מטחנה DeLonghi KG79
היי,
ראיתי את המכונה הנ"ל במספר חנויות, במחיר שנראה סביר עבור מטחנת דסקיות,
אבל לא ראיתי בשום מקום ביקורות משום סוג (חיובית או שלילית) עליה.
מישהו מכיר אותה?
אני צריך סך הכל פתרון טיפה יותר נח ממטחנת פלפל עבור מקינטה בריקה,
ולפי מה שהבנתי הORBIT מרגישה ממש זולה מה שכנראה יפריע לי להשתמש בה
תודה
מישהו מכיר אותה?
תודה
לפי דעתי אתה טועה, האורביט לא מרגישה ממש זולה.yshalfin כתב:היי,
מישהו מכיר אותה?
תודה...
היא טוחנת מעולה ואף שקטה ונקייה .
אני רכשתי אותה עבור שימוש הבריקה בעבודה ויוצא לי קפה סוף!
דעתי האישית חבל על הכסף ותרכוש אחת כזאת וגם היא עולה חצי מהדלונגי שאתה רוצה לקנות.
- אני מקווה שבימים הקרובים אני יפתח שירשור עם תמונות והסבר על המכונה
ההפרש במחיר לא כלכך משמעותי כשמתחשבים במחירי הקפה שהיא עומדת לטחון
אני זוכר שמישהו כתב שהוא צריך להחזיק את בורר רמת הטחינה בזמן העבודה, כדאי שהוא לא ישתנה.
בנוסף יש עוד כמה דברים שטיפה מפריעים לי, כמו העובדה שהיא נמכרת רק בחנות אחת, וזו וירטואלית...
לא התכוונתי להעליב כמובן

אני זוכר שמישהו כתב שהוא צריך להחזיק את בורר רמת הטחינה בזמן העבודה, כדאי שהוא לא ישתנה.
בנוסף יש עוד כמה דברים שטיפה מפריעים לי, כמו העובדה שהיא נמכרת רק בחנות אחת, וזו וירטואלית...
לא התכוונתי להעליב כמובן
היה לי אותה יום אחד וזרקתי אותה בחזרה לחנות !
הטחינה שלה לא הייתה אחידה בכלל ממש גושים! והדרגת טחינה הכי דקה שלה זה פשוט צחוק, אני בדקתי אותה על הגאגיה שלי והטחינה הדקה שלה אפילו לא הזיזה במעט לחליטה ממש יצא לי מים מרוב שהרמת טחינה ה״דקה שלה״ הייתה בעצם עבה .
לא יודע איך היא תתפקד אם בריקה אבל אני הייתי מקשיב להמלצות החברה שפה ומסתפק באורביט
הטחינה שלה לא הייתה אחידה בכלל ממש גושים! והדרגת טחינה הכי דקה שלה זה פשוט צחוק, אני בדקתי אותה על הגאגיה שלי והטחינה הדקה שלה אפילו לא הזיזה במעט לחליטה ממש יצא לי מים מרוב שהרמת טחינה ה״דקה שלה״ הייתה בעצם עבה .
לא יודע איך היא תתפקד אם בריקה אבל אני הייתי מקשיב להמלצות החברה שפה ומסתפק באורביט
הרשו לי להגיב לשניכם.
א. עוד בשרשור הראשון דובר על המטחנה הזאת לשימוש בריקה בלבד! ולא לשום מכונת קפה כמו ש eliel1010 ציין אפילו בורר מס' 1
נותן דרגת טחינה עבה הלא מתאימה לשום מכונה ולטובת המקינטה היא מעולה. מי שרוצה להשקיע מוזמן בכייף.
אחי חייב תודות למוטי שהמליץ לי לרכוש את המטחנה לטובת הבריקה ולמנוע התעסקויות מיותרות בללית בלשנות כל פעם דרגת טחינה.
ב.אני אישית קניתי 2 מטחנות בו זמנית מחנות רדיו אלקטריק במחיר שקיבלתי 140 ש"ח למטחנה.
http://www.radio-electric.co.il/ תראה יש להם מספר סניפים.
ג. yshalfin אם עדיין לא השתכענת ואתה מאזור המרכז אתה מוזמן לראות את המטחנה ולטעום את הקפה שיוצא מהבריקה.
שיהיה חג סוכות שמח
א. עוד בשרשור הראשון דובר על המטחנה הזאת לשימוש בריקה בלבד! ולא לשום מכונת קפה כמו ש eliel1010 ציין אפילו בורר מס' 1
נותן דרגת טחינה עבה הלא מתאימה לשום מכונה ולטובת המקינטה היא מעולה. מי שרוצה להשקיע מוזמן בכייף.
אחי חייב תודות למוטי שהמליץ לי לרכוש את המטחנה לטובת הבריקה ולמנוע התעסקויות מיותרות בללית בלשנות כל פעם דרגת טחינה.
ב.אני אישית קניתי 2 מטחנות בו זמנית מחנות רדיו אלקטריק במחיר שקיבלתי 140 ש"ח למטחנה.
http://www.radio-electric.co.il/ תראה יש להם מספר סניפים.
ג. yshalfin אם עדיין לא השתכענת ואתה מאזור המרכז אתה מוזמן לראות את המטחנה ולטעום את הקפה שיוצא מהבריקה.
שיהיה חג סוכות שמח
- moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

- תגובות: 9712
- נתן תודות: 216 פעמים
- קיבל תודות: 679 פעמים
היתרון הגדול שלה מעל מטחנת להבים רגילה היא שאתה יכול תמיד לקבל את אותה דרגת הטחינה.
עם כל החסרונות - עדיין, במחיר שלה אין הרבה תחרות.
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -
- doron_boogie
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 958
- נתן תודות: 94 פעמים
- קיבל תודות: 69 פעמים
גם אני לא חושב שקניה באינטרנט היא הכי חכמה, אבל..yshalfin כתב:מהקישור של ntzachi, ראיתי שהאורביט נמכרת גם באשדוד בחנות אמיתית (ממש לא רציתי לקנות מwallashops).
התקשרתי, היה להם במלאי, עכשיו יש להם 1-![]()
![]()
![]()
לכולם.
...
את כל הדירה שלי ריהטתי מוואלה שופס
כנראה שאין גבול לעצלנות..
אני מניח שאני זה שכתב שהיא זולהyshalfin כתב:היי,
מישהו מכיר אותה?
תודה...
עזוב שטויות, זולה לא זולה, בורר זז או לא זז... תאמין לי, היא טוחנת מצויין לבריקה, נקודה.
שיפרה משמעותית את החוויה.
חבל על הכסף להשקיע יותר. אם היית טוחן למכונה היא לא היתה מצליחה לטחון דק מספיק, אבל זה לא המצב.