פרינג' עונה 3 FRINGE
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
פרק ראשון חזק מאוד לעונה.
מפחיד כמה בקלות אפשר לשכנע אנשים שהם מישהו אחר.
מפחיד כמה בקלות אפשר לשכנע אנשים שהם מישהו אחר.
לא ממש בקלות, לפי הפרק. רק בשימוש בסמים חזקים ובלימפוציטיםoferlaor כתב:פרק ראשון חזק מאוד לעונה.
מפחיד כמה בקלות אפשר לשכנע אנשים שהם מישהו אחר....
נושאי זכרון (האחרונים הם טוויסט מד"בי נחמד למה שלימפוציטים באמת מכילים
במציאות, וזהו זכרון חיסוני. פה הסבו אותם לאחסן בתוכם את הזכרון הרגיל של אדם)
פרק נהדר. עושה רושם שהעונה הזאת הולכת לספר סיפור אחד מרכזי ולא להתעסק בכל מיני תופעות מוזרות בפרקים נפרדים כמו שהיה ברוב העונות הקודמות. ובכלל, בניגוד להרבה מאד סדרות בז'אנר הזה, הסדרה משתפרת מעונה לעונה ולא דועכת. מקווה שהשחקן הנהדר שמשחק את צ'ארלי, וזכור לטוב גם מ"אוז" ומ" אחים לנשק" יישאר איתנו לאורך כל העונה. שימצאו דרך להחזיר אותו לחיים ביקום הטוב.
וחובבי "הסמוייה" כמוני נהנו בוודאי לראות את באבלס בתפקיד נהג המונית הטוב.
וחובבי "הסמוייה" כמוני נהנו בוודאי לראות את באבלס בתפקיד נהג המונית הטוב.
- oferlaor
- מנהל

- oferlaor
- מנהל

זה ג׳יי ג׳יי אברהמס. אפשר לצפות לזה שהעלילה תהיה לחלוטין בלתי צפויה. הוא הוכיח בעבר שאין לו בעיה להרוג דמויות קבועות, לשכפל אותן או להפכן לרעות.
הרבה פוטנציאל יש כאן.
הרבה פוטנציאל יש כאן.
- oferlaor
- מנהל

התחלתי לראות את העונה הראשונה פעם והפסקתי אחרי 7 פרקים כי זה פשוט היה מופרך מידי.
אין לי בעייה עם מד"ב אבל זה פשוט היה מוגזם ברמות שאי אפשר לתאר. אם ממציאים דברים מדעיים אז לפחות שימציאו תירוצים משכנעים יותר ממה שהיה שם כי אני זוכר את עצמי רק אומר מהההה?!@#!?@# ו איזה שטויות.
הסדרה השתפרה מאז? שווה לחזור לצפות?
אין לי בעייה עם מד"ב אבל זה פשוט היה מוגזם ברמות שאי אפשר לתאר. אם ממציאים דברים מדעיים אז לפחות שימציאו תירוצים משכנעים יותר ממה שהיה שם כי אני זוכר את עצמי רק אומר מהההה?!@#!?@# ו איזה שטויות.
הסדרה השתפרה מאז? שווה לחזור לצפות?
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35100
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
האמת פרק לא רע, אבל אני מקווה שלא ימשיכו עם סיפור אוליביה הכפולה הרבה מדי.
לא הגיוני לי שהיא משתלבת ככה במקום זר לחלוטין ובעצם לא מכירה כלום, ואף אחד לא שם לב שמשהו לא בסדר (הרי לאוליביה השנייה השתילו זיכרונות)
לא הגיוני לי שהיא משתלבת ככה במקום זר לחלוטין ובעצם לא מכירה כלום, ואף אחד לא שם לב שמשהו לא בסדר (הרי לאוליביה השנייה השתילו זיכרונות)
- agent__smith
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6317
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 144 פעמים
הסדרה עדיין לא התעלתה לרמה הגבוה... היא עדיין בינונית אבל אני רואה DUE LACK OF OPTIONS 
פרק אחרון (E02S03) היה נחמד מאוד.
פרק אחרון (E02S03) היה נחמד מאוד.
יש לי מחשב משחקים מה זה עצבני !!!!
פרק לא רע. עושה רושם שימשיכו להציג כל פרק יקום אחר. לדעתי עניין האלוביה הכפולה לא יחזיק הרבה זמן, יגלו עוד מעט.
גם לי היה רושם דומה כשהתחלתי לראות את הסדרה, וגם אני חשבתי להפסיק אבל המשכתי. הסדרה משתפרת. בתחילת הסדרה מראים כל פעם אירוע שונה, אבל ככל שממשיכים מתבררת העלילה הכללית של הסדרה. אני ממליץ לך להמשיך לראות. אגב, לדעתי ההסברים של התופעות דווקא טובים יחסית למפורכות שלהם.oshri8 כתב:התחלתי לראות את העונה הראשונה פעם והפסקתי אחרי 7 פרקים כי זה פשוט היה מופרך מידי.
הסדרה השתפרה מאז? שווה לחזור לצפות?...
- oferlaor
- מנהל

יש הסברים לכמה וכמה מהתופעות שרואים בהתחלה.
כן, זה מופרך, אבל זה חלק מהכיף של הסדרה - במיוחד כשמתחילים להבין לאן סיפור המסגרת מוביל.
כן, זה מופרך, אבל זה חלק מהכיף של הסדרה - במיוחד כשמתחילים להבין לאן סיפור המסגרת מוביל.
- agent__smith
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6317
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 144 פעמים
+1 אמרת יפה עופר.
יש לי מחשב משחקים מה זה עצבני !!!!