סמולוויל פרק ראשון עונה 10 מה אתם אומרים?
-
Obi-Wan
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 428
- נתן תודות: 47 פעמים
- קיבל תודות: 16 פעמים
לעומת העונה הקודמת שהעלתה בפניי הרבה פיהוקים, לפי הפרק הראשון העונה הזו נראה לי תשתפר,, חבל שלסדרות אחרות אין את התקציבים של זו הם יכלו לעשות פלאים,
יש כאן חיקוי של האביר האפל (חצי פרצוף שרוף!!!, קלארק נלחם בצד האפל שלו), וכמובן יוציאו את המושיע מהארון קבורה- לותר, המסיכה תשרוף פרק אחד או שניים... אני מקווה שיש למה לצפות
דרך אגב לסרט חידוש בקולנוע (לא כפי שהיה)הייתי במקומם חוטף מהסדרה את קלארק,ואת לאנה (שלדעתי אם הכותב של הקומיקס היה רואה אותה הוא היה זורק את לואיס... לפח מיחזור)
יש כאן חיקוי של האביר האפל (חצי פרצוף שרוף!!!, קלארק נלחם בצד האפל שלו), וכמובן יוציאו את המושיע מהארון קבורה- לותר, המסיכה תשרוף פרק אחד או שניים... אני מקווה שיש למה לצפות
דרך אגב לסרט חידוש בקולנוע (לא כפי שהיה)הייתי במקומם חוטף מהסדרה את קלארק,ואת לאנה (שלדעתי אם הכותב של הקומיקס היה רואה אותה הוא היה זורק את לואיס... לפח מיחזור)
היה באמת פרק טוב, היה נחמד לראות אחרי קצת יותר מ9 שנים של המתנה את החליפה של סופרמן.
מקווה שלפחות בפרק האחרון של העונה (הבנתי שהיא העונה האחרונה) יהיה קצת סופרמן טיים, כדי שלא ארגיש שבזבזתי את 10 השנים האחרונות על הקקה הזה.
מקווה שלפחות בפרק האחרון של העונה (הבנתי שהיא העונה האחרונה) יהיה קצת סופרמן טיים, כדי שלא ארגיש שבזבזתי את 10 השנים האחרונות על הקקה הזה.
- ivanhoe888
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1209
- נתן תודות: 13 פעמים
- קיבל תודות: 14 פעמים
הבנתי שמבחינת זכויות אסור להם להשתמש במדים של סופרמן.ronen61 כתב:היה באמת פרק טוב, היה נחמד לראות אחרי קצת יותר מ9 שנים של המתנה את החליפה של סופרמן.
מקווה שלפחות בפרק האחרון של העונה (הבנתי שהיא העונה האחרונה) יהיה קצת סופרמן טיים, כדי שלא ארגיש שבזבזתי את 10 השנים האחרונות על הקקה הזה....
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78820
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5383 פעמים
אני כל פעם מחדש נסחף לראות עונה חדשה ובסופה אומר עד כמה בזבוז זמן זה היה.
ניתן עוד כמה פרקים ותדווחו לי אם שווה לי לחזור לסדרה הזו או לוותר עליה סופית.
ניתן עוד כמה פרקים ותדווחו לי אם שווה לי לחזור לסדרה הזו או לוותר עליה סופית.
ivanhoe888 כתב:הבנתי שמבחינת זכויות אסור להם להשתמש במדים של סופרמן.ronen61 כתב:היה באמת פרק טוב, היה נחמד לראות אחרי קצת יותר מ9 שנים של המתנה את החליפה של סופרמן.
מקווה שלפחות בפרק האחרון של העונה (הבנתי שהיא העונה האחרונה) יהיה קצת סופרמן טיים, כדי שלא ארגיש שבזבזתי את 10 השנים האחרונות על הקקה הזה.......
הראו את החליפה בפרק הראשון אבל הוא לא לבש אותה.
- smallville4r
- חבר ותיק

- תגובות: 2056
- נתן תודות: 85 פעמים
- קיבל תודות: 116 פעמים
אני חושב שמי שמצפה לכך שקלארק יעוף ו/או ילבש את החליפה המסורתית שלו (זו שנחשפה בפרק הזה), אז אתם תתאכזבו ולדעתי אתם מחכים לחינם, ולדעתי גם פספסתם את העיקרון של הסדרה. לסדרה כלל ברור - No Flights, No Tights. (כמובן הכלל חל על קלארק קנט, לא על זוד וכו').
עם זאת, אני כן חושב שהוא יעוף מתישהו במהלך העונה הזו.
לגבי החליפה - הערכה שלי - הסצינה האחרונה בסדרה תהיה שג'ור-אל אומר לקלארק שהוא השלים וקיבל את הייעוד שלו וישחרר את החליפה מכלוב הקרח שבה הוא כלא אותה. אני אפילו לא בטוח שיראו אותו לובש אותה, אלא שהוא פשוט מקבל אותה חזרה.
לגבי הפרק עצמו - אני חושב שהיה פרק יפה מאוד. מפרקי פתיחת העונה הטובים ביותר שהיו לסדרה. למרות שלא כל התשובות התקבלו, ולמרות שדברים חדשים נפתחו, הפרק היה יפה. אהבתי במיוחד את הצילומים החדים והצבעים העמוקים שהיו לקלארק ב- Near Death Experience. מה שמחייב צפיה בפרק באיכות HD. לדעתי, פעם נוספת היה אחראי לכך גלן ווינטר.
עם זאת, אני כן חושב שהוא יעוף מתישהו במהלך העונה הזו.
לגבי החליפה - הערכה שלי - הסצינה האחרונה בסדרה תהיה שג'ור-אל אומר לקלארק שהוא השלים וקיבל את הייעוד שלו וישחרר את החליפה מכלוב הקרח שבה הוא כלא אותה. אני אפילו לא בטוח שיראו אותו לובש אותה, אלא שהוא פשוט מקבל אותה חזרה.
לגבי הפרק עצמו - אני חושב שהיה פרק יפה מאוד. מפרקי פתיחת העונה הטובים ביותר שהיו לסדרה. למרות שלא כל התשובות התקבלו, ולמרות שדברים חדשים נפתחו, הפרק היה יפה. אהבתי במיוחד את הצילומים החדים והצבעים העמוקים שהיו לקלארק ב- Near Death Experience. מה שמחייב צפיה בפרק באיכות HD. לדעתי, פעם נוספת היה אחראי לכך גלן ווינטר.
אתם רוצים לומר לי שעברו כבר תשעה עונות שלמות והוא עוד לא עף? 
- bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9321
- נתן תודות: 1555 פעמים
- קיבל תודות: 357 פעמים
אהבתי מאוד את הסדרה עד אשר החליטו לפרק כמעט את כל הקסט המקורי (למיטב זכרוני מהעונה השביעית)
מאותו רגע ובמיוחד אחרי הפרידה מלאנה, זה הפך בעיניי יותר ויתר ל"לואיס וקלארק", ואיבד את הזהות המקורית של סמולוויל.
בנקודה זו גם הפסקתי לעקוב...
מאותו רגע ובמיוחד אחרי הפרידה מלאנה, זה הפך בעיניי יותר ויתר ל"לואיס וקלארק", ואיבד את הזהות המקורית של סמולוויל.
בנקודה זו גם הפסקתי לעקוב...