בעיה בהורדת ג'וקבוקס באקסטרימר
עדכנתי את הקושחה האחרונה (הסופית לא הבטא) ,חיברתי את האקסטרימר לרשת , בד"כ אני משתמש בהארד דיסק חיצוני להקרנת הסרטים
בכל פעם שאני מנסה להוריד את הג'וקבוק אני מקבל הודעה שיש בעיות ברשת ואין...אני גולש כרגיל והכל בסדר
בכל פעם שאני מנסה להוריד את הג'וקבוק אני מקבל הודעה שיש בעיות ברשת ואין...אני גולש כרגיל והכל בסדר
תמשיך לנסות, בסוף תצליח.kobi_lo כתב:עדכנתי את הקושחה האחרונה (הסופית לא הבטא) ,חיברתי את האקסטרימר לרשת , בד"כ אני משתמש בהארד דיסק חיצוני להקרנת הסרטים
בכל פעם שאני מנסה להוריד את הג'וקבוק אני מקבל הודעה שיש בעיות ברשת ואין...אני גולש כרגיל והכל בסדר...
לי לקח בערך 5 נסיונות ב-3 ימים שונים.
אבל השאלה החשובה באמת היא למה להוריד את זה?
הג'וקבוקס הזה רחוק מלהיות בשל.
אני נאבקתי בו כשעתיים שבסופן 3 מ-400 הסרטים שלי היו סרוקים (עד שהסריקה סוף סוף הסכימה לרוץ, עצרתי אותה אחרי 10 דקות בגלל האיטיות), ולמרות שהיו לסרטים תמונות הן לא נראו במכשיר.
חזרתי לתצוגת תמונת תיקיה שיוצר לי ה-Yammm (שיכול לעדכן תמונות בקצב של כ-2 שניות לסרט, בהשוואה ל-2 דקות לסרט שהאקסטרימר עידכן לי).
הניווט נוח ומהיר, והתיקיות מופרדות לפי נושאים (ילדים, סרטים לכל המשפחה, וסרטים רק לאבא).
I am not young enough to know everything
Oscar Wilde
Oscar Wilde
הבנתי אתכם ,טוב נראה לי שאוותר
בכל מקרה עוד בעיה , שחיברתי את האקסטרימר לרשת (אני תמיד משתמש בכונן נייד להרצת הסרטים) הוא בכלל לא הראה לי את הכוננים המרוחקים ,למרות ששיתפתי אותם
בכל מקרה עוד בעיה , שחיברתי את האקסטרימר לרשת (אני תמיד משתמש בכונן נייד להרצת הסרטים) הוא בכלל לא הראה לי את הכוננים המרוחקים ,למרות ששיתפתי אותם
אתה מתחיל הכי מהר שלך ואז אתה לאט לאט מגביר.