קניתי כרטיס מסך חדש ולא מצליח לראות תמונה בטלוויזיה
קניתי מקודם את הכרטיס HD5450, אני עם מערכת של WIN7 32 BIT
בקיצור הורדתי מהאתר את הדרייבר הכי עדכני כולל CCC, התקנתי.
חיברתי עם כבל איכותי את הפלזמה [Samsung C450] למחשב ב HDMI, ובו זמנית גם המסך של המחשב מחובר בחיבור DVI.
בקיצור המחשב נדלק, והמסך מחשב נדלק, אבל בפלזמה עצמה, כשאני רוצה לעבור ל HDMI2 , זה לא מזהה לי בכלל חיבור, כאילו זה לא מחובר בכלל.
ניסיתי לכבות את המחשב ולנתק את החיבור DVI כדי שרק הטלוויזיה תהיה מחוברת דרך HDMI וגם אז זה לא זיהה לי כלום.
אני צריך לעשות משהו בתוכנה? כי חיפשתי ולא ממש מצאתי.
הנה תמונה:
http://img80.imageshack.us/img80/678/41727668.jpg
כשאני עושה DETECT DISPLAYS זה לא מוצא לי כלום... וגם כשהצלחתי איכשהוא דרך ה BASIC שזה יזהה מסך אחר ויעשה לי צורה של טלוויזיה לידו, זה גם לא נקלט, ובטלוויזיה עצמה שברציתי לעבור לHDMI2 איפה שזה מחובר זה אמר לי שזה לא מזהה התקן שמחובר.
בקיצור הורדתי מהאתר את הדרייבר הכי עדכני כולל CCC, התקנתי.
חיברתי עם כבל איכותי את הפלזמה [Samsung C450] למחשב ב HDMI, ובו זמנית גם המסך של המחשב מחובר בחיבור DVI.
בקיצור המחשב נדלק, והמסך מחשב נדלק, אבל בפלזמה עצמה, כשאני רוצה לעבור ל HDMI2 , זה לא מזהה לי בכלל חיבור, כאילו זה לא מחובר בכלל.
ניסיתי לכבות את המחשב ולנתק את החיבור DVI כדי שרק הטלוויזיה תהיה מחוברת דרך HDMI וגם אז זה לא זיהה לי כלום.
אני צריך לעשות משהו בתוכנה? כי חיפשתי ולא ממש מצאתי.
הנה תמונה:
http://img80.imageshack.us/img80/678/41727668.jpg
כשאני עושה DETECT DISPLAYS זה לא מוצא לי כלום... וגם כשהצלחתי איכשהוא דרך ה BASIC שזה יזהה מסך אחר ויעשה לי צורה של טלוויזיה לידו, זה גם לא נקלט, ובטלוויזיה עצמה שברציתי לעבור לHDMI2 איפה שזה מחובר זה אמר לי שזה לא מזהה התקן שמחובר.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2316 פעמים
האם מדובר בכבל HDMI ארוך?
מה קורה אם אתה מבצע כיבוי למחשב, מנתק את מסך המחשב, משאיר רק את ה-HDMI מחובר לפלזמה, ואז מפעיל את המחשב?
מה קורה אם אתה מבצע כיבוי למחשב, מנתק את מסך המחשב, משאיר רק את ה-HDMI מחובר לפלזמה, ואז מפעיל את המחשב?
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
מדובר בכבל 3 מטר...שזה נחשב לארוך כן.pixies כתב:האם מדובר בכבל HDMI ארוך?
מה קורה אם אתה מבצע כיבוי למחשב, מנתק את מסך המחשב, משאיר רק את ה-HDMI מחובר לפלזמה, ואז מפעיל את המחשב?...
אבל זה לא כבל "פשוט" זה קצת יותר טוב מהפשוטים, עלה איזה 80 ש''ח.
מה גם שאצלי בבית [זה בבית אחר] הוא כן הפעיל מחשב HTPC אחר.
כשאני מפעיל את המחשב רק כשהכבל HDMI מחובר ואני מנתק את ה DVI אז כלום לא קורה...זה עדיין לא מזהה בטלוויזיה כלום.
לא צריך לעשות בתוכנה איזה משהו ? :X
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2316 פעמים
לפעמים יש כבלים שהם גבוליים ובתנאים מסויימים עם מסכים מסויימים הם לא יעבדו.
ניסית כניסה אחרת של הפלזמה?
ניסית כניסה אחרת של הפלזמה?
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
ניסיתי עכשיו לחבר גם עם כבל אחר של מטר וחצי, שעלה 60 ש''ח וגם עבד עם המחשב HTPC שיש לי בבית וזה גם לא עובד...
ניסיתי עם חיבור HDMI אחר, לא ניסיתי לחבר עם חיבור VGA למה זה לא נותן לי כלום כי אני לא צריך את זה בחיבור הזה..
בקיצור זה לא משהו שצריך לעבוד איתו בתוכנה? כי לא עשיתי שם כלום :X
ניסיתי עם חיבור HDMI אחר, לא ניסיתי לחבר עם חיבור VGA למה זה לא נותן לי כלום כי אני לא צריך את זה בחיבור הזה..
בקיצור זה לא משהו שצריך לעבוד איתו בתוכנה? כי לא עשיתי שם כלום :X
עדכון:
כשנכנסתי עכשיו ל CCC אז עשיתי ב EASY SETUP לסדר שיהיה 2 מסכים
בקיצור זה זיהה את הפלזמה [אבל עדיין הטלוויזיה עצמה לא זיהתה את החיבור HDMI] ונתן לי לבחור רזולוציה למסך ורזולוציה לפלזמה, בחרתי מה שזה נתן לי, ונתן לי לבחור בין EXTENDED וביןשכפול של אותו מסך, עשיתי אקסטנד, ועדיין כלום..לא עזר, ניסיתי להפעיל מחדש את המחשב, וניסיתי עוד הפעם לחבר את המחשב רק לטלוויזיה ולנתק מסך מחשב ועדיין לא ראו כלום...
עכשיו כשאני נכנס ל CCC זה בכלל לא מזהה לא את הטלוויזיה כמחוברת, רק את המסך מחשב, ניסיתי לנתק וחבר מחדש את הכבל HDMI ולהחליף לו פאילו מיקום ועשיתי ריסט וזה עדיין לא מזהה לי את המסך בתוכנה.
כשנכנסתי עכשיו ל CCC אז עשיתי ב EASY SETUP לסדר שיהיה 2 מסכים
בקיצור זה זיהה את הפלזמה [אבל עדיין הטלוויזיה עצמה לא זיהתה את החיבור HDMI] ונתן לי לבחור רזולוציה למסך ורזולוציה לפלזמה, בחרתי מה שזה נתן לי, ונתן לי לבחור בין EXTENDED וביןשכפול של אותו מסך, עשיתי אקסטנד, ועדיין כלום..לא עזר, ניסיתי להפעיל מחדש את המחשב, וניסיתי עוד הפעם לחבר את המחשב רק לטלוויזיה ולנתק מסך מחשב ועדיין לא ראו כלום...
עכשיו כשאני נכנס ל CCC זה בכלל לא מזהה לא את הטלוויזיה כמחוברת, רק את המסך מחשב, ניסיתי לנתק וחבר מחדש את הכבל HDMI ולהחליף לו פאילו מיקום ועשיתי ריסט וזה עדיין לא מזהה לי את המסך בתוכנה.
- agent__smith
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6317
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 144 פעמים
כבה את המחשב ותעלה רק כאשר HDMI מחובר פיסית.
יש לי מחשב משחקים מה זה עצבני !!!!