מהיום אייפון 4 בישראל

חדשות מכל העולם של מכשירים ניידים - סלולרי, ניווט, וכל דבר שנייד.
zviwr פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עורך משנה HTmobile
עורך משנה HTmobile
תגובות: 1646
שם מלא: צבי וורובל
נתן תודות: 39 פעמים
קיבל תודות: 194 פעמים

שליחה #1 

היום משיקות שלוש החברות הסלולאריות הגדולות ביחד את המכשיר ה- iPHONE4.

כמובן שאם אתה מעוניין לרכוש את האייפון 4, עליך לבדוק היטב את התנאים של כל מבצע ותוכנית.
לנוחותכם, מפורט להלן סיכום ראשוני למחירי ההשקה של החברות:

חברת סלקום:
מכשיר אייפון4 16GB במחיר של 89 ש"ח ב36 תשלומים. סה"כ 3204 ש"ח
מכשיר אייפון4 32GB במחיר של 103.50 ש"ח ב36 תשלומים. סה"כ 3726ש"ח

כמובן שהמחיר משתנה בהתאם לחבילה במסגרת הצטרפות לתוכנית "חבילות אייפון 4", הלקוח זכאי ליהנות מדמי השימוש ברשת הדור השלישי בגובה של עד 79 ₪ הכלולים במחיר התוכנית. סה"כ דמי שימוש ברשת הדור השלישי: 0 ₪

•למחיר ב"חבילת אייפון" 1200 ₪ ו- 1600 ₪ בהתאמה
•למחיר ב"חבילת אייפון פלוס" 800 ₪ ו- 1,264.68 ₪ בהתאמה
•למחיר ב"חבילת אייפון אקסטרה" 400 ₪ ו- 843.124 ₪ בהתאמה
יש הנחה במחיר המכשיר לרוכשים באתר האינטרנט של סלקום.

לפרטים נוספים באתר סלקום

חברת פלאפון:
מכשיר אייפון4 16GB במחיר של 94.90 ₪ ב36 תשלומים בחיוב זיכוי מלא למדברים מעל 200 דקות בחודש
מכשיר אייפון4 32GB במחיר של 119.90₪ ב36 תשלומים בחיוב זיכוי של 100 ₪ למדברים מעל 200 דקות בחודש

בנוסף על הלקוח לרכוש חבילת גלישה בנפח 2GB במחיר של 69 ₪.

במסגרת חבילת פלאפון בייסיק:
-60 אג' לדקת שיחה
-תשלום חודשי קבוע של 19.90 ₪ לחודש
-בתשלום חודשי קבוע, ובהתחייבות לשימוש בסך 30 ₪ לחודש, ל-18 חודשים

לפרטים נוספים באתר פלאפון

חברת אורנג':
מכשיר אייפון4 16GB במחיר של 118 ₪ ב36 תשלומים עם 98 ₪ החזר כספי תלוי שימוש מעל 248 ₪ בחודש. סה"כ 20 ₪. (סה”כ לפני החזר 4,248 ₪ כולל מע"מ)

מכשיר אייפון4 32GB במחיר של 138 ₪ ב36 תשלומים עם 98 ₪ החזר כספי תלוי שימוש מעל 248 ₪ בחודש. סה"כ 40 ₪. (סה”כ לפני החזר 4,968 ₪ כולל מע"מ)

בהצטרפות לאחת מתכניות התעריפים שבמבצע למשך 18 חודשים בתשלום חודשי קבוע ובכפוף לתנאי התכנית
לפרטים נוספים באתר אורנג'

אין מה למהר, על סמך מה שהיה בזמנו בעת ההשקה של האייפון 3 יהיו מספיק מכשירים לכולם.
מה שבטוח שלמי שמתכוון להביא את המכשיר אייפון 4מחו"ל לא יצטרך לחתוך את כרטיס הסים לפורמט מיקרו-סים כי יוכל לרכשו בכל אחת מהחברות הסלולאריות.
צבי וורובל

Gili_Regev
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 5111
שם מלא: גילי
נתן תודות: 342 פעמים
קיבל תודות: 134 פעמים

שליחה #2 

תודה על הסקירה.
אני אמתין קצת, אולי ייצא איזה דיל מטעם העבודה..
...

off
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1394
נתן תודות: 45 פעמים
קיבל תודות: 186 פעמים

שליחה #3 

באורנג' - במסלול עסקי ניתן לקבל את האייפון 4 16G רק ב89 ש"ח בחודש (לפני זיכוי אם תדברו ב249 ש"ח)

דאוס
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 417
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 16 פעמים

באמת מצטער שאני לא מדבר הרבה...

שליחה #4 

אני מתנצל, באמת שאני מבקש מחילה שאני לקוח לא מספיק טוב של חברות הסלולרי בארץ, אם ארצה להשיג את האייפון 4 במחיר שפוי , אצטרך שחברה סלולרית כלשהי תכופף לי את היד עד שאשתכנע לעבור לחבילה יותר יקרה שאינני צריך.

חברות הסלולר לא זורקות לכיוון של האנשים שלא מדברים הרבה (לא תקבל החזר על מחיר המכשיר) ניתן לראות זאת לפי החבילות והמחירים של האייפון 4, להיפך הם אפילו יעשו הכל כדי שתסגור על מחיר חבילה גבוה ממה שאתה באמת צריך, העיקר שתשדרג את התשלום...נכון, זה לגיטימי ! הן חברות מסחריות שצריכות גם להרוויח, אין לי כל טענה לגבי זה ובהחלט צריך לרחם עליהם אחרי שהורידו להם את מחירי הקישוריות אבל להרגיש לקוח סוג ד' בגלל שאני לא טוחן את הטלפון ושם להם בסוף כל חודש 300, 400, 500 ש"ח זה מרגיז.

אני משלם סביב 200ש"ח בחודש (אין לי שום מושג כמה דקות שיחה זה), ובכדי "להרגיש" את האייפון ולקבל החזר מלא, אצטרך לשלם מינימום של 249 ש"ח ברשת אחת, ברשת אחרת אני צריך לשלם 300 ש"ח.... עוד לא דיברתי על חבילות גלישה/תוכן/דאטה.

מה שכן, שווה להיות סטודנט באחת הרשתות (סלקום אני חושב) למדברים מעל 150 ש"ח-החזר מלא!

zviwr פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עורך משנה HTmobile
עורך משנה HTmobile
תגובות: 1646
שם מלא: צבי וורובל
נתן תודות: 39 פעמים
קיבל תודות: 194 פעמים

שליחה #5 

דאוס - אתה יכול לרכוש את האייפון גם ברשת אידיגיטל
המחיר שלהם לא מפורסם באתר אך יתכן ויהיה חלק מחבילה עם אחת החברות הסלולאריות.
צבי וורובל

agent__smith
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6317
נתן תודות: 37 פעמים
קיבל תודות: 144 פעמים

שליחה #6 

תודה על המידע בהחלט חיוני (Y),

ידוע אם זה המכשיר עם בעיית הקליטה?
יש לי מחשב משחקים מה זה עצבני !!!!

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78801
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 785 פעמים
קיבל תודות: 5382 פעמים

שליחה #7 

באיידיגיטל ישווקו בהתחלה מכשירים נעולים לפלאפון.

הם כבר אמרו שהם ימכרו מכשירים לא נעולים לאף רשת אבל זה יקרה כנראה בעוד כשבועיים.

osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android
תגובות: 15029
נתן תודות: 201 פעמים
קיבל תודות: 513 פעמים

שליחה #8 

תשמעו אחת ההשקות המוזרות שזכורות לי בישראל.....
בלי קשר ל-האם המכשיר החדש הוא הפכני או לא, עדיין הוא זה ה-מכשיר ה-כל כך מדובר שההשקה שלו בארה"ב הייתה מרכז הכל שם ופה.....כמעט כלום 8O זה שכל העניין הזה של ההשקה ע"י חברות הסלולאר כמעט והוסתר מהציבור הרגיל זה מדהים בני עצמו....אבל זה שכמעט אף אחד לא מדבר על זה בפורומים ובתקשורת זה תמוה לי עוד יותר....מכשיר הדגל של חברת אפל הגדולה הגיע לארץ הקודש ולא כמו האייפון 3 הפעם הוא הגיע די קרוב להשקה שלו בארה"ב וזה עושה רושם שזה מעניין בערך כמו עוד איזה השקה של איזה מכשיר מדגם N-משהו של חברת נוקיה.....חצי דקה על זה ראיתי היום באיזה מבזק חדשות וזהו! באמת מוזר לי מאוד

jpost
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4861
שם מלא: (~)
נתן תודות: 125 פעמים
קיבל תודות: 202 פעמים

שליחה #9 

המכשיר הזה לא תקין. כפי שנאמר הוא ה "ויסטה" של חברת אפל.

כשאתה באזור עם קליטה נמוכה, ובמהלך השיחה בטעות נגעת במכשיר, השיחה מתנתקת !

ברור שלא עושים רעש, כי חוץ מהמעריצים, רוב האנשים לא ירכשו מכשיר לא תקין בכסף רב, ופשוט ימתינו לדור הבא.
נערך לאחרונה על ידי jpost ב 24/09/2010 18:29, נערך פעם 1 בסך הכל.

agent__smith
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6317
נתן תודות: 37 פעמים
קיבל תודות: 144 פעמים

שליחה #10 

+1 (Y)
יש לי מחשב משחקים מה זה עצבני !!!!

איתי_הגיתי
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6050
נתן תודות: 90 פעמים
קיבל תודות: 77 פעמים

שליחה #11 

osherov כתב:תשמעו אחת ההשקות המוזרות שזכורות לי בישראל.....
בלי קשר ל-האם המכשיר החדש הוא הפכני או לא, עדיין הוא זה ה-מכשיר ה-כל כך מדובר שההשקה שלו בארה"ב הייתה מרכז הכל שם ופה.....כמעט כלום 8O זה שכל העניין הזה של ההשקה ע"י חברות הסלולאר כמעט והוסתר מהציבור הרגיל זה מדהים בני עצמו....אבל זה שכמעט אף אחד לא מדבר על זה בפורומים ובתקשורת זה תמוה לי עוד יותר....מכשיר הדגל של חברת אפל הגדולה הגיע לארץ הקודש ולא כמו האייפון 3 הפעם הוא הגיע די קרוב להשקה שלו בארה"ב וזה עושה רושם שזה מעניין בערך כמו עוד איזה השקה של איזה מכשיר מדגם N-משהו של חברת נוקיה.....חצי דקה על זה ראיתי היום באיזה מבזק חדשות וזהו! באמת מוזר לי מאוד
...
למה זה אמור לעניין? כולה שידרוג של העיצוב למשהו פחות יפה ולא תקין טכנית, ומצלמת היי רז.
זו לא השקה, זה עדכון. האייפון כבר הושק לפני 3 שנים.
בארה"ב, מגרש המשחקים של ג'ובס, ברור שיהיה יותר רעש. יש שם מלא גרופיז של המותג.
כל פלוץ שאפל תוקעים, וסליחה על השפה הציורית, ואני מחובבי אפל, 22 מליון איש מתמוגגים בהתפעלות, ו 278 מגזינים
אינטרנטיים מדווחים על זה בשידור חי היסטרי כאילו האפפיור אמר משהו חשוב.
בארץ, אני מסתכל על המחירים, וזה די יצא מפרופורצייה.
טלפון ב4000 ש"ח?...
כדאי שאלה יהיו שיחות מכניסות כסף!...
לא משדרג. (לא החודש בכל מקרה)
8)

דאוס
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #12 

osherov כתב:תשמעו אחת ההשקות המוזרות שזכורות לי בישראל.....
...
מסכים איתך בהחלט ונראה לי אף הזוי עוד יותר, לקחת יום שהוא סוג של "גשר" בין חג לשישי שבת בשביל ההשקה-אולי זאת החלטה של אפל ?

א. מעריך שלחברות הסלולר נגמר תקציב הפרסום ולכן לא ממש ראינו שלטי חוצות, פרסומות בטלוויזיה ועוד...אולי עוד נראה במהלך חוה"מ

ב. בישראל, תופסים במהירות טרנדים ומעבירים אותם הלאה, אתה שוכח שלפני פחות משנה ניסו לעשות כאן באזזז על המכשיר האייפון הקודם וזה לא היה ממש זה, אז אתה רוצה שיהיה באזז כאשר גם החברות לא מתייחסות לזה כאל משהו מיוחד ?!

ג. המכשירים והחבילות יוצאים בסופו של דבר יקרים מאוד, כך שחלק גדול מהעם לא נמצא בהתלהבות הרכישה-תראה אותי, אומנם אני מעורב במה שקורה והבטחתי לעצמי לשדרדג את האייפון G2 שלי באייפון 4 אבל אחרי שראיתי במה זה כרוך מבחינת עלות כספית-אני אחכה.

ד. מי שרצה להתחדש באייפון, עשה זאת בנגלה הקודמת בדצמבר 2009 רק אנשים ממש מכורים לפלאפונים וגאדג'טים יזניחו את הדור הקודם וירוצו להשתדרג עם אייפון 4. אני חושב שאם חברות הסלולר היו רוצות ליצור איזה אטרקטיביות, הן היו צריכות לתת הצעה טובה לכל מי שמחזיק אייפון ביד-דוגמא: הישאר עם החבילה שלך ושלם רק על מכשיר או הוסף כך וכך לחבילה הקיימת וקבל את המכשיר.

mp3lll
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20679
נתן תודות: 126 פעמים
קיבל תודות: 969 פעמים

שליחה #13 

דאוס
אתה לא לקוח כלכלי מה אתה רוצה? סיבסוד מלא?
דבר תקבל מחיר טוב.

בדיוק כמו בכל מקום.
חוץ מזה לדעתי המחירים הגיונים למדיי ולא מוגזמים.
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.

shiki
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1930
שם מלא: שלומי
נתן תודות: 239 פעמים
קיבל תודות: 175 פעמים

שליחה #14 

האמת היא שאני ממש מאוכזב ממחירי הכניסה...

כבעליו של סוני אריקסון בן (כמעט) 4 שנים ,מאוד חיכיתי להגעת המכשיר לארץ ע"מ לשדרג אבל אני כרגע חושב בשנית בגלל העלות הגבוהה מאוד של המכשיר.
מה גם שלא ברור אם הדגמים המשווקים בישראל הם אלו עם בעיית הקליטה המפורסמת.

נמשיך לשבת על הגדר עוד קצת... :roll:

osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android
תגובות: 15029
נתן תודות: 201 פעמים
קיבל תודות: 513 פעמים

שליחה #15 

מצטער אבל מטעמים פוליטיים אני לא מסוגל לסנגר יותר מידי על אפל ועל המוצרים שלה אבל עדיין אני אומר שהאייפון 4 הוא By Far השידרוג הכי משמועתי שנעשה למכשיר האייפון מאז ההשקה שלו......זה המכשיר האייפון הראשון שיצא לשוק שמבחינת המפרט שלו (וכמעט גם ה OS שלו) עומד בקו טכנולוגי אחד עם כל המכשירים המתחרים בשוק כיום (מאז עברו כמה חודשים ויצאו מכשירים חזקים קצת יותר אבל עדיין האייפון 4 עומד בחזית הטכנולוגיה)...פעם ברוורס הייתי יכול להסביר מה החיסרון של מכשיר האייפון ושל ה iOS לעומת המתחרים, היום ההבדל בעיקר מתבטא בגישות השונות בין מערכות ההפעלה (בעיקר iOS אל מול אנדרואיד) ובגישות השונות של החוייה שהמשתמש מקבל.....

אגב, חשוב צריך להזכיר שהאייפון 4 הוא הצלחה בארה"ב ושסיפור האנטנה יותר פגע בחברה עצמה מאשר במכירות של מכשיר האייפון 4

riji
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 987
נתן תודות: 45 פעמים
קיבל תודות: 47 פעמים

שליחה #16 

osherov כתב:מצטער אבל מטעמים פוליטיים אני לא מסוגל לסנגר יותר מידי על אפל ועל המוצרים שלה אבל עדיין אני אומר שהאייפון 4 הוא By Far השידרוג הכי משמועתי שנעשה למכשיר האייפון מאז ההשקה שלו......זה המכשיר האייפון הראשון שיצא לשוק שמבחינת המפרט שלו (וכמעט גם ה OS שלו) עומד בקו טכנולוגי אחד עם כל המכשירים המתחרים בשוק כיום (מאז עברו כמה חודשים ויצאו מכשירים חזקים קצת יותר אבל עדיין האייפון 4 עומד בחזית הטכנולוגיה)...פעם ברוורס הייתי יכול להסביר מה החיסרון של מכשיר האייפון ושל ה iOS לעומת המתחרים, היום ההבדל בעיקר מתבטא בגישות השונות בין מערכות ההפעלה (בעיקר iOS אל מול אנדרואיד) ובגישות השונות של החוייה שהמשתמש מקבל.....

אגב, חשוב צריך להזכיר שהאייפון 4 הוא הצלחה בארה"ב ושסיפור האנטנה יותר פגע בחברה עצמה מאשר במכירות של מכשיר האייפון 4
...
בהחלט מסכים... מבחינת חומרה הם קפצו קפיצת מדרגה מהדור הקודם והם בשורה הראשונה עם המתחרים אם מוסיפים לזה את הנוחות המובנית והכמה שנים של ניסיון נצבר עם מערכת ההפעלה בהחלט שמדובר בתחרות קשה הרבה יותר משהייתה מול הדגם הקודם.

sYn
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1043
נתן תודות: 127 פעמים
קיבל תודות: 20 פעמים

שליחה #17 

באותו כסף, לחכות קצת ולרכוש DESIRE HD.

דאוס
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #18 

"דאוס
אתה לא לקוח כלכלי מה אתה רוצה? סיבסוד מלא?
דבר תקבל מחיר טוב."

אז זה בדיוק העניין, מחירי האייפון 4 לא מספיק טובים כדי שאני אחליט שכדאי לדבר יותר ולעבור לחבילה יותר גדולה, בגלל שאני לא "כלכלי" הם הפסידו אותי בשדרוג האייפון...אני בטוח שכמוני יש עוד הרבה שמאוכזבים מהמחירים והחליטו לשים בצד את השדרוג לאייפון 4.

osherov-"פעם ברוורס הייתי יכול להסביר מה החיסרון של מכשיר האייפון ושל ה iOS לעומת המתחרים" פה קבור הכלב! וכאן אפל עושים בית ספר לכולם, הרעיון הוא לא רק להגיד "המכשיר שלנו הוא הכי חזק, עמיד, מתקדם" מה עם ידידותי למשתמש,אינטואיטיבי, פשוט, פונקציונלי ?! אלה הדברים שבאמת הופכים מכשיר לרצוי !

shooli
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 233
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #19 

חבר'ה, אני לא יודע למה אתם חושבים שלמכשיר יש בעיות קליטה, יש לי אחד כזה בלי באמפר
כבר כמה שבועות טובים והוא מתנהג מצויין. אפילו ניסיתי ממש ממש חזק לגרום לו לא לקלוט,
והפסדתי. היה לי נוקייה שלא קלט אצל השכנים, היה לי אייפון 3G שלא קלט אצל השכנים... האייפון 4
עובד מצויין. כל חברי הספקנים למשרד יעידו שגם הם ניסו והטלפון לא מאבד קליטה. ואני עוד שמאלי! :)

הנקסוס וואן שקניתי לחברתי לשעבר (כן, הוא נשאר אצלה...) ממש התקשה ברוב מדינת ישראל.

אני מניח שחוץ מאתרי חדשות לא הרבה אנשים הצליחו לשחזר את הבעייה הזאת.

flsh
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1149
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 20 פעמים

שליחה #20 

אני מניח שיש גם קשר לזה שהקליטה בארץ והקליטה בארה"ב לא בדיוק אותו הדבר בלי קשר לאחיזה הבעייתית.
אגב לגבי הנקסוס, יש לי DESIRE וגם לו יש בעיות בכמה מקומות שבטלפונים קודמים לא הייתה בעייה. למרות שאני חייב לציין שהקליטה יותר טובה היום מכשקניתי אותו. אני לא יודע אם זה ה2.2, הוסיפו אנטנות או שסתם כמו רמקולים טלפון זקוק להרצה :lol:

שלח תגובה

חזור אל “חדשות ניידים”