iphone 4 בישראל, מה עם הכיסויים
עכשיו שמוכרים פה אייפון 4, האם מי שקנה את המכשיר זכאי לקייס חינם? (לפי האתר של אפל, כולם זכאים ברכישה עד ה30 בספטמבר).
ובהמשך, קיניתי אייפון באנגליה, ובשביל לקבל קייס חינם צריך חשבון אנגלי, ולי יש חשבון ישראלי (בגלל כרטיס האשראי שלי) אז אין לי את האפליקציה בחנות. האם יש דרך לפתוך חשבון אנגלי?
או שאין לי איך לקבל קייס חינם?
ובהמשך, קיניתי אייפון באנגליה, ובשביל לקבל קייס חינם צריך חשבון אנגלי, ולי יש חשבון ישראלי (בגלל כרטיס האשראי שלי) אז אין לי את האפליקציה בחנות. האם יש דרך לפתוך חשבון אנגלי?
או שאין לי איך לקבל קייס חינם?
טוב, אחרי בדיקה מעמיקה יותר יצרתי חשבון אמריקאי, והורדתי את התוכנה דרך האייטיונז ואז סינכרנתי אותה למכשיר (הבעיה הייתה שכשהייתי מתחבר לחנות עם חשבון אמריקאי בלי אשראי זה היה מעביר אותי לחנות מוזיקה בלבד)
הזמנתי ועד 3 שבועות יגיע לכתובת בארהב.
הזמנתי ועד 3 שבועות יגיע לכתובת בארהב.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78920
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
אני מניח שהגבת לפני העדכון שלי, אבל בסופו של דבר הצלחתי, הטריק האמיתי היה ההורדה של התוכנה עצמה דרך האייטונז ואז להעלות אותה למכשיר.
אם יש לך חברים בארהב\אנגליה\גרמניה\ עוד מספר מקומות באירופה ועדיין לא עברו 30 יום, שווה לעשות את זה אפילו בתור קייס גיבוי.
אם יש לך חברים בארהב\אנגליה\גרמניה\ עוד מספר מקומות באירופה ועדיין לא עברו 30 יום, שווה לעשות את זה אפילו בתור קייס גיבוי.
גם אני הורדתי את התוכנה..bg1987 כתב:טוב, אחרי בדיקה מעמיקה יותר יצרתי חשבון אמריקאי, והורדתי את התוכנה דרך האייטיונז ואז סינכרנתי אותה למכשיר (הבעיה הייתה שכשהייתי מתחבר לחנות עם חשבון אמריקאי בלי אשראי זה היה מעביר אותי לחנות מוזיקה בלבד)
הזמנתי ועד 3 שבועות יגיע לכתובת בארהב....
ד"א טוב שיצרת חשבון אמריקאי- יש תוכנות שאין בישראלי, ככה אתה יכול לקפוץ בין חשבונות..
שאלה- איזה CASE הזמנת? (יש מבחר של נרתיקים- לא רק את הבמפר)..
- kalda01
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3099
- שם מלא: דני קלמר
- נתן תודות: 48 פעמים
- קיבל תודות: 41 פעמים
על איזו תוכנה אתם מדברים ?nati-va כתב:גם אני הורדתי את התוכנה..bg1987 כתב:טוב, אחרי בדיקה מעמיקה יותר יצרתי חשבון אמריקאי, והורדתי את התוכנה דרך האייטיונז ואז סינכרנתי אותה למכשיר (הבעיה הייתה שכשהייתי מתחבר לחנות עם חשבון אמריקאי בלי אשראי זה היה מעביר אותי לחנות מוזיקה בלבד)
הזמנתי ועד 3 שבועות יגיע לכתובת בארהב....
ד"א טוב שיצרת חשבון אמריקאי- יש תוכנות שאין בישראלי, ככה אתה יכול לקפוץ בין חשבונות..
שאלה- איזה CASE הזמנת? (יש מבחר של נרתיקים- לא רק את הבמפר).....
לי נאמר בסלקום שהערכה כוללת כיסוי קדמי ואחורי. האם זה נכון בפועל ?
http://www.apple.com/iphone/case-program/
על זאת. זה מעניין שבישראל אין שום סימן אליה, אבל לפי אפל כל קניה לפני ה30 זכאית לקייס חינם (בעקבות בעיות הקליטה)
על זאת. זה מעניין שבישראל אין שום סימן אליה, אבל לפי אפל כל קניה לפני ה30 זכאית לקייס חינם (בעקבות בעיות הקליטה)
kalda01-
ה"כיסוי" שמקבלים - לא שווה הרבה
עושה יותר גרוע מטוב..
לכולם:
תורידו את התוכנה מהאפסטור האמריקאי,
תבחרו כיסוי, ותשלחו לכתובת של חבר\משפחה בחו"ל (לישראל הם לא שולחים)
אם אין לכם לאן לשלוח - לא נורא.. לא תקבלו..
עושה יותר גרוע מטוב..
לכולם:
תורידו את התוכנה מהאפסטור האמריקאי,
תבחרו כיסוי, ותשלחו לכתובת של חבר\משפחה בחו"ל (לישראל הם לא שולחים)
אם אין לכם לאן לשלוח - לא נורא.. לא תקבלו..
זה האמת הפתיע אותי, כי הרי מי שקונה את זה זכאי, כנראה שלא משתלם להם להשלוח לפה (וזה 100% יגיע אחרי ה 30), אז הם פשוט החליטו "לקצר" את ה"מבצע"nati-va כתב: (לישראל הם לא שולחים)...
מעניין כמה מהקונים בישראל מודעים לעבודה שהם זכאים לקייס חינם.
- kalda01
-
- חבר מביא חבר

זה מה כתוב בלינק של אפל:
If you purchased an iPhone 4 before September 30, 2010, follow these steps to receive an iPhone 4 Bumper or a select third-party case from Apple at no charge.
שימו לב שהם מציינים שהכיסוי עשוי להיות THIRD PARTY אז כנראה שזה מה שסלקום בחרו לעשות.
If you purchased an iPhone 4 before September 30, 2010, follow these steps to receive an iPhone 4 Bumper or a select third-party case from Apple at no charge.
שימו לב שהם מציינים שהכיסוי עשוי להיות THIRD PARTY אז כנראה שזה מה שסלקום בחרו לעשות.
kalda01
לא הבנת נכון, אתה זכאי לקייס של אפל (באמפר) או קייס צד שלישי (אפשר לבחור קייסים של מספר חברות מובילות בינהן GRIFFIN ו BELKIN)
מאפל ללא עלות.
אז כל הכבוד לסלקום עם המהלך, אבל משהו מרגיש לא צודק פה עם ההשקה הזאת.
לא הבנת נכון, אתה זכאי לקייס של אפל (באמפר) או קייס צד שלישי (אפשר לבחור קייסים של מספר חברות מובילות בינהן GRIFFIN ו BELKIN)
מאפל ללא עלות.
אז כל הכבוד לסלקום עם המהלך, אבל משהו מרגיש לא צודק פה עם ההשקה הזאת.
כי קיבלתי גם אחד, רוצה?PROSURFER כתב:איזה שטויות על סמך מה אתה אומר את זה ?nati-va כתב:kalda01-
עושה יותר גרוע מטוב.....
מזה יותר גרוע ?
הכיסוי שומר על המכשיר וזה מה שחשוב....
נו באמת- כיסוי לא נוח, מכוער, מרגישים את הגומי הזול..
לא תודה אורנג\פלאפון\סלקום- אני אשקיע עוד 100 ש"ח (או אזמין מאפל) ואקבל כיסוי נורמלי..
- kalda01
-
- חבר מביא חבר

ברור שכל אחד יזמין לעצמו את הכיסוי שמתאים לו, אלא שלפחות בהתחלה עדיף שהמכשיר יהיה מוגן ולא ערום.
את הזמנת הכיסוי מאפל חייבים לבצע עד ה30 לחודש? זה תלוי בתאריך הקנייה או בתאריך ההזמנה של הכיסוי?
לי יש כיסוי REBEL SERPENT על ה3G והוא שמר לי על המכשיר בצורה מושלמת.
נראה לי אחפש להשיג את הדגם התואם ל4G. יש בארץ חנות שניתן להשיג כיסויים של היצרן הזה ?
את הזמנת הכיסוי מאפל חייבים לבצע עד ה30 לחודש? זה תלוי בתאריך הקנייה או בתאריך ההזמנה של הכיסוי?
לי יש כיסוי REBEL SERPENT על ה3G והוא שמר לי על המכשיר בצורה מושלמת.
נראה לי אחפש להשיג את הדגם התואם ל4G. יש בארץ חנות שניתן להשיג כיסויים של היצרן הזה ?
הכיסוי שקיבלתי הוא כיסוי גומי זול בצבע שקוף ברגע שסמים אותו יש סימני ואקום מגעילים מהאחורה
היום רכשתי ב IDIGITAL כיסוי נחמד ב 120 בצבע שחור של חברת SPECK שהוא מפלסטיק חצי קשיח.
מטען לרכב עלה לי 120 של חברת GRIFFIN עם הפיוז בחוץ.
היום רכשתי ב IDIGITAL כיסוי נחמד ב 120 בצבע שחור של חברת SPECK שהוא מפלסטיק חצי קשיח.
מטען לרכב עלה לי 120 של חברת GRIFFIN עם הפיוז בחוץ.
- kalda01
-
- חבר מביא חבר

גם מגן מסך אין כבר בIDIGITAL. חבורת חובבנים מנהלת שם את העסק. מה הם לא ידעו שיהיה ביקוש לאביזרים
עם תחילת שיווק ה4G ?
פשוט בדיחה. מי שיבא היום לקנות מכשיר ב4000 שקלים ויבקש מגן מסך, יגידו לו סליחה..אין כבר.
הלכתי בסוף לDIM-PHONE וקניתי ב60 שקלים מגן מסך סיני שנראה דיי מאפן.
מקווה שלא יעשה לי נזק למסך עם שאריות דבק עד שאזמין מחו"ל מגן מסך איכותי.
עם תחילת שיווק ה4G ?
פשוט בדיחה. מי שיבא היום לקנות מכשיר ב4000 שקלים ויבקש מגן מסך, יגידו לו סליחה..אין כבר.
הלכתי בסוף לDIM-PHONE וקניתי ב60 שקלים מגן מסך סיני שנראה דיי מאפן.
מקווה שלא יעשה לי נזק למסך עם שאריות דבק עד שאזמין מחו"ל מגן מסך איכותי.