כונן קשיח לpopcorn A200
היי
תודות לסקירות וההמלצות בפורום החלטתי לקנות A200.
למישהו יש נסיון עם כונן קשיח מומלץ? מה עדיף חיצוני או פנימי (בגלל ההתחממות)?
כמו כן, אשמח עם מישהו יודע להסביר מדוע מומלץ לרכוש כונן מהסדרה הירוקה על אף שהיא זולה יותר מסדרת black WD?
תודה רבה
תודות לסקירות וההמלצות בפורום החלטתי לקנות A200.
למישהו יש נסיון עם כונן קשיח מומלץ? מה עדיף חיצוני או פנימי (בגלל ההתחממות)?
כמו כן, אשמח עם מישהו יודע להסביר מדוע מומלץ לרכוש כונן מהסדרה הירוקה על אף שהיא זולה יותר מסדרת black WD?
תודה רבה
- Irus
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4163
- נתן תודות: 127 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
זה עניין אישי, יש כאלה שמתלוננים על בעיות התחממות שמפריעות להם ולכן מעדיפים דיסק חיצוני, ויש כאלה שחיים בשלום עם דיסק פנימי.
לי יש שני דיסקים ירוקים, אחד של SEAGATE 1.5TB מסדרת ברקודה LP ואחד של WB 2TB CAVIAR GREEN. שניהם עושים את העבודה, אבל בגדול אני מרוצה יותר מה-WD.
סדרת ה-BLACK של WD הכי יקרה מפני שהיא מוגדרת כסדרת הביצועים של היצרן ועושה שימוש בטכנולוגיות מתקדמות. הסדרה הכחולה מוגדרת כסדרה הרגילה, והסדרה הירוקה נועדה להתמודדות עם מכשירים בעלי אוורור מוגבל, לכן הדיסק יהיה פחות מהיר, אך כתוצאה מזה יצרוך פחות חשמל ויתחמם פחות.
לפני קניה, תמיד תלך לפי רשימת התאימות:
http://www.networkedmediatank.com/wiki/ ... lity_Lists
לי יש שני דיסקים ירוקים, אחד של SEAGATE 1.5TB מסדרת ברקודה LP ואחד של WB 2TB CAVIAR GREEN. שניהם עושים את העבודה, אבל בגדול אני מרוצה יותר מה-WD.
סדרת ה-BLACK של WD הכי יקרה מפני שהיא מוגדרת כסדרת הביצועים של היצרן ועושה שימוש בטכנולוגיות מתקדמות. הסדרה הכחולה מוגדרת כסדרה הרגילה, והסדרה הירוקה נועדה להתמודדות עם מכשירים בעלי אוורור מוגבל, לכן הדיסק יהיה פחות מהיר, אך כתוצאה מזה יצרוך פחות חשמל ויתחמם פחות.
לפני קניה, תמיד תלך לפי רשימת התאימות:
http://www.networkedmediatank.com/wiki/ ... lity_Lists
הסדרה הירוקה עובדת ב-5400RPM (סיבובי דיסק) לעומת 7200 RPM בסדרה השחורה .
פחות סיבובי דיסק = פחות מתאמץ=פחות מתחמם, זה מספיק לסטרימר .
ברור שעדיף חיצוני אך אפשר גם פנימי בגודל 2.5', אני אישית לא ממליץ הרד דיסק 3.5 בפנים גם לא מהסדרה הירוקה
אלא אם כן תעשה חורים במכסה או אם תשתמש בסטרימר ל-2 או 3 סרטים גג רצוף ביום ואז תבצע כיבוי מלא (לא כיבוי StandBy).
פחות סיבובי דיסק = פחות מתאמץ=פחות מתחמם, זה מספיק לסטרימר .
ברור שעדיף חיצוני אך אפשר גם פנימי בגודל 2.5', אני אישית לא ממליץ הרד דיסק 3.5 בפנים גם לא מהסדרה הירוקה
אלא אם כן תעשה חורים במכסה או אם תשתמש בסטרימר ל-2 או 3 סרטים גג רצוף ביום ואז תבצע כיבוי מלא (לא כיבוי StandBy).