בקשת עזרה : ) - ניגון קבצי MKV ב DVICO N1

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
אלוןלון פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 10
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

אני אשמח לעזרה : )
חיברתי את הסטרימר על ידי תוכנת ה NETSHARE ופתחתי ספרייה משותפת.
בספרייה יש 4 סרטי MKV כרגע.
אולם, כשאני מוסיף עוד סרט MKV לספרייה, הסטרימר לא מנגן לי אותו ורושם הודעה שהקובץ לא נתמך. ככה שבעצם בספרייה יש לי רק ארבעה סרטים שאני יכול לראות וכל סרט נוסף נותן הודעת שגיאה.
למישהו יש רעיון איך לפתור את זה ?
תודה
אלון

arotman
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 3590
שם מלא: אריה רוטמן
נתן תודות: 413 פעמים
קיבל תודות: 362 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #2 

קודם כל תתחדש!
וודא שאתה עובד עם גירסת התוכנה האחרונה 2.05 מכאן:
http://demod.dvico.com/down/tvix_N1_2.0.5.zip
כדי לעדכן פתח את קובץ ה ZIP ואת קובץ ה FWP העתק ל דיסק און קי וחבר ל TVIX
לחץ על הקובץ כמו שלוחצים על קובץ לניגון, שים לב קרוב לוודאי שהעדכון יאפס את הגדרות המכשיר!
וודא שאתה עובד עם NETSHARE 2.13 מכאן:
http://demod.dvico.com/down/tvix/TViX_NetShare_2.13.exe

וודא כי שיתפת כונן Gל דוגמא תחת הכונן יש ספריה בשם MOVIE כל סרט נמצא בספריה משלו

נסה לנגן את הסרט מכונן USB מקומי מחובר למכשיר או מ DOK, עם התופעה חוזרת על עצמה ייתכן שקובץ אותו אתה מנסה לנגן תקול.
אופצייה נוספת יכולה להיות שהדיסק אותו אתה משתף במחשב יש בו שגיאות, נסה להריץ CHECKDISK על הדיסק.

אלוןלון פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 10
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

ראשית - אני מוכרח להודות לך על התגובה המהירה ועל האיכפתיות.
אני אנסה את כל ההצעות ומקווה שאחת מהן תפתור לי את הבעייה (באשר לכל הגרסאות - כולן כבר מותקנות).
אם אפשר, עוד שתי שאלות -
1. בקשר לדיסק החיצוני - האם יש המלצות לגודל ? סוג הדיסק ? כדי שיעבוד יותר טוב עם הסטרימר הזה ?
2. האם מומלץ לשדרג את המחשב בעוד זיכרון פנימי ? או שחיזוק אחר כדי שיתמוך בסטרימר ובקבצים הכבדים ? (יש לי מחשב מלפני שלוש שנים עם 2 G זכרון פנימי)
דרך אגב, אם הייתי מכיר את העולם הדיגיטלי לפני שקניתי את הסטרימר, הייתי קונה אותו מכם מאחר ואתם כל כך איכפתיים.

תודה

אלון

arotman
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 3590
שם מלא: אריה רוטמן
נתן תודות: 413 פעמים
קיבל תודות: 362 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #4 

אלוןלון כתב:ראשית - אני מוכרח להודות לך על התגובה המהירה ועל האיכפתיות.
אני אנסה את כל ההצעות ומקווה שאחת מהן תפתור לי את הבעייה (באשר לכל הגרסאות - כולן כבר מותקנות).
אם אפשר, עוד שתי שאלות -
1. בקשר לדיסק החיצוני - האם יש המלצות לגודל ? סוג הדיסק ? כדי שיעבוד יותר טוב עם הסטרימר הזה ?
2. האם מומלץ לשדרג את המחשב בעוד זיכרון פנימי ? או שחיזוק אחר כדי שיתמוך בסטרימר ובקבצים הכבדים ? (יש לי מחשב מלפני שלוש שנים עם 2 G זכרון פנימי)
דרך אגב, אם הייתי מכיר את העולם הדיגיטלי לפני שקניתי את הסטרימר, הייתי קונה אותו מכם מאחר ואתם כל כך איכפתיים.

תודה

אלון
...
1. אין המלצה לגבי דיסק מלבד שאם מדובר בדיסק חיצוני 3.5" להשתמש בספק שמגיע עם הדיסק
וגם לדאוג לפרמט את הדיסק ב NTFS ולא ב FAT32 כמו שרוב הדיסקים החיצוניים מגיעים.
2. אין שום בעייה במחשב גם מלפני 4 שנים, כל עוד שאין שימוש כבד מידי ב CPU ובזכרון
בעת שמזרימים חומר אל המזרימדיה בכלל זה תוכנת אנטי וירוס כבדה.

ברוב המקרים הזרמה של קבצי MKV של עד 15GB בביטרייט סביר אמורה לעבוד עם כל תצורה סבירה
הבעיות מתחילות בד"כ בהזרמה של סרטי בלו רי מלאים בתצורות של רשת ומחשב שיכולות לא להתאים.
ולקבל גימגומים בעת הזרמה.

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”