SHOPTO
רק רציתי לציין לטובה את האתר שמרגע הקניה וכל חווית הממשק שלו פשוט מעולה
המשלוח הגיעה לארץ נמצא בת"א הזמנתי את המוצר בתאריך 20.9 והוא כבר בארץ
פשוט תענוג למרות כל החגים, עכשיו הכל תלוי במונפול המסריח שנקרא "דואר ישראל".
המשלוח הגיעה לארץ נמצא בת"א הזמנתי את המוצר בתאריך 20.9 והוא כבר בארץ
פשוט תענוג למרות כל החגים, עכשיו הכל תלוי במונפול המסריח שנקרא "דואר ישראל".
אם כבר מציינים חנויות כל שהן לחיוב, אני אציין אחת לשלילה.
הזמנתי move + navigation + RE5 Gold בהזמנה מוקדמת לפני יותר מחודש.
ההזמנה התבצעה באתר thehut.
במערכת מעקב ההזמנות של האתר נטען שתאריך המשלוח המיועד הוא 17.9.
החבילה עדיין לא נשלחה, למרות הפצרות חוזרות ונשנות מצדי.
בפעם האחרונה שפניתי אל צוות האתר, ביקשתי לדעת מה הסיבה לעיכוב.
התשובה שקיבלתי לא הכילה סיבה, אבל אשת שירות הלקוחות שכתבה לי הבטיחה שהיא תוודא שהחבילה תצא עוד באותו היום. זה היה לפני חמישה ימים.
זאת הזמנה שנייה שלי מהאתר, וגם בראשונה היו עיכובים ובעיות (ביקשו ממני לשלוח להם פירוט כרטיס אשראי, איבדו את מה ששלחתי, והייתי צריך לשלוח שוב, ובכל זאת החבילה התעכבה בכשבוע).
אני ממליץ להתרחק מהזמנות באתר. אני מקווה שאוכל לבטל בקלות את ההזמנה, למרות ששילמתי ישירות דרך כרטיס האשראי ולא דרך paypal (טעות שלא אחזור עליה שוב).
הזמנתי move + navigation + RE5 Gold בהזמנה מוקדמת לפני יותר מחודש.
ההזמנה התבצעה באתר thehut.
במערכת מעקב ההזמנות של האתר נטען שתאריך המשלוח המיועד הוא 17.9.
החבילה עדיין לא נשלחה, למרות הפצרות חוזרות ונשנות מצדי.
בפעם האחרונה שפניתי אל צוות האתר, ביקשתי לדעת מה הסיבה לעיכוב.
התשובה שקיבלתי לא הכילה סיבה, אבל אשת שירות הלקוחות שכתבה לי הבטיחה שהיא תוודא שהחבילה תצא עוד באותו היום. זה היה לפני חמישה ימים.
זאת הזמנה שנייה שלי מהאתר, וגם בראשונה היו עיכובים ובעיות (ביקשו ממני לשלוח להם פירוט כרטיס אשראי, איבדו את מה ששלחתי, והייתי צריך לשלוח שוב, ובכל זאת החבילה התעכבה בכשבוע).
אני ממליץ להתרחק מהזמנות באתר. אני מקווה שאוכל לבטל בקלות את ההזמנה, למרות ששילמתי ישירות דרך כרטיס האשראי ולא דרך paypal (טעות שלא אחזור עליה שוב).
הזמנתי את השלט של ה-MOVEzaviv כתב:מה הזמנת משם?
ואיך אתה יודע כי זה בארץ קיבלת הודעה ? דואר רשום?...
והיה לי מספר מעקב, בנוסף קניתי את הבנדאל מהאתר הקנדי שם אין מספר הזמנה
הזמנתי את שניהם באותו יום ושניהם נשלחו באותו יום יש לכם מושג כמה זמן
לוקח להם לשלוח?
גם אני הזמנתי מ-THEHUT בהזמנות נפרדות משחק+שלט נוסף
קיבלתי מייל שהכל בסדר אחרי כמה ימים קיבלתי מייל שלגבי השלט הוא ישלח ב- 11.10 עוד שבועיים כיוון שאזל המלאי מיד הרמתי להם טלפון וביטלתי את ההזמנה לגבי השלט המשחק נשלח הוא הוזמן ב- 20.9 נראה מתי אני אקבל אותו.
את הבאנדל הזמנתי מ- SHOPTO ועוד כמה דברים בהזמנות נפרדות
התקשרתי לברר שם משהו לאחר יום יומיים ושאלתי האם הם מציינים מחיר על החבילה כך שזה לא יפתח במכס
נאמר לי כי אין מחיר על החבילה כך שנראה מה יקרה לגבי הבאנדל מבחינת מיסים בניגוד לפי מה שקראתי באתר הקנדי ששם רשמו מחיר נמוך מאד על החבילה
במידה והחבילה לא תיפתח הבאנדל + משחק עלו לי 430 לפי החיוב בכרטיס אשראי
אעדכן בהמשך
קיבלתי מייל שהכל בסדר אחרי כמה ימים קיבלתי מייל שלגבי השלט הוא ישלח ב- 11.10 עוד שבועיים כיוון שאזל המלאי מיד הרמתי להם טלפון וביטלתי את ההזמנה לגבי השלט המשחק נשלח הוא הוזמן ב- 20.9 נראה מתי אני אקבל אותו.
את הבאנדל הזמנתי מ- SHOPTO ועוד כמה דברים בהזמנות נפרדות
התקשרתי לברר שם משהו לאחר יום יומיים ושאלתי האם הם מציינים מחיר על החבילה כך שזה לא יפתח במכס
נאמר לי כי אין מחיר על החבילה כך שנראה מה יקרה לגבי הבאנדל מבחינת מיסים בניגוד לפי מה שקראתי באתר הקנדי ששם רשמו מחיר נמוך מאד על החבילה
במידה והחבילה לא תיפתח הבאנדל + משחק עלו לי 430 לפי החיוב בכרטיס אשראי
אעדכן בהמשך
[left]Same Here...[/left]liviur כתב:בקטע הזה THEHUT מעפנים
לי יש כלל איתם - אם זה לא במלאי (אלא כתוב לדוגמא שבד"כ נשלח תוך 3 ימים) - אני לא קונה דרכם.
ליביו...
אבל לפני מס' שבועות הזמנתי משחק שהיה במלאי מיידי וקיבלתי יחסית די מהר (סביבות השבוע-שבועיים).
לא כל כך אוהב את האתר, אבל לפעמים יש שם מחירים טובים יותר משופטו. לרוב לא.
תודה על התשובה זה אומר שאני צריך לקבל את זה בקרובtomer_h כתב:הזמנתי משם פעמיים עד עכשיו (כולל הבאנדל של ה-Move), בשני המקרים לקח פחות משבוע (של ימי עסקים).mei00 כתב:מישהו יודע כמה זמן בערך לוקח למשלוח להגיע מהאתר videogamesplus?......
אני מקווה שבגלל הלחץ שיהיה במכס עקב החופשה הארוכה שהייתה בגלל החגים
הם לא התעסקו עם החבילה שלי.
ביקורת קטנה על האתר מעצבן שהם אפילו לא נותנים את האופציה לשלם קצת יותר ולקבל
מספר מעקב.. במצב שאני נמצא הייתי משלם בכיף.
גם אני עדיין מחכה לחבילה מהם.mei00 כתב:תודה על התשובה זה אומר שאני צריך לקבל את זה בקרובtomer_h כתב:הזמנתי משם פעמיים עד עכשיו (כולל הבאנדל של ה-Move), בשני המקרים לקח פחות משבוע (של ימי עסקים).mei00 כתב:מישהו יודע כמה זמן בערך לוקח למשלוח להגיע מהאתר videogamesplus?......
אני מקווה שבגלל הלחץ שיהיה במכס עקב החופשה הארוכה שהייתה בגלל החגים
הם לא התעסקו עם החבילה שלי.
ביקורת קטנה על האתר מעצבן שהם אפילו לא נותנים את האופציה לשלם קצת יותר ולקבל
מספר מעקב.. במצב שאני נמצא הייתי משלם בכיף....
לפי האתר היא נשלחה ב14.
אולי כדאי באמת לנסות לפנות אליהם בשביל לקבל מספר מעקב / משלוח.