתי מהטוויסט עם בוני, וממש לא הופתעתי מזה שאלנה שלפה את הסכין מאלייג'ה...
-
guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

למי ששם לב כל פרק זוכה לסקירה ב-TV.COM
http://www.tv.com/the-vampire-diaries-b ... ub_stories;
מומלץ לעבור על העמוד השני המשופע בתמונות...
http://www.tv.com/the-vampire-diaries-b ... ub_stories;
מומלץ לעבור על העמוד השני המשופע בתמונות...
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73269
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3156 פעמים
ניסיתי, באמת שניסיתי, ולמרות שלרב יש לנו טעם די דומה - הפעם לא הצלחתי
יותר מידי "בברלי הילס" לטעמי
יותר מידי "בברלי הילס" לטעמי
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73269
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3156 פעמים
בראשונה, אבל ניסיתי 2-3 פרקים. יש לי המון סדרות שמחכות לזמן הצפייה ומעט מאוד סבלנות לסדרות נעורים.
-
guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

בניגוד ל-SUPERNATURAL, פה אני לא יכול להמליץ להשקיע ולצלוח עונה ראשונה גרועה כי אח"כ הכל נהיה דבש...פה העונה השנייה טובה יותר וזהו בערך, אם אתה מאוד אוהב ערפדים, אז תעשה מאמץ אם לא אז כשיהיה לך זמן בפנסיה.
-
guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

אם לסכם את העונה הלא רעה הזו, חיסלו באופן מפתיע כמות מכובדת מאוד של דמויות מהדרג השני.
הפרק האחרון היה פחות טוב מזה שקדם לו, היה אפשר להשאיר את סיום הפרק הקודם בתור הקליף האנגר של סיום העונה, ככה פתחו כיוון חדש שלא ממש היה נחוץ.
הפרק האחרון היה פחות טוב מזה שקדם לו, היה אפשר להשאיר את סיום הפרק הקודם בתור הקליף האנגר של סיום העונה, ככה פתחו כיוון חדש שלא ממש היה נחוץ.