זקוק להמלצות לרסיבר

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
method5 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 13
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכולם ,

יש לי רמקולים BOSE AM6 ואני מעוניין לרכוש רסיבר שהכי יתאים לרמקולים.

השימושים : חיבור ל DVD , YES , PS3 , STREAMER - בעיקר לשמוע מוזיקה ולראות סרטים .

התקציב שלי נע בין 2500-3500 ש"ח .

תודה מראש :)

KomerKo
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 247
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 8 פעמים

שליחה #2 

יש מספר דגמים איכותיים בקטגוריית מחיר הזאת. ימאהה, אונקיו, ודנון לדוגמא. תעשה חיפוש בפורום, יש מספיק נושאים על כל אחד מהדגמים. רצוי לגשת לחנות ולשמוע אותם עם הרמקולים שלך או עם רמקולים דומים. אני אישית לא הייתי קונה היום רסיבר ללא HDMI 1.4 שתומך בתלת מימד. עוד שנה-שנתיים זה יכנס בצורה חזקה כמו שה HD תפס בזמנו ואז אולי תצטער שלא חשבת על זה קודם.

nati2060
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 38

אתה טועה!

שליחה #3 

KomerKo כתב:יש מספר דגמים איכותיים בקטגוריית מחיר הזאת. ימאהה, אונקיו, ודנון לדוגמא. תעשה חיפוש בפורום, יש מספיק נושאים על כל אחד מהדגמים. רצוי לגשת לחנות ולשמוע אותם עם הרמקולים שלך או עם רמקולים דומים. אני אישית לא הייתי קונה היום רסיבר ללא HDMI 1.4 שתומך בתלת מימד. עוד שנה-שנתיים זה יכנס בצורה חזקה כמו שה HD תפס בזמנו ואז אולי תצטער שלא חשבת על זה קודם.
...
תלת מימד זה גימיק שלא יתפוס !! הזמן יגיד את שלו (n)

KomerKo
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 247
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 8 פעמים

שליחה #4 

nati

אני מסכים איתך לגבי קולנוע שזה לא יתפוס אבל לדעתי בדומה ל HD דווקא בספורט זה יתפוס בצורה חזקה. כל מי שראה שידורים בתלת מימד מהמונדיאל האחרון דיבר על חוויה שהולכת לשנות את עולם הצפיה בספורט לגמרי.

nati2060
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 38

שליחה #5 

עזוב את מי שראה השאלה האם אתה ראית !! פה אין ענין של ויכוח הזמן יגיד את שלו !!!

knazi
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3293
נתן תודות: 202 פעמים
קיבל תודות: 87 פעמים

שליחה #6 

ראיתי שני משחקים מהמונדיאל בתלת מימיד. את הגמר ואת חצי הגמר ואין מה להגיד פשוט מדהים ואני לא ממליץ לזלזל בזה עד שתנסה. ברגע שהמחירים יהיו שפויים אין ספק שאני ארצה מסך\מקרן כזה. שווה לנסות לפני שאתה קוטל

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”