חווית מצפייה במכשירים ושאלה על C550 ו DLNA

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
holonia פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 13
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

היום הלכתי לראות קצת מסכים ולהתרשם לפני קנייה , באתי מצוייד עם USB עם סרטים ברמת HDTV (XVID,DIVX, וסרט MKV.

א. סוני - הלכתי לראות את ה EX500 , הטלויזיה מדהימה , התמונה הכי איכותית כנראה שיצא לי לראות . כתוביות ידעתי מראש שלא אוכל לראות אבל בכל זאת רציתי לראות את הסרטים שהבאתי מהבית.
התוצאה : אף סרט לא הצליח לעבוד , קובץ ה MKV בכלל לא הופיע בתפריט.
כטלויזיה היא מנצחת של היום , בגלל ה USB החלטתי לפסול כי היום ב 5000 ש"ח לא יכול להיות שלא אוכל לקבל קריאה בסיסית של פורמטים.

ב.סמסונג - C530 הצפיה לא היתה מרשימה בחנות ביחס למכשירים אחרים , אבל הסדרות שכן היו ב USB עבדו בצורה מושלמת כולל ה MKV , זמן הטעינה של סרט הוא לא מהיר אבל הסרטים עובדים ובאיכות מרשימה שהתפיעה אותי לטובה.

ג.LG - פה הלכתי בגדול 200HRZ , הטלויזיה חיצונית יפה , החיבור USB מהיר , הסרטים מוצגים בשנייה , התרגום פיקס אבל האיכות פחות טובה משל הסמסונג , המפרט של LG מציג נתונים שאמורים להציג סרט באופן מדהים אבל בפועל התמונה מטושטשת במעט והצבע מחליק.

עכשיו , ראיתי שב C550 יש DLNA , מה המשמעות , האם אני יוכל לנגן סרט מהמחשב ללא חיבור לטלויזיה בעזרת דונגל יעודי , המוכר אומר שזה עובד פיקס ויגיע בזמן הקרוב , האם יש עוד הבדל משמעותי בין ה 530 ל 550 שאמור לשחק לטובת ה 530 דווקא , מישהו התנסה ב DNLA ??

???

holonia פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 13
נתן תודות: 1 פעם

....

שליחה #2 

ועוד הערה קטנה , יש לי 3.3 מטר מקיר לקיר.

לקחת 37 או 40 ?

Shtirlitz
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4970
נתן תודות: 321 פעמים
קיבל תודות: 123 פעמים

שליחה #3 

42-46". :)
התחלתי את חיי מאפס ולקח לי שנים להגיע לשום דבר

coolooc
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 119
נתן תודות: 0

שליחה #4 

אני לא חושב שהסיבה של אי קריאת פורמטים בסיסית דרך USB היא עילה לביטול מסך, קריאת פורמטים זו בסך הכל אקסטרא, תרכוש Extreamer ב700 ש"ח ויהיה לך קורא פורמטים טוב יותר מכל מסך.
בהצלחה,
שלומי.
איפה חותמים?

nils3373
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4686
שם מלא: ShmilMori
נתן תודות: 54 פעמים
קיבל תודות: 164 פעמים

Re: ....

שליחה #5 

holonia כתב:ועוד הערה קטנה , יש לי 3.3 מטר מקיר לקיר.

לקחת 37 או 40 ?
...
לתכני HD גם מסך בגודל 40 אינץ' למרחק הצפיה שלך יהיה קטן מדי וכמו ש-Shtirlitz אמר - לפחות 46 אינץ' וזה מניסיון.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”