אנטנה לא תקינה - קצת על שירות הלקוחות של באג
קניתי אקסטרימר סיידווינדר לפני שבועיים בדיוטי פרי, כולל אנטנה.
כשפתחתי את הקופסא ראיתי תוך שניה שהחיבור USB שלה טיפה עקום. שלקחתי אותה ליד ראיתי שהוא גם טיפה מתנדנד. למרות זאת ניסיתי לחבר את האנטנה לאקסטרימר ואפילו הצלחתי, אבל רשת אלחוטית לא היתה, קווית כן.
הבאתי אנטנה מחבר, בדקנו אותה, והכל היה בסדר.
זאת אומרת שקיבלתי מוצר פגום.
התקשרתי לשירות הלקוחות של באג והם מתנערים מאחריות, אומרים שאין אחריות על נזק פיזי, ונותנים תירוץ הזוי שאם מאות ואלפי אנשים מעולם לא התלוננו שקיבלו את המוצר הזה עם בעיה, אז לא יכול להיות שאני כן קיבלתי אותו פגום.
שלחתי מכתב למנכ"ל ואני מחכה לתשובה...
זה לא ה-20 דולר שהלכו לאיבוד שמטרידים אותי, זה העובדה שרכשתי מוצר, שילמתי עליו כסף והוא הגיע פגום, והאחריות לא תקפה. בחיים לא שמעתי על דבר כזה...
אפילו שאני הולך לקנות חלב בסופר והוא מקולקל, מחליפים לי אותו תוך שניה.
כשפתחתי את הקופסא ראיתי תוך שניה שהחיבור USB שלה טיפה עקום. שלקחתי אותה ליד ראיתי שהוא גם טיפה מתנדנד. למרות זאת ניסיתי לחבר את האנטנה לאקסטרימר ואפילו הצלחתי, אבל רשת אלחוטית לא היתה, קווית כן.
התקשרתי לשירות הלקוחות של באג והם מתנערים מאחריות, אומרים שאין אחריות על נזק פיזי, ונותנים תירוץ הזוי שאם מאות ואלפי אנשים מעולם לא התלוננו שקיבלו את המוצר הזה עם בעיה, אז לא יכול להיות שאני כן קיבלתי אותו פגום.
זה לא ה-20 דולר שהלכו לאיבוד שמטרידים אותי, זה העובדה שרכשתי מוצר, שילמתי עליו כסף והוא הגיע פגום, והאחריות לא תקפה. בחיים לא שמעתי על דבר כזה...
אפילו שאני הולך לקנות חלב בסופר והוא מקולקל, מחליפים לי אותו תוך שניה.
א. אתה צודק ב-100 אחוז. אל תוותר להם. ספר להם גם על השרשור הזה ועל יחסי הציבור שהם עושים לעצמם.doky כתב:קניתי אקסטרימר סיידווינדר לפני שבועיים בדיוטי פרי, כולל אנטנה.
אפילו שאני הולך לקנות חלב בסופר והוא מקולקל, מחליפים לי אותו תוך שניה....
ב. בלי להישמע קטנוני: "כשלקחתי אותה ליד" ולא "שלקחתי אותה ליד", ו-"כשאני הולך לקנות חלב" ולא "שאני הולך לקנות חלב". אות אחת קטנה, אבל שגיאה גדולה.
ואגב חלב - בסופר מפנים אותי להתלונן בתנובה, ולא מחליפים לי.
I am not young enough to know everything
Oscar Wilde
Oscar Wilde
אני יכול לספר על שירות טוב דווקא שקיבלתי בבאג בלי קשר לסטרימרים. קניתי דיבורית לרכב של פארוט לחברה שלי,
היא עבדה אבל היו רעשים מעצבנים שלא אמורים להיות. החזרתי אותה, החליפו לי במקום לחדשה. עם זאת היו בעיות של ניתוקים, חזרתי שוב, כבר לא היתה עוד אחת חדשה, נתנו לי זיכוי מלא, הלכתי לסניף אחר וקניתי אחת נוספת (אותו דגם), שהייתה טובה. אז יש ויש. אולי זה תלוי בסניף הספציפי.
היא עבדה אבל היו רעשים מעצבנים שלא אמורים להיות. החזרתי אותה, החליפו לי במקום לחדשה. עם זאת היו בעיות של ניתוקים, חזרתי שוב, כבר לא היתה עוד אחת חדשה, נתנו לי זיכוי מלא, הלכתי לסניף אחר וקניתי אחת נוספת (אותו דגם), שהייתה טובה. אז יש ויש. אולי זה תלוי בסניף הספציפי.
באמת אל תקשיב למיקרוב בטלפון, גש לחנות באג הקרובה ותגיע עם החשבונית ותסביר יפה שעד שחבר שלך הגיע עם אנטנה חדשה לא היית בטוח\משוכנע שהבעייה היא באנטנה וכמובן החגים שעברו והלחץ בעבודה מנעו ממך להגיע לבאג ולבקש החלפה.
אל תגיד להם שיש לך אחריות כי זה בכלל לא קשור לאחריות, תגיד להם שקיבלת מוצר תקול ואתה רוצה חדש, זה או המכתב ששלחת למנכ"ל בטוח יטפלו בבעייה.
אל תגיד להם שיש לך אחריות כי זה בכלל לא קשור לאחריות, תגיד להם שקיבלת מוצר תקול ואתה רוצה חדש, זה או המכתב ששלחת למנכ"ל בטוח יטפלו בבעייה.
זהו נדב, שלא ממש.
הגעתי לחנות של באג, הסברתי יפה יפה, וזכיתי לתגובה של "חכה אני צריך להתקשר למנהל" ומשם זה עבר ל"הוא לא זמין" ומשם ל"תשאיר לי את האנטנה פה, נשלח למעבדה, אם הם יגידו שאי אפשר לתקן, אתה בבעיה כי אין אחריות על נזק פיזי". שניסיתי להסביר לו שקניתי מוצר פגום ואני מבקש שיביא לי חדש במקום, הוא לא הסכים אפילו להקשיב.
בנוסף, מנהל שירות הלקוחות הארצי שלהם חזר אלי בערך עם אותה תשובה. שליחה למעבדה, 14 יום המתנה (תוסיפו חגים), ורק אז תשובה אם מתקנים לי או שאני אוכל אותה. על מוצר חדש אפילו לא הסכימו לדבר.[/i]
הגעתי לחנות של באג, הסברתי יפה יפה, וזכיתי לתגובה של "חכה אני צריך להתקשר למנהל" ומשם זה עבר ל"הוא לא זמין" ומשם ל"תשאיר לי את האנטנה פה, נשלח למעבדה, אם הם יגידו שאי אפשר לתקן, אתה בבעיה כי אין אחריות על נזק פיזי". שניסיתי להסביר לו שקניתי מוצר פגום ואני מבקש שיביא לי חדש במקום, הוא לא הסכים אפילו להקשיב.
בנוסף, מנהל שירות הלקוחות הארצי שלהם חזר אלי בערך עם אותה תשובה. שליחה למעבדה, 14 יום המתנה (תוסיפו חגים), ורק אז תשובה אם מתקנים לי או שאני אוכל אותה. על מוצר חדש אפילו לא הסכימו לדבר.[/i]
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78838
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5387 פעמים
חברים,
כל מי שמשתתף
בשרשור הזה ומשתמש במונחים כמו מפגר, מיקרוב וכו׳ כרגע מוזהר.
תמשיכו כך ותמצאו את עצמכם מחוץ לאתר.
זה לא מטבח צהלי כאן אלא פורום מכובד ואני מצפה מכם להתנהלות ותרבות דיון מתאימה.
כל מי שמשתתף
בשרשור הזה ומשתמש במונחים כמו מפגר, מיקרוב וכו׳ כרגע מוזהר.
תמשיכו כך ותמצאו את עצמכם מחוץ לאתר.
זה לא מטבח צהלי כאן אלא פורום מכובד ואני מצפה מכם להתנהלות ותרבות דיון מתאימה.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
doky, יש לי חשד שזמן ההמתנה של 14 ימים אינו מקרי כי הוא חופף את התקופה המאושרת בתקנות לביטול עיסקה. כלומר, אחרי מועד זה תישאר תקוע עם מכשיר שלא עובד והם ירחצו בנקיון כפיהם ויטענו שהיה לך מספיק זמן להחזיר את הסחורה באריזתה המקורית ולדרוש את ביטול העיסקה.
נ.ב.
אני לא עורך דין ולא בטוח שמה שאמרתי באמת נכון ומייצג את החוק והתקנות אבל בדיוק בשביל מקרים כאלה ברא האלהים הטוב את המועצה להגנת הצרכן
נ.ב.
אני לא עורך דין ולא בטוח שמה שאמרתי באמת נכון ומייצג את החוק והתקנות אבל בדיוק בשביל מקרים כאלה ברא האלהים הטוב את המועצה להגנת הצרכן
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
אל תוותר להם וסביר להניח שהסוף יהיה טוב כמו במקרה שלי....
http://www.hometheater.co.il/vt83195.%D ... 7%AA%D7%9D
http://www.hometheater.co.il/vt83195.%D ... 7%AA%D7%9D
אני לא מבין מה הבעייה שלהם?
הרי הם יודעים טוב מאוד שהם יכולים להחזיר מוצרים תקולים גם פיזית ישירות ליצרן ולקבל זיכוי מלא! ככה זה עובד בכל מקום.
אם הייתי יודע שהם יתייחסו ככה ללקוחות הייתי רוכש את ה-A200 לפני 4 חודשים מקייאספי .
doky, אם הם יחזירו לך את האנטנה בלי שניסו לתקן אותו תביא אותו אליי אני אתקן לך אותו .
הרי הם יודעים טוב מאוד שהם יכולים להחזיר מוצרים תקולים גם פיזית ישירות ליצרן ולקבל זיכוי מלא! ככה זה עובד בכל מקום.
אם הייתי יודע שהם יתייחסו ככה ללקוחות הייתי רוכש את ה-A200 לפני 4 חודשים מקייאספי .
doky, אם הם יחזירו לך את האנטנה בלי שניסו לתקן אותו תביא אותו אליי אני אתקן לך אותו .
מהנסיון שלי בשנים האחרונות, באג לא נוהגים להחליף מוצרים או להחזיר את הכסף גם כאשר אינם תקינים וזאת תמיד בתואנה כזאת או אחרת.
מסקנה יוצאת לגביהם ולגבי כל חברה אחרת שנוהגת כך, לא אקנה שם יותר ואמליץ לכולם להמנע גם כן.
מסקנה יוצאת לגביהם ולגבי כל חברה אחרת שנוהגת כך, לא אקנה שם יותר ואמליץ לכולם להמנע גם כן.
- shlomiassaf
- חבר ותיק

- תגובות: 1444
- נתן תודות: 42 פעמים
- קיבל תודות: 70 פעמים
הדברים קצת יותר מורכבים מלהחליף וזהו...
אני לא מכיר את רשת באג אבל אני מניח שחלק מהמוצרים הם מייבאים בייבוא אישי כמו למשל ציוד לXBOX
וחלק יש יבואנים רשמיים.
אני רכשתי מהם עכבר LOGITECH יקר
הוא התקלקל לי 3 פעמים (לפעמים באשמתי) ותמיד החליפו לי בלי לשאול שאלות.. לפעמים במקום בלי להמתין.
זה נובע כמובן ישירות מהמדיניות של היבואן של LOGITECH שאצלו אחריות זה אחריות.
כנראה שהאנטנה שלך מיובאת באופן אישי או משהו והעלויות גורמות להם להיות קשיחים מעט.
חס וחלילה שאני מצדיק את ההתנהגות הבריונית הזו שאין לה מקום.
אבל זה יכול להסביר את המצב הלא צודק הזה.
אני לא מכיר את רשת באג אבל אני מניח שחלק מהמוצרים הם מייבאים בייבוא אישי כמו למשל ציוד לXBOX
וחלק יש יבואנים רשמיים.
אני רכשתי מהם עכבר LOGITECH יקר
הוא התקלקל לי 3 פעמים (לפעמים באשמתי) ותמיד החליפו לי בלי לשאול שאלות.. לפעמים במקום בלי להמתין.
זה נובע כמובן ישירות מהמדיניות של היבואן של LOGITECH שאצלו אחריות זה אחריות.
כנראה שהאנטנה שלך מיובאת באופן אישי או משהו והעלויות גורמות להם להיות קשיחים מעט.
חס וחלילה שאני מצדיק את ההתנהגות הבריונית הזו שאין לה מקום.
אבל זה יכול להסביר את המצב הלא צודק הזה.
shayf כתב:לקלל גם אני יכול, אבל אני לא נוהג לרדת עד כדי כך ברמה.mp3lll כתב:shayf
[behave]התבטאות אינה רואיה - מרטין[/behave]....
אתה מוכן בבקשה להסביר?...
shayf, אתה באמת לא מבין ? נראה לי די ברור למה mp3lll התכוון.
קרא שוב את התגובה שלך ואולי תבין.
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
r23, התגובה אולי קצת לא במקום - אבל כמו שעופר ציין, לענות לתגובה כזו במלה "מפגר" לא מכבד את הכותב ולא את המכותב. שי - תיקון העברית מובן אבל מרגיש לא במקום (לא שהתגובה אחרי כן הייתה במקום...).
Vocare Ad Regnum