זקוק לעזרה בתכנון חיבור ipod כ-transport למערכת בבית
שלום לכולם,
בשבוע האחרון חשבתי על איזשהי אופציה שאותה אני רוצה לחדד עם החברה פה בפורום כדי שלא אעשה טעות ..
התכנון שלי הוא כזה:
1. העברת כל המוזיקה שבמחשב שלי לתוך ipod touch חדש בנפח 32 או 64 ג'יגה
2. חיבור ה-ipod למכשיר wadia 171 i Transport
3. חיבור DAC (חשבתי על ה- wadia dac mini 151 הבעיה שהוא כולל מגבר בתוכו)
4. חיבור למגבר האינטגרייטד שבביתי ATC SIA2-150
השאלה שלי איך לחבר את כל העסק הזה בצורה האופטימלית מבחינת האיכות - איך כל המכשירים מתחברים למגבר ומשם לרמקולים הקדמיים?
האם כדאי לשלב את ה-DAC בשרשרת או לחבר את ה- transport ישירות למגבר אינטגרייטד
קראתי על הנושא הזה הרבה ברשת והשילוב הזה נראה פנטסטי
מרטין - אני ממתין לתגובה ממך, בטוח יהיה לך מה להגיד בנושא
http://blog.stereophile.com/ces2010/wad ... rdac_mini/
בשבוע האחרון חשבתי על איזשהי אופציה שאותה אני רוצה לחדד עם החברה פה בפורום כדי שלא אעשה טעות ..
התכנון שלי הוא כזה:
1. העברת כל המוזיקה שבמחשב שלי לתוך ipod touch חדש בנפח 32 או 64 ג'יגה
2. חיבור ה-ipod למכשיר wadia 171 i Transport
3. חיבור DAC (חשבתי על ה- wadia dac mini 151 הבעיה שהוא כולל מגבר בתוכו)
4. חיבור למגבר האינטגרייטד שבביתי ATC SIA2-150
השאלה שלי איך לחבר את כל העסק הזה בצורה האופטימלית מבחינת האיכות - איך כל המכשירים מתחברים למגבר ומשם לרמקולים הקדמיים?
האם כדאי לשלב את ה-DAC בשרשרת או לחבר את ה- transport ישירות למגבר אינטגרייטד
קראתי על הנושא הזה הרבה ברשת והשילוב הזה נראה פנטסטי
מרטין - אני ממתין לתגובה ממך, בטוח יהיה לך מה להגיד בנושא
http://blog.stereophile.com/ces2010/wad ... rdac_mini/
דגם הטאץ נחוץ לי מטעמי שליטה עם הבית חכם
לגבי ה-DAC - האם כדאי לרכוש את המכשיר החדש של wadia או לרכוש DAC אחר?
הבעיה שלי עם ה-DAC של wadia שהוא כולל מגבר פנימי בתוכו כולל שליטה על הווליום.
כיוון שאני משתמש במגבר אינטגרייטד יכול להיווצר לי בעיה של 2 הגברות שונות ו-2 שליטות על ווליום שצריך לסנכרן.
לגבי ה-DAC - האם כדאי לרכוש את המכשיר החדש של wadia או לרכוש DAC אחר?
הבעיה שלי עם ה-DAC של wadia שהוא כולל מגבר פנימי בתוכו כולל שליטה על הווליום.
כיוון שאני משתמש במגבר אינטגרייטד יכול להיווצר לי בעיה של 2 הגברות שונות ו-2 שליטות על ווליום שצריך לסנכרן.
הוואדיה שאתה מדבר עליו , יש לו שתי אפשרויות , אחת להוציא את האות הדייגטאלי לפני הDAC הפנימי של האייפוד , או להוציא אות אנלוגי אחרי הDAC אבל ללא המגבר אוזניות שיש שם .
בצורה של להוציא אות אנלוגי יש פתרונות אחרים חלקם יקרים יותר וחלקם זולים יותר , הם נקראים LOD שזה למעשה LINEOUT עם כבל שמגיע למגבר אוזניות עם DAC ., ההגברה שם היא יותר למגבר אוזניות , אבל ללא ספק עדיף ללכת על הפתרון של DAC נפרד .
ולגבי DAC , אז כפי שאתה יודע יש המון DAC בשוק מממאות בודדות ועד עשרות אלפי שקלים . פשוט תבחר את הDAC שאתה רוצה ושיכול לקבל את האות הדיגיטאלי שיוצא משם (אאל"ט זה SPDIF , אבל יכול להיות שזכרוני מטעה אותי )
בצורה של להוציא אות אנלוגי יש פתרונות אחרים חלקם יקרים יותר וחלקם זולים יותר , הם נקראים LOD שזה למעשה LINEOUT עם כבל שמגיע למגבר אוזניות עם DAC ., ההגברה שם היא יותר למגבר אוזניות , אבל ללא ספק עדיף ללכת על הפתרון של DAC נפרד .
ולגבי DAC , אז כפי שאתה יודע יש המון DAC בשוק מממאות בודדות ועד עשרות אלפי שקלים . פשוט תבחר את הDAC שאתה רוצה ושיכול לקבל את האות הדיגיטאלי שיוצא משם (אאל"ט זה SPDIF , אבל יכול להיות שזכרוני מטעה אותי )
- yairf
- עוסק בתחום

- תגובות: 9363
- נתן תודות: 42 פעמים
- קיבל תודות: 199 פעמים
אופצייה נוספת: שים מאק מיני, תריץ עליו תכנת מוזיקה ייעודית (לא איי טיונס!) ותשתמש באייפוד כשלט רחוק. את המיני תוכל לחבר לדאק ביציאה האופטית שלו או לחילופין לעבוד דרך USB ו- usb dac כרצונך. היתרון הגדול שהאייפוד נשאר אצלך בכיס ואתה לא מוגבל בגודל האיחסון הזמין.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
הוואדיה לא מתאים.
גם אני חשבתי עליו כתחליף ל-302 שלי, אבל מכיון שיש לו את המגבר ולא ניתן לעקוף אותו ללא ניתוח לב פתוח, הוא ירד מהפרק.
יש כמה דברים שאני יכול לחשוב עליהם:
1. LINN. אפשר לשלוט עליו בצורה מלאה ע"י אייפוד טאץ' או אייפון בעזרת תוכנת PLUG PLAYER למשל והוא DAC ברמה מאוד גובהה. למעשה הוא סטרימר אודיו, כך שהוא מושך את החומר מהרשת באיכות הגבוהה ביותר שקיימת היום (מעבר לפורמט של CD).
2. DAC של MSB כאשר התוכן יושב על אייפוד ובעזרת מתאם אלחוטי שמשדר את התוכן מהאייפוד ל-DAC יש לך את שני העולמות.
אני לא יודע אם המתאם הזה תואם אייפוד טאץ'/אייפון. בזמנו הוא תמך רק באייפוד הישן.
3. האופציה של יאיר.
4. כל שרת מדיה שיש לו ממשק שליטה באייפון/אייפוד טאצ'.
גם אני חשבתי עליו כתחליף ל-302 שלי, אבל מכיון שיש לו את המגבר ולא ניתן לעקוף אותו ללא ניתוח לב פתוח, הוא ירד מהפרק.
יש כמה דברים שאני יכול לחשוב עליהם:
1. LINN. אפשר לשלוט עליו בצורה מלאה ע"י אייפוד טאץ' או אייפון בעזרת תוכנת PLUG PLAYER למשל והוא DAC ברמה מאוד גובהה. למעשה הוא סטרימר אודיו, כך שהוא מושך את החומר מהרשת באיכות הגבוהה ביותר שקיימת היום (מעבר לפורמט של CD).
2. DAC של MSB כאשר התוכן יושב על אייפוד ובעזרת מתאם אלחוטי שמשדר את התוכן מהאייפוד ל-DAC יש לך את שני העולמות.
אני לא יודע אם המתאם הזה תואם אייפוד טאץ'/אייפון. בזמנו הוא תמך רק באייפוד הישן.
3. האופציה של יאיר.
4. כל שרת מדיה שיש לו ממשק שליטה באייפון/אייפוד טאצ'.
אהלן מרטין,
בתוכן שנמצא על האייפוד אני מתכנן לשלוט באמצעות Ipad - זה עובד מצויין מניסיון.
האופציה של יאיר לא רלוונטית מבחינתי כיוון שאני מעוניין באייפוד שיוכל לשמש אותי בין היתר בנסיעות
השימוש במק מיני שעליו חשבתי בעבר ירד מהפרק בגלל חוסר היותו נייד.
אני אבדוק את האופציות של המכשירים שהצעת
בתוכן שנמצא על האייפוד אני מתכנן לשלוט באמצעות Ipad - זה עובד מצויין מניסיון.
האופציה של יאיר לא רלוונטית מבחינתי כיוון שאני מעוניין באייפוד שיוכל לשמש אותי בין היתר בנסיעות
השימוש במק מיני שעליו חשבתי בעבר ירד מהפרק בגלל חוסר היותו נייד.
אני אבדוק את האופציות של המכשירים שהצעת
דרך אגב, את המוצרים של LINN אני מכיר מצויין והיה לי את אחד מהמכשירים שלהם לניסיון (Akurate DS)
המכשיר איכותי בצורה מדהימה אבל ממשק השליטה שלו מגעיל והמחיר שלו בשמיים, לדעתי אפשר להגיע לתוצאות מאד קרובות עם ציוד זול יותר משמעותית
המכשיר איכותי בצורה מדהימה אבל ממשק השליטה שלו מגעיל והמחיר שלו בשמיים, לדעתי אפשר להגיע לתוצאות מאד קרובות עם ציוד זול יותר משמעותית
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
תודה על העדכון מרטין, יש איזשהו רמז לצפי הגעה של ה-DAC החדש?
זה יכול להיות מעניין, וואדיה זאת החברה המומלצת עליי
בדקתי את המוצרים של MSB והם יקרים מאד מאד - המוצר הזול ביותר שלהם מתחיל ב-3500$ ...
ה-PowerMini נמכר ב-1150$ וזה מחיר סביר בהחלט למוצר של חברה סופר איכותית
זה יכול להיות מעניין, וואדיה זאת החברה המומלצת עליי
בדקתי את המוצרים של MSB והם יקרים מאד מאד - המוצר הזול ביותר שלהם מתחיל ב-3500$ ...
ה-PowerMini נמכר ב-1150$ וזה מחיר סביר בהחלט למוצר של חברה סופר איכותית
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
- MartinHSabag
- מנהל