שינויים ב- nbc
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78806
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5382 פעמים
רשת הטלויזיה הגדולה nbc מתכוננת לחיבור עם comcast מרשת הכבלים הגדולות בארה״ב. העסקה עדיין לא אושרה וכבר רואים שינויים.
את השינוי הראשון ראו שלשום כשהתגלה שנטפליקס, שכידוע חזקה בסרטים, חלשה בסדרות מקבלת את תכני nbc. זו בעיה לא קלה גם לאייטיונס ולאמאזון שמתחרות במסגרת הזו. עד כה התכנים היו זמינים רק ב hulu.
ועכשיו הודיע דיוויד זוקר, המנכ״ל על פרישתו. ברוך שפטרנו, זה הבחור שאחראי לפיאסקו הלייט נייט של nbc. כזכור נחתם חוזה עם קונאן אוברייאן שנותן לו בתחילת 2010 את המושכות של the tonight show. ללנו, קודמו בתפקיד חששו לתת מפלט לרשת אחרת (מה שקרה בזמנו עם לטרמן) ולכן נתנו לו תוכנית בשעה מוקדמת יותר.
כל הקונסטרוציה המופרכת הזו לט עבדה ואחרי חצי שנה ניסו לשנות זמנים ובעצם להעביר חזרה את אובריאן לשעה מאוחרת יותר. הבחור פרש ברעש רב ואיתו (בצדק) צופים רבים שמחזיקים מג׳יי לנו כשטן על פני האדמה ומזוקר כסגנו...
לא רק שהטלנט הגדול של הרשת הופרש בבוש פנים, עסקאת היציאה שלו, תנאיה, התנהלות הרשת ובכלל כמות הכסף שנזרק שם שערוריתיים.
כך שזוקר יכול לפרוש בשקט כאחראי על הפאשלה הגדולה ביותר בפריים טיים שהיתה אי פעם...
את השינוי הראשון ראו שלשום כשהתגלה שנטפליקס, שכידוע חזקה בסרטים, חלשה בסדרות מקבלת את תכני nbc. זו בעיה לא קלה גם לאייטיונס ולאמאזון שמתחרות במסגרת הזו. עד כה התכנים היו זמינים רק ב hulu.
ועכשיו הודיע דיוויד זוקר, המנכ״ל על פרישתו. ברוך שפטרנו, זה הבחור שאחראי לפיאסקו הלייט נייט של nbc. כזכור נחתם חוזה עם קונאן אוברייאן שנותן לו בתחילת 2010 את המושכות של the tonight show. ללנו, קודמו בתפקיד חששו לתת מפלט לרשת אחרת (מה שקרה בזמנו עם לטרמן) ולכן נתנו לו תוכנית בשעה מוקדמת יותר.
כל הקונסטרוציה המופרכת הזו לט עבדה ואחרי חצי שנה ניסו לשנות זמנים ובעצם להעביר חזרה את אובריאן לשעה מאוחרת יותר. הבחור פרש ברעש רב ואיתו (בצדק) צופים רבים שמחזיקים מג׳יי לנו כשטן על פני האדמה ומזוקר כסגנו...
לא רק שהטלנט הגדול של הרשת הופרש בבוש פנים, עסקאת היציאה שלו, תנאיה, התנהלות הרשת ובכלל כמות הכסף שנזרק שם שערוריתיים.
כך שזוקר יכול לפרוש בשקט כאחראי על הפאשלה הגדולה ביותר בפריים טיים שהיתה אי פעם...
- zovirax
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15945
- שם מלא: zovirax
- נתן תודות: 299 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
בהחלט טוב שפרש!
קונאן עוד 45 יום מתחיל תוכנית ב TBS
http://www.tbs.com/shows/conanobrien
יש לי תקווה גדולה ש YES יקנו את התוכנית הזאת - אני ממש מתגעגע לאיש הזה.
לאחרונה יצא לי לראות את התוכנית העלובה של ג'י לנו - פשוט הטוקשואו הכי גרוע בטלוויזיה האמריקאית.
באמי האחרון בקטע פתיחה היה סוג של בדיחה על NBC והמצב של קונאן:
קונאן עוד 45 יום מתחיל תוכנית ב TBS
http://www.tbs.com/shows/conanobrien
יש לי תקווה גדולה ש YES יקנו את התוכנית הזאת - אני ממש מתגעגע לאיש הזה.
לאחרונה יצא לי לראות את התוכנית העלובה של ג'י לנו - פשוט הטוקשואו הכי גרוע בטלוויזיה האמריקאית.
באמי האחרון בקטע פתיחה היה סוג של בדיחה על NBC והמצב של קונאן:
-
oferlaor
- מנהל

אם כל הכבוד אני לא מסכים איתך בכלoferlaor כתב:רשת הטלויזיה הגדולה nbc מתכוננת לחיבור עם comcast מרשת הכבלים הגדולות בארה״ב. העסקה עדיין לא אושרה וכבר רואים שינויים.
כך שזוקר יכול לפרוש בשקט כאחראי על הפאשלה הגדולה ביותר בפריים טיים שהיתה אי פעם......
דיוויד זוקר מנכל מוערך , מוצלח , איכותי שפרש
קונאן אוברייאן - לדעתי האישית מנחה מטורלל במובן השלילי של המילה , לדעתי האישית , לא מצחיק , אגו טריפ ,לא מעניין ועוד
למרות זאת ובלי קשר לדעתי
קונאן קיבל משבצת יוקרתית ,שהצליחה לשבות קהל מעריצים מעל 3 עשורים ,
על גב לנו , והמנחה המיתולוגי קרסו , קונאן קיבל את המשבצת , קיבל כסף חלומי
חברת NBC לא מטומטמת , עשתה רבות למען התוכנית השקיעה מיליוני דולרים בבניית אולפן חדש רק לתוכנית אחת .
חברת NBC גם עשתה רבות בתחום הפירסום לתוכנית ובזז תקשורתי
אך שוב ושוב במדגמים וחקירת קבוצות מיקוד רבות מאוד יצא שהצופים לא אוהבים את קונאן
והרגל הצפייה שלהם לאחר שנים רבות עומד להישתנות !
NBC שהשקיעה הון עתק בקונאן מעל 100 מיליון דולר
הבינה שהיא עשתה שגיעה ענקית !!!
לאחר חצי שנה שמנהלי הערוץ עשו הכל להציל את קונאן , הבינו שהצופים לא מטומטמים ( קבוצות מיקוד )
הבינו שהכסף הלך ובגדול ונאלצו לחתוך את קונאן ,
ניסו לתת לו מצנח זהב לשעה מאוחרת סירב
הסכם הפרישה של קונאן היה מעל 40 מיליון $ על חצי עונה שזה גם שערוריה
ההתנהגות של קונאן כמו בתוכנית הייתה כמו של "ילד " בכיין וכפוי טובה , אגוצנטרי ,השפיל את כל ההנהלה של NBC
יותר מאוחר לאחר חודשים הוא הודה שהיה קצת הרבה מטורלל וסבל משבר נפשי .
מתוך המערכת דיוויד זוקר המנכל הפורש אומרים שנאלץ לעזוב לא בגלל ההשפלות של קונאן
אלה בגלל שהאמין בקונאן , השקיע סכומי כסף דימיונייים בקונאן ונכשל
ולאחר כל זה קונאן עוד הכניס לו סכין
-
oferlaor
- מנהל

לא מסכים לחלוטין. חצי שנה זה בהחלט לא מספיק בשביל לבדוק רייטינג.
כל הסיפור היה בגלל שזוקר חשש מזה שלנו יפרוש לאחת הרשתות המתחרות (FOX בעיקר).
להזכיר לך שקונן נשאר בסלוט שלו במשך שבע שנים על בסיס ההבטחה (שסגור בחוזה!) שהוא יקבל את TONIGHT SHOW. אחרי עשרות שנים שה-TONIGHT SHOW היה בשעות ידועות וקבועות, פתאום מתחילים לשחק עם השעות?! לא ממש הגיוני.
קונאן עשה את מה שהוא תמיד עושה - עשה צחוק מכל דבר. אם תראה מה האחרים עשו, הוא לא היה בולט לרעה במובן הזה (לא ביחס ללטרמן, פרגסון, ואפילו לנו או ג'ימי קימל שבכלל עשה מכל הסיפור הזה מטעמים). הוא עשה את כל מה שאשרו לו בחוזה, לא פחות ולא יותר והרייטינג שלו לקראת הסוף היה מטורף.
הסכם הפרישה שלו היה מביך במקרה הטוב ומגוחך במקרה הרע.
זוקר ולנו יצאו זוועה מכל הסיפור הזה ולדעתי התדמית של שניהם לא תחזור לעולם להיות כפי שהיתה.
קונאן לעומת זאת, יצא מחוזק ביותר. הצער הגדול ביותר שלי הוא שהוא ממשיך ל-TBS, ערוץ נידח למדי. הוא היה בדיוק האדם שהיה יכול להרים רשת אינטרנטית אלטרנטיבית עם פרסונות כמו אדם קרולה ואנדי ריכטר). רשת כזו היתה יכול להיות לראשונה אלטרנטיבה אמיתית לטלויזיית המיינסטרים של לייט נייט בארבע הרשתות הגדולות.
כל הסיפור היה בגלל שזוקר חשש מזה שלנו יפרוש לאחת הרשתות המתחרות (FOX בעיקר).
להזכיר לך שקונן נשאר בסלוט שלו במשך שבע שנים על בסיס ההבטחה (שסגור בחוזה!) שהוא יקבל את TONIGHT SHOW. אחרי עשרות שנים שה-TONIGHT SHOW היה בשעות ידועות וקבועות, פתאום מתחילים לשחק עם השעות?! לא ממש הגיוני.
קונאן עשה את מה שהוא תמיד עושה - עשה צחוק מכל דבר. אם תראה מה האחרים עשו, הוא לא היה בולט לרעה במובן הזה (לא ביחס ללטרמן, פרגסון, ואפילו לנו או ג'ימי קימל שבכלל עשה מכל הסיפור הזה מטעמים). הוא עשה את כל מה שאשרו לו בחוזה, לא פחות ולא יותר והרייטינג שלו לקראת הסוף היה מטורף.
הסכם הפרישה שלו היה מביך במקרה הטוב ומגוחך במקרה הרע.
זוקר ולנו יצאו זוועה מכל הסיפור הזה ולדעתי התדמית של שניהם לא תחזור לעולם להיות כפי שהיתה.
קונאן לעומת זאת, יצא מחוזק ביותר. הצער הגדול ביותר שלי הוא שהוא ממשיך ל-TBS, ערוץ נידח למדי. הוא היה בדיוק האדם שהיה יכול להרים רשת אינטרנטית אלטרנטיבית עם פרסונות כמו אדם קרולה ואנדי ריכטר). רשת כזו היתה יכול להיות לראשונה אלטרנטיבה אמיתית לטלויזיית המיינסטרים של לייט נייט בארבע הרשתות הגדולות.
חצי שנה זה לא הרבה זמן לבדוק ריטינג , זה המון זמן לבדוק ריטינגלא מסכים לחלוטין. חצי שנה זה בהחלט לא מספיק בשביל לבדוק רייטינג....
שנים סדרות נחתכות לאחר פרק אחד , אז 100 פרקים לא מספיק לבדוק ריטינג ?
שהמפרסמים של התוכנית בורחים , לא משלמים כי הבדיקות שלהם לא חיוביות זה אומר דרשני
ש- NBC בודקת פעם אחר פעם קבוצות מיקוד פעם אחרי פעם ,בכל איזור בארה"ב ,זה אומר דרשני .
שהסכמי קניית התוכנית בכל העולם יורדים ,כי זה קונאן , זה אומר דרשני .
תסכים או לא זאת מציאות .
אף אחד לא חשש ש"לנו " יעבור ל - FOX
אותו דבר למה לא חששו שקונאן יעבור ל- FOX ? כי יודעים שהוא לא שווה כלום ל- NBC
כך בחשבון לנו מעל גיל 60 כמה שנים נותר לו ?
ועדיין בלי חשש ומייד חתכו את קונאן הלא מוצלח
אזהזכיר לך שקונן נשאר בסלוט שלו במשך שבע שנים על בסיס ההבטחה (שסגור בחוזה!) שהוא יקבל את TONIGHT...
חשבו שקונאן שווה משהו וטעו בענק
עובדה השקיעו בו סכומי כסף ענק ונכשלו
עובדה קיבל תוכנית במקום לנו ופשוט נאלצו לקטוע אותו כי זה היה "גרוע "
מה זה פיתאום החלו לשחק עם השעות ?אחרי עשרות שנים שה-TONIGHT SHOW היה בשעות ידועות וקבועות, פתאום מתחילים לשחק עם השעות?! לא ממש הגיוני....
כל סדרה משחקים בה בשעות ובימים בארה"ב , זה לא פתאום
תוכנית TONIGHT SHOW היא הדבר הכי בטוח ולכן נשארה בשעה יעודה שנים
,אבל ראו שקונאן גרוע לא מספק סחורה בצורה של כסף ..
אזקונאן עשה את מה שהוא תמיד עושה - עשה צחוק מכל דבר....
אבל הקהל לא צחק בארה"ב , זה מה שקובע
NBC מוכן לצחוק כל עוד שזה מוביל לפלוס בבנק
הסכם הפרישה מגוחך ?הסכם הפרישה שלו היה מביך במקרה הטוב ומגוחך במקרה הרע....
כמה אנשים אתה מכיר שקיבלו לאחר חצי שנה מעל ומעבר ממה שמגיע להם בחוזה
כמה אנשים אתה מכיר שקיבלו מעל 40 מיליון דולר ? על חצי שנה עבודה ? רק פיצויים ?
כמה אנשים מקבלים הרבה יותר ממה שרשום בחוזה ?
שוב אתה לא מבין עדיין איך טלוויזיה מסחרית בארה"ב עובדת זה לא תדמית , זה כסף !זוקר ולנו יצאו זוועה מכל הסיפור הזה ולדעתי התדמית של שניהם לא תחזור לעולם להיות כפי שהיתה....
אם NBC יראו שלחרבן באמצא אולפן מביא צופים כל שבוע הם יעשו תוכנית , למה כסף
אתה חושב במונחי יסוד של ישראל .
במהיצא מחוזק יותר ? כתבת בעצמך ערוץ נידחקונאן לעומת זאת, יצא מחוזק ביותר. הצער הגדול ביותר שלי הוא שהוא ממשיך ל-TBS, ערוץ נידח למדי....
האדם יתמוטט נפשית בשידור ואנשים נהנו לראות שדרן מסכן ממוטט נפשית
NBC מכרה את זה גם שזה כאילו פגע במנהלים שלה
למה ?
כי זה הביא ריטינג , אם זה לא היה מוכר היו קוטעים אותו מיד .
שוב כסף
-
oferlaor
- מנהל

אל תיתן לעובדות להפריע לך: עשרות שנים (מאז 1954) לא נגעו בשעות של התוכנית הזו, אז מה תגיד עכשיו?!
להזכירך, כשהוא התחיל היתה נפילה משמעותית ברייטינג ביחס לקרסון ולקח לו כמעט שלוש שנים לחזור לרייטינג סביר. בינתיים לטרמן, המתחרה הגדול שלו צבר רייטינג. בשנים האחרונות, שוב צנח הרייטינג, ושוב התחזק לטרמן, בפרט אחרי ניתוח הלב שלו והסיפור עם המתמחה שלו.
ללנו יש בסיס חזק, אין ספק, שלא יזוז לשום תוכנית אחרת. אבל לנו כבר איבד את זה, הוא לא בשר ולא חלב. לעומתו עומדים מתחרים חזקים בדמות קרייג פרגוסון הנשכני והמבריק, וג'ימי קימל שמשתפר כל הזמן).
לגבי הזמן. קונאן אוברייאן לוהק מהיום למחר בזמנו כשלטרמן פרש, ולא היה מי שימלא את הסלוט. היו לו כמעט 0 הופעות פומביות מאחוריו ועברו היה ככותב ב-SNL, בסימפסונס ועבור ה-TONIGHT SHOW. כלומר, הוא היה LONG SHOT. הרייטינג שלו היה אפסי ולא ציפו שהוא יחזיק יותר מ-10 שבועות (החוזה שלו היה WEEK TO WEEK, כלומר, אפשר היה לפטר אותו בהתראה של שבוע...).
הוא הרים תוכנית לתפארת, הבחור לא פחות מגאון תקשורתי והרעש שכל הסיפור הזה עשה (ע"ע TEAM COCO) פגע מאוד ב-NBC, ובצדק.
ניהול כושל כזה לא ראיתי מימי. אי אפשר לזגזג ככה. אם קונאן לא היה מתאים לסלוט הזה היה צריך לפטר אותו או פשוט מראש לא לתת לו את הסלוט. להחזיק אותו שנים ואז לשגע את כל לוח השידורים (הסלוט של ג'יי לנו וכל התוכנית שלו היתה מגוחכת לחלוטין, במובן הרע של המילה).
להזכירך, כשהוא התחיל היתה נפילה משמעותית ברייטינג ביחס לקרסון ולקח לו כמעט שלוש שנים לחזור לרייטינג סביר. בינתיים לטרמן, המתחרה הגדול שלו צבר רייטינג. בשנים האחרונות, שוב צנח הרייטינג, ושוב התחזק לטרמן, בפרט אחרי ניתוח הלב שלו והסיפור עם המתמחה שלו.
ללנו יש בסיס חזק, אין ספק, שלא יזוז לשום תוכנית אחרת. אבל לנו כבר איבד את זה, הוא לא בשר ולא חלב. לעומתו עומדים מתחרים חזקים בדמות קרייג פרגוסון הנשכני והמבריק, וג'ימי קימל שמשתפר כל הזמן).
לגבי הזמן. קונאן אוברייאן לוהק מהיום למחר בזמנו כשלטרמן פרש, ולא היה מי שימלא את הסלוט. היו לו כמעט 0 הופעות פומביות מאחוריו ועברו היה ככותב ב-SNL, בסימפסונס ועבור ה-TONIGHT SHOW. כלומר, הוא היה LONG SHOT. הרייטינג שלו היה אפסי ולא ציפו שהוא יחזיק יותר מ-10 שבועות (החוזה שלו היה WEEK TO WEEK, כלומר, אפשר היה לפטר אותו בהתראה של שבוע...).
הוא הרים תוכנית לתפארת, הבחור לא פחות מגאון תקשורתי והרעש שכל הסיפור הזה עשה (ע"ע TEAM COCO) פגע מאוד ב-NBC, ובצדק.
ניהול כושל כזה לא ראיתי מימי. אי אפשר לזגזג ככה. אם קונאן לא היה מתאים לסלוט הזה היה צריך לפטר אותו או פשוט מראש לא לתת לו את הסלוט. להחזיק אותו שנים ואז לשגע את כל לוח השידורים (הסלוט של ג'יי לנו וכל התוכנית שלו היתה מגוחכת לחלוטין, במובן הרע של המילה).
אני רק מקווה שכל התקשורת ביננו זה רק להשכיל ולהחליף רשמים
ואתה לא כועס עלי !!!
באותו רגע שתגיד אני נפגע !!!
אני יפסיק לכתוב !!!
אני מקווה שזה מובן
אין כוח למשחקי "אגו" אלא רק להשכיל !
ואני מאוד רציני !
אתה צריך לזכור שלפני 20 שנה טלוויזיה הייתה בנויה אחרת ,היו עוד שיקולים
כמו לבנות את את "לנו " פה אני יכול רק לשער שעל פי קבוצות מיקוד ראו פוטנציאל
צריך לזכור העולם ידע רק מי זה קרסו , הוא היה מותג , לא היה הרבה אפשרויות כמו שהיום בשוק (2 מתמודדים סה"כ )
שיקול נוסף ורציני שלא לקחת בחשבון זה קניית התוכניות בעולם של "לנו " זה הכניס כסף והכניס אנשים להכיר את NBC
זה היה קשר בין העולם ל- NBC שמכרה למדינות שונות תוכניות נוספות .
אבל שוב אין לי מידע לכסף שהכניס "לנו " ויש לזכור ש-קרסו לא נמכר אז ובטח לא כמו לנו
אז גם לא היה תחרות כל כך גדולה כמו היום , אינטרנט , ערוצי טלוויזיה נוספים .
יש לו פאסון קל , הוא צוחק על הכל אבל שומר על פאסון לעומתו קונאן הוא אגו טריפ , מאוהב בעצמו כמו ילד שלא התבגר , מוכר לוקש
שים לב אם לא צוחקים ממנו הצופים הוא ממש נפגע ולא פעם עוקץ את הצופים ( כדי לסבול את קונאן צריך אופי מיוחד וזה לא מתאים לכולם .)
הוא היה אחרת מ"לנו ", הוא פנה לקהל יחודי שסבל אותו
הוא שידר בשעה מטורפת בלילה
הוא עלה לNBC גרושים לא רק שכר אלא גם ההפקה
אבל מכאן לבמה המרכזית , זה ענק על קונאן
וזה היה חוזק שלו לפנות לקהל יחודי , לקהל שלא במינסטרים , פעם חשבו שהקהל שלא יגדל ויתפתח איתו למינסטרים
אבל לא יצא
זאת הטלוויזיה הימורים רבים מאוד שכושלים , מה שכן בטוח
קונאן צריך לנשק את האדמה שדורך המנכל של NBC שנתן לקונאן לא הכול מעל ומעבר
וקונאן כמו ילד ,לא בוגר , לא אחראי השפיל אותו , ודווקא המנכל פותר בגלל הכסף ששפך על קונאן
המנכל כדי להוכיח שהוא צדק ששם את קונאן במרכז , הרס את הקריירה שלו
ואתה לא כועס עלי !!!
באותו רגע שתגיד אני נפגע !!!
אני יפסיק לכתוב !!!
אני מקווה שזה מובן
אין כוח למשחקי "אגו" אלא רק להשכיל !
לצערי הרב לא הבנתי את השאלה ?אל תיתן לעובדות להפריע לך: עשרות שנים (מאז 1954) לא נגעו בשעות של התוכנית הזו, אז מה תגיד עכשיו?!...
אתה שואל שאלה טובה , אני שמח מאוד שנפלתי על אדם , פיקח באמת !להזכירך, כשהוא התחיל היתה נפילה משמעותית ברייטינג ביחס לקרסון ולקח לו כמעט שלוש שנים לחזור לרייטינג סביר....
ואני מאוד רציני !
אתה צריך לזכור שלפני 20 שנה טלוויזיה הייתה בנויה אחרת ,היו עוד שיקולים
כמו לבנות את את "לנו " פה אני יכול רק לשער שעל פי קבוצות מיקוד ראו פוטנציאל
צריך לזכור העולם ידע רק מי זה קרסו , הוא היה מותג , לא היה הרבה אפשרויות כמו שהיום בשוק (2 מתמודדים סה"כ )
שיקול נוסף ורציני שלא לקחת בחשבון זה קניית התוכניות בעולם של "לנו " זה הכניס כסף והכניס אנשים להכיר את NBC
זה היה קשר בין העולם ל- NBC שמכרה למדינות שונות תוכניות נוספות .
אבל שוב אין לי מידע לכסף שהכניס "לנו " ויש לזכור ש-קרסו לא נמכר אז ובטח לא כמו לנו
אז גם לא היה תחרות כל כך גדולה כמו היום , אינטרנט , ערוצי טלוויזיה נוספים .
תסתכל במדינות שמגיע אליהם לנו ותראה כמה אוהבים אותולנו כבר איבד את זה, הוא לא בשר ולא חלב...
יש לו פאסון קל , הוא צוחק על הכל אבל שומר על פאסון לעומתו קונאן הוא אגו טריפ , מאוהב בעצמו כמו ילד שלא התבגר , מוכר לוקש
שים לב אם לא צוחקים ממנו הצופים הוא ממש נפגע ולא פעם עוקץ את הצופים ( כדי לסבול את קונאן צריך אופי מיוחד וזה לא מתאים לכולם .)
יתכן מאוד שאדם כמו "קימל " יהיה יורשו של לנו אבל עדיין הוא לא בליגה של לנוומדים מתחרים חזקים בדמות קרייג פרגוסון הנשכני והמבריק, וג'ימי קימל שמשתפר כל הזמן)....
שוב לפני 20 שנה NBC חשבה אחרת , בנתה אדם שיש לו פוטנציאלקונאן אוברייאן לוהק מהיום למחר בזמנו כשלטרמן פרש...
הוא היה אחרת מ"לנו ", הוא פנה לקהל יחודי שסבל אותו
הוא שידר בשעה מטורפת בלילה
הוא עלה לNBC גרושים לא רק שכר אלא גם ההפקה
אבל מכאן לבמה המרכזית , זה ענק על קונאן
קונאן באמת הרים תוכנית מ- 0 ובתקציב שהיה לו זה היה גאוני ( וכאן היה חוזקו בפריפריה ,בקטן יחסית , לקהל שלא אוהב מינסטרים )הוא הרים תוכנית לתפארת, הבחור לא פחות מגאון תקשורתי...
וזה היה חוזק שלו לפנות לקהל יחודי , לקהל שלא במינסטרים , פעם חשבו שהקהל שלא יגדל ויתפתח איתו למינסטרים
אבל לא יצא
אתה יודע כמה תוכנית עולות לאויר כל עונה ונופלות לאחר פילוט ? או מחזיקות בקושי עונה ? כמה כסף נשפך ? בעשרות מיליונים ?ניהול כושל כזה לא ראיתי מימי. אי אפשר לזגזג ככה. אם קונאן לא היה מתאים לסלוט הזה היה צריך לפטר אותו...
זאת הטלוויזיה הימורים רבים מאוד שכושלים , מה שכן בטוח
קונאן צריך לנשק את האדמה שדורך המנכל של NBC שנתן לקונאן לא הכול מעל ומעבר
וקונאן כמו ילד ,לא בוגר , לא אחראי השפיל אותו , ודווקא המנכל פותר בגלל הכסף ששפך על קונאן
המנכל כדי להוכיח שהוא צדק ששם את קונאן במרכז , הרס את הקריירה שלו
-
oferlaor
- מנהל

אם הייתי נפגע מכל שרשור או הודעה, כבר מזמן לא הייתי באתר 
מאז 1954 התוכנית THE TONIGHT SHOW משודרת באותו פורמט, ועד כמה שאני יודע, גם באותן שעות בדיוק. סביב התוכנית השתנה הכל, אבל התוכנית עצמה נותרה ללא שינוי עשרות שנים.
קונאן לא היה מוכן שישנו את הכל ויקלקלו את ה-TONIGHT SHOW על ידי הזזת הזמנים שלה.
לגבי הזמן שנותנים. מדובר על תוכניות לאורך טווח ארוך, רייטינג של חצי שנה לא יכול לשקף את זה לדעתי.
קונאן מביא איתו קהל צעיר, שזה הקהל שלנו מאבד.
מאז 1954 התוכנית THE TONIGHT SHOW משודרת באותו פורמט, ועד כמה שאני יודע, גם באותן שעות בדיוק. סביב התוכנית השתנה הכל, אבל התוכנית עצמה נותרה ללא שינוי עשרות שנים.
קונאן לא היה מוכן שישנו את הכל ויקלקלו את ה-TONIGHT SHOW על ידי הזזת הזמנים שלה.
לגבי הזמן שנותנים. מדובר על תוכניות לאורך טווח ארוך, רייטינג של חצי שנה לא יכול לשקף את זה לדעתי.
קונאן מביא איתו קהל צעיר, שזה הקהל שלנו מאבד.
- Yaron_M
- חבר ותיק

- תגובות: 1500
- שם מלא: ירון מ.
- נתן תודות: 82 פעמים
- קיבל תודות: 49 פעמים
משהו ששניכם לא התייחסתכם אליו, זו הטענה שהרייטינג הנמוך של לנו בשעה המוקדמת (בגלל שהתחרה מול סדרות פריים-טיים של הערוצים האחרים), גרר למטה גם את התוכנית של אובריין..
ודרך אגב, ע"פ בדיקה שערכו וכתבו עליה פה, הרייטינג של לנו נמוך יותר מזה של אובריין בשנה שעברה....
נ.ב: גילוי נאות - I'm with COCO!
ודרך אגב, ע"פ בדיקה שערכו וכתבו עליה פה, הרייטינג של לנו נמוך יותר מזה של אובריין בשנה שעברה....
נ.ב: גילוי נאות - I'm with COCO!
!I do my own stunts
אני מסכים שצריך להסתכל על זה במובן עסקי ולא במובן של אוהד
אני אישית מאוד אוהב את קונן אובריאן ומשתעמם מאוד מג'יי לנו. גם אותי הכעיס המהלך של NBC, אבל בוא נסתכל על זה רציונלית. ניסו את קונאן, כדי לצמצם את התחרות שיתמודד עימה - השאירו את ג'יי לנו ולא נתנו לו לעבור לתחנה מתחרה בשעות פריים-טיים (שזה היה חשש רציני של הרשת ושלנו ייקח עימו את רוב הצופים הקיימים).
אחרי חצי שנה של נתונים מאכזבים - הגיעו למסקנה שההומור של אוברייאן הוא כנראה לא מיינסטרים מספיק ושהוא לא מצליח לעשות את השינוי או פשוט לא מתאים כדי למשוך יותר קהל.
עופר, אתה אומר שחצי שנה זה לא מספיק, אבל מבחינתם זה יותר מדי. צופים שבינתיים עברו לצפות בלטרמן ודומיו לא בהכרח יחזרו אח"כ לצפות במי שיחליף את אוברייאן (הרי גם לטרמן מצוין והוא גם מהווה איזון מסויים בין לנו לבין אוברייאן מבחינת הסגנון. לא תפל כמו לנו ולא משוגע כמו אוברייאן).
קל לבוז לNBC על המהלך שלהם, אבל פשוט להגיד שהיה עליהם "לסבול" את המצב עוד זמן מה, זה לא בהכרח נכון.
אחרי חצי שנה של נתונים מאכזבים - הגיעו למסקנה שההומור של אוברייאן הוא כנראה לא מיינסטרים מספיק ושהוא לא מצליח לעשות את השינוי או פשוט לא מתאים כדי למשוך יותר קהל.
עופר, אתה אומר שחצי שנה זה לא מספיק, אבל מבחינתם זה יותר מדי. צופים שבינתיים עברו לצפות בלטרמן ודומיו לא בהכרח יחזרו אח"כ לצפות במי שיחליף את אוברייאן (הרי גם לטרמן מצוין והוא גם מהווה איזון מסויים בין לנו לבין אוברייאן מבחינת הסגנון. לא תפל כמו לנו ולא משוגע כמו אוברייאן).
קל לבוז לNBC על המהלך שלהם, אבל פשוט להגיד שהיה עליהם "לסבול" את המצב עוד זמן מה, זה לא בהכרח נכון.
אתר הבית שלי - www.ezway.co.il
-
oferlaor
- מנהל

אבל זה האירוניה בכל העסק הזה, לטרמן בוטה וחריף לא פחות מקונאן. זו הסיבה שהוא מצליח יותר מלנו, ובגלל זה קונאן כל כך קרץ להם - כי הוא מדבר לצעירים וחריף כמו לטרמן.
אם אתם שואלים אותי? לטרמן לא יחזיק עוד הרבה שנים, הוא סובל מיותר מדי בעיות בריאותיות וכבר מבוגר למדי. והמחליף שלו? קונאן או קימל, הם המועמדים המובטחים.
ב-FOX חסר LATE NIGHT סביר וגם ב-CW.
TBS דווקא הפתיעו עם ההצלחה היחסית של ג'ורג' לופז, כך שבהחלט אפשר לומר שיש לקונאן פוטנציאל שם. מצד שני TBS זה ערוץ די נידח למרות כל כך הרבה שנים שהוא קיים (מאז שאני ילד אני זוכר אותו).
אם אתם שואלים אותי? לטרמן לא יחזיק עוד הרבה שנים, הוא סובל מיותר מדי בעיות בריאותיות וכבר מבוגר למדי. והמחליף שלו? קונאן או קימל, הם המועמדים המובטחים.
ב-FOX חסר LATE NIGHT סביר וגם ב-CW.
TBS דווקא הפתיעו עם ההצלחה היחסית של ג'ורג' לופז, כך שבהחלט אפשר לומר שיש לקונאן פוטנציאל שם. מצד שני TBS זה ערוץ די נידח למרות כל כך הרבה שנים שהוא קיים (מאז שאני ילד אני זוכר אותו).