PMS - בעיות.... גם לכם זה קורה?

PlayStation, Xbox, Nintendo Switch על כל דגמיהם אביזריהם, קנסולות ניידות וקונסולות רטרו
שלח תגובה
roee7777 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 809
נתן תודות: 75 פעמים
קיבל תודות: 14 פעמים

שליחה #1 

היי.
אני משתמש בתוכנה המצויינת ps3 media server כבר המון זמן כדי לראות סרטים בטלוויזיה דרך ה- PS3 .

לאחרונה התחילו בעיות , כל ניסיון "לקפוץ" בסרט בזמן, לדוגמה מדקה 10 לדקה 20 ,נכשל . וזה עבד מצויין לפני זה.
עוד בעיה, ה- PS3 היה מזהה כל פעם שהייתי מפעיל אותו את ה- PMS , ועכשיו הוא לא מזהה רק אם אני מפעיל את התוכנה ידנית.

הסרתי את ה- PMS ואת ה- java אפילו ,והתקנתי מחדשאבל זה לא פתר את הבעיות..

רציתי לדעת אם לכם עובד תקין ? אם לא, אז כנראה העדכון של סוני עושה את כל הבעיות האלה..

תודה, בבקשה תגיבו

roee7777 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #2 

מישהו?

MovieBit
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 398
נתן תודות: 20 פעמים
קיבל תודות: 9 פעמים

שליחה #3 

אני לא חושב שזה קשור לעדכון של סוני.
לי מדי פעם היו בעיות בזיהוי השרת בps3, תלוי איך התקנתי.
כרגע אין לי בעיות דומות (אבל אני מריץ את התוכנה תחת Ubuntu, למרות שפעם הרצתי תחת VISTA).
לגבי קפיצות וכאלה, זה תלוי בכמה גורמים: הbitrate של הסרט שאתה מנסה להזרים, הקושי של המחשב בtranscoding של התוכן (בדרך כלל די תואם לbitrate), הרשת הביתית שלך והקונפיגורציה של התוכנה - הפרמטרים שהשתמשת בהם והקודקים שהתקנת.
אם הייתי צריך לנחש, הייתי אומר שבעיה כזאת היא מעומס על המעבד שלא מספק את הסחורה בזמן, התוכנה לא כל כך מוצלחת בלהתמודד עם מקרים כאלה ונוטה להפסיק את הסרט או להתרסק.
תוודא שאתה נותן לתוכנה לנצל את כל הליבות של המעבד, תנסה להתקין גרסה עדכנית יותר של התוכנה ושל mplayer ותוודא שאין תוכנה שרצה ברקע מלבד PMS ש"טוחנת" את המעבד.

בהצלחה.

roee7777 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #4 

^
תודה על התגובה.
אני רוצה לציין שלא היו לי את הבעיות האלה , רק לאחרונה הם התחילו. המחשב שלי לא רע בכלל .. I5 750 , 4GB , HD5850 , יש לי סוויטץ' 1Gb , כל העסק מחובר בכבל רשת CAT6 , הכל עבד טוב ..אני רק לא מצליח לאתר את מקור הבעיה. בדקתי ואין עומס על המעבד, תפוסה מלאה של הזיכרון וכו'
השינוי היחידי שעשיתי זה לחבר את ה- PS3 לרסיבר בכבל HDMI .אבל אני לא רואה איך זה קשור..

MovieBit
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 398
נתן תודות: 20 פעמים
קיבל תודות: 9 פעמים

שליחה #5 

האמת, עדכנתי רק אתמול ל3.50.
עשיתי עכשיו כמה בדיקות.
בדקתי סרט 1080p, סרט 720p, וסדרה 720p.
בכולם התחלתי לנגן וכמה שניות אחרי זה ניסיתי לקפוץ לדקה העשירית.
בכולם לאחר הבחירה בthumbnail של הדקה העשירית, הסרט "נתקע", והיה אפשר לצאת רק עם מקש עיגול.
בניגון חוזר, הסרט 1080p התחילל מבערך הדקה ה12 - 13 ולאחר כ15 שניות קפץ בחזרה לדקה העשירית והמשיך לנגן משם.
בשאר, זה התחיל לנגן מהדקה העשירית.
הניגון לאחר קפיצות תמיד היה קצת בעייתי עם המחשב שלי, ותלוי גם בכמה דברים רצים אצלי ברקע (לא טרחתי לסגור כלום), אז אני לא בטוח שהיה שינוי, למרות שמעבק בין זמנים בסרט בד"כ כן עובד חלק. עם עוד משחקים עם הסרט הכבד הצלחתי בכלל לגרום לps3 להיתקע (ככל הנראה, חיכיתי רק איזה חצי דקה) והיה צריך לכבות בכוח את המערכת.
אגב, אני מחבר את הps3 בHDMI לטלוויזיה ואופטי למגבר.
ייתכן שהיה איזה שהוא שינוי ב3.50 שמשפיע על PMS, אבל אני לא בטוח כמה משמעותי.

roee7777 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #6 

לפני עדכון 3.42 , היו לי מעברים חלקים בזמנים של הסרט . ועכשיו אפילו שאני מנסה לקפוץ בדקה אחת הסרט נתקע, ורק לחיצה על עיגול מוציאה אותי כמו שאמרת. אם כך הבעיה היא לא בעית חומרה או תוכנה במחשב.. כי יש לי מחשב חזק, וגם כי הסרתי את ה- PMS לחלוטין מהמחשב כולל קבצי הגדרות ורגיסטרי . והתקנתי אותה מחדש.
בהחלט היה שינוי , חיפשתי בהגדרות של ה- PS3 אבל לא מצאתי משהו שיכול לעזור לפתור את הבעיה של הרצת הזמנים בסרט . ההרצה בזמן היתה מאוד שימושית , לא ברור לי איך סוני חסמו את זה.. אבל נתנחם בזה שהם לא חסמו את ה- PMS לגמרי , כי הם יכלו לעשות את זה.

עזרת מאוד. תודה רבה

DorM
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4220
נתן תודות: 319 פעמים
קיבל תודות: 144 פעמים

שליחה #7 

אין פיתרון? גם לי זה קורה.

roee7777 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #8 

^
הפתרון היחיד הוא שסוני תוציא עדכון שמתקן את העדכון הקודם

DorM
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4220
נתן תודות: 319 פעמים
קיבל תודות: 144 פעמים

שליחה #9 

או שאלה שהוציאו תתוכנה יוציאם הם גירסה משלהם לתוכנה.

בקיצור זה דבר היום ונורא מבחינת יכולות המזרים מדיה של הקונסולה.

sagyle
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2304
שם מלא: שגיא לוי
נתן תודות: 82 פעמים
קיבל תודות: 39 פעמים

שליחה #10 

Premenstrual syndrome (PMS) (also called PMT or premenstrual tension) is a collection of physical, psychological, and emotional symptoms related to a woman's menstrual cycle.

פעם הבאה תשים לב למה שאתה כותב, לכולנו יש בעיות עם PMS מהאשה...

שלח תגובה

חזור אל “קונסולות”