כמה שאלות לגבי הפריצה של PS3...

PlayStation, Xbox, Nintendo Switch על כל דגמיהם אביזריהם, קנסולות ניידות וקונסולות רטרו
שלח תגובה
maccabi פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 238
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

שלום לכולם. אני קורא כבר כמה ימים על הפריצה של הPS3 רואה סרטונים פחות או יותר איך זה עובד ועדיין לא הצלחתי להבין כמה דברים
1. אחרי הרכישה של הצ'יפ USB, מחבר אותו לסוני ובאותו הזמן מחבר גם כונן חיצוני.
ראיתי בסירטון שאומר להכניס כל דיסק אורגינל אחר לקראת סיום ההתקנה איך זה בדיוק עובד?
2. ומה בדיוק עושים עם משחקים שכביכול כמעט כולם מעל 4 ג'יגה? הבנתי בהארדיסק הפנימי... שוב מזה אומר שאני מוריד ישירות מהסוני את המשחק במקום מהמחשב?
3. דרך אגב יש כל כך הרבה סוגים של הPS3 JAILBREAK הזה.. גם ביניהם יש הבדלים?
בקיצור לא הבנתי את הפרוצדורה - אשמח אם מישהו יסביר לי אחת ולתמיד איך זה עובד.

TANDBERG
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4591
נתן תודות: 184 פעמים
קיבל תודות: 202 פעמים

שליחה #2 

maccabi, יש שרשור שלם על השטות הזו, אתה מוזמן להכנס לשם. כמו שראיתי - שמת שם שאלה דומה, עדיף שלא יהיו כפילויות. יום טוב.
Vocare Ad Regnum

atb
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 482
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 13 פעמים

שליחה #3 

maccabi כתב:שלום לכולם. אני קורא כבר כמה ימים על הפריצה של הPS3 רואה סרטונים פחות או יותר איך זה עובד ועדיין לא הצלחתי להבין כמה דברים
1. אחרי הרכישה של הצ'יפ USB, מחבר אותו לסוני ובאותו הזמן מחבר גם כונן חיצוני.
ראיתי בסירטון שאומר להכניס כל דיסק אורגינל אחר לקראת סיום ההתקנה איך זה בדיוק עובד?
2. ומה בדיוק עושים עם משחקים שכביכול כמעט כולם מעל 4 ג'יגה? הבנתי בהארדיסק הפנימי... שוב מזה אומר שאני מוריד ישירות מהסוני את המשחק במקום מהמחשב?
3. דרך אגב יש כל כך הרבה סוגים של הPS3 JAILBREAK הזה.. גם ביניהם יש הבדלים?
בקיצור לא הבנתי את הפרוצדורה - אשמח אם מישהו יסביר לי אחת ולתמיד איך זה עובד.
...
1. לצורך הפעלת הפריצה ישנו סדר הוראות קטן. מנתקים חשמל, מחברים את הפריצת USB. לוחצים זריז על POWER + EJECT . לאחר שנדלקת הנורה הפריצה עובדת (ראה בהודעה שלי, באשכול הפריצה עוד מידע בהקשר לזה).
ברגע שהסוני נפרץ, הוא למעשה הופך להיות גרסת פיתוח. מה שזה אומר? - אתה יכול להפעיל הכל! כולל הומברו - תוכנות ביתיות. לכן ניתן להתקין את התוכנה BACKUP MANAGER שאיתה ניתן להריץ ולגבות משחקים.
2. עד לכתיבת שורות אלה (למרות שתוך כדי אני קורא שיש פתרון גם לזה), יש משחקים שבעלי קובץ בודד מעל 4 GB לא ניתן לשים אותם על הרד דיסק חיצוני מאחר והסוני לא תומך במערכת קבצים NTFS אלא רק ב FAT32. FAT32 הוא הבעיה המרכזית שתוך בקובץ בודד עד 4GB. לכך מצאו פתרון ופיתחו HOMEREW FTP שמאפשר בעצם להעביר קובץ מהמחשב, בעזרת חיבור הרשת שלך ישירות לתוך ההרד דיסק הפנימי של הסוני. ההרד דיסק הפנימי של הסוני בנוי ממערכת קבצים ייחודית של סוני שמאפשרת קבצים מעל 4GB. אחרי שאתה מסיים להוריד משחק למחשב. אתה פשוט מפעיל את התוכנה בסוני ומתחבר בעזרת כל תוכנת FTP לסוני ומעביר ישירות.
3. כנס לאשכול הראשי

תמשיך דיון באשכול הראשי. (Y)

maccabi פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 238
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #4 

אוקיי.
תודה רבה על ההסבר המפורט.
אך מזה אומר הארדיסק ייחודי - זה לא הארדיסק 2.5 סטנדרטי שאפשר לרכוש בכל מקום?
ודרך אגב איפה אני מתקין את HOMEREW FTP? במחשב וגם בסוני?

שלח תגובה

חזור אל “קונסולות”