בעיה ב6640
שלום לכולם
ברשותי סטרימר 6640 .לאחרונה אני נתקל בבעית ניגון קבצים MKV.כאשר אני מנסה לנגן קובץ ישירות מהמכשיר (לא מהרשת)המכשיר מסרב לנגן.התמונה במסך קופאת על מסך שחור עם הסמל PLAY בצד ימין,המכשיר נתקע ושום כפתור בשלט לא מחלץ אותו.כל מה שניתן זה להדליקו מחדש דרך הכפתור במכשיר.הדבר קורה רבות לאחרונה.אני עובד עם גירסה 2.05 האם יש קשר לגירסה או בעיה אחרת?
תודה למשיבים.
ברשותי סטרימר 6640 .לאחרונה אני נתקל בבעית ניגון קבצים MKV.כאשר אני מנסה לנגן קובץ ישירות מהמכשיר (לא מהרשת)המכשיר מסרב לנגן.התמונה במסך קופאת על מסך שחור עם הסמל PLAY בצד ימין,המכשיר נתקע ושום כפתור בשלט לא מחלץ אותו.כל מה שניתן זה להדליקו מחדש דרך הכפתור במכשיר.הדבר קורה רבות לאחרונה.אני עובד עם גירסה 2.05 האם יש קשר לגירסה או בעיה אחרת?
תודה למשיבים.
- arotman
- חבר במועדון HT

- תגובות: 3590
- שם מלא: אריה רוטמן
- נתן תודות: 413 פעמים
- קיבל תודות: 362 פעמים
- יצירת קשר:
נסה להגיע ל SETUP ו SYSTEM ואז לחץ על בדוק דיסק פנימי, אם נכשל לאחר הפעלה מחדשdadi כתב:שלום לכולם
תודה למשיבים....
חבר את ה TVIX למחשב עם כבל USB מסוג USB -B (מרובע ל TVIX רגיל למחשב) וכבל חשמל
הדלק את ה TVIX תראה USB DISK על תצוגת המכשיר.
הרץ CHECKDISK מהמחשב על כונן ה TVIX.
אריה שלום
אני כבר ממש מיואש.
עשיתי בדיקות של הדיסק הקשיח,יש לציין שהמכשיר מסרב לנגן הן מהדיסק הפנימי והן מהחיצוני המחובר בUSB
עכשיו המצב נהיה יותר גרוע הוא מסרב לנגן קבצים MKV אלא לאחר איתחול המכשיר.
אמש ביצעתי עידכון גירסה מחדש+שחזור הגדרות,אך ללא הועיל
אני כבר ממש מיואש.
עשיתי בדיקות של הדיסק הקשיח,יש לציין שהמכשיר מסרב לנגן הן מהדיסק הפנימי והן מהחיצוני המחובר בUSB
אמש ביצעתי עידכון גירסה מחדש+שחזור הגדרות,אך ללא הועיל
- arotman
- חבר במועדון HT

- יצירת קשר:
בהנחה שהמכשיר נרכש אצלנו קפוץ אלי ונבדוק את המכשירdadi כתב:אריה שלום
אני כבר ממש מיואש.
אמש ביצעתי עידכון גירסה מחדש+שחזור הגדרות,אך ללא הועיל...
יתכן שיש תקלה
- arotman
- חבר במועדון HT

- יצירת קשר:
קפןץ אלי עם המכשיר לחנות ונבדוק משהו פה לא עושה שכל.dadi כתב:המכשיר נרכש אלכם.אולי אתה מציע לחזור לגרסה ישנה לצורך הבדיקה
התופעות האלו החלו כאשר שידרגתי ל2.05.
מצד שני לא הגיוני שאני היחיד עם בעיה כזו בגלל הגרסה.אני מאמין שהיית שומע עוד מתלוננים לאחר השידרוג
מה אתה אומר?...