תוכנה להזרמת אודיו
אני מזרים אודיו בבית מהמחשבים שלי עם מגבר אונקיו דגם 807.
עד לא מזמן השתמשתי ב- WMP11 מאחר והיא הכי זמינה והומלצה לכך בחוברת ההסבר.
הבעיה איתה שהיא לא מזרימה קבצים שהם לא MP3 או WMA.
ניצלתי את ההזדמנות שמסיבה לא ברורה היא הפסיקה לעבוד והתקנתי את twonkymedia, שמזרימה את כל קבצי האודיו למגבר.
הבעיות הן הבאות: הגרסאות החדשות של התוכנה לא יודעות לסדר את התיקיות לפי סדר השירים, אלא לפי abc.
לכן ירדתי לגרסה מוקדמת 4.4.18, שהומלצה בפורום של התוכנה. זה הסתדר. אך יש בעיות אחרות.
הפעם התוכנה לא יודעת להזרים את התמונה של עטיפת התקליט, וחמור יותר, היא לא מזהה את שם האומן אלא רק את שם השיר ושם האלבום (כמובן שהאלבומים עברו tag מתאים).
יש אולי תוכנה אחרת יעילה שאתם ממליצים עליה להזרמת אודיו?
תודה.
עד לא מזמן השתמשתי ב- WMP11 מאחר והיא הכי זמינה והומלצה לכך בחוברת ההסבר.
הבעיה איתה שהיא לא מזרימה קבצים שהם לא MP3 או WMA.
ניצלתי את ההזדמנות שמסיבה לא ברורה היא הפסיקה לעבוד והתקנתי את twonkymedia, שמזרימה את כל קבצי האודיו למגבר.
הבעיות הן הבאות: הגרסאות החדשות של התוכנה לא יודעות לסדר את התיקיות לפי סדר השירים, אלא לפי abc.
לכן ירדתי לגרסה מוקדמת 4.4.18, שהומלצה בפורום של התוכנה. זה הסתדר. אך יש בעיות אחרות.
הפעם התוכנה לא יודעת להזרים את התמונה של עטיפת התקליט, וחמור יותר, היא לא מזהה את שם האומן אלא רק את שם השיר ושם האלבום (כמובן שהאלבומים עברו tag מתאים).
יש אולי תוכנה אחרת יעילה שאתם ממליצים עליה להזרמת אודיו?
תודה.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
למה שלא תנסה את TVersity?
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

היא מאוד מומלצת וגם הגרסה החינמית נחשבת לאחד היישומים המוצלחים יותר של שרת UPnP AV
catskinner,
שוב, תודה רבה. אנסה את התוכנה הערב.
רק לידע כללי, שאלה נוספת ברשותך, עוד בטרם קניתי מכשיר סטרימר:
האם ככלל, הסטרימרים גם זקוקים לתוכנת שרת כזו מסוג upnp שתותקן על המחשב, או שהם משתמשים בתוכנה מובנית שהם מגיעים איתה?
שוב, תודה רבה. אנסה את התוכנה הערב.
רק לידע כללי, שאלה נוספת ברשותך, עוד בטרם קניתי מכשיר סטרימר:
האם ככלל, הסטרימרים גם זקוקים לתוכנת שרת כזו מסוג upnp שתותקן על המחשב, או שהם משתמשים בתוכנה מובנית שהם מגיעים איתה?
- Catskinner
- חבר במועדון HT

זה תלוי. רובם יודעים להתחבר לשרתי UPnP AV אבל יש כאלה (כמו ה TVIX בגרסאות הקודמות) שדרשו מיפוי כוננים ברשת כדי לאפשר צפיה בתכנים ממקורות מרוחקים. אני אישית מעדיף לא להתעסק עם הזרמות דרך הרשת ומעדיף להעתיק את התכנים לדיסק המקומי של הסטרימר.