בעיה פשוטה בYAMJ

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
noamav פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 116
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

אחרי תקלות רבות, עקבתי אחרי המדריך הזה - http://code.google.com/p/moviejukebox/w ... tepInstall
והצלחתי להגיע למצב שהCMD נפתח לי כמו שצריך.
עכשיו, ברגע שפתחתי את הCMD, נפתח לי גם MEDIAINFO ובתוכו מידע על איזה פרק של פאמילי גאי שיש לי על המחשב. ובCMD כתוב לי Updatin: והשם של הקובץ (זו השורה האחרונה שיש בCMD.
עכשיו, על מה אני צריך ללחוץ בMEDIAINFO?
סתם בעיה קטנה (Y)

noamav פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #2 

יותר נכון, מה אני עושה עם MEDIAINFO? למה אני צריך את זה? איך אני שומר את המידע על הסרט, ואיך אני גורם לYAMJ להשתמש בו?

noamav פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #3 

ניסוח #3
כשהCMD כותה לי UPDATIN DATA FOR:
קופץ לי תוכנת MEDIAINFO עם הקובץ שאמרתי, ושם זה נתקע.
אני מבין שזה לא אמור להיפתח בכלל?

knazi
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3293
נתן תודות: 202 פעמים
קיבל תודות: 87 פעמים

שליחה #4 

נכון זה לא אמור להיפתח. הורדת כנראה גרסא לא נכונה של mediainfo או משהו בסגנון

liranmishani
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 653
נתן תודות: 40 פעמים
קיבל תודות: 20 פעמים

שליחה #5 

כפי שאתה ודאי יודע, YAMJ היא תוכנה שיוצרת לך דפי HTML עבור הסטרימר, כך שהסטרימר יציג לך דפי מידע ויזואלים עם שם הסרט תמונתו ונתוניו.
הנתונים האלה, כגון פריימים, סוג האודיו וכו' הם נתונים טכניים שנסרקים מהסרטים ע"י תוכנת עזר שנקראת MEDIAINFO (ומכאן גם שמה - מביאה אינפורמציה אודות המדיה).

הגירסה שאתה הורדת, היא גירסה GUI, אשר מעלה לך ממשק. זו גירסה שאינה מתאימה ל- YAMJ.
תוריד את גירסת CLI:
http://mediainfo.sourceforge.net/en/Download/Windows

ופתח את הקובץ אל מחיצה בשם MediaInfo שאותה תמקם בתוך המחיצה של ה- YAMJ, לדוגמא:
C:\Program Files\YAMJ\MediaInfo
(ותוכן הקבצים שם)

YAMJ תדע להשתמש בתוכנה זו בצורה אוטומטית.
לירן

noamav פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #6 

liranmishani כתב:כפי שאתה ודאי יודע, YAMJ היא תוכנה שיוצרת לך דפי HTML עבור הסטרימר, כך שהסטרימר יציג לך דפי מידע ויזואלים עם שם הסרט תמונתו ונתוניו.
הנתונים האלה, כגון פריימים, סוג האודיו וכו' הם נתונים טכניים שנסרקים מהסרטים ע"י תוכנת עזר שנקראת MEDIAINFO (ומכאן גם שמה - מביאה אינפורמציה אודות המדיה).

הגירסה שאתה הורדת, היא גירסה GUI, אשר מעלה לך ממשק. זו גירסה שאינה מתאימה ל- YAMJ.
תוריד את גירסת CLI:
http://mediainfo.sourceforge.net/en/Download/Windows

ופתח את הקובץ אל מחיצה בשם MediaInfo שאותה תמקם בתוך המחיצה של ה- YAMJ, לדוגמא:
C:\Program Files\YAMJ\MediaInfo
(ותוכן הקבצים שם)

YAMJ תדע להשתמש בתוכנה זו בצורה אוטומטית.
...
ואו בן אדם אתה גדול!
תודה רבה, זה עכשיו טוען. מקווה שיפעל כמו שצריך P:
רק דבר אחרון - איך אני מגיע לJB דרך הNMT? על מה לוחצים בתפריטים?

liranmishani
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #7 

יש לך כונן פנימי? לאן הגדרת לו לשמור את כל המידע שה- YAMJ יוצר?
לירן

noamav פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #8 

liranmishani כתב:יש לך כונן פנימי? לאן הגדרת לו לשמור את כל המידע שה- YAMJ יוצר?
...
אני מזרים מהמחשב. הגדרתי ספריה מהמחשב

liranmishani
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #9 

התוכנה יצרה לך קובץ index.html מחוץ למחיצה הזו. אתה צריך לנווט בסטרימר עד למחיצה בה נמצא הקובץ. שים לב שאתה מנווט במצב של קריאת הדפים..
יש ארבעה מצבים של ניווט, וידאו, אודיו, תמונות ודפים. אתה צריך את הדפים..
מקווה שהסברתי את עצמי טוב...
לירן

noamav פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #10 

liranmishani כתב:התוכנה יצרה לך קובץ index.html מחוץ למחיצה הזו. אתה צריך לנווט בסטרימר עד למחיצה בה נמצא הקובץ. שים לב שאתה מנווט במצב של קריאת הדפים..
יש ארבעה מצבים של ניווט, וידאו, אודיו, תמונות ודפים. אתה צריך את הדפים..
מקווה שהסברתי את עצמי טוב...
...
אוקיי זה פועל, אבל הקבצים נרוא מבולגנים, חלק בלי תמונות, דברים שבכלל אין לי וכאלה. מה לעשות כדי לסדר את זה? צריך לשנות את השם של הקבצים?
אהה כן, והוא לא מוכן לנגן את הקובץ, גם מה שהוא מזהה. אני לוחץ על פליי וזה עושה טעינה כזאת, ואו שזה יוצא, או שזה סתם נמשך.

liranmishani
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #11 

אני אפנה אותך לשרשור אחר, שם דיברנו על הבעיה הזו, אני מאמין שתמצא שם את הפיתרון:

http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... highlight=

תקרא גם את זה:
http://www.hometheater.co.il/vt111880.% ... 7%90%D7%AA

אם זה לא עזר לך, תגיד איפה נתקעת ונמשיך מפה..
לירן

noamav פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #12 

יש משהו דפוק אצלי, אתמול עבדתי קצת על סידור השמות של כמה עונות של FG, ועדיין כשאני נכנס לעונה בJB, וזה מופיע לי כמו שצריך (אני חושב), אני לוחץ על פרק והוא לא מנגן אותו..
ובכלל, נדירים הדברים שיש עליהם הסבר ולא רק תמונה.
אני אנסה להתקין שוב, נראה מה יקרה.

noamav פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #13 

אולי זה קשור לזה:
שכחתי, אבל כשסיימתי על הGUI עכשיו וספעם הראשונה, הוא כתב לי הודעה כזאת: Warning: Possible path error והפנה אותי לכתובת הזו:
http://mediaplayersite.com/GUI_Config_Path_Error
לא הבנתי מה צריך לעשות כדי להתגבר על הבעיה, אז פשוט המשכתי.

liranmishani
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #14 

לא הגדרת את התיקיות שיתוף כראוי, לדעתי זה ב- YAMJ.
תן קצת פרטים: איזו מערכת הפעלה, מחיצות שאתה משתף, האם השתמשת ב- YAMJ GUI CONFIG, איזה סטרימר מדובר? האם הגדרת שיתוף לתיקיה? האם יש לך גישה מהסטרימר לתיקיה ואתה יכול בכלל לראות סרטים ממנו בלי ה YAMJ....
לירן

noamav פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #15 

liranmishani כתב:לא הגדרת את התיקיות שיתוף כראוי, לדעתי זה ב- YAMJ.
תן קצת פרטים: איזו מערכת הפעלה, מחיצות שאתה משתף, האם השתמשת ב- YAMJ GUI CONFIG, איזה סטרימר מדובר? האם הגדרת שיתוף לתיקיה? האם יש לך גישה מהסטרימר לתיקיה ואתה יכול בכלל לראות סרטים ממנו בלי ה YAMJ....
...
אוקיי
אממ עכשיו כשעשיתי שוב, סידרתי לגמרי כמה סרטים וסדרות וזה, ככה שזה נראה כמו שצריך בסטרימר, אבל זה עדיין לא מוכן לנגן את הקובץ כשאני לוחץ פליי.
יש לי PH A200, אני משתף דרך המחשב עם תקיית SHARING, והכל פועל כמו שצריך. אני פשוט מגדיר את התיקיה שאני רוצה שתעשה SHARE למשתמש GUEST במחשב, ואז אני רואה אותה דרך התפריט של הPH.
הורדתי את הYAMJ GUI הכי חדש שהיה שם, ו.. נראה לי שזהו.

תודה רבה אגב על העזרה, באמת.

liranmishani
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #16 

noamav כתב:תודה רבה אגב על העזרה, באמת.
...
(Y) בשמחה!

אם ככה, אז יש לך גישה בסטרימר למחשב ואתה יכול לראות סרטים ממנו. זה כבר אומר לנו שהשיתוף של המחשב תקין. צמצמנו את הבעיה..
המסקנה מכך זה שההגדרות ב YAMJ GUI לא נכונות.

כאשר הסטרימר עובד, מצא את ה- IP שלו. אתה יכול לעשות זאת דרך המחשב שלך, או שאתה יכול דרך התפריטים בסטרימר למצוא אותו.
תפעיל את ה YAMJ GUI CONFIG, בחר למעלה את תיקיית הסרטים שלך, בחר באופציה "on a Network Path on the NMT", תכניס את ה- IP של הסטרימר. תראה אם אתה מקבל את השיתופים שלך בגלילה מימין, ואז בחר את התיקיה שאליה אתה שומר את הקבצים שנוצרו. ואז כמובן Add ו- Save. אני מצרף תמונה.

אם לא קיבלת גלילה עם השיתוף שלך, (איפה שאצלי מופיע Liran) זה אומר שלא הגדרת שיתוף כראוי בסטרימר.
לי יש את הפופקורן A110, אני לא יודע אם יש הבדל בתפריטים בין המכשיר שלי והמכשיר שלך. תסתכל פה איך להגדיר את הרשת. זה מאוד פשוט:
http://www.networkedmediatank.com/wiki/ ... work_Share

הערה: גם אצלי כאשר אני עושה שמירה מופיעה לי ההערה שלך הופיעה, שהמסלול לא תקין והאם אני רוצה לגשת לאתר.. אני עניתי שלא, והוא המשיך הלאה וזה עובד בצורה תקינה.. נסה ותודיע מה קורה.
לירן

noamav פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #17 

עשיתי בדיוק את זה, אבל זה לא פועל.. כאילו הוא לא מקשר בין הפליי בJB לבין הפעלת הקובץ.
אני אנסה לשנות סקין, גם לנסות וגם אוליי איך שהוא זה קשור. איך עושים את זה? ראיתי איזה מדריך שהיה כתוב שצריך לשנות משהו בקובץ שקוראים לו ********פרפרנסס ולא מצאתי כזה קובץ אצלי. האמת שלא חיפשתי הכי ביסודיות, אבל אני אנסה שוב. איפה זה אמור להימצא? בתיקיה הראשית?
אהה כן, בבחירת התיקיה האחרונה, בחרתי את התיקיה שכל הקבצים של הYAMJ שהורדתי נמצאים בו, זה בסדר נכון?

liranmishani
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #18 

אם אתה מתכוון לתיקיה איפה שאצלי בתמונה כתוב D:\ אז לא, זה המקום שבו ישמרו התוצרים של הסריקה, קבצי ה- HTML. אם אתה מתכוון לתיקיה שאתה בוחר אחרי שאתה עושה Save אז כן. תפריד בין התיקיה של התוצר לבין התיקיה של התוכנה עצמה.

לפני שאתה מחליף סקין, צרף לפה תמונה של ההגדרות שעשית (כמו התמונה שלי) או לפחות תן את ה- NMT Path שלך, לדעתי פה הבעיה..
לירן

noamav פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #19 

liranmishani כתב:אם אתה מתכוון לתיקיה איפה שאצלי בתמונה כתוב D:\ אז לא, זה המקום שבו ישמרו התוצרים של הסריקה, קבצי ה- HTML. אם אתה מתכוון לתיקיה שאתה בוחר אחרי שאתה עושה Save אז כן. תפריד בין התיקיה של התוצר לבין התיקיה של התוכנה עצמה.

לפני שאתה מחליף סקין, צרף לפה תמונה של ההגדרות שעשית (כמו התמונה שלי) או לפחות תן את ה- NMT Path שלך, לדעתי פה הבעיה..
...
אז זהו, אצלי הD שלך, זה אותה ציקיה של הYAMJ. למה לשנות אותו? למה לשים שם יותר נכון?
ואם אני משנה, אני צריך למחוק ה-כל?

liranmishani
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #20 

זה לא ממש קריטי.. נניח אצלי זה D, אז בתוך D תיווצר תיקיה שבה יהיו את כל קבצי הHTML:
D:\Jukebox וב- D עצמו יהיה קובץ index.html שאותו הסטרימר יקרא. מה שחשוב זה ה- NMT Path.
לירן

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”