הזמנת MOVE דרך SHOPTO...

PlayStation, Xbox, Nintendo Switch על כל דגמיהם אביזריהם, קנסולות ניידות וקונסולות רטרו
Hzur פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 48
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #1 

אהלן, אני רוצה להזמין את הבאנדל הבסיס של MOVE במחיר הזול ביותר... ולמיטב חיפושי המחיר הנמוך ביותר הוא בשופטו.... הזמנתי דרכם כבר עשרות משחקים אבל אף פעם לא חבילה מעל 50 דולר... וראיתי פה שיש כבר כמה אנשים שהזמינו מ VGP אבל האם מישהו הזמין משופטו או מחנות אחרת באירופה?
אני מעדיף משם כי זה פשוט יותר זול כי לא חשוב לי תוספת של משחקי הספורט כי אני רוצה את זה יותר בשביל משחקים יותר רציניים ולכן הדיסק דמואים יספיק לבנתיים...

אז מישהו יודע מנסיון שניתן להזמין משופטו את הבאנדל ושהוא לא נעצר במכס? או כל חנות אחרת שכמו VGP רושמת מחיר נמוך על החבילה אבל באותו טווח מחיר?

תודה רבה!!
Hzur.

zaviv
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1566
נתן תודות: 114 פעמים
קיבל תודות: 60 פעמים

שליחה #2 

אני הזמנתי מSHOPTO את הבאנדל וטרם קיבלתי אותו ולכן תעלומת המכס נשארה
אם הייתי יודע שאין מכס מהאתר הקנדי הייתי מזמין משם כיוון שהם ציינו מחיר נמוך מ- 50 $ על החבילה
ברגע שאני אקבל אני אעדכן

Hzur פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

אחלה, תודה רבה!!

mayeast
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1666
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 82 פעמים

שליחה #4 

zaviv כתב:אני הזמנתי מSHOPTO את הבאנדל וטרם קיבלתי אותו ולכן תעלומת המכס נשארה
אם הייתי יודע שאין מכס מהאתר הקנדי הייתי מזמין משם כיוון שהם ציינו מחיר נמוך מ- 50 $ על החבילה
ברגע שאני אקבל אני אעדכן
...
המוצרים שקניתי מהם , נשלחו ב 16.9 ועדיין לא הגיעו.
פיצלתי ל3 חבילות, אבל הטעות היא שחבילה אחת הייתי צריך לשלם על משלוח רשום. לפחות ככה הייתי יודע איפה זה.

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 35088
נתן תודות: 174 פעמים
קיבל תודות: 650 פעמים

שליחה #5 

Hzur,
הבאנדל ב-SHOPTO הוא דמו.
ב-VGP נותנים משחק מלא

Hzur פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #6 

guyezra כתב:Hzur,
הבאנדל ב-SHOPTO הוא דמו.
ב-VGP נותנים משחק מלא
...
תודה אבל ידוע אחי... כמו שרשמתי בהודעה הראשית... לא חשובה לי התוספת משחקי ספורט מפני שעיקר השימוש בMOVE לא יהיה במשחקי קז'ואל... ואני מחכה יותר לקילזון 3 ודומיו.

המחיר מVGP הוא 100 דולר קנדי + 14.5 דולר קנדי שזה בשער היציג 412 ש"ח... כמעט כמו בארץ לבאנדל עם משחק מלא(שווה למי שרוצה גם את המשחק...)
בשופטו המחיר הוא 42.5 פאונד ועוד 2.5 משלוח שזה לפי השער היציג 261 ש"ח... שזה זול משמעותית למה שנמכר בארץ...

אני אישית מעדיף את המחיר הזול בלי המשחק ולקנות גם את הנוויגייטור ואולי גם עוד שלט תנועה...

המחירים כמו שרשמתי הם לפי השער היציג והשער שפייפאל נותן קצת גבוהים יותר אבל זה לא הפרשים גדולים מדי....
לכן שאלתי לגבי נסיון של אנשים עם המשלוח משופטו שכן החבילה של MOVE גדולה מחבילת משחק ולי אין נסיון עם חבילות כאלה במכס... במידה והחבילה משופטו תיעצר במכס וידרש תשלום נוסף אז כל החישובים שלי פה מקבלים תפנית רצינית....

אני לא לחוץ להזמין... ויש פה כבר בחור שכבר דיווח שהזמין משופטו והוא מחכה לקבלת החבילה אז אחרי שהוא ידווח פה אם עצרו או לא עצרו לו במכס(בתקווה שלא כמובן...) אני יוכל להחליט מאיפה להזמין...

zaviv
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #7 

אם לא הזמנת לך על האתר הקנדי דיווחו כאן לא מעט אנשים שה- 115 דולר קנדי עברו במכס ולא שולמו סכומים נוספים
מבחינת עלויות זה יוצר כמו באנגלי במידה ואין מכס על הבאנדל 260 ש"ח כמו שציינת +160 ש"ח על המשחק
הכל משתנה במידה והאנגלי (הבאנדל עובר במכס)
ואת זה נדע בקרוב

Hzur פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #8 

zaviv כתב:אם לא הזמנת לך על האתר הקנדי דיווחו כאן לא מעט אנשים שה- 115 דולר קנדי עברו במכס ולא שולמו סכומים נוספים
מבחינת עלויות זה יוצר כמו באנגלי במידה ואין מכס על הבאנדל 260 ש"ח כמו שציינת +160 ש"ח על המשחק
הכל משתנה במידה והאנגלי (הבאנדל עובר במכס)
ואת זה נדע בקרוב
...

אתה חוזר על מה שנאמר כבר אחי... רק שאני לא צריך את המשחק... בגלל זה אני רוצה לדעת אם החבילה משופטו עוברת או לא... אם הייתי רוצה גם את המשחק לא הייתי חושב והייתי מזמין כבר מVGP. כולל המשחק המחיר יוצא זהה בשתי המקרים כשבקנדי ידוע שלא נתפס. אני מעוניין רק בחבילת בסיס(+נוויגייטור אבל את זה אין לי חשש להזמין מאיפה שהכי זול) במחיר הזול ביותר ועל כן הדיון.

תודה,
Hzur.

tomer_h
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2046
נתן תודות: 143 פעמים
קיבל תודות: 116 פעמים

שליחה #9 

mayeast כתב:
zaviv כתב:אני הזמנתי מSHOPTO את הבאנדל וטרם קיבלתי אותו ולכן תעלומת המכס נשארה
ברגע שאני אקבל אני אעדכן
...
המוצרים שקניתי מהם , נשלחו ב 16.9 ועדיין לא הגיעו.
פיצלתי ל3 חבילות, אבל הטעות היא שחבילה אחת הייתי צריך לשלם על משלוח רשום. לפחות ככה הייתי יודע איפה זה.
...
הגעתי הביתה וראיתי שקיבלתי הודעה על חבילה בדואר, אז 99.9 אחוז שהגיע מ-ShopTo (לא הזמנתי עוד דברים), נראה מחר בבוקר.

zaviv
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #10 

הגעתי הביתה וחיכה לי הדיסק של Sports Champions - Move ארוז הזמנתי ב- 21.9
שלט נוסף ובאנדל הזמנתי ב- 22.9 בטח אני אקבל אותו בדואר הבא
מה שמוזר הוא שעל החבילה צויין רק שם האתר וכתובת לא היה מחיר בשום מקום גם לא בפנים אז מעניין איך המכס יודע מה המחיר מלבד זה שהוא יכול לראות שזה דיסק אין מצב שזה נפתח אבל מצד שני זה פחות מ- 50 $

mei00
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 226
נתן תודות: 1 פעם

שליחה #11 

zaviv כתב:הגעתי הביתה וחיכה לי הדיסק של Sports Champions - Move ארוז הזמנתי ב- 21.9
שלט נוסף ובאנדל הזמנתי ב- 22.9 בטח אני אקבל אותו בדואר הבא
מה שמוזר הוא שעל החבילה צויין רק שם האתר וכתובת לא היה מחיר בשום מקום גם לא בפנים אז מעניין איך המכס יודע מה המחיר מלבד זה שהוא יכול לראות שזה דיסק אין מצב שזה נפתח אבל מצד שני זה פחות מ- 50 $
...
מאיזה אתר קנית?

zaviv
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #12 

shopto

mayeast
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1666
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 82 פעמים

שליחה #13 

zaviv כתב:shopto
...
מניאקים !
הזמנתי וזה נשלח ב 16.9 ! ועוד לא קיבלתי !!!

tomer_h
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #14 

mayeast כתב:
zaviv כתב:shopto
...
מניאקים !
הזמנתי וזה נשלח ב 16.9 ! ועוד לא קיבלתי !!!
...
אני לא הייתי מאשים אותם כל כך מהר... מה שהיה בדואר אצלי היום באמת הייתה החבילה מ-ShopTo שהזמנתי ב-14/9, אבל ראיתי שעל החבילה רשום שזה הגיע לדואר ב-20/9... כלומר זה כבר שבוע אצלהם, כנראה בגלל החגים. כנראה בגלל זה, גם מתעכב לך.

zaviv
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #15 

מה שמוזר שעל החבילה לא רשום מה היא מכילה ומה המחיר....

tomer_h
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #16 

נכון, גם לא אצלי.
בגלל זה, אם זאת חבילה לא גדולה, נראה לי שרוב הסיכויים שתעבור ללא בדיקה.

mei00
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #17 

טוב קיבלתי את החבילה שהזמנתי מ-shopto היא נשלחה בתאריך 20.9.2010 והתקבלה בתאריך 28.9.2010
שזה יפה כשמדובר בזמני חגים, עכשיו אני צריך לחכות לדבר החשוב שהוא הבנדאל שאותו הזמנתי מהאתר videogamesplus.

zaviv
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #18 

mei00 כתב:טוב קיבלתי את החבילה שהזמנתי מ-shopto היא נשלחה בתאריך 20.9.2010 והתקבלה בתאריך 28.9.2010
שזה יפה כשמדובר בזמני חגים, עכשיו אני צריך לחכות לדבר החשוב שהוא הבנדאל שאותו הזמנתי מהאתר videogamesplus.
...
מה הזמנת מSHOPTO והאם גם על החבילה שלך לא צויין מה המחיר האם היא נפתחה?

mei00
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #19 

החבילה לא נפתחה בוודאות אבל קיבלתי את הדואר רשום לצערי זה רק השלט
אז אני יחכה לבנדאל שאמור להגיע בקרוב וילך לקחת את שניהם ביחד.

zaviv
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #20 

טוב היום חיכו לי בתיבת הדואר 3 הודעות על דבר דואר גדול מבריטניה
מחר נדע איך העניין הסתיים עם או בלי מכס
המשך יבוא...

שלח תגובה

חזור אל “קונסולות”