לגבי הזמנת טכנאי .
שלום לכם , יש ברשותי ממיר HD אשר היה מחובר לטלוויזיה שהיא לא HD עד עכשיו , קניתי טלוויזיה חדשה שהיא HD , כבר להעביר HD אני יודע שצריך כבל HDMI-HDMI מהממיר לטלוויזיה . עכשיו שאלתי היא :
אם אני מתקשר להוט , ואומר להם שיש לי ממיר עם נקודה , אני רק צריך לחבר את הממיר לטלוויזיה , האם הוא יספק לי את הכבלים הדרושים בחינם ? אוו שזה יעלה. הרי הדיף לי לחסוך את ה-100 שקל של הכבל.
האם הוא יספק לי בחינם?
אם אני מתקשר להוט , ואומר להם שיש לי ממיר עם נקודה , אני רק צריך לחבר את הממיר לטלוויזיה , האם הוא יספק לי את הכבלים הדרושים בחינם ? אוו שזה יעלה. הרי הדיף לי לחסוך את ה-100 שקל של הכבל.
האם הוא יספק לי בחינם?
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
אתה בטוח כשהתקינו לך הם לא הביאו לך?
זה יכול להיות גם הטיעון. שהם היו צריכים להשאיר לך כבל. הרי מי שמזמין כזה - כן מקבל כבל מתאים.
זה יכול להיות גם הטיעון. שהם היו צריכים להשאיר לך כבל. הרי מי שמזמין כזה - כן מקבל כבל מתאים.
כשהם באו להתקין את הממיר , הם התקינו אותו על טלוויזית לא HD , זתאמרת לא כבל HDMI.
עכשיו אני יודע לחבר הכול רק חסר לי הכבל HDMI אם אני יקרא לטכנאי ואגיד לו שאני רק צריך לחבר את הממיר לטלוויזיה החדשה ואעשה את עצמי ראש קטן , הוא יספק לי את הכבל בחינם ?
עכשיו אני יודע לחבר הכול רק חסר לי הכבל HDMI אם אני יקרא לטכנאי ואגיד לו שאני רק צריך לחבר את הממיר לטלוויזיה החדשה ואעשה את עצמי ראש קטן , הוא יספק לי את הכבל בחינם ?
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

לדעתי הם יבקשו תשלום על ביקור טכנאי.
אבל יש מצב שאם תדבר עם השירות לקוחות - תבקש רק שיגיע הטכנאי/מישהו אחר ופשוט ייתן לך כבל HDMI - ללא התקנה - המצב יהיה אחר.
אבל יש מצב שאם תדבר עם השירות לקוחות - תבקש רק שיגיע הטכנאי/מישהו אחר ופשוט ייתן לך כבל HDMI - ללא התקנה - המצב יהיה אחר.
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
לא נכוןItay_Pollak כתב:לדעתי הם יבקשו תשלום על ביקור טכנאי.אבל יש מצב שאם תדבר עם השירות לקוחות - תבקש רק שיגיע הטכנאי/מישהו אחר ופשוט ייתן לך כבל HDMI - ללא התקנה - המצב יהיה אחר....
כידוע לי מקבלני HOT הם מחויבים להשאיר כבל HDMI גם אם אין טלויזיה תומכת וזה עקב שדרוג נוסף שבעל הבית הולך לעשות ולשם כך הזמין את חבילת הHD.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

אתה רק מוכיח שאני צודק.
בכל זאת מדובר במדינת ישראל, הם יגידו לו שהם בטוח השאירו כי הם תמיד משאירים...
ויבקשו כסף על אחד נוסף...
בכל זאת מדובר במדינת ישראל, הם יגידו לו שהם בטוח השאירו כי הם תמיד משאירים...
ויבקשו כסף על אחד נוסף...
- זורו44
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5453
- נתן תודות: 411 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
אם זה ענין של פרנציפ אז כן צריכים לספק כבל על מנת לצפות בחבילת הHD
אך להתקע בבית למשך 4 שעות עבור כבל שהעלות שלו פחותה מ40 שח לא שווה לדעתי.
http://www.daganm.co.il/rec/813-%D7%9B% ... 7%98%D7%A8
אך להתקע בבית למשך 4 שעות עבור כבל שהעלות שלו פחותה מ40 שח לא שווה לדעתי.
http://www.daganm.co.il/rec/813-%D7%9B% ... 7%98%D7%A8
האמת מנצחת בסופו של דבר תמיד