בעיה בגוקבוקס באקסטרימר
אני מנסה להוריד פוסטרים ותמונות רקע גם דרך המכשיר וגם דרך המחשב אבל ללא הצלחה .דרך המכשיר לא מצליח לזהות את הסרטים בסריקה ,לעומת זאת במחשב הוא מצליח לזהות את הסרטים ומוצא להם פוסטרים בעידכון מקוון ,אבל לאחר סימון שלהם ובקשת שמירה הוא שומר את הפריטים של הסרט תקציר ועוד אבל את התמונות הוא לא שומר.
בהוספת פוסטרים לא מקוונת מתוך תקיה במחשב שלי עם לחיצה על שמירה הוא נותן לי דף לבן והדפדפן כותב לי בוצע אבל לא נשמרכלום
תודה מראש
בהוספת פוסטרים לא מקוונת מתוך תקיה במחשב שלי עם לחיצה על שמירה הוא נותן לי דף לבן והדפדפן כותב לי בוצע אבל לא נשמרכלום
תודה מראש
קצת סדר:sambrano כתב:אני מנסה להוריד פוסטרים ותמונות רקע גם דרך המכשיר וגם דרך המחשב אבל ללא הצלחה .דרך המכשיר לא מצליח לזהות את הסרטים בסריקה ,לעומת זאת במחשב הוא מצליח לזהות את הסרטים ומוצא להם פוסטרים בעידכון מקוון ,אבל לאחר סימון שלהם ובקשת שמירה הוא שומר את הפריטים של הסרט תקציר ועוד אבל את התמונות הוא לא שומר.
תודה מראש...
1. כל סרט צריך להיות בספריה נפרדת כשעדיף ששם הסרט יהיה זהה לשם הספריה
2. כל השמות באנגלית בלבד ללא סימנים מיוחדים כמו פסיקים וגרשיים.
3. הרשאות כתיבה- הספריה צריכה להיות עם הרשאות כתיבה/קריאה (חפש בפורום הודעה קודמת שלי עם קישור)
4. מצ"ב תמונת מסך של אחת מהספריות שלי, שים לב שהספרייה צריכה לכלול 7 פריטים, הסרט עצמו, תרגום + 5 קבצים שה- JB מייצר, ללא השביעיה הזו , אתה עשוי לראות בממשק ה- WEB אבל ב- XT עצמו לא תקבל את תמונת הסרט.
5. במידה ולא צלח, מחקתי את התכולה של 5 הקבצים שה-JB ייצר, הוסף את הספריה הספציפית למועדפים וסרק שוב את הסרט הזה בלבד (כלומר תשאיר רק את הספרייה שאתה מעוניין לסרוק במועדפים וסרוק אוטומטית, ע"פ שם ה-FOLDER
בהצלחה.
אכן כן, הורד את הנקודות ומקפים משמות הסרט ( אני בד"כ מאתר קודם את שם הסרט ב- IMDB) ועושה re name ע"פ השם הופיע באתר. אולם יש גם כאן יוצא דופן כמו הסרט : http://www.imdb.com/title/tt0780511/jean-paul כתב:האם הסימנים המיוחדים כוללים מקף(מינוס) ונקודות שאסור שיהיו בשם הקובץ?...
במקרה הזה הורדתי את ה-y's משם הסרט והשארתי אותו כ- (Everybody Fine (2009, וה- SCANNER מצא אותו בקלות.