זקוק לעזרה במציאת פתרון זול למערכת שמע עבור ההורים
-
Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
הדרישה מערכת שמע פשוטה וזולה, משהו שהנכדים יוכלו לשמוע בו מוזיקה ברמה סבירה וההורים שלי יוכלו מדי פעם לשים את הדיסקים שלהם ולהנות ממוזיקת רקע.
התקציב הוא עד 1000 שקלים
אמרתי להורים שלי שבתקציב הזה עדיף כבר לרכוש נגן DVD זול ( הנגן הקודם התקלקל אז הם בלאו הכי צריכים לרכוש חדש ) ולחבר אותו לזוג רמקולים שמיועדים במקור למחשב כלומר מוגברים אקטיבית.
כל דבר אחר יהיה סוג של מיני סטריאו עם רמקולים מתפרקים של פעם. לא אסטטי, תופס הרבה מקום ולדעתי עם זוג רמקולים וסאב קטן מוגברים אקטיבית, אוכל להגיע למשהו הרבה יותר סביר.
מה אתם אומרים ? + המלצות ..
תודה
ליאור
התקציב הוא עד 1000 שקלים
אמרתי להורים שלי שבתקציב הזה עדיף כבר לרכוש נגן DVD זול ( הנגן הקודם התקלקל אז הם בלאו הכי צריכים לרכוש חדש ) ולחבר אותו לזוג רמקולים שמיועדים במקור למחשב כלומר מוגברים אקטיבית.
כל דבר אחר יהיה סוג של מיני סטריאו עם רמקולים מתפרקים של פעם. לא אסטטי, תופס הרבה מקום ולדעתי עם זוג רמקולים וסאב קטן מוגברים אקטיבית, אוכל להגיע למשהו הרבה יותר סביר.
מה אתם אומרים ? + המלצות ..
תודה
ליאור
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
לדעתי לצרכים שלהם הגישה שלך נכונה
להמליץ לך מוצר ספציפי אני לא יכול...
אני כן יכול להגיד שלפני 4 שנים בערך קניתי לאחי הקטן את ההרמן קרדון סטיק 2 למחשב, והתוצאה הייתה מפתיעה לטובה ובמחיר שציינת.
אני מתאר לעצמי שיש אלטרנטיבות לא פחות טובות, או טובות יותר, רק רציתי לציין שזה פתרון ריאלי, זול וסביר בהחלט, ברמת הסאונד לצרכים כאלה.
להמליץ לך מוצר ספציפי אני לא יכול...
אני כן יכול להגיד שלפני 4 שנים בערך קניתי לאחי הקטן את ההרמן קרדון סטיק 2 למחשב, והתוצאה הייתה מפתיעה לטובה ובמחיר שציינת.
אני מתאר לעצמי שיש אלטרנטיבות לא פחות טובות, או טובות יותר, רק רציתי לציין שזה פתרון ריאלי, זול וסביר בהחלט, ברמת הסאונד לצרכים כאלה.
-
Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
תודה,gro111 כתב:במחשבה שניה, שמעתי לא מזמן את הM-Audio Studiophile AV 40, ואני יכול בשקט להמליץ עליהם בחום!
תמורה מדהימה לכסףמחירו בארה"ב נמוך מ150$.
או בארץ באלף ש"ח....
אבדוק אז זה.
על מה מדובר ?Shtirlitz כתב:SOUNDBAR בסיסי?...
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי