מחפש המלצה לתוכנת המרה לוידאו

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
udif פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2080
נתן תודות: 16 פעמים
קיבל תודות: 78 פעמים

שליחה #1 

לאחרונה קניתי מחשב חדש ורציתי לנצל אותו להמיר את קלטות ה- DV שלי.
אני מחפש תוכנה שתבצע את העבודה הנ"ל:

1. המרה מפורמט DV (בתוך AVI) לפורמטי MPEG2 ו-.MPEG4
2. רצוי שימוש ב- CUDA (יש לי כרטיס GT460)
3. רצוי תמיכה בהמרה on the fly ישירות ממצלמת הוידאו דרך FireWire ללא צורך בביצוע capture לפני כן.
4. פורמט היעד כמובן חייב להיות ברזולוציה של 720 על 576 ב-25 פריימים לשנייה (שזה פורמט המקור של כל החומר).
5. עדיפה תוכנה חינמית, אבל אם אין פתרון חינמי אשמח לשמוע על פתרונות בתשלום.

אתמול ניסיתי להשתמש בתוכנה בשם MediaCoder בגרסת CUDA (ניתנת להורדה כאן: http://www.mediacoderhq.com/cuda/)

בתוכנה היו 2 בעיות:
1. לא הצלחתי להגיע לרזולוציה של 720x576 אלא רק ל-1024x576 (התמונה במובן יצאה מתוחה לרוחב). האוריינטציה של התוכנה היא למכשירים קטנים, ולכן נתמכים בה פרופילים לסלולר, PSP , iPad וכו'.
2. ההמרה באמצעות CUDA עבדה מצויין עד בערך אמצע הקובץ. המאוורר בכרטיס הגרפי התעורר לחיים (מה שרמז על השימוש המסיבי ב- CUDA) וההמרה התקדמה בקצב מרשים של 120FPS. בשלב מסויים המסך הבהב, המאוורר נכבה, וקיבלתי הודעה שהדריבר ריסט את עצמו. ההמרה , למרבית הפלא המשיכה, אבל בקצב איטי בהרבה של 12FPS בלבד. בקובץ הסופי ניתן היה לראות בנקודת הנפילה (דקה 39 מתוך 1:14 , איך איכות ההמרה משתנה לפתע לרעה והקובץ התמלא ארטיפקטים).
3. כמןבן שהמרה on the fly בכלל לא נתמכת בתוכנה.

למי שמנסה להתקין את התוכנה אתן טיפ קטן:
ה- GUI הראשוני מופיע בסינית או שפה אסיאתית אחרת. כדי לעבור לאנגלית יש ללחוץ על אייקון גלגל השיניים (settingsׂ) ולבחור בחלון הנפתח את האופציה השניה בתפריט העליון. לאחר מכן יש לסגור את התוכנה ולפתוח אותה מחדש ומעתה היא תופיע באנגלית.

תודה מראש!

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32977
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2315 פעמים

שליחה #2 

תבדוק את ה-MCE Buddy. היא עושה המרות לא רק של הקלטות מדיה סנטר אלא גם של קבצי AVI לפורמטים אחרים, כמו Div-X ו-H.264.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”