SERJ TANKIAN - imperfect harmonies
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78811
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5382 פעמים
נראה שסרג', הסולן הארמני המטורלל של SYSTEM OF A DOWN, טיפה נרגע בגילו המתקדם (הוא שנתיים יותר מבוגר ממני), וצרף אורכסטרה לדיסק האחרון שלו.
הדיסק רגוע בהרבה מדיסקים קודמים שלו, והייתי אומר שגם הרבה יותר מיוצב ואחיד.
מצד שני, בינתיים אני מזהה רק שיר אחד שבאמת תפס אותי בשמיעה הראשונה - LEFT OF CENTER.
השאר טיפה רגועים מדי בשבילי...
הדיסק רגוע בהרבה מדיסקים קודמים שלו, והייתי אומר שגם הרבה יותר מיוצב ואחיד.
מצד שני, בינתיים אני מזהה רק שיר אחד שבאמת תפס אותי בשמיעה הראשונה - LEFT OF CENTER.
השאר טיפה רגועים מדי בשבילי...
לצערי SOAD הדרדרו בהתמדה מאז יצירת המופת שלהם, toxicity. שני האלבומים האחרונים (שהוקלטו בו זמנית) היו כבר הרבה פחות מוצלחים, וטוב שהם התפרקו (או יצאו להפסקה לא מוגבלת בזמן. *מכבסת מילים*).
הסולו הראשון של סרג' היה סביר. היו בו כמה שירים (בעיקר בחצי הראשון) שהמשיכו את התקופה הרעה של סיסטם, וכמה שירים, לקראת סופו, שהיו נהדרים (lie lie lie, beethoven c***, hunking antilope).
דארון, הגיטריסט והזמר השני, הוציא אלבום מעולה עם ההרכב החדש שלו scars on broadway (אאל"ט גם המתופף של סיסטם שם).
לפני כמה חודשים סרג' הוציא DVD בהופעה עם תזמורת. לא יכולתי לראות את זה יותר מכמה דקות. אין לי שום בעיה עם הופעות עם תזמורת סימפונית. אפילו את S&M הכה מושמץ של מטאליקה אני מאוד אוהב, אבל במקרה של סרג' זה היה פשוט בלתי נסבל. הוא איבד את זה לגמרי, ולצערי הדיסק החדש שלו נשמע רע כמו ההופעה ההיא.
הסולו הראשון של סרג' היה סביר. היו בו כמה שירים (בעיקר בחצי הראשון) שהמשיכו את התקופה הרעה של סיסטם, וכמה שירים, לקראת סופו, שהיו נהדרים (lie lie lie, beethoven c***, hunking antilope).
דארון, הגיטריסט והזמר השני, הוציא אלבום מעולה עם ההרכב החדש שלו scars on broadway (אאל"ט גם המתופף של סיסטם שם).
לפני כמה חודשים סרג' הוציא DVD בהופעה עם תזמורת. לא יכולתי לראות את זה יותר מכמה דקות. אין לי שום בעיה עם הופעות עם תזמורת סימפונית. אפילו את S&M הכה מושמץ של מטאליקה אני מאוד אוהב, אבל במקרה של סרג' זה היה פשוט בלתי נסבל. הוא איבד את זה לגמרי, ולצערי הדיסק החדש שלו נשמע רע כמו ההופעה ההיא.
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78811
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5382 פעמים
זה לא כזה נורא, אבל זה בהחלט לא טוב כמו SOAD בימים הטובים שלה.
בינתיים יש רק טרק אחד או שניים שתפסו אותי.
בינתיים יש רק טרק אחד או שניים שתפסו אותי.