anona tv?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78860
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5391 פעמים
אען עדיין ביקורות, מוקדם מדי.
צריך לשים לה שזה לא בדיוק סטרימר אלא משווק כסופר ממיר dtt.
צריך לשים לה שזה לא בדיוק סטרימר אלא משווק כסופר ממיר dtt.
אני יחכה לביקורת ממישהו שמשתמש במכשיר הבנתי שיש לו תקן N מה שאמור לעזור בהזרמה יותר חלקה אם יש לך ראוטר עם תקן N
הם אמרו שיש גם ערוץ ליוטיוב ופייסבוק ומהארד דיסק חיצוני כרגע אפשר לראות רק קובץ 1 אבל מהמחשב אפשר לראות הכל
בכל מקרה הבחורה אמרה שכל הדברים הנ"ל יהיו עוד חודשיים
נראה שווה אבל נחכה לראות שעובד כמו שצריך
יש כבר הרבה אופציות וכבר קשה לדעת במה לבחור מה שמושך במכשיר הזה הוא שיש לו גם את ערוצי הטלוויזיה ותקן N
ראיתי גם את ה xtreamer החדש
ה boxee box
אם למישהו יש איזו המלצה אז זה יתקבל בברכה
תודה
הם אמרו שיש גם ערוץ ליוטיוב ופייסבוק ומהארד דיסק חיצוני כרגע אפשר לראות רק קובץ 1 אבל מהמחשב אפשר לראות הכל
בכל מקרה הבחורה אמרה שכל הדברים הנ"ל יהיו עוד חודשיים
נראה שווה אבל נחכה לראות שעובד כמו שצריך
יש כבר הרבה אופציות וכבר קשה לדעת במה לבחור מה שמושך במכשיר הזה הוא שיש לו גם את ערוצי הטלוויזיה ותקן N
ראיתי גם את ה xtreamer החדש
ה boxee box
אם למישהו יש איזו המלצה אז זה יתקבל בברכה
תודה
- oferlaor
- מנהל

- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
רשת אלחוטית, גם בתקן N, לא מומלצת בכל מקרה להזרמת תכני HD. עדיף להשקיע בבית ברשת קווית.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
הסטרימר יותר חשוב לי אבל אם יש מכשיר שנותן גם סטרימר איכותי וגם את הערוצים באותו מחיר אז אני לא רואה סיבה להשקיע במכשיר שיש בו רק סטרימר
מה שחשוב לי בסטרימר הוא שיראה כתוביות בעברית כמו שצריך ושיהיה נוח ומהיר תגובה עם ממשק פשוט ולא מסובך
מה שחשוב לי בסטרימר הוא שיראה כתוביות בעברית כמו שצריך ושיהיה נוח ומהיר תגובה עם ממשק פשוט ולא מסובך
- oferlaor
- מנהל

אני שוב חוזר - זה לא סטרימר, ה-ANONA TV הוא בראש ובראשונה ממיר DTT חכם עם יכולות OTT.
אל תצפה ממנו שיהיה סטרימר.
אל תצפה ממנו שיהיה סטרימר.
למה לא לצפות שיהיה סטרימר?oferlaor כתב:אני שוב חוזר - זה לא סטרימר, ה-ANONA TV הוא בראש ובראשונה ממיר DTT חכם עם יכולות OTT.
אל תצפה ממנו שיהיה סטרימר....
בהנחה שהחברה האלה לא משקרים, המכשיר הזה תומך בכל הפורמטים המתבקשים מסטרימר.
כמובן שנהיה יותר חכמים אחרי שמישהו יסקור אותו אבל "על הנייר" זה סטרימר לכל דבר (או שפספסתי משהו...?).
- oferlaor
- מנהל

ayael01,
כי סטרימר שמסוגל לעשות הכל יעלה לך 2000-3000 ש"ח.
זה ממיר DTT עם יכולות הזרמת תוכן OTT. זה לא פחות מזה ויוצריו לא טענו מעולם שהוא יותר מזה. אם מישהו חושב שזה ינגן בלוריי מהרשת כנראה שלא הבנתם מה המכשיר הזה אמור לעשות.
כי סטרימר שמסוגל לעשות הכל יעלה לך 2000-3000 ש"ח.
זה ממיר DTT עם יכולות הזרמת תוכן OTT. זה לא פחות מזה ויוצריו לא טענו מעולם שהוא יותר מזה. אם מישהו חושב שזה ינגן בלוריי מהרשת כנראה שלא הבנתם מה המכשיר הזה אמור לעשות.
oferlaor,
קטונתי מלחלוק עליך אבל כמעט אחת לשבוע נסקר כאן מכשיר שעלותו אינה עולה על 700 ש"ח ומכונה "סטרימר".
בעידן ה mkv וה x264 אני לא רואה שום סיבה להזרים 50GB בלו ריי כשאת אותה איכות (או 99% ממנה) אני מקבל בפורמטים המכווצים אבל בדיון הזה כבר היינו.
בכל מקרה הייתי שמח להבין במה ה tvix6500 שברשותי עדיף על הקופסא של anona?
קטונתי מלחלוק עליך אבל כמעט אחת לשבוע נסקר כאן מכשיר שעלותו אינה עולה על 700 ש"ח ומכונה "סטרימר".
בעידן ה mkv וה x264 אני לא רואה שום סיבה להזרים 50GB בלו ריי כשאת אותה איכות (או 99% ממנה) אני מקבל בפורמטים המכווצים אבל בדיון הזה כבר היינו.
בכל מקרה הייתי שמח להבין במה ה tvix6500 שברשותי עדיף על הקופסא של anona?
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46363
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
ayael01,
יש לי את המכשיר המדובר, הוא אחרון מלהיות סטרימר מן השורה. הוא יודע לעבוד רק מול UPnP, ללא כתוביות וללא תמיכה יציאה ב mkv.
האם זה סטרימר? כן.
האם זה שימושי לצרכים שלך? על זה רק אתה יכול לענות.
ה TViX 6640 עולה על האנונה בכל מובן מלבד תכנים מקוונים. שווה לקרוא את הביקורת שפורסמה על ה 6640.
יש לי את המכשיר המדובר, הוא אחרון מלהיות סטרימר מן השורה. הוא יודע לעבוד רק מול UPnP, ללא כתוביות וללא תמיכה יציאה ב mkv.
האם זה סטרימר? כן.
ה TViX 6640 עולה על האנונה בכל מובן מלבד תכנים מקוונים. שווה לקרוא את הביקורת שפורסמה על ה 6640.
ziv_r כתב:ayael01,
האם זה סטרימר? כן.
ה TViX 6640 עולה על האנונה בכל מובן מלבד תכנים מקוונים. שווה לקרוא את הביקורת שפורסמה על ה 6640....
הוא יקר בטירוף 3000 ש"ח בזאפ
ראיתי אתמול תצוגה של המכשיר ב EXPO של בזק
הייתה שם עמדת תצוגה של anona.
המכשיר עצמו גדול מעט ממכשיר DTT ממוצע אך מעוצב בצורה סבירה.
מחירו בתקופת הפיילוט שלהם 600 ש"ח (מכשיר DTT בסיסי של חברות אחרות עולה 300 ש"ח).
הם אמרו שהמכשיר תומך ב MKV כמזרימדיה ושבעוד חודש תצא גירסת חומרה שתאפשר שימוש מלא ב HDD חיצוני.
באופן כללי התרשמתי שהמוצר לא בשל עדיין ולא הכל ברור. תרמה לכך ההתמקדות של הנציגים במסך הראשי מבלי לתת תצוגה מלאה של המוצר (ניחוש שלי: חשש" מתקיעות" ובאגים למיניהם)
מקור ההכנסות שלהם אמור לבוא מתכני פרימיום. לא כ"כ ברור אילו תכנים ינתנו בחינם בעתיד. הנציג אמר שככלל: כל מה שחינם באינטרנט יהיה בחינם במכשיר אבל לא היה ברור למה תהיה נגישות מהמכשיר.
מצד שני: 600 ש"ח הם לא הימור גדול למי שיוציא בכל מיקרה 300 ש"ח על DTT בסיסי. עצם העובדה שיש להם חיבוריות לאינטרנט הופכת את המכשיר לסופר DTT עם תמיכה ב HD, wi-fi ויכולות מזרימדיה בסיסיות.
שורה תחתונה: למי שצריך DTT זה נראה משתלם.
המכשיר עצמו גדול מעט ממכשיר DTT ממוצע אך מעוצב בצורה סבירה.
מחירו בתקופת הפיילוט שלהם 600 ש"ח (מכשיר DTT בסיסי של חברות אחרות עולה 300 ש"ח).
הם אמרו שהמכשיר תומך ב MKV כמזרימדיה ושבעוד חודש תצא גירסת חומרה שתאפשר שימוש מלא ב HDD חיצוני.
באופן כללי התרשמתי שהמוצר לא בשל עדיין ולא הכל ברור. תרמה לכך ההתמקדות של הנציגים במסך הראשי מבלי לתת תצוגה מלאה של המוצר (ניחוש שלי: חשש" מתקיעות" ובאגים למיניהם)
מקור ההכנסות שלהם אמור לבוא מתכני פרימיום. לא כ"כ ברור אילו תכנים ינתנו בחינם בעתיד. הנציג אמר שככלל: כל מה שחינם באינטרנט יהיה בחינם במכשיר אבל לא היה ברור למה תהיה נגישות מהמכשיר.
מצד שני: 600 ש"ח הם לא הימור גדול למי שיוציא בכל מיקרה 300 ש"ח על DTT בסיסי. עצם העובדה שיש להם חיבוריות לאינטרנט הופכת את המכשיר לסופר DTT עם תמיכה ב HD, wi-fi ויכולות מזרימדיה בסיסיות.
שורה תחתונה: למי שצריך DTT זה נראה משתלם.
- danielk
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 572
- נתן תודות: 113 פעמים
- קיבל תודות: 35 פעמים
הכוונה של החברה, היא לשווק את המכשיר כלא סתם ממיר, אלה כממיר "שמן".
מה מקשה על משפחה ניתוק כבלים או YES?, התשובה היא בעיקר ילדים וחבילות ספורט.
לכן הם פועלים כרגע כדי לקבל אפשרות למכור את המכשיר עם אופציה של ערוצי ילדים וספורט(ערוץ הספורט וצ'רלטון).
ברגע שתהיה להם את האפשרות הזאת, הם יהיו חזקים יותר בשוק והמכשיר יהיה אטרקטיבי ויותר.
היום אפשר להתקין צלחת לווין פרטית ולהנות משידורי ספורט(בשפות זרות בעיקר) אך לא ערוצי ילדים.
אנונה, רוצה לתת פיתרון לעניין הזה, שיענה על דרישותיהם של מרבית האנשים שמאסו בכבלים ובלווין.
בנוסף, אם יש להם כבר את הטכנולוגיה, למה לא להפוך אותו לסטרימר בסיסי(ניגון HD + כתוביות)?
זאת השאלה שמטרידה אותם, ועל פי ההחלטה בנושא זה יושק המכשיר לכלל הציבור.
חודשיים לזמן ההשקה, לפי דעתי האישית מרמז על רצון החברה לאכול את כל העוגה. אם יצליחו? אני באמת לא יודע.
מה מקשה על משפחה ניתוק כבלים או YES?, התשובה היא בעיקר ילדים וחבילות ספורט.
לכן הם פועלים כרגע כדי לקבל אפשרות למכור את המכשיר עם אופציה של ערוצי ילדים וספורט(ערוץ הספורט וצ'רלטון).
ברגע שתהיה להם את האפשרות הזאת, הם יהיו חזקים יותר בשוק והמכשיר יהיה אטרקטיבי ויותר.
היום אפשר להתקין צלחת לווין פרטית ולהנות משידורי ספורט(בשפות זרות בעיקר) אך לא ערוצי ילדים.
אנונה, רוצה לתת פיתרון לעניין הזה, שיענה על דרישותיהם של מרבית האנשים שמאסו בכבלים ובלווין.
בנוסף, אם יש להם כבר את הטכנולוגיה, למה לא להפוך אותו לסטרימר בסיסי(ניגון HD + כתוביות)?
זאת השאלה שמטרידה אותם, ועל פי ההחלטה בנושא זה יושק המכשיר לכלל הציבור.
חודשיים לזמן ההשקה, לפי דעתי האישית מרמז על רצון החברה לאכול את כל העוגה. אם יצליחו? אני באמת לא יודע.
למיטב ידיעתי מדובר ברשת G
שלום,
עד כמה שהבנתי הממיר תומך ברשת G וקצב הנתונים ל-HD שהם מדברים עליו הוא בסביבות 4-5Mbps שזה גם מהירות קו האינטרנט שתידרש לתוכן HD.
גם האקסטרימר שברשותי עובד כרגע ברשת G שאכן מספיקה לתכני HD בקצב הנ"ל, בדרך כלל של 720P.
מנסיוני הקצר עם רשת N עם אנטנה אחת של האקסטרימר קשה להגיע לקצב הרבה יותר גבוה מ-G בסביבה מרובת רשתות כמו אצלי בכל מקרה.
עד כמה שהבנתי הממיר תומך ברשת G וקצב הנתונים ל-HD שהם מדברים עליו הוא בסביבות 4-5Mbps שזה גם מהירות קו האינטרנט שתידרש לתוכן HD.
גם האקסטרימר שברשותי עובד כרגע ברשת G שאכן מספיקה לתכני HD בקצב הנ"ל, בדרך כלל של 720P.
מנסיוני הקצר עם רשת N עם אנטנה אחת של האקסטרימר קשה להגיע לקצב הרבה יותר גבוה מ-G בסביבה מרובת רשתות כמו אצלי בכל מקרה.