הבנתי שה-NMT TOOLS צריכים לעבוד תחת דיסק מפורמט ל-EXT3 (תקנו אותי אם אני טועה).
האם יש אפשרות לחבר את ה-DOK עבור ה-NMT TOOLS בתוך המכשיר? (יש חיבור פנימי ב-A200 עבור DOK?)
האם אז יש אפשרות לחבר DOK נוסף (FAT או NTFS) ביציאה החיצונית האחורית\קדמית של המכשיר על מנת להתקין עליו דברים מ-CSI כמו גוקבוס אוברסייט או UMC?.. בקיצור במקום HDD .
שימוש ב-DOK כתחליף ל-HDD עבור A200...
- Irus
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4163
- נתן תודות: 127 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
ב-A200 אין כניסה פנימית, אבל בהחלט ניתן להתקין את ה-NMT APPS על DOK חיצוני.
קח בחשבון שזה פיתרון קיים, אך זה לא פיתרון שמאושר על ידי היצרן וזה מצוין בפורום של NMT. יש משתמשים שעובדים כך ללא שום בעיה, אך לפעמים ישנן גם מגבלות.
ראה פה:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 35#1147435
דרך אגב, לפחות עד שייצא ה-JB המובנה ויוכיח את עצמו, אני חושב שלעבוד עם ה-OVERSIGHT זה פשוט תענוג, אין התעסקות עם המחשב, הכל אוטומטי ועצמאי וכו'.
אני חושב שבשביל שהכל יעבוד חלק, צריך דיסק פנימי עם NMT APPS מותקנים עליו (גם אם מדובר על 2.5").
קח בחשבון שזה פיתרון קיים, אך זה לא פיתרון שמאושר על ידי היצרן וזה מצוין בפורום של NMT. יש משתמשים שעובדים כך ללא שום בעיה, אך לפעמים ישנן גם מגבלות.
ראה פה:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 35#1147435
דרך אגב, לפחות עד שייצא ה-JB המובנה ויוכיח את עצמו, אני חושב שלעבוד עם ה-OVERSIGHT זה פשוט תענוג, אין התעסקות עם המחשב, הכל אוטומטי ועצמאי וכו'.
אני חושב שבשביל שהכל יעבוד חלק, צריך דיסק פנימי עם NMT APPS מותקנים עליו (גם אם מדובר על 2.5").
NMT TOOLS על DOK בהחלט אפשרי ובפתרון הזה אני משתמש עד היום.
זה שאי אפשר להתקין דברים מ-CSI מבלי שיהיה לך HDD במכשיר זה חיסרון גדול ביותר.
עבור מי שמעוניין בהזרמה בלבד עם יכולות MJB בינתיים Popcorn לא נותנת שום מענה !.
אני אחכה לעדכון הבא בעוד חודש שאמור לכלול את ה-NMJ UI ונגמר הסיפור מבחינת MJB, אם העדכון הבא יאפשר גם להתקין דרך CSI תוכנות ושירותי רשת ב-DOK זה יהיה טוב.
זה שאי אפשר להתקין דברים מ-CSI מבלי שיהיה לך HDD במכשיר זה חיסרון גדול ביותר.
עבור מי שמעוניין בהזרמה בלבד עם יכולות MJB בינתיים Popcorn לא נותנת שום מענה !.
אני אחכה לעדכון הבא בעוד חודש שאמור לכלול את ה-NMJ UI ונגמר הסיפור מבחינת MJB, אם העדכון הבא יאפשר גם להתקין דרך CSI תוכנות ושירותי רשת ב-DOK זה יהיה טוב.