מחפש המלצות למערכת קולנוע ביתית ( פרטים בפנים )
שלום לכולם !
אני מחפש לקנות מערכת קולנוע ביתית. הפריטים שאני מחפש :
- רסיבר
- DVD
- 5 רמקולים
- סאב
התקציב שלי הוא 3500-4000 ש"ח.
פרטים ושאלות:
- ישנם DVD משולבים עם רסיברים. האם הם טובים ? או שהאיכות יורדת ?
- אני רוצה שהרמקולים הקדמיים יהיו גדולים, שישמשו בתור רהיט.
- רציתי לדעת מה אתם חושבים על רמקולים מחברת PURE ACOUSTICS ?
תודה רבה לכולם,
צח.
אני מחפש לקנות מערכת קולנוע ביתית. הפריטים שאני מחפש :
- רסיבר
- DVD
- 5 רמקולים
- סאב
התקציב שלי הוא 3500-4000 ש"ח.
פרטים ושאלות:
- ישנם DVD משולבים עם רסיברים. האם הם טובים ? או שהאיכות יורדת ?
- אני רוצה שהרמקולים הקדמיים יהיו גדולים, שישמשו בתור רהיט.
- רציתי לדעת מה אתם חושבים על רמקולים מחברת PURE ACOUSTICS ?
תודה רבה לכולם,
צח.
- logankungfu
- חבר ותיק

- תגובות: 2462
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
היי. בתקציב הזה, יהיה לך כמעט בלתי אפשרי לדחוס הכל, אפילו ביד שניה, בהנחה שאתה לא מעוניין במותגי מדבקה נחותים.
הדרך היחידה שאולי זה יספיק היא אם תסתפק במערכת סאטלייטים, וגם כאן, מהפשוטות יותר.
אם אתה רוצה רמקולים רצפתיים, ושוב, בהנחה שמותגי מדבקה הם לא מה שאתה מחפש, התקציב לא יספיק אפילו לסטים בסיסיים.
כמו כן, רצפתיים באופן כללי מומלצים רק אם יש לך את האקוסטיקה בשביל זה. אחרת, מדפיים יהיהו עדיפים. הם גם יהיו עדיפים בכל מקרה ברמות תקציב נמוכות ובינוניות. בד"כ המדפיים נותנים רמה גבוהה יותר לאותו כסף בהשוואה לרצפתיים.
ו- Pure Acoustics הוא מותג נחות, ומיניסיון אישי הם נשמעים רע מאוד (מדבקה או לא- הדעות חלוקות. לפי הידוע לי, זו מדבקה).
הדרך היחידה שאולי זה יספיק היא אם תסתפק במערכת סאטלייטים, וגם כאן, מהפשוטות יותר.
אם אתה רוצה רמקולים רצפתיים, ושוב, בהנחה שמותגי מדבקה הם לא מה שאתה מחפש, התקציב לא יספיק אפילו לסטים בסיסיים.
כמו כן, רצפתיים באופן כללי מומלצים רק אם יש לך את האקוסטיקה בשביל זה. אחרת, מדפיים יהיהו עדיפים. הם גם יהיו עדיפים בכל מקרה ברמות תקציב נמוכות ובינוניות. בד"כ המדפיים נותנים רמה גבוהה יותר לאותו כסף בהשוואה לרצפתיים.
ו- Pure Acoustics הוא מותג נחות, ומיניסיון אישי הם נשמעים רע מאוד (מדבקה או לא- הדעות חלוקות. לפי הידוע לי, זו מדבקה).
- logankungfu
- חבר ותיק

ולגבי DVD משולב רסיבר- גם כן, עדיף להימנע. מדובר במוצרים בסיסיים ביותר.
- logankungfu
- חבר ותיק

אגב, האם אתה ממש חייב צליל היקפי? כי אם לא, ואתה מוכן להסתפק בשני רמקולים (תוך שאתה יכול להוסיף בעתיד), זה סיפור אחר.
- נמר
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7772
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 1 פעם
בתקציב הזה כמעט ואין מה לקנות...
עוד 1000 שקל ואתה כבר יכול להתחיל לדבר.
במחיר כזה רק מדבקה יד שניה.
אני ממליץ את מה שחברי מעליי המליץ לך בינתיים על רסיבר מקור וזוג קידמיים טובים ובעתיד תבנה את השאר ..
זו הדרך הכי נכונה בתקציב הזה.
בהצלחה ואנחנו כאן לשאלות.
עוד 1000 שקל ואתה כבר יכול להתחיל לדבר.
במחיר כזה רק מדבקה יד שניה.
אני ממליץ את מה שחברי מעליי המליץ לך בינתיים על רסיבר מקור וזוג קידמיים טובים ובעתיד תבנה את השאר ..
זו הדרך הכי נכונה בתקציב הזה.
בהצלחה ואנחנו כאן לשאלות.
"מערכת סטריאו טובה לא מרכיבים בניחושים".
- Pakostnik
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 621
תעזוב את הסאב, תמיד תוכל להשלים אחר כך.
סאב סביר לק"ב מתחיל מ- 1500 ש"ח, למוזיקה מ- 2500 +.
יש מערכות ק"ב שכוללת 5 סטליטים וסאב, בסכומים מ- 3000 ש"ח, אבל אם אתה רוצה קדמיים "גדולים" זה לא יתאים לך.
אגב אם המערכת היא בעיקר לקולנוע ביתי ולא למוזיקה - למה אתה צריך קדמיים "גדולים"?
סאב סביר לק"ב מתחיל מ- 1500 ש"ח, למוזיקה מ- 2500 +.
יש מערכות ק"ב שכוללת 5 סטליטים וסאב, בסכומים מ- 3000 ש"ח, אבל אם אתה רוצה קדמיים "גדולים" זה לא יתאים לך.
אגב אם המערכת היא בעיקר לקולנוע ביתי ולא למוזיקה - למה אתה צריך קדמיים "גדולים"?
- logankungfu
- חבר ותיק

כדי "שישמשו בתור רהיט"..
- logankungfu
- חבר ותיק

אני גם רחוק מלהתלהב מהוורפדייל. מבחינתי הם על התפר שבין רמקולים "אמיתיים" למדבקות.
אבל יש רבים שדי להם והותר בזה, במיוחד חובבי ק"ב ללא מוזיקה, ובעלות שלהם הם תמורה טובה סה"כ, למרות שיש עוד ברמה דומה-
סולוס של מורל, וסטים של JBL, JAMO ועוד כמה.
אבל יש רבים שדי להם והותר בזה, במיוחד חובבי ק"ב ללא מוזיקה, ובעלות שלהם הם תמורה טובה סה"כ, למרות שיש עוד ברמה דומה-
סולוס של מורל, וסטים של JBL, JAMO ועוד כמה.
מדבקות? וורפידל??
הייתי אומר שהסולוס של מורל והרמקולים הבסיסיים של JBL הרבה יותר קרובים לאיכות של מדבקות...
"חוני חוני (עם שורוק) פם פם פם"
- logankungfu
- חבר ותיק

הם לא מדבקות, ברור שלא. אבל כיום הם מייצרים רק רמקולים די בסיסיים. מעולם לא ראיתי אף שרשור בו מדברים על איזה דגם של וורפדייל שנועד ליותר ממערכת תקציבית. כשלעצמו אין שום בעיה עם זה- גם חברות אלקטרוניקה ידועות ושאינן מדבקות בעליל מייצרות דברים בסיסיים- כמו LG, SONY ועוד הרבה (למרות שהן גם מיצרות דברים בלתי בסיסיים כלל).
לכן מבחינתי הם "על התפר". הם לא מדבקות, אבל מדובר במוצר בסיסי למדי.
לכן מבחינתי הם "על התפר". הם לא מדבקות, אבל מדובר במוצר בסיסי למדי.