להיות המדינה בה יושב האו"מ
- Nunatak
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3722
- שם מלא: nunatak
- נתן תודות: 154 פעמים
- קיבל תודות: 156 פעמים
כחלק מהסכם מיוחד שקיים בין ארה"ב לאו"ם מרגע הקמתו מתחם האו"ם הוא שטח בינלאומי (שבמידה מסוימת כפוף לחוקי ושליטת ארה"ב) והיא חייבת לספק אליו גישה לכל אחד. אין שום קשר ל"להשתין" עליהם, הוא לא נואם מהבית הלבן וגם אם הוא נואם בכל מיני אוניברסיטאות ארה"ב היא עדיין מדינה חופשית שמותר להשמיע בה גם דעות קיצוניות.
-
sam22
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
- נתן תודות: 938 פעמים
- קיבל תודות: 819 פעמים
Nunatak,
ברור שזה במסגרת החוק הבינלאומי.
אבל אי אפשר להתעלם מהעבודה שזה באמציע ניו יורק.
כמה דקות מהבור שהותירו להם אוסאמה וחבריו.
ועוד הבבון הזה עם הפמליה שלו מתארחים במלונות בעיר
זה קצת הזוי
ברור שזה במסגרת החוק הבינלאומי.
אבל אי אפשר להתעלם מהעבודה שזה באמציע ניו יורק.
כמה דקות מהבור שהותירו להם אוסאמה וחבריו.
ועוד הבבון הזה עם הפמליה שלו מתארחים במלונות בעיר
זה קצת הזוי
העם דורש..... כל מיני דברים
אני לא מבין מה אתם רוצים , יש להם היום נשיא שכבר בזמן הבחירות אמרתי שהוא לא ראוי לזה , והוא הוכיח את זה . היום הוא נתן לו אישור כי אחמדינג'אד שיחרר אמריקאית אחת , אבל השאיר את בני משפחתה בכלא . עד היום לאמריקאים הייתה מדיניות שלא מדברים עם טרוריסטים , והוא שבר אותה
אז אם אתה חושב שתושיט יד לטרוריסט והוא יחזיר לך אותה עם ענף של זיית , אתה מספיק מטומטם כדי לסבול את רימון היד שהוא יפוצץ לך בפנים
רק חבל על האמריקאים המסכנים שהיום קולטים איזה נשיא הם בחרו לעצמם
אז אם אתה חושב שתושיט יד לטרוריסט והוא יחזיר לך אותה עם ענף של זיית , אתה מספיק מטומטם כדי לסבול את רימון היד שהוא יפוצץ לך בפנים
רק חבל על האמריקאים המסכנים שהיום קולטים איזה נשיא הם בחרו לעצמם
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78899
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5397 פעמים
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
sam22, אני מאוד מעריך את הדיעות שלך (אם זה שווה לך משהו) אבל אני חותם לך - אין סיכוי להעלות נושא כל כך רגיש בלי שיתלהמו. אני מהמר על נעילת שרשור לכל היותר בדף השני.
ולגופו של עניין, אני אתן את הדיעה המתונה שלי ולא האישית: יש מחיר כבד לדמוקרטיה, שהאמריקאים משלמים אותו, עיין ערך מסגד או מרכז לתרבות איסלאם ליד הגראונד זירו. וזה מתאפשר בגלל החוקה. באותה מידה יקימו מרכז תרבות העם הגרמני ליד אוושויץ או משהו כזה. בנוגע לאובאמה - הוא ניצח את הבחירות בזכות האינטרנט, אין לו דיעה אמיתית או אג'נדה, רק סלוגנים של בחירות (בין אם הכלכלה, הבריאות או שאר נושאים) - זה משיחות עם אמריקאים, ויותר מעשרה או עשרים. לכן מה שהוא עושה לא מוצא חן בעיני אנשים. מי שהדעה שלי לא מוצאת חן בעיניו - מוזמן לענות, אבל בבקשה בצורה מנומסת - אם הרגזתי מישהו, בבקשה להסביר מה הרגיז. אני מעוניין להיות טועה בנוגע למתי השרשור יינעל.
אגב - מה שמעציב אותי זה שהאמריקאים ממש עושים הכל כדי שקולו של כל אחד יישמע, אבל ברקע משתיקים לא מעט אנשים עם חוק הפטריוט. משעשע אותי קצת (בצורה עצובה) שנכנס אחד האנשים הכי לא דמוקרטים למעוז הדמוקרטיה ומבקר אותה, זה אבסורד בהתגלמותו.
ולגופו של עניין, אני אתן את הדיעה המתונה שלי ולא האישית: יש מחיר כבד לדמוקרטיה, שהאמריקאים משלמים אותו, עיין ערך מסגד או מרכז לתרבות איסלאם ליד הגראונד זירו. וזה מתאפשר בגלל החוקה. באותה מידה יקימו מרכז תרבות העם הגרמני ליד אוושויץ או משהו כזה. בנוגע לאובאמה - הוא ניצח את הבחירות בזכות האינטרנט, אין לו דיעה אמיתית או אג'נדה, רק סלוגנים של בחירות (בין אם הכלכלה, הבריאות או שאר נושאים) - זה משיחות עם אמריקאים, ויותר מעשרה או עשרים. לכן מה שהוא עושה לא מוצא חן בעיני אנשים. מי שהדעה שלי לא מוצאת חן בעיניו - מוזמן לענות, אבל בבקשה בצורה מנומסת - אם הרגזתי מישהו, בבקשה להסביר מה הרגיז. אני מעוניין להיות טועה בנוגע למתי השרשור יינעל.
אגב - מה שמעציב אותי זה שהאמריקאים ממש עושים הכל כדי שקולו של כל אחד יישמע, אבל ברקע משתיקים לא מעט אנשים עם חוק הפטריוט. משעשע אותי קצת (בצורה עצובה) שנכנס אחד האנשים הכי לא דמוקרטים למעוז הדמוקרטיה ומבקר אותה, זה אבסורד בהתגלמותו.
Vocare Ad Regnum
דבר ראשון אני מתנצל מאוד על כך שזה נראה לכם התלהמות (ובכינות אמיתית אני לא ממש מבין למה , ועל מה הכעס כך שאם תסבירו לי אשתדל מאוד להתייחס לזה בעתיד )
מה שמעצבן כאן מאוד זה העובדה שלאמריקאים ממש לא מגיע את זה , ונשיא רפובליקני לא היה נותן לזה לקרות , אם תזכרו אזי קדאפי אף פעם לא הופיע בפני העצרת כי הוא נחשב טרוריסט מאז לוקרבי .
רק הנשיא הזה נותן ליצור המרושע והדמוני הזה שרוצה להעלות את כול העולם באש (ולא אני לא חושב שאני מגזים כי אחרינו הוא גם רוצה את המערב , ובמיוחד את ארה"ב ), וכולם יודעים שעם פצצה גרעינית הוא ישלוט על כול הנפט בעולם , ושהוא לא יעצר שם (מגלומנים אף פעם לא נעצרים עד שלא עוצרים אותם בכוח ), רק הוא נותן לו במה לחרף אותם ליד גראונד זירו . וזה אחרי מה שהיה עם המסגד שרוצים לבנות שם , וגם שם הממשל לא מתערב
מה שמעצבן כאן מאוד זה העובדה שלאמריקאים ממש לא מגיע את זה , ונשיא רפובליקני לא היה נותן לזה לקרות , אם תזכרו אזי קדאפי אף פעם לא הופיע בפני העצרת כי הוא נחשב טרוריסט מאז לוקרבי .
רק הנשיא הזה נותן ליצור המרושע והדמוני הזה שרוצה להעלות את כול העולם באש (ולא אני לא חושב שאני מגזים כי אחרינו הוא גם רוצה את המערב , ובמיוחד את ארה"ב ), וכולם יודעים שעם פצצה גרעינית הוא ישלוט על כול הנפט בעולם , ושהוא לא יעצר שם (מגלומנים אף פעם לא נעצרים עד שלא עוצרים אותם בכוח ), רק הוא נותן לו במה לחרף אותם ליד גראונד זירו . וזה אחרי מה שהיה עם המסגד שרוצים לבנות שם , וגם שם הממשל לא מתערב
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
truejoker' זה לא ממש מדוייק כי לערפת נתנו גם כן לנאום בעצרת הכללית והוא בכלל לא ייצג שום מדינה. מי שלא יצא פרייר היה ראש העיר אד קוץ שדאג ששני שוטרים גברתנים יאספו את ערפת מאירוע שאיליו התפלח מחוץ לבניין העצרת ויחזירו אותו לשם אחר כבוד. הסיבה הייתה שנגד ערפת עדיין היה צו מאסר בגין פרשת האוניה אקילה לאורו ואד קוץ הבטיח שאם עוד פעם הוא יתפוס את ערפת מסתובב לו בעיר הוא ישלח אותו לקלבוש.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
-
sam22
- חבר במועדון ה-20K

השיחה התחילה רק להראות את האבסורד שמגיע אדם לארה"ב ונואם מול כל העולם
על אחד העצבים החשופים של האומה הזו
במרחק של בערב 50 רחובות ממקום הפיגוע
ולאמריקאים בטח מתנפח הוריד
אבל אין להם מה לעשות
מסוג הימים שהם היו מוותרים על אירוח האו"מ
על אחד העצבים החשופים של האומה הזו
במרחק של בערב 50 רחובות ממקום הפיגוע
ולאמריקאים בטח מתנפח הוריד
אבל אין להם מה לעשות
מסוג הימים שהם היו מוותרים על אירוח האו"מ
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78899
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5397 פעמים
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
אגב, אפרופו זכויות - את המרכז לאיסלאם הקימו באישור מלא - אין שום דבר בחוקה שמונע את זה. היה דיון פומבי בנושא. כומר קתולי שיש לו כנסיה כמה מטרים משם לא התנגד כי אז זה אומר שאת הכנסיה שלו גם יסגרו (לפי איך שהוא רואה את הדברים).
עופר - הרבה אוויר חם, אבל לחלוטין מרתיח. האמריקאים השקיעו הרבה בחוק הפטריוטי ומנצלים אותו בדרכים שלא מצויינות בהרבה מקומות, אבל לתת למישהו שיבוא ויצחק עליהם (ימתח עליהם ביקורת) זה כן. זו ההגדרה של אבסורד.
כמו שציינתי - יש מחיר מאוד כואב בזכות הדיבור, זכות שאחמדינג'אד ניצל וינצל עד תום.
אגב - אירן בסה"כ רוצה שיתייחסו אליה כאל מעצמה, בגלל זה כל הרעש. דיברנו על זה בקורס יחסים בינלאומיים לפני שלוש שנים כמעט. המרצה שלי דייק בצורה כואבת, אבל ציין שבסופו של דבר הם רק רוצים שיראו שיש להם גדול, לא מתאים שלעיראק נכנסת מעצמה מערבית - זה מעמיד את אירן כאימפוטנטית - אבל אם יש לה אטום... היי, גם היא תהיה חברה במועדון האקסלוסיבי, מה שיתן לה עמדת כוח כלשהי. אל תשכחו שגם את הנפט ששואבים ממנה היא לא מזקקת (למיטב ידיעתי), גרעין ייתן לה איזושהי התייחסות.
עופר - הרבה אוויר חם, אבל לחלוטין מרתיח. האמריקאים השקיעו הרבה בחוק הפטריוטי ומנצלים אותו בדרכים שלא מצויינות בהרבה מקומות, אבל לתת למישהו שיבוא ויצחק עליהם (ימתח עליהם ביקורת) זה כן. זו ההגדרה של אבסורד.
כמו שציינתי - יש מחיר מאוד כואב בזכות הדיבור, זכות שאחמדינג'אד ניצל וינצל עד תום.
אגב - אירן בסה"כ רוצה שיתייחסו אליה כאל מעצמה, בגלל זה כל הרעש. דיברנו על זה בקורס יחסים בינלאומיים לפני שלוש שנים כמעט. המרצה שלי דייק בצורה כואבת, אבל ציין שבסופו של דבר הם רק רוצים שיראו שיש להם גדול, לא מתאים שלעיראק נכנסת מעצמה מערבית - זה מעמיד את אירן כאימפוטנטית - אבל אם יש לה אטום... היי, גם היא תהיה חברה במועדון האקסלוסיבי, מה שיתן לה עמדת כוח כלשהי. אל תשכחו שגם את הנפט ששואבים ממנה היא לא מזקקת (למיטב ידיעתי), גרעין ייתן לה איזושהי התייחסות.
Vocare Ad Regnum
-
sam22
- חבר במועדון ה-20K

האיש הזה הוא המתנה הגולה ביותר שישראל יכלה לקבל מבחינת יחסי חוץ.
הוא בדיחה
העולם (הנאור) תופס אותו ככזה.
הנאומים שלו מגוחכים.
עדיף ליצן כזה מאשר איש מרשים ורגוע עם דעות קיצוניות לא פחות.
הוא בדיחה
העולם (הנאור) תופס אותו ככזה.
הנאומים שלו מגוחכים.
עדיף ליצן כזה מאשר איש מרשים ורגוע עם דעות קיצוניות לא פחות.