זקוק לעזרה - בלאגן בנושא הסקינים

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
compman112 פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2593
נתן תודות: 39 פעמים
קיבל תודות: 13 פעמים

שליחה #1 

חג שמח, החלטתי טיפה להתעמק בעיניין הסקין לסטרימר וכו' ודי נכנסתי לסבטוחה.
אני צריך סדר בבלאגן כדי שאוכל עד הלילה לסדר את זה כי אחזור שוב רק בעוד שלושה שבועות.
אז ככה.
1. מה ההבדל בין MJ לבין YAMJ לבין AEON?
2. המחשב שבו נמצא כל הסרטים מבוסס על WHS, יש הגדרות מיוחדות שכדאי ליישם איתו?
3. עד עכשיו יש לי MyIhome, הבנתי שאפשר לעבוד גם בלי, מה ההבדל?
4. בכל מקרה, כמה סקינים יש.? AEON , MJ וברירת מחדל?
5. אני מחפש את הסקין הנחמד ביותר שתומך בעברית וניתן להוריד תקציריםפ אוטו בעברית, מה יהיה הכי טוב בשבילי, אין לי זמן לנסות את כולם כל עוד אני בכלל לא יודע איך להלביש אותם במחשב.
6. הסרטים ממוקמים ב4 כוננים שונים במחשב אחד,ועוד כונן במחשב אחר, איך אני מגדיר בכלל שיתעדכן לי התקצירים ממספר כוננים?
7. מזה mediainfo בעצם?

תודה, ושוב חג שמח

knazi
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3293
נתן תודות: 202 פעמים
קיבל תודות: 87 פעמים

שליחה #2 

MJ זה בעצם moviejukebox הכוונה היא לכל תצורות התצוגה יש כאלו שרצות על המכשיר יש כאלו מחוץ למכשיר בקיצור yamj זאת אחת התצורות שאיתנו הכי הרבה זמן. ויש בה גם אופציה לעברית

2. סלח לי על הבורות מה זה אומר שהוא מבוסס WHS

3.אפשר לעבוד גם בלי. אבל אם אתה מזרים את הסרטים מהמחשב ישר לסטרימר (שלפי מה שהבנתי זה מה שאתה עושה) אז היא מומלצת לפחות לדעתי.

4. יש אינסוף סקינים צריך לבחור. כמו שהבנת מהשרשור שלי אני משתמש בAeon אתה יכול לחפש להוריד אותו ולהגדיר בעצמך מאתר nmt.com
או להיכנס לאחד השרשורים פה שיש בהם חבילות מוכנות ומוגדרות

5.תקרא את 4

6.דרך myihome אין בעיה לבחור סרטים מכמה כוננים מאותו מחשב. פשוט לוחצים על כפתור ה+ ומוסיפים עוד תיקייה או עוד כונן או מה שבא לך.
בקשר לכונן ממחשב אחר לא ניסיתי ואני לא בטוח אם יש או אין אופציה אז אני לא רוצה לבלבל אותך.

7. זאת תוכנה שבעצם רצה לבד או במקרה שלנו במקביל לyamj ולוקחת מקובץ הוידאו את כל המידע שלו. רזולוציה אורך סרט סוג סאונד קידוד ועוד ועוד ועוד.

compman112 פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #3 

1. אז מה ההבדלבין MJ לבין YAMJ, זה 2 קישורים שונים שניתן להוריד? מה עדיף סתם לידע? בML גרסא 2 יש עברית לפי מה שקראתי.
2. windows home server, חלונות
3. סבבה, סגור
4. חיפשתי באתר NMT ולא מצאתי בדיוק סקינים בפורום
5. בנוסף לכך חיפשתי פה בפורופ זה עבודת נמלים, מה שדובר פה זה על AEON, MJ וסקינים ישנים של דיזינגוף וDUDER, יש המלצוןת נוספות? ראיתי את משתמש בAEON ALSKA יש גרסאות אחרות לAEON? איפה זה נמצא?
6. דרך הmyIhome אני יודע שאפשר לעשות את זה, אבל הבנתי שכדי להוריד תקצירים נכנסתי לYAMJ.GUI משהו כזה ומשם מגדירים, וזה נותן להגדיר רק תיקייה אחת.
7. סבבה,סגור
8. אז מה בעצם הסדר פעולות שעליי לעשות כדי להריץ סקין שיעדכן לי את הסרטים ויוריד תקצירים בעברית, כולל הגדרות והתקנות.

תודה!

knazi
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #4 

אין הבדל בין MJ לYAMJ . YAMJ זה סוג של MJ כרגע YAMJ הוא היחיד שתומך בעברית כך שאין לנו במה להרחיב בנושא כי אתה מעוניין בעברית

2.אם myihome רץ על זה אז זה כנראה בסדר :wink:

4.זה הפורום של yamj

http://www.networkedmediatank.com/forum ... php?fid=70

תעבור בין השרשורים. תסתכל

5. סך הכל אלו הסקינים שרצים באתר. כן אני משתמש בalaska ויש עוד אופציות אחרות חלקן יותר יפות ועובדות פחות טוב עם עברית . חלקן פחות יפות לדעתי. בסופו של דבר זה לשיקולך. תסתכל תחליט.
אם אני לא טועה גם יש פה כמה באתר שמשתמשים בunique glass סקין או משהו בסגנון. אני לא בטוח בקשר לתמיכה שלו בעברית.

6.עם אתה משתמש בmyihome זה בעצם הgui שלך ואתה לא צריך את הgui

8.להתקין myihome, לבחור סקין, אם תבחר את aeon alaska תוכל פשוט להוריד את החבילה המוכנה שיש פה באתר וזה יחסוך את כל ההגדרות. אם תחליט משהו אחר תצטרך להגדיר עברית ועוד כמה דברים לפי מה שאתה רוצה.

סך הכל זה להתקין myihome לפתוח בתוך תיקיית plugin תקייה moviejukebox לחלץ לתוכה את הגרסא העדכנית שלmoviejukebox להוריד פנימה גם mediainfo להוריד סקין שאתה רוצה ולשים בתיקיית הסקינים. להגדיר בקובץ הmoviejukebox.properties את הסקין שאתה רוצה ושזה יוריד בעברית מאתר סרטים במקום באנגלית מimdb זה בקצרה. קודם תחליט על סקין. ואז תמשיך משם. אני בהחלט ממליץ על aeon alaska

compman112 פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #5 

AEON alska לפי דעתך עובד הכי טוב עם העברית? אם אני מוריד את הקובץ שלך לא צריך להגדיר כלופ אני פשוט מגדיר איזה תיקיות וזה כבר מוריד לבד בעברית וכו'? ז''א שברגע שאני מגדיר לו בmyihome ועושה OK זה ישר מתחיל להוריד מידע על הסרטים?
אני צריך לשנות את השמות של הקבצים או משהו?

איזה עוד סקינים שאתה יודע הם טובים לתמיכה בעברית?

ומה הפרצדורה לגבי עדכון מלאי חדש? הכוונה אם יש לי 350 סרטי HD, ברגע שאני אוסיף סרט חדש לכונן זה יעדכן לי הכל מחדש? יעבור על כל הסרטים מחדש או משהו, ואיך אני מגדיר בכלל עדכון חיפוש תקצירים?
ואיך אני יודע איזה סרטים הוא מצא ומה לא, אם זה נשמר לי באיזה קובץ הסרטים שהוא לא מצא.

אני ממש מודה לך ד''א

knazi
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #6 

לדעתי alaska הוא הכי טוב בשילוב של יופי ועברית. ויכול להיות שיש קצת יותר יפים ואולי של duder נתמך קצת יותר טוב בעברית מכיוון שaeon העברית היא רק בסרטים בסדרות זה אנגלית.

אתה צריך ששמות הסרטים יהיו סטנדרטים זאת אומרת בלי יותר מדי שטויות כמה שהשם יותר מדוייק יותר טוב. פשוט שם הסרט באנגלית בלי שום תוספות

כל פעם שאתה רוצה לעדכן אתה לוחץ על כפתור הregenerate בmyihome זה יעבור כל פעם על כל הסרטים אבל יתעכב רק בסרטים ההחדשים שהוספת.

ההרצה הראשונה היא ארוכה. גם מומלץ לא להריץ את הכל ביחד. זאת אומרת לחלק למשל אצלך יש 4 כוננים אמרת עדיף לעשות אחד אחד בהתחלה ולא את כולם ביחד. בקשר לשמות של סדרות זה צריך להיות שם הסדרה ואז S01E01 לפי התבנית הזאת זה הכל.

כל הקבצים שנבנו לסרט יישמרו בתוך תיקיית הdata שנמצאת בתוך תיקיית myihome אחריי שתריץ פעם אחת. תראה ותרגיש יותר איך זה עובד.

בכלליות אם תוריד את הקובץ שלי ותעבוד לפי ההוראות שרשמתי אין סיבה שמשהו לא יעבוד.

compman112 פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #7 

אני בתהליכים, הגדרתי בmyihome באפשרות הןvideo תיקייה אחת עם סרטים, התוכנה רצה, ואין שום הזכר לעדכון סרטים, האם אני אמור להגדיר בplugin?
הכנסתי את כל התקייה שלך שאיפשרת להוריד, שיניתי את האייפי בקובץ לאייפי שרשום לי בsystem בmyihome, ושמרתי במקום.

(ד''א האם יש טריילרים? האם זה הקובץ הכי מעודכן מההודעה הראשית שלך בדף הראשון?)

knazi
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #8 

מהקל לקשה...זה הקובץ הכי מעודכן טריילרים לא ממש עובד.

אוקיי. עכשיו לקשה (:

מה שקשור לוידאו לא קשור. זאת דרך אחרת לגשת לקבצים אתה תראה כשתפעיל את myihome דרך המכשיר...

עכשיו איך להריץ.

תפעיל את myihome תלחץ על Edit ואז על prefrences ואז על plugin ואז תעשה enable ואז תעשה + ותוסיף את התיקיות שאתה רוצה ותעשה ok וכל פעם שאתה רוצה לעדכן תלחץ שם על regenerate אם אתה רוצה להוסיף תקייה תלחץ עוד פעם על ה+ ותוסיף עוד תיקייה וכו' וכו'.

compman112 פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #9 

אוקיי זה סיים להריץ , סגרתי את הCMD שזה סיים.
נכנסתי לסטרימר וואז נכנסתי לאותו כונן, בחרתי בסימן הכבל, וזה נתן לי 17 סרטים מהסקין הקודם בכלל.

knazi
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #10 

סתם שאלה...אחריי ששינית את האיי פי החזרת את הקובץ למצב של "קריאה בלבד"?

compman112 פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #11 

לא, שניתי לאחר שהCMD סיים לרוץ
אנחנו מדברים על הקובץ moviejukebox-ori.properties
כי בmoviejukebox.properties אין אפשרות בכלל לשנות IP

knazi
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #12 

תוריד מחדש. תמחוק את כל מה שיש בתוך תיקיית הdata שלך. שנמצאת בmyihome/webapps/root/feature\myihome jukebox

תעקוב אחריי ההוראות בשרשור שלי אחד לאחד.

אתה צריך לשנות את הקובץ moviejukebox.properties שלא יהיה לקריאה בלבד. לשנות את האיי פי לשלך. ואז להחזיר בחזרה ל"קריאה בלבד" אם לא תחזיר שום דבר לא יעבוד.

אל תיגע בmoviejukebox-ori זה לא קשור

לשנות את האיי פי צריך להיות השורה האחרונה.

רק לוודא הורדת את התיקייה המלאה מהשרשור שלי ולא רק את תיקיית הסקין נכון?

compman112 פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #13 

חיובי, עשיתי שוב כל מה שרשמת עד כה, ועכשיו זה נכנס לCMD ונתקע על הסרט השני ברשימה, לא מעדכן הכוונה.

knazi
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #14 

אתר סרטים מוצף ממש כרגע בקושי עולה. תנסה רק על סרט אחד כדי לבדוק עם עובד...בכל מקרה אני לא זמין עד מחר בצהריים ערב שיהיה בהצלחה :wink:

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46353
נתן תודות: 1966 פעמים
קיבל תודות: 5074 פעמים

שליחה #15 

אז נסה שוב, לפעמים באמת הסקריפט נתקע לשווא.

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”