התייעצות לגבי הזמנת דיל רסיבר + רמקולים מחו"ל

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
Aviram1 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 37
שם מלא: Aviram1
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום.. אני ממש בהתלבטות קשה אם כדאי לי להזמין את הדיל הבא:
http://www.newegg.com/Product/ComboDeal ... mbo.511260
כנראה אני אשתמש בשירות כמו ezbuyus כדי לייבא את זה, שלחתי להם אימייל לגבי כמה יעלה לי כולל מכס, מע"מ ומשלוח (לאיזיביי).
בקיצור, אני לא בטוח אם כדאי לי להזמין בגלל שאני אצטרך שנאי ואנשים התחילו להלחיץ אותי לגבי ששנאי יכול להביא חשמל לא נקי ודברים כאלה אז אני צריך ליהיות בטוח שאם אני משיח שנאי עם הספק כפול ממה שהרסיבר צריך אז הוא אמור לעבוד מצויין. הדיל כביכול משתלם בטירוף.
הרמקולים האלה בגרסאתם הישנה יותר עולים 4000 שקל בארץ והרסיבר שאני מקבל עולה ברוב החנויות משהו בסביבות 2800-3300 שקל. כל זה במקסימום יוצא לי 5000 שקל (בהגזמה) כולל משלוח, שנאי ומכס.
קיצר.. האם זה כדאי? האם יש דברים שאני צריך לדעת לפני שאני מזמין? תודה לעוזרים!

kokoloko80
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 59
נתן תודות: 2 פעמים

שליחה #2 

מבלי לרדת לפרטי פרטים של ההזמנה קח בחשבון שרסיבר זה דבר כבד מאוד ואיזיביי יקרעו אותך במחיר על המשקלים, אני ממליץ לבצע סימולציה מדויקת או לקבל הצעת מחיר מפורטת מהם לפני ביצוע ההזמנה (וזה ממישהו שהזמין דרכם לא פעם)

Aviram1 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

kokoloko80 כתב:מבלי לרדת לפרטי פרטים של ההזמנה קח בחשבון שרסיבר זה דבר כבד מאוד ואיזיביי יקרעו אותך במחיר על המשקלים, אני ממליץ לבצע סימולציה מדויקת או לקבל הצעת מחיר מפורטת מהם לפני ביצוע ההזמנה (וזה ממישהו שהזמין דרכם לא פעם)
...
כן.. אני שלחתי להם אימייל שיבררו לי כמה זה יעלה לי לשלוח את זה באמצעותם.
אמרו לי שכדאי לי לקנות גם מייצב מתח עם השנאי כדי לוודאות שלא יהיו בעיות.. אני באמת צריך מייצב מתח גם?

knazi
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3293
נתן תודות: 202 פעמים
קיבל תודות: 87 פעמים

שליחה #4 

רק שתדע שהדיל הזה היה על 400 דולר שבוע שעבר. מישהו העלה אותו פה באתר...אני גם בררתי עם ezybuyus וזה ייצא באיזור ה850 דולר כולל מכס ומשלוח. כמובן שעכשיו הדיל הרבה יותר יקר...

Aviram1 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #5 

knazi כתב:רק שתדע שהדיל הזה היה על 400 דולר שבוע שעבר. מישהו העלה אותו פה באתר...אני גם בררתי עם ezybuyus וזה ייצא באיזור ה850 דולר כולל מכס ומשלוח. כמובן שעכשיו הדיל הרבה יותר יקר...
...
לא, זה לא אותו הדיל.
בדיל שהציעו פעם קודמת זה היה גרסאת 300 וOnkyo 308 ולא 508.
הגרסא הזו עולה 200 דולר יותר בגלל שהיא גרסא שונה וטובה יותר של הרמקולים.
אני גם עמדתי לקנות דרך EZBUYUS את הדיל הקודם אבל אז משום מה תפסתי רגליים קרות (לאחר שכבר הזמנתי פעם אחת אבל היה באג וזה לא הזמין ואז מילאתי את כל הפרטים שוב והחלטתי לעזוב את זה).

shulidok
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 105
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 10 פעמים

תנסה בארץ

שליחה #6 

לך לחנות מתמחה עם מאני מזומני , ותצליח להוציא הכל במחירים יותר טובים בהרבה ממה שרשמת...

ואל תשכח שיש לך אחריות על המוצרים בארץ!!! גם אני רציתי לייבא מגבר אבל בסופו של דבר המחיר יוצא פלוס מינוס אותו דבר (ישנם מוצרים שלא)...

Aviram1 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

Re: תנסה בארץ

שליחה #7 

shulidok כתב:לך לחנות מתמחה עם מאני מזומני , ותצליח להוציא הכל במחירים יותר טובים בהרבה ממה שרשמת...

ואל תשכח שיש לך אחריות על המוצרים בארץ!!! גם אני רציתי לייבא מגבר אבל בסופו של דבר המחיר יוצא פלוס מינוס אותו דבר (ישנם מוצרים שלא)...
...
אם מישהו יכול למצוא לי עסקה באותה איכות בערך באותו המחיר בארץ אני אשמח.. בינתיים אני נוטה יותר לכיוון של העסקה הזאת.
למישהו יש מושג לגבי אם אני אצטרך מייצב מטח בנוסף לשנאי?

קרוקס44
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2073
נתן תודות: 153 פעמים
קיבל תודות: 101 פעמים

שליחה #8 

aviram1
אני באמת לא מבין אותך אתה רוצה לקנות ואתה מבקש שנמצא לך חנות שמוכרת במחירים טובים אז ככה:
באתר יש בדף הראשי מדור שנקרא היכן קונים תתחיל לעשות טלפונים תתחיל להסתובב בחנויות ואני בטוח שתמצא את מבוקשך
בהצלחה

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”