רוצה לקנות מערכת קולנוע ביתית
-
Sgt_Daniel
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 30
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 0
אני מעוניין לקנות מערכת קולנוע ביתית, לא יותר מידי יקר בסביבות ה-11,000 ש"ח מקסימום 12K....
יש לי חדר שאין בעיה שתהיה בו חושך לכן הוא מושלם למקרן אני חושב...
אני גם רוצה לחבר לשם את הפלייסטיישן 2 שלי בגלל זה נראה לי שlcd לא יהיה טוב בגלל הזמן תגובה.
לפני שבועיים קיבלתי הצעה לקנות מקרן של benq דגם 610 כולל מסך, רסיבר, רמקולים וDVD שקורא divx... כל זה ב-9,000 ש"ח... שווה??
ד"T בנושא ה-hd אמרו לי שזו טכנולוגיה שתגיע לארץ רק עוד איזה שלוש-ארבע שנים, זה נכון, ואם כן זה אומר שלא כדאי להשקיע עוד כסף כדי שיהיה hd ready, כי זה בדרך כלל מייקר את כל העסק.
יש לי חדר שאין בעיה שתהיה בו חושך לכן הוא מושלם למקרן אני חושב...
אני גם רוצה לחבר לשם את הפלייסטיישן 2 שלי בגלל זה נראה לי שlcd לא יהיה טוב בגלל הזמן תגובה.
לפני שבועיים קיבלתי הצעה לקנות מקרן של benq דגם 610 כולל מסך, רסיבר, רמקולים וDVD שקורא divx... כל זה ב-9,000 ש"ח... שווה??
ד"T בנושא ה-hd אמרו לי שזו טכנולוגיה שתגיע לארץ רק עוד איזה שלוש-ארבע שנים, זה נכון, ואם כן זה אומר שלא כדאי להשקיע עוד כסף כדי שיהיה hd ready, כי זה בדרך כלל מייקר את כל העסק.
-
Sgt_Daniel
-
- חבר שרק התחיל

אין לי שמץ של מושג...אלי777 כתב:לא ציינתה איזה רסיבר ואיזה רמקולים...
-
Sgt_Daniel
-
- חבר שרק התחיל

אין אף אחד שיכול לעזור לי?
להראות לי דגמים של טלוויזיות רסיברים ו/מקרנים??!?
ומה עדיף מקרן/פלזמה/lcd????
להראות לי דגמים של טלוויזיות רסיברים ו/מקרנים??!?
ומה עדיף מקרן/פלזמה/lcd????
- golan-rca
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 941
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 15 פעמים
Sgt_Daniel akuo שלום ,
אם אתה רוצה להכניס בתקציב של 12K רסביר+רמקולים+אמצעי תצוגה אז זה לא ממש ראלי.
מסך או מקרן טוב יתפסו לך את כל התקציב וגם אם תתפשר על מסך ברמה בינונית-נמוכה ישאר
לך בסביבות 0.5K לקניית רסיבר+רמקולים...
אם אתה סגור על התקציב הזה אתה צריך קודם כל להחליט מה יותר חשוב לך ואז להשקיע בו כעת
את רוב התקציב (אם לא את כולו) ואז בהמשך להוסיף עוד חלקים...
בכל מקרה בכדי שהחברים כאן יוכלו לעזור לך כדאי שקודם כל תרשום מהם השימושים שאתה הולך
להשתמש במערכת (מחשב,DVD,שידורי כבלים/לווין,PS2) על-פי פילוג לאחוזים, בנוסף תרשום מהו מרחק הצפייה שלך מהמסך.
דבר שני תחשוב מה כרגע יותר חשוב לך הסאונד או התמונה ועל ידי כך תחליט במה אתה מעדיף להשקיע
כעת במסך או ברסיבר ורמקולים...
אם אתה רוצה להכניס בתקציב של 12K רסביר+רמקולים+אמצעי תצוגה אז זה לא ממש ראלי.
מסך או מקרן טוב יתפסו לך את כל התקציב וגם אם תתפשר על מסך ברמה בינונית-נמוכה ישאר
לך בסביבות 0.5K לקניית רסיבר+רמקולים...
אם אתה סגור על התקציב הזה אתה צריך קודם כל להחליט מה יותר חשוב לך ואז להשקיע בו כעת
את רוב התקציב (אם לא את כולו) ואז בהמשך להוסיף עוד חלקים...
בכל מקרה בכדי שהחברים כאן יוכלו לעזור לך כדאי שקודם כל תרשום מהם השימושים שאתה הולך
להשתמש במערכת (מחשב,DVD,שידורי כבלים/לווין,PS2) על-פי פילוג לאחוזים, בנוסף תרשום מהו מרחק הצפייה שלך מהמסך.
דבר שני תחשוב מה כרגע יותר חשוב לך הסאונד או התמונה ועל ידי כך תחליט במה אתה מעדיף להשקיע
כעת במסך או ברסיבר ורמקולים...
-golan-
-
Sgt_Daniel
-
- חבר שרק התחיל

אני קיבלתי הצעה לקנות מקרן benq 610 + מסך + רסיבר + רמקולים בסה"כ של 9,000 ש"ח... אני לא מבין בזה אז אני לא יודע יודע להגיד יותר מזה. כל מה שאני יודע זה שאני רוצה מערכת קולנוע ביתית לסרטים (DVD) וps2 זה הכל...
אני מניח שהתקציב שלי יכול להגיע למקסימום של 15K אבל זהו... אני מניח שהמקרן הוא החלק שצריך להשקיע בו הכי הרבה (אני לא סגור מה עדיף מקרן או פלזמה או lcd)... המרחק צפייה הוא 2.5~3 מטר... החדר יהיה תמיד חשוך אז הבהירות נראה לי פחות משחק פה תפקיד בבחירת הטלוויזיה..
אני מניח שהתקציב שלי יכול להגיע למקסימום של 15K אבל זהו... אני מניח שהמקרן הוא החלק שצריך להשקיע בו הכי הרבה (אני לא סגור מה עדיף מקרן או פלזמה או lcd)... המרחק צפייה הוא 2.5~3 מטר... החדר יהיה תמיד חשוך אז הבהירות נראה לי פחות משחק פה תפקיד בבחירת הטלוויזיה..
- golan-rca
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 941
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 15 פעמים
השאלה איזה רסיבר ואילו רמקולים הציעו לך?
האם איכות בשבילך זה דבר שאתה מוכן להתפשר עליו?
אני חושב שכדאי שתשקול מסך LCD37" (המרחק שלך לא ממש מומלץ לקניית מקרן) אבל העניין שאם אתה
תבחר לקנות מסך ברמה טובה...לא ישאר לך תקציב לרסיבר+הרמקולים.
אם אתה מוכן להתפשר ושמעת וראית את המערכת שמציעים לך ב- 9K (לא נראה לי שהמערכת של הרסיבר והרמקולים
הם ברמה גבוהה) וזה נשמע לך ונראה לך טוב ואתה לא מגדיר את עצמך כאודיו/וידאופיל מצוי אז לך על זה בכיף...
כמובן מה שטוב בעיניך - בטוח יהיה טוב לך
/ לחילופין מה שטוב בעיני אחר - לא בטוח שיהיה טוב לך...
(רק שים לב לאחריות שנותנים לך בחנות...)
האם איכות בשבילך זה דבר שאתה מוכן להתפשר עליו?
אני חושב שכדאי שתשקול מסך LCD37" (המרחק שלך לא ממש מומלץ לקניית מקרן) אבל העניין שאם אתה
תבחר לקנות מסך ברמה טובה...לא ישאר לך תקציב לרסיבר+הרמקולים.
אם אתה מוכן להתפשר ושמעת וראית את המערכת שמציעים לך ב- 9K (לא נראה לי שהמערכת של הרסיבר והרמקולים
הם ברמה גבוהה) וזה נשמע לך ונראה לך טוב ואתה לא מגדיר את עצמך כאודיו/וידאופיל מצוי אז לך על זה בכיף...
כמובן מה שטוב בעיניך - בטוח יהיה טוב לך
(רק שים לב לאחריות שנותנים לך בחנות...)
-golan-
-
Sgt_Daniel
-
- חבר שרק התחיל

מה דעתכם על המקרן הזה?
http://cinemaworld.shopy.co.il/products/18899
תתחשבו בזה שהחדר שהמקרן יהיה בו הוא חדר שלא משתמשים בו חוץ מלראות סרטים לכן אין בעיה שיהיה בו חושך מוחלט...
מרחק הצפייה יהיה בערך 2.8 ל- 2.9 מטר.
אני גם רוצה שתהיה אפשרות לחבר לזה ps2 ו-DVD...
אני מייחס פחות חשיבות לסאונד, העיקר זו התמונה, אני רוצה איכות תמונה טובה וסאונד "נקי" ואיכותי אבל לא יקר מדי.. אני חשבתי על זה : http://cinemaworld.shopy.co.il/products/14066
אני רוצה שסה"כ המחיר הכללי לא יעבור את ה-15K.
תתחשבו בזה שהחדר שהמקרן יהיה בו הוא חדר שלא משתמשים בו חוץ מלראות סרטים לכן אין בעיה שיהיה בו חושך מוחלט...
מרחק הצפייה יהיה בערך 2.8 ל- 2.9 מטר.
אני גם רוצה שתהיה אפשרות לחבר לזה ps2 ו-DVD...
אני מייחס פחות חשיבות לסאונד, העיקר זו התמונה, אני רוצה איכות תמונה טובה וסאונד "נקי" ואיכותי אבל לא יקר מדי.. אני חשבתי על זה : http://cinemaworld.shopy.co.il/products/14066
אני רוצה שסה"כ המחיר הכללי לא יעבור את ה-15K.
-
Sgt_Daniel
-
- חבר שרק התחיל

אתה מתכוון לזה :אלי777 כתב:הבנתי שהחדר מיועד לקולנוע ביתי. ולקולנוע ביתי אמיתי רק מקרן מספק את הסחורה
הרסיבר נחמד הרמקולים זוועה לגבי המקרן אני הייתי הולך על הפנסוניק 700 שיתאים גם לפלייסטיישן...
http://www.p1000.co.il/hot_sale_product ... id=7812102
???
לא, הפנסוניק 700 בעל רזולוצית 720P...
http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=130916
לפי זאפ הוא לא ממש מתאים לתקציב שלך... אלא אם כן אפשר לקנות אותו ביותר זול?
בכל מקרה, נכון שזה נחמד שיש חדר לקולנוע ביתי, אבל גם צריך את התקציב הדרוש, שאין לך... אני ממליץ לך לחכות קצת ולחסוך עוד כמה אלפים, כי מערכת איכותית(הכל ביחד) בתקציב הזה אי אפשר לקנות...
http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=130916
לפי זאפ הוא לא ממש מתאים לתקציב שלך... אלא אם כן אפשר לקנות אותו ביותר זול?
בכל מקרה, נכון שזה נחמד שיש חדר לקולנוע ביתי, אבל גם צריך את התקציב הדרוש, שאין לך... אני ממליץ לך לחכות קצת ולחסוך עוד כמה אלפים, כי מערכת איכותית(הכל ביחד) בתקציב הזה אי אפשר לקנות...