מסכי פאנסוניק פלאזמה >>>>>
בהמשך לסיקור של עופר על מסך הפלאזמה PH8 של פנאסוניק וכן אחרי שראתי בחנות את המסך PWD8 - שאלה על פסים\רעשים ברקע התמונה.
מצורף תמונות מהמאמר של עופר שמראות (לפי דעתי) את הפסים ברקע התמונה. כל זה בהנחה שמצלמת הסטילס לא עיוות את התמונה, למרות שאני ראיתי את זה בחנות בברור ולא יחסתי לזה חשבות בטענה של חיבורים לא איכותים וכן כיול המכשיר.
עופר אשמח לדעת אם הבחנת בזה בזמן הבדיקה, או שזה רק בדימיון שלי....
תודה
מצורף תמונות מהמאמר של עופר שמראות (לפי דעתי) את הפסים ברקע התמונה. כל זה בהנחה שמצלמת הסטילס לא עיוות את התמונה, למרות שאני ראיתי את זה בחנות בברור ולא יחסתי לזה חשבות בטענה של חיבורים לא איכותים וכן כיול המכשיר.
עופר אשמח לדעת אם הבחנת בזה בזמן הבדיקה, או שזה רק בדימיון שלי....
תודה
-
- יש פסים מעט אלכסונים שמכסים את המסך, בתמונה השניה המרווח בין הפסים האלכסונים גדול יותר, כלור פסים עבים יותר
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78866
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5392 פעמים
זה MOIRE, שזה תוצאה של שילוב של צילום בזוית עם מצלמה דיגיטלית והרזולוציה המקורית של המסך.
הפסים אינם שם כשרואים את זה בעיניים.
תופעות כאלה קורות בשטח כשיש הפרעה, GROUND LOOP וכו'. יש כמה חנויות שיש להן בעיות עם ה-DISTRIBUTION AMP או עם ייצוב האדמה וזה גורם לאפקט הזה.
הפסים אינם שם כשרואים את זה בעיניים.
תופעות כאלה קורות בשטח כשיש הפרעה, GROUND LOOP וכו'. יש כמה חנויות שיש להן בעיות עם ה-DISTRIBUTION AMP או עם ייצוב האדמה וזה גורם לאפקט הזה.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78866
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5392 פעמים
לא צריך לעשות כלום...
התופעה כאמור מופיעה בצילומים, היא לא קיימת אצלי בבית.
אם יש לך בעיה של GROUND LOOP, אז תעשה חיפוש על GROUND LOOP (פתרונות אפשריים - ISOLATOR ללויין או לכבלים ופתרון "חשמל נקי" כמו ה-FC30 של חברת BELKIN שסקרתי לאחרונה).
התופעה כאמור מופיעה בצילומים, היא לא קיימת אצלי בבית.
אם יש לך בעיה של GROUND LOOP, אז תעשה חיפוש על GROUND LOOP (פתרונות אפשריים - ISOLATOR ללויין או לכבלים ופתרון "חשמל נקי" כמו ה-FC30 של חברת BELKIN שסקרתי לאחרונה).
הוספת רמקולים קטנים (של מחשב אולי) - עזרה
קראתי קצת על כאלה שהוסיפו רמקולים אחרים, אבל לא הבנתי איזה סוג כדאי לתאימות עם ה-PWD8. לצערי אין לי מקום לצירוף רמקולים המקורים שהולכים עם מסך זה, בישבלי האפשרות היחידה היא הוספת רמקולים קטנים כמו של מחשב. האם יש רמקולים קטנים בלי מגבר כך שאוכל לחבר ישירות למסך?
או שאוותר על הרמקולים הנוספים ואצטרך להפעיל את ה-5.1 גם בצפיה של חדשות ערוץ ....10
תודה
או שאוותר על הרמקולים הנוספים ואצטרך להפעיל את ה-5.1 גם בצפיה של חדשות ערוץ ....10
תודה
זוג של רמקולים סטלייטים קטנים כגון מורל יספיקו בהחלט
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... highlight=
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... highlight=
התחלתי את חיי מאפס ולקח לי שנים להגיע לשום דבר
אגב GROUNDLOOP
התקנתי השבוע בחדר השינה LCD "20 של MAG (חביב ובהחלט שווה 1800 ש"ח דרך מבצע פסח של רשת מגה). יש בעיית GROUNDLOOP רצינית. התקשרתי היום למוקד תמיכה טכנית של YES. יום ראשון יבוא טכנאי לטפל בבעיה ובמקרה הצורך להתקין ISOLATOR ללא עלות ביקור טכנאי.
"חוני חוני (עם שורוק) פם פם פם"
- shmulikwe
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1646
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 12 פעמים
Re: אגב GROUNDLOOP
האם טכנאי יס התקין לך Isolator?shay כתב:התקנתי השבוע בחדר השינה LCD "20 של MAG (חביב ובהחלט שווה 1800 ש"ח דרך מבצע פסח של רשת מגה). יש בעיית GROUNDLOOP רצינית. התקשרתי היום למוקד תמיכה טכנית של YES. יום ראשון יבוא טכנאי לטפל בבעיה ובמקרה הצורך להתקין ISOLATOR ללא עלות ביקור טכנאי....
שמוליק ו.
הגיע טכנאי, אמר שהבעיה במסך, הזמנתי את שירות של המסך, החליפו לי מסך (לשווא) והבעיה נותרה בעינה. הזמנתי שוב טכנאי של YES לתחילת שבוע הבא. הכל ללא תשלום כמובן. יתכן גם ומדובר בבעיית מתח דרך כבל האנטנה של המסך. אעדכן בהמשך...
"חוני חוני (עם שורוק) פם פם פם"