מהלך גרוע ועלוב של סוני בגרסת 3.5 - פרטים בפנים
התאכזבתם לאחר הורדת התמיכה בלינוקס - הכנו להתאכזבות נוספת:
סוני מבצעת מהלך גרוע ועלוב כנגד הפריצה בגרסת 3.5. בגרסה הזו סוני מבטלים 75% התקנים בכניסת USB. כל פריט שאינו מיוצר על-ידי סוני - לא יעבוד!. כלומר מי שרוצה לשחק עם עכבר לא תוצרת סוני או כל התקן אחר שעד עכשיו שיחקתם - אכלתם אותה ותשכחו מהמוצר.
עוד סיבה טובה לא לעדכן את המכשיר - להתראות סוני - ברוך הבא עדכוני האקרים!
פרטים:
http://www.ps3hax.net/showthread.php?t=13736
סוני מבצעת מהלך גרוע ועלוב כנגד הפריצה בגרסת 3.5. בגרסה הזו סוני מבטלים 75% התקנים בכניסת USB. כל פריט שאינו מיוצר על-ידי סוני - לא יעבוד!. כלומר מי שרוצה לשחק עם עכבר לא תוצרת סוני או כל התקן אחר שעד עכשיו שיחקתם - אכלתם אותה ותשכחו מהמוצר.
עוד סיבה טובה לא לעדכן את המכשיר - להתראות סוני - ברוך הבא עדכוני האקרים!
פרטים:
http://www.ps3hax.net/showthread.php?t=13736
אני אעתיק את תגובתי מפורום אחר - ורק אתעקש שתדייק - שהוא לא LICENSED ע"י סוני , לא שהוא לא מיוצר ע"י סוני - יש הבדל עצום.
כל מי שמוציא מוצר שהוא לא LICENSED ע"י סוני , לא ממש יכול לצפות מסוני כלום , ואם מי שמוכר את המוצר מתימר לשים את הסמל של תמיכה בPS3 עליו - אז הוא צריך לדאוג לכך מול סוני.
לדוגמא - העידכון חסם את פרנסטיין (סט מקלדת ועכבר לPS3 לכל המשחקים) והחברה שם הזדרזו והוציאו באותו יום FIRMWARE (למקלדת ועכבר) שמתקן את הבעיה.
סה"כ צעד לגיטימי למניעת פיראטיות.
היחידים שיסבלו יתחלקו ל2:
א. אלו שמנסים לפרוץ את הקונסולה
ב. יצרני חומרות שלא מוכנים לעשות LICENSING למוצרים שלהם ועושים חיקויים למוצרים אחרים
זה ד"א לא כ"כ שונה מאפל - עם הזמן ועידכונים גם הם מדי פעם חוסמים חומרות שהם לא LICENSED לשימוש עם אייפונים ואייפוד טאץ' לדוגמא.
ליביו
כל מי שמוציא מוצר שהוא לא LICENSED ע"י סוני , לא ממש יכול לצפות מסוני כלום , ואם מי שמוכר את המוצר מתימר לשים את הסמל של תמיכה בPS3 עליו - אז הוא צריך לדאוג לכך מול סוני.
לדוגמא - העידכון חסם את פרנסטיין (סט מקלדת ועכבר לPS3 לכל המשחקים) והחברה שם הזדרזו והוציאו באותו יום FIRMWARE (למקלדת ועכבר) שמתקן את הבעיה.
ב. יצרני חומרות שלא מוכנים לעשות LICENSING למוצרים שלהם ועושים חיקויים למוצרים אחרים
זה ד"א לא כ"כ שונה מאפל - עם הזמן ועידכונים גם הם מדי פעם חוסמים חומרות שהם לא LICENSED לשימוש עם אייפונים ואייפוד טאץ' לדוגמא.
ליביו
- niko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4962
- שם מלא: איתן
- נתן תודות: 911 פעמים
- קיבל תודות: 451 פעמים
אני עם הגה לוג'יטק, עדכנתי היום ועובד כרגיל
liviur כתב:אני אעתיק את תגובתי מפורום אחר - ורק אתעקש שתדייק - שהוא לא LICENSED ע"י סוני , לא שהוא לא מיוצר ע"י סוני - יש הבדל עצום.
ליביו...
הבעיה שסוני מגיבים כמו בעניין הלינוקס, בברוטאליות. תיהיה בטוח שאת האקרים זה לא כבר מהווה מכשול וקושחה מתואמת היא עניין של זמן. הפריצה הבאה תבוא כבר בעדכון קושחה ביתי (CFW).
החלק הקשה נעשה כבר.
- ivanhoe888
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1209
- נתן תודות: 13 פעמים
- קיבל תודות: 14 פעמים
מהלך לגיטימי לחלוטין של סוני.
פראיירים לא מתחלפים - רק ראשי ממשלה.
ATB - אתה מצדיק בדיוק מה שסוני עשו.
בעיה של מי שפורץ.
DMAN - זה לא משפיע על התקני USB של זיכרון.
דיסקים קשיחים , DOKים , מצלמות וכל מני אביזרים לגיטימים לא נחסמים , רק מכשירים עם בקרים שלא מאופשרים ע"י סוני, לא אמצאי איחסון.
(בוודאות - אני עם הPS3 מעביר לפעמים קבצים גדולים עם דיסק קשיח ו/או DOK ואני עם 3.50)
הצעד גם דומה לדוגמא למה שMS עשו לאביזרים של DETAL כמו הזכרונות האלטרנטיבים למי שזוכר.
ליביו
בעיה של מי שפורץ.
DMAN - זה לא משפיע על התקני USB של זיכרון.
דיסקים קשיחים , DOKים , מצלמות וכל מני אביזרים לגיטימים לא נחסמים , רק מכשירים עם בקרים שלא מאופשרים ע"י סוני, לא אמצאי איחסון.
(בוודאות - אני עם הPS3 מעביר לפעמים קבצים גדולים עם דיסק קשיח ו/או DOK ואני עם 3.50)
הצעד גם דומה לדוגמא למה שMS עשו לאביזרים של DETAL כמו הזכרונות האלטרנטיבים למי שזוכר.
ליביו
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
זכותה המלאה של סוני לעשות מה שהיא רואה לנכון לעשות. אני בספק אם למישהו זה באמת מפריע בקטע של הרשיונות לייצר שלטים ואביזרים אחרים.
Newboy, אני מקווה שיתקנו בקרוב.
זה המחיר של קונסולה פרוצה, ברגע שיש גנבים צריך לסגור פרצות או לפחות לנסות.
atb, אתה מאוד בטוח בקהילה של אנשים שלא הצליחה לעשות כלום כמעט ארבע שנים, אגב - הדעה שלי היא שבקרב הזה הso called האקרים ייצאו בשן ועין. ואני מאוד שמח על זה.
atb, אתה מאוד בטוח בקהילה של אנשים שלא הצליחה לעשות כלום כמעט ארבע שנים, אגב - הדעה שלי היא שבקרב הזה הso called האקרים ייצאו בשן ועין. ואני מאוד שמח על זה.
Vocare Ad Regnum
אני מבטיח לך שסוני הולכת לשלם מחיר כבד על כל המהלכים האחרונים שלהם קהילת האקרים הודיעו חגיגית שהם הולכים להיתנצח עים סוני עד הסוף המהלך הקרוב הוא CFW .TANDBERG כתב:זכותה המלאה של סוני לעשות מה שהיא רואה לנכון לעשות. אני בספק אם למישהו זה באמת מפריע בקטע של הרשיונות לייצר שלטים ואביזרים אחרים.
atb, אתה מאוד בטוח בקהילה של אנשים שלא הצליחה לעשות כלום כמעט ארבע שנים, אגב - הדעה שלי היא שבקרב הזה הso called האקרים ייצאו בשן ועין. ואני מאוד שמח על זה....
החיים של סוני לא הולכים להיות קלים .
TANDBERG כתב:Newboy, אני מקווה שיתקנו בקרוב.
....
אין לך מושג כמה זה מעצבן ומתסכל. ולדעתי גם חוצפה מצידם. לנטרל שלט? עד כדי כך? ....
חשבתי לשנמך לגירסה הקודמת. הורדתי ושמתי על דיסק USB(מפורמט לFAT32, בתוך תיקיה PS3 ובתוך תת תיקיה UPDATE) אבל הוא מסרב לקרוא - טוען שאינו מוצא קושחה לעדכון...
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

Newboy, כתבתי לך שיש מחיר יקר לגניבה ומי שמשלם אותו זה לא הגנבים.
יגאל - שוב, אתה מהמר על קהילה של אנשים שלא הצליחו לעשות כלום כמעט ארבע שנים, ועכשיו כמה מהם לוקחים אחריות על הצלחה של מישהו אחר. זה עלובים, לא האקרים. אני לא בטוח שהם מביני איך הפריצה הזאת עובדת כדי שיצליחו לשחזר איתה משהו.
יגאל - שוב, אתה מהמר על קהילה של אנשים שלא הצליחו לעשות כלום כמעט ארבע שנים, ועכשיו כמה מהם לוקחים אחריות על הצלחה של מישהו אחר. זה עלובים, לא האקרים. אני לא בטוח שהם מביני איך הפריצה הזאת עובדת כדי שיצליחו לשחזר איתה משהו.
Vocare Ad Regnum
ימים יגידוTANDBERG כתב:Newboy, כתבתי לך שיש מחיר יקר לגניבה ומי שמשלם אותו זה לא הגנבים.
יגאל - שוב, אתה מהמר על קהילה של אנשים שלא הצליחו לעשות כלום כמעט ארבע שנים, ועכשיו כמה מהם לוקחים אחריות על הצלחה של מישהו אחר. זה עלובים, לא האקרים. אני לא בטוח שהם מביני איך הפריצה הזאת עובדת כדי שיצליחו לשחזר איתה משהו....
לא רק שאני סמוך ובטוח, אני יודע טוב מאוד!.TANDBERG כתב:זכותה המלאה של סוני לעשות מה שהיא רואה לנכון לעשות. אני בספק אם למישהו זה באמת מפריע בקטע של הרשיונות לייצר שלטים ואביזרים אחרים.
atb, אתה מאוד בטוח בקהילה של אנשים שלא הצליחה לעשות כלום כמעט ארבע שנים, אגב - הדעה שלי היא שבקרב הזה הso called האקרים ייצאו בשן ועין. ואני מאוד שמח על זה....
נגמר לסוני הסיפור.
ולהגיד "אני לא בטוח שהם מביני איך הפריצה הזאת עובדת כדי שיצליחו לשחזר איתה משהו." רק מציג כמה אתה לא בעניינים...
תבינו כל מה שאתם רואים עכשיו זה רק ההתחלה של שלבי הפריצה.
כמו שאמרתי, סוני תתחילי לעבוד על PS4.
- segev_weiss
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 652
- שם מלא: Segev Arye Weiss
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
בסופו של דבר מדובר בקרבות שסביר להניח שלא יגמרו...
קשה באמת להגיד מי יהיה הצד ה"מנצח", כי סה"כ גם אם ההאקרים באמת יעשו פירצת דרך משמעותית, בטוח סוני יטילו הגבלות למיניהן. סביר להניח שההאקרים ייתנו את המילה האחרונה ב"פריצה עצמה" וסוני פשוט תטיל הגבלות ככל שהיא יכולה בכדי "לצמצם" את הפריצה - לדעתי לא ניתן "להרוס" אותה...כמו שמי שפרץ את האקסבוקס בעבר נפרד משירותי הLIVE....אבל עדיין פרץ את המכשיר...זה אינדיווידואלי לכל משתמש, פחות או יותר.
קשה באמת להגיד מי יהיה הצד ה"מנצח", כי סה"כ גם אם ההאקרים באמת יעשו פירצת דרך משמעותית, בטוח סוני יטילו הגבלות למיניהן. סביר להניח שההאקרים ייתנו את המילה האחרונה ב"פריצה עצמה" וסוני פשוט תטיל הגבלות ככל שהיא יכולה בכדי "לצמצם" את הפריצה - לדעתי לא ניתן "להרוס" אותה...כמו שמי שפרץ את האקסבוקס בעבר נפרד משירותי הLIVE....אבל עדיין פרץ את המכשיר...זה אינדיווידואלי לכל משתמש, פחות או יותר.
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
לא יודע אם זה כל כך קשה לדעת מי ינצח.. אם הייתי צריך להמר כסף על אחד מהצדדים הייתי מהמר על ההאקרים.
למה? כי ככה ההסטוריה לימדה אותי ואני לא חושב שזה יישתנה בקרוב. אלו הם דרכי עולם.
עכשיו, ללא קשר מי ינצח, די ברור מי מפסיד - הלקוחות הלגיטימיים שלהם.
פה ושם מורידים לנו פיצ'ר כזה או אחר מהמכשיר, אחר כך מבטלים יכולת חיבור של ציוד כלשהו אחר כך יגבילו משהו אחר ולאט לאט נגרר למכשיר שלא כל כך נעים להשתמש בו כמו שהיה בהתחלה..
האמת? כשיצאה הפירצה בחרתי לוותר עליה מסיבות אידיאולוגיות וחשבתי לעצמי -
חפיף, כבר יש לי פלטפורמה אחת פרוצה וסוררת (PC) נשאיר לי מכשיר אחד נקי וחוקי.
גם ככה אני קונה משחקים די בזול ופעם ב.. אז אפשר לפרגן קצת ליוצרים..
עדכנתי ל 3.42 ואני כבר די מתחיל להצטער על כך. .
מרגיז אותי לפרגן ולתמוך בחברה שלא תומכך בי בחזרה ומתנהלת כמו בריון ברוטאלי שרומס הכל ולא מתחשב באף אחד.
למה? כי ככה ההסטוריה לימדה אותי ואני לא חושב שזה יישתנה בקרוב. אלו הם דרכי עולם.
עכשיו, ללא קשר מי ינצח, די ברור מי מפסיד - הלקוחות הלגיטימיים שלהם.
פה ושם מורידים לנו פיצ'ר כזה או אחר מהמכשיר, אחר כך מבטלים יכולת חיבור של ציוד כלשהו אחר כך יגבילו משהו אחר ולאט לאט נגרר למכשיר שלא כל כך נעים להשתמש בו כמו שהיה בהתחלה..
האמת? כשיצאה הפירצה בחרתי לוותר עליה מסיבות אידיאולוגיות וחשבתי לעצמי -
חפיף, כבר יש לי פלטפורמה אחת פרוצה וסוררת (PC) נשאיר לי מכשיר אחד נקי וחוקי.
גם ככה אני קונה משחקים די בזול ופעם ב.. אז אפשר לפרגן קצת ליוצרים..
עדכנתי ל 3.42 ואני כבר די מתחיל להצטער על כך. .
מרגיז אותי לפרגן ולתמוך בחברה שלא תומכך בי בחזרה ומתנהלת כמו בריון ברוטאלי שרומס הכל ולא מתחשב באף אחד.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

atb,
a word to the wise - לשמוח כי פרצו קונסולה אחרי ארבע שנים זה משהו אחד. להניח כי כל אלו שעכשיו מפיצים אותה מבינים איך היא עובדת זה דבר אחר. אל תתנשא עלי בנוגע לכמה אני בעניינים, לא פניתי אליך באופן אישי בצורה מזלזלת. אני מפקפק במה שאתה מאמין בו בחופשיות, או רוצה להאמין בו. לא מתוך "אני יודע טוב יותר" אלא מתוך עובדות.
אגב - אתה תמשיך להלעיז על סוני מכל הכיוונים בעקבות הסנקציות שהיא תעלה, ואני מאמין שיהיו עוד לא מעט. הסנקציות האלו באות בגלל אנשים שטורחים יומם וליל לפרוץ את המכשיר, לא רק את הסוני, אלא את כלל מה שקשור לתעשיית הגיימינג. כאחד שמשחק כבר 25 שנה - זה הורס לי יותר ויותר משנה לשנה. המפתחים מוציאים פחות מאשר בעבר, בדיוק בגלל זה.
האם זה מרגיז בצורה מסויימת ששלטים יפסיקו לעבוד ? כן !
האם זכותה של חברה X להגן על המוצרים שלה בדרך חוקית ? כן !
מייקרוסופט עושה את זה, אפל עושה את זה. ולמה לא ? זה יסודות קניין רוחני.
האם אתה באמת כועס על זה שהשלטים מחברות אחרות לא עובדים (בחלקם) או על העובדה שמתחילים לחסום פרצות ?
a word to the wise - לשמוח כי פרצו קונסולה אחרי ארבע שנים זה משהו אחד. להניח כי כל אלו שעכשיו מפיצים אותה מבינים איך היא עובדת זה דבר אחר. אל תתנשא עלי בנוגע לכמה אני בעניינים, לא פניתי אליך באופן אישי בצורה מזלזלת. אני מפקפק במה שאתה מאמין בו בחופשיות, או רוצה להאמין בו. לא מתוך "אני יודע טוב יותר" אלא מתוך עובדות.
אגב - אתה תמשיך להלעיז על סוני מכל הכיוונים בעקבות הסנקציות שהיא תעלה, ואני מאמין שיהיו עוד לא מעט. הסנקציות האלו באות בגלל אנשים שטורחים יומם וליל לפרוץ את המכשיר, לא רק את הסוני, אלא את כלל מה שקשור לתעשיית הגיימינג. כאחד שמשחק כבר 25 שנה - זה הורס לי יותר ויותר משנה לשנה. המפתחים מוציאים פחות מאשר בעבר, בדיוק בגלל זה.
האם זה מרגיז בצורה מסויימת ששלטים יפסיקו לעבוד ? כן !
האם זכותה של חברה X להגן על המוצרים שלה בדרך חוקית ? כן !
מייקרוסופט עושה את זה, אפל עושה את זה. ולמה לא ? זה יסודות קניין רוחני.
האם אתה באמת כועס על זה שהשלטים מחברות אחרות לא עובדים (בחלקם) או על העובדה שמתחילים לחסום פרצות ?
Vocare Ad Regnum